www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 28 srp 2025 14:49

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 854 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 86  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: 13 lis 2010 16:05 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Ja odustala, a jesam karakter svaka mi čast... :oops: jednostavno sam molila "praznog srca" i ružno ću se izrazit ali mi je na neki način "oduzimalo" vrijeme od osobne molitve i nekih drugih molitvi koje jako volim...možda probam neki put iznova :l30:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 19 lis 2010 09:46 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Ja sam poceo 27.5. ove godine s 15 molitava (taj datum mi je lagano upamtiti, buduci da je to tocno mjesec dana prije rodendana), zasada ide ok, a kad napunim godinu dana molitve namjeravam poceti sa 7 molitava koje treba moliti 12 godina svaki dan.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 25 lis 2010 11:21 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Bog svima!

Ja sam ove molitve molio oko 3. mjeseca i nažalost odustao, a evo sad opet osjećam želju da krenem, ali me zanima jedna praktična stvar a to je da li se ove molitve mogu rasporediti kroz cijeli dan (npr. 5 ujutro, pa ostatak navečer) ili ih je potrebno izmoliti svih 15 bez prekida. Ima li netko odgovor na ovo pitanje?

BVB

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 25 lis 2010 12:19 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

dolac napisao:
Bog svima!

Ja sam ove molitve molio oko 3. mjeseca i nažalost odustao, a evo sad opet osjećam želju da krenem, ali me zanima jedna praktična stvar a to je da li se ove molitve mogu rasporediti kroz cijeli dan (npr. 5 ujutro, pa ostatak navečer) ili ih je potrebno izmoliti svih 15 bez prekida. Ima li netko odgovor na ovo pitanje?

BVB

ne moraš bez prekida,možeš ih rasporediti kroz dan kako ti odgovara

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 25 lis 2010 12:23 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

super, znači mogu se moliti u dva, tri puta kroz dan, tako nekako najbolje isplaniram s obzirom na posao i druge obveze, jer planiram dijelove dana kad mogu biti u tišini i sabran, a ne kako mi se prije dešavalo da ih u pravilu molim na večer kad padam od umora i ne mogu se sabrati

Hvala BTB

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 25 sij 2011 01:25 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Zahvaljeno je: 1 zahvala
Jel' netko čitao Objave sv. Brigite Švedske?

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 28 sij 2011 08:13 
Odsutan

Dali itko moli njene molitve ili je molija?? Jer sam moslila danas poceti 15molitava kroz god dana! Ako je netko vec proba ili uspija bas me zanima???
Evo sto je Isus obeca sv. Brigitti ako bude (mo) molila (i) ove molitve kroz god dana, jer ce time biti pozdravljena svaka njegova rana. A udarace je sve ukupno dobija 5480:

1) Oslobodit ce 15dusa svoje loze iz cistilista. 15pravednika te iste loze bit ce utvrdeno i sacuvano u milosti i obratit ce se 15 gresnika te iste loze.

2) Osoba koja bude molila ove molitve imat ce prve stupnjeve savrsenstva:
-15dana prije njezine smrti dat ce joj Isus svoje predragocijeno Tijelo, da po njemu bude oslobodena od vjecne gladi.
-Dat ce joj piti svoju Predragocijenu Krv da je sacuva od vjecne zedi.
-15dana prije smrti ta osoba ce se pokajati s gorcinom za sve svoje grijhe, koje ce potpuno spoznati.
-Pred nje Ce staviti znak svog jakog pobijednickog Kriza, da joj bude u pomoci i za obranu od zasjeda davolskih.

3)Prije njezine smrti Isus ce doc sa svojom Majkom i dobrohotno ce primiti dusu smrtnika i voditi je u vjecnu radost i tamo ce joj dati poseban gutljaj s izvora Njegovog Bozanstva. Ovo navedeno nece primiti svi nego samo oni koji budu molili ove molitve.

4) i onaj koji je zivia 30god u smrtnom grijehu i istinski je molio ove molitve ili odlucia moliti ove molitve Gospodin ce mu dati milost pokajanja i sakramentalne ispovijedi te oprostenje od svih grijeha, obraniti od nagle smrti, osloboditi mu dusu od vjesne smrti, a dobit ce sve sto zamoli od Boga i Presvete Djevice.

5) Onaj koji je uvik zivija po svojoj volji, a triba bi sutra umriti, zivot ce mu se produziti kako bi moga vrsiti Boziju volju!

6) Tko moli ove molitve svaki put dobiva djelomisan oprost i bit ce mu osigurano da bude primljen i pridruzen najvisem zboru andela, a tko ih bude naucio drugog moliti, njegova radost i zasluga nece nikad nestati, nego ce biti stalna i trajat ce zauvik!!!

Ondje gdje se mole ili se budu molile te molitve Gospodin je prisutan sa svojoj Miloscu.

Sad ce i molitva...

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 28 sij 2011 08:37 
Odsutan

MOLITVE

PRVA MOLITVA

ISUSOVA MUKA NA MASLINSKOJ GORI I DO NJEGOVE KRUNIDBE TRNJEM

Isuse Kriste, vjecna slasti za sve one koji Te ljube, radosti sto nadilazis svaku drugu radost i svaku zelju, spasenje i ufanje svih grijesnika! Ti si pokazao da nemas veceg zadovoljstva od toga da budes medu ljudima, tako da si u punini vremena uzeo i ljudsku narav iz ljubavi prema njima.
Sjeti se svih patnji sto si ih pretrpio od casa svojeg zaceca, a osobito za svoje svete Muke, kako je to bilo odluceno i odredeno po Bozijem naumu u vjecnosti.
Gospodine, sjeti se svoje posljednje Vecere sa svojim ucenicima, kada si im oprao noge, dao im svoje sveto Tijelo i Predragocijenu Krv, prorekao im svoju skoru Muku, a uz to ih i blago tjesio. Spomeni se zalosti i gorcine sto si ih osjetio u svojoj dusi, kako si to i sam posvjedocio kada si rekao: Zalosna je moja dusa do smrti!
Isuse dragi, sjeti se strahovanja, tjeskobe i boli, sto si ih pretrpio u svojem njeznom Tijelu prije svoje Muke na Krizu, kako si se oznojio krvavim znojem za svoje trokratne molitve, kako te poljupcem izdao Tvoj ucenik Juda i uhvatio Te Tvioj narod, kojeg si Ti izabrao i uzvisio; kako su Te optuzili lazni svjedoci i nepravedno sudila 3 suca, u cvijetu Tvoje mladosti, a u svecano vrijeme Pashe.
Mili Spasitelju, sjeti se kako si bio lisen svoje vlastite odjece i za ruglo bio odjeven, najprije od Heroda, kao ludak u bijelu haljinu, a zatim od vojnika, na pogrdu, i u crvenu haljinu; kako su ti smrdljivom krpom pokrili oci i sveto Lice; kako su ga cuskali, krunili ti glavu trnovom krunom; stavili ti u ruku trsku i njome Te tukli po glavi; kako su Te privezali uza stup i jos Te obasuli pogrdama i uvredama!
Presveti Otkupitelju, po zaslugama svih svojih patnji i boli sto si ih pretrpio prije svoje Muke na Krizu, udjeli mi prije moje smrti milost da se savrseno pokajem, da se iskreno i potpuno ispovijedim, da ucinim dostojnu zadovoljstinu i da zadobijem oprostenje svih svojih grijeha. Amen!
Oce nas, Zdravo Marijo...

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 28 sij 2011 08:42 
Odsutan

DRUGA MOLITVA

POGRDIVANJE ISUSA

Isuse, savrsena slobodo andela, rajska naslado, sjeti se strasne zalosti sto si je pretrpio kad su Te okruzili Tvoji neprijatelji kao bijesni lavovi i vrijedali Te neobrojenim uvredama, pljuvali ti u sveto Lice, cuskali ga i natjecali se tko ce Te vise muciti drugim necuvenim zlostavljanjima.
Spasitelju moj, po zaslugama tih svojih boli, pogrda i uvreda, molim Te da me oslobodis od svih mojih neprijatelja, vidljivih i nevidljovih, i da mi podaris milost da pod tvojom zastitom dodem do savrsene punine vjecnog spasenja! Amen!

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 28 sij 2011 08:50 
Odsutan

TRECA MOLITVA

ISUSOVO RASPECE NA KRIZU

Isuse, neizmjerni i neograniceni Stvoritelju Neba i zemlje, koji sve obuhvacas i sve drzis u svojoj vlasti, sjeti se pregorke boli sto si je pretrpio kada su ti Zidovi uz Kriz privezali Tvoje svete, njezne ruke i noge i probili ih debelim, tupim cavlima; a kada ih nije zadovoljio Tvoj polozaj, da uzmognu ugoditi svom bjesnilu rasirivali su Tvoje Rane, zadavali ti bol na bol, istegnuli Te na Krizu zlobnom okrutnoscu, vukli Te na sve strane i iscasili Tvoje udove.
Ljubljeni Otkupitelju, usrdno Te molim da mi po zaslugama svojih presvetih boli na Krizu, punih ljubavi za nas, ulijes strah i ljubav prema tebi Isuse! Amen!

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 854 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 86  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]