www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 03 svi 2025 19:39

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 37 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 25 kol 2010 18:11 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
da, jako koristi to ismijavanje sotone i tih misli...

i neki dan sam skužio koliko vremena i snage svoje trošim na gluposti i sotonu, umjesto više na Boga i njegovu riječ...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 25 kol 2010 18:17 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Zahvaljeno je: 2 zahvala
jao..meni je to na početku obraćenja bilo ...ajme ajme... užas.
onak neiskusna..nisam znala odklen dolaze, što se događa, jesam li to ja, jesam li bolesna...jel ludim..
dok s jednom curom kroz razgovor nisam saznala da nečastivi na istu foru vuče i nju za nos.:roll:
e..od tad kažem, onak u žargonu, aj oladi, vrati se odklen si doša.. u Ime Isusovo..
tak da mi dođu baš ko komarci..dosadni, al ih se da riješit.. niš za preveliko uzrujavanje, jednom kad opipljivo skontaš o čem se radi.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 25 kol 2010 19:05 
Odsutan

Zahvaljeno je: 2 zahvala
opet mi oša post :roll: , naravno..
ugl, moj je muž pročitao
kaže, odlična.

http://www.verbum.hr/knjige/unutarnji-poticaji-1455/

Slika

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 25 kol 2010 20:21 
Odsutan

Zahvaljeno je: 72 zahvala
Vox hvala za ovu knjigu,obavezno ću je kupiti.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 26 kol 2010 08:16 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
Ne brini se, samo ti nastavi moliti. Naravno da će napasti dolaziti, no ne trebaš se obazirati na to. Samo misli na Isusa i njegovu ljubav i dobrotu, a prisilne misli zaboravi. Što više razmišljaš o njima bit će ti teže.

Bog te blagoslovio!

Slika

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 31 kol 2010 21:47 
Odsutan

I ja sam medu vama i tek sad sam skuzila da je to pocelo od kad sam se pocela vise moliti i vise davati Bogu. Ma vidi ti sto je on mudar! Sad svi znamo da mu smeta sto se priblizavamo Bogu i tu nas oce dokrajciti! Meni je pocelo s filmom o egzorcisti, tada strahovi, ruzne misli, nocne more kroz misec dana, nisam mogla stajati u svom stanu sama u glavi mi odzvanjalo, sad ce te sad ce tebe, a sto ako ti se ukaze ili takve misli! Ma znas sto?? UZAS! Skoro da sam povirovala da sam postala luda! I onda nakon nekog vremena sam nasla ovaj forum mislim Bozijom voljom. Tu su me ljudi tjesili i pomogli mi. I sad nakon molitava za istijerivanje tih strahova i razgovora s popom na ispovijedi puno sam bolje! Stvarno jesam. Mislim da je to bila VELIKA i TESKA kusnja! Pop mi je reka da davao u tebe ne moze ako si blizu crkve! Sad molim Isusa da me zastiti svojom svetom krvlju i osijecam se bolje. i u glavi mislim svaki put kad sam u napasti: Isuse uzdam se u tebe, ili tako nesto! ili cak pivam neke svete pisme! Ali drzi se, proci ce! Vidit ces! Nema sto otaj rogonja traziti kod nas! Samo se predaj Isusu i zastitu njegovu trazi, ispovid obavezno, euharistija i POST!!! I trudi se sto vise misliti o drugim stvarima i kad ti je dosadno nadi sebi posla jer onaj voli kad ti je dosadno jer ima vremena puniti ti glavu svacim, ALI NEBOJ SE nisi luda! :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov: BIT ĆE DOBRO
PostPostano: 01 ruj 2010 15:41 
Odsutan
Novoregistrirani korisnik

Ma da, znaš da si normalan, ali misliš da ludiš...koliko te to tlači.

Da, i meni je najdraži zaziv :Isuse, ja se uzdam u tebe.

Mislim da sam se ja previše uplašila i nisam znala šta mi se događa, pa mi je bilo još gore.

Kad sam pričala sa jednom časnom zašto mi je to bilo gore kad sam se još više molila, ona mi je odgovorila: Pa i sotona čuje tvoju molitvu...

Vjerujem da će ovo proći, samo se treba čovjek oporaviti od svega i ne pridavati tome pažnju, i ne misliti na to, samo to nije uvijek lako...

Ali vidim puno ljudi se s tim borilo, i poslje su bili samo još bliže Bogu...

Vrh
Citiraj  
 Naslov: Re:
PostPostano: 17 ruj 2010 08:37 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
Famke napisao:

.. ali ja mislim da mi psihijatar, koji možda nije ni vjernik u ovoj tematici teško može pomoći, a i uvijek se na svim karizmatskim seminarima moli za oslobođenje od prsilia.

poštovana,može li vjernik danas,doista spoznati vrijednost i dobitak,između kršćanske teologije i psihologije?..ponekad je to dosta teško...no..psihologija može pružiti vjeri dosta razumijevanja psihološke zbilje,u određenim konkretnim stvarima...pogotovo glede razvoja i rasta raznoraznih devijacija psihopatoloških oblika čovjekove osobnosti..pogotovo je psihijatrija dobrodošla kada su u pitanju bolesni izričaji religioznosti,koji su kako psihijatri kažu,zapravo forma jedne psihopatologije..

...stoga,vjernik ne smije zatvarati oči i gledati samo u jednom smjeru,jer Bog nam je dao liječnike i indirektno nas upućuje na njih...jer držati se "slijepo"da će sve proći nakon nekoliko seminara ili molitve ozdravljenja,navodi me na pomisao,slabo doživljene vjere i življenje iste...niti je sve bolest i opsjednuće,niti je sve zdravo i savršeno...znam dosta slučajeva kada su vjernici,ipak poslušali glas zdravog razuma obratili se psihijatru i u zajedništvu znanosti i vjere,ozdravili mnogi dušu i tijelo...i sam Ivančić vrlo lijepo u svojoj knjizi kaže..."sklad vjere i znanosti preduvjet je za dalje humaniziranje svijeta i za svestranu terapiju čovjeka."...ispričavam se,ako nisam u nekim segmentima shvaćen :wink:

Ljubi i čini što hoćeš!
:grlim te:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 17 ruj 2010 09:04 
Odsutan
Novoregistrirani korisnik

Nisi krivo shvaćen, razumijem što želiš reći. Bog liječi i preko doktora, naravno. No, razgovarala sam sa jednim svećenikom, koji je i sam nešto slično prolazio i koji mi je rekao da to nije za psihijatra, tako da ne znam.

Hvala Bogu sve polako prolazi.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 14 lis 2010 02:08 
Odsutan

Famke napisao:
Da li je netko imao iskustva sa bogohulnim mislima i riječima.

ja, do sad nikad!
mislim zna mi se desit da opsujem, i to socno, kad me netko iziritira. al to su vise psovke sexualne prirode tipa "odj...", "zaj... tu pricu", "jeb. sliku svoju", "pun mi te q...", "ko te je..", i slicno.
eto neznam, hocel ti ovo moje ista pomoc.

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 37 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]