www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 18 lip 2025 18:07

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 269 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 27  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: 19 lis 2010 15:43 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 1 zahvala
*DINA* napisao:
Jesam li ja ovo dobro razumjela?Jeli ovo ruganje,omalovažavanje ili što je ovo bilo?

To je bio ćorak.
Sa dozom licemjerja sa moje strane.
Zašto? Zato jer sam grešan i lako se srdim što otvara vrata djelovanju zloduha. Rezultat vidiš...

Da, svjestan sam toga - zbog čega mi treba česta ispovijed, namanje 3 do 4 puta na mjesec. Nisam ni dostojan primiti milosti da se molim za nekoga jer sam grešan među vama duhovnim genijalcima koji ne griješite i koji se sigurno molite jedni za druge.
Kojeg li blagoslova što ovaj forum posjeduje ovakve svetce poput vas...

*DINA* napisao:
ako je to bila poruka onda je to takva nebuloza i nema veze nikakve ni s vjerom ni s ljudskošću...
pa nije Bog Učenikov poslušnik i samo njega sluša .

Da, bila je nebuloza.
Moja nebuloza i zamolio sam johnnya da mi oprosti jer nisam bio jak da do kraja ispunim obećanje.
Tko zna što bi bilo da sam se potpuno predao u molitvu za johhnya, možda bismo svjedočili on-line obraćenju...

Toliko o meni i johhnyu.

A sada što se tiče drugog dijela tvog posta ("pa nije Bog Učenikov poslušnik i samo njega sluša") Krivo si formulirala rečenicu. Ja bih rekao obratno: Učenik je Božji poslušnik i Učenik sluša Njega, jer je Bog odabrao Učenika da može obraćati i liječiti ljude snagom Duha Svetoga.
Zašto je tako ne znam, niti me zanima da ti pravo kažem ali mi je drago da je tako! Ne zanima me zašto je odabrao Petra koji je ribao na moru, a ne nekog drugog ribara ili zašto se ukazao Pavlu a ne nekom drugom progonitelju Kršćana, mogao je biti bilo tko drugi. Zašto je Gospa odabrala ukazati se u Fatimi, Lourdesu i Međugorju a ne u Lisabonu, Parizu ili Sarajevu isto nemam pojma nit me briga. Zašto se ukazala dječici a ne svećenicima ne znam niti me zanima jer ne propitkivam takve stvari, nit me više briga tko će od vas više što misliti u vezi takvih stvari. Zašto? Zato jer je ovo forum i svatko prosipa svoje mišljenje inkognito i bez ikakve brige ali pri susretu oči u oči sa Duhom Svetim sve što ste prosipali i laprdali ovdje pada u vodu i odlazite obraćeni i ozdravljeni plaćući kao mala djeca.

Netko je napisao na sličnoj temi ovdje par dana da Učenik ima više ozdravljenja nego Linić, Manjackal i dr. zajedno...
Ne znam koliko su navedeni karizmatici obratili ili ozdravili ljudi, siguran sam da je velik broj u pitanju ali činjenica jest da je Duh Sveti preko Učenika ozdravio masu ljudi, a koliko je to u usporedbi sa navedenima, potpuno je bespotrebno raspravljati. Ono što je bitno jest da svjedočimo velikom broju obraćenja i ozdravljenja i kamo sreće da ste i vi među njima. Drugačije biste sada pisali :)
Pozdrav.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 19 lis 2010 21:13 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Zahvaljeno je: 0 zahvala
Nije mi namjera ulaziti u velike rasprave ali kao vjernica sam morala reagirati na prethodne postove.Neka učenik moli i neka ljudi ozdravljaju ali mi vjernici netrebamo se zanositi s tim i nesmije nam to biti smjernica u duhovnom životu.Želim reći čuda se svakom od nas događaju svaki dan ali se mi ne udostojimo to niti primjetiti a kamo li zahvaliti svome Ocu koji je jedini dobar i jedini pravi čudotvorac.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 19 lis 2010 22:20 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
*DINA* napisao:
Nije mi namjera ulaziti u velike rasprave ali kao vjernica sam morala reagirati na prethodne postove.Neka učenik moli i neka ljudi ozdravljaju ali mi vjernici netrebamo se zanositi s tim i nesmije nam to biti smjernica u duhovnom životu.Želim reći čuda se svakom od nas događaju svaki dan ali se mi ne udostojimo to niti primjetiti a kamo li zahvaliti svome Ocu koji je jedini dobar i jedini pravi čudotvorac.

Ni meni nije namjera štošta, a opet kad si već tu i kad već reagiraš, doguraj do kraja, ne?? Ovakvih upadica brižnih vjernica (koja je, eto, morala reagirati - pa se povući jer joj se - ustvari - ni ne da ulaziti u dublje rasprave) ovdje čini se ima na lopate?!?

Kao prvo govori u svoje ime kad govoriš o "nama vjernicima" jer obraćenja (i ozdravljenja) su itekako bitna činjenica i zna se kome nije u interesu da se piše o tome. S druge strane ako na ovom forumu moram slušati rotacije dva zeca, o vanzemaljcima, Darwin vs. Bog i sl. stvari, e onda ćemo pričati i o obraćenjima i ozdravljenjima htjela ti to ili ne :b112:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 20 lis 2010 21:29 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Niko ne treba imati ništa protiv ozdravljenja i preobraćenja pa tako nemam ni ja ,ali često puta se osvjedočim kako ljudi krivo shvate bit pa se razočaraju i teško im je.Govorim to iz razloga toga što Isus ne pomaže samo preko učenika nego i preko svih nas ali smo mi neskromni pa nam se to iz naših umišljenoh visina nevidi.Učenik moli događaju se "velika "čuda i onda ljudi trče prema njemu a on pritisnut ljudima ,obavezama,obitelji a usudila bih se reći i malo oholosti sve je dalji i teško je doći do njega i što sad?Učenik nemože stići i tu završava naša vjera?Isus nas pozna svih ponaosob i dobro zna što mi trebamo i kada i sve nam pruža u izobilju a jedino traži da se držimo njegovih zapovjedi ne zato što to njemu triba nego da mi možemo živiti(jer u neredu nije život nego smrt i najgore je kad čovjek umre živeći).A najveća zapovijed koju nam je naredio je "ljubite jedni druge kao što sam i ja vas ljubio",a ko će to?kome se da?kome je važno jeli drugi srtan ,treba li mu što?aha kako si rađe ajmo se svađati pljucati nikako mi nije jasno zašto je to lakše ali i meni samoj je to lakše ....ali zato kad berem plodove toga gorče od pelina.Bog nam je dao slobodnu volju i pravo da biramo između dva svijeta ,između je samo borba ...

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 23 stu 2010 21:33 
Odsutan

Bog braćo i sestre u Kristu.Molio bih da napišete svoja svjedočanstva a da odustanete od komentiranja mojega.Tko kaže da sam sve dalje i dalje dina?Kad si probala doć do mene?Svakom se javim iako nekad okasnim 2-3 dana i napišem odgovor.Kako sam ja ohol i umišljen a svi vi ste izgleda sveti to misliš reć?Seko da bi nekog ocijenila trebaš ga znat a ovo što pišete su osude a ne ocjene.Imate li vi pravo na to?Ako sam ja malo drugačiji od ostalih zašto vam to smeta?Zašto me zovete lašcem i nadjevate mi pridjeve i svakojake izraze koje kršćani nebi tribali imat u svom rječniku.Kako može taj tamo neki Timotej optužit da lažem a nema pojma da ja samo uđem i poruke pročitam i da nisam aktivan ko prije?Zašto gubite vrijeme na mene kad nisam vrijedan odustanite i ne komentirajte.Ako mislite da nisam u istini zamolite Vjeku da me izbriše i banira pa vam možda i on potvrdi da je njegova baka nakon molitve na telefon ozdravila ili možda je i to laž?Nemam volje da se natežem sa troje ljudi koji otjeraše sve sa foruma a tako su hladni da im se dah ledi čim zinu.Ako kome trebam naći će način da me potraži ili PP ili na telefon a moj povratak aktivno na forum će bit kad budem imao manje obaveza u sindikatu i duhovnih obaveza oko sebe.Bez ljutnje zamisli se svak nad sobom i počnimo iznova bolje i kvalitetnije.AMEN!!!

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 23 stu 2010 22:53 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 5 zahvala
Zahvaljeno je: 68 zahvala
učenik napisao:
Bog braćo i sestre u Kristu.Molio bih da napišete svoja svjedočanstva a da odustanete od komentiranja mojega.Tko kaže da sam sve dalje i dalje dina?Kad si probala doć do mene?Svakom se javim iako nekad okasnim 2-3 dana i napišem odgovor.Kako sam ja ohol i umišljen a svi vi ste izgleda sveti to misliš reć?Seko da bi nekog ocijenila trebaš ga znat a ovo što pišete su osude a ne ocjene.Imate li vi pravo na to?Ako sam ja malo drugačiji od ostalih zašto vam to smeta?Zašto me zovete lašcem i nadjevate mi pridjeve i svakojake izraze koje kršćani nebi tribali imat u svom rječniku.Kako može taj tamo neki Timotej optužit da lažem a nema pojma da ja samo uđem i poruke pročitam i da nisam aktivan ko prije?Zašto gubite vrijeme na mene kad nisam vrijedan odustanite i ne komentirajte.Ako mislite da nisam u istini zamolite Vjeku da me izbriše i banira pa vam možda i on potvrdi da je njegova baka nakon molitve na telefon ozdravila ili možda je i to laž?Nemam volje da se natežem sa troje ljudi koji otjeraše sve sa foruma a tako su hladni da im se dah ledi čim zinu.Ako kome trebam naći će način da me potraži ili PP ili na telefon a moj povratak aktivno na forum će bit kad budem imao manje obaveza u sindikatu i duhovnih obaveza oko sebe.Bez ljutnje zamisli se svak nad sobom i počnimo iznova bolje i kvalitetnije.AMEN!!!

:b112:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 24 stu 2010 01:45 
Odsutan
Novoregistrirani korisnik

Ex Mihael, koliko vidim tvoj duh nije miran, ti lebdiš iznad molitvi, lebdiš iznad filozofija i nikako da se zakačiš. podsijećaš me na igračku s kojom sam se kao mali igrao kada bi kod moje majke došli prijatelji pa bih ja mora izaći na zrak, ta igračka se zove zmaj, sigurno si ga vidio, taj zmaj lebdi, ne želim reći da leti jer je letenje samo za anđele i Duha svetoga, lebdi nošen vjetrom i na trenutke se čini da kad bi ga se pustilo otišao bi u neslućene visine, jedva bih ga nekad držao koliko bi mi se htio istrgnuti iz moje male diječije ručice. Jednom se i istrgnujo ali nije se dogodilo ono što sam ja kao naivni dječak mislio, nije odletio u visine već je udario velikom silinom o pod.

gradiš duhovne vrijedmosti na pijesku a svi znamo što je Matej rekao za pijesak:

Citat:
"Naprotiv, tko god sluša ove moje riječi, a ne vrši ih, bit će kao lud čovjek koji sagradi kuću na pijesku.

Nađi si čvrst temelj i tek onda ćeš zaista početi hodati s Kristom, brate.

vidim da si navijač dinama, nema u tome ništa loše, ali možda da odeš na policiju i priznaš tko je napao onog jadnog policajca izbivši mu usput oko.

Citat:
Nego, kako je pisano: Što oko ne vidje, i uho ne ču, i u srce čovječje ne uđe, to pripravi Bog onima koji ga ljube.

Korintćanima, tebi kao relativno duhovnoj osobi sigurno nije lako ako si nešto vidio a ne govoriš.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 24 stu 2010 09:38 
Odsutan

Podijelio: 3 zahvala
Zahvaljeno je: 6 zahvala
učenik napisao:

... samo bih još dodao na ovo, za one koji traže "crno na bijelo", što se tiće Vjekine bake, posjeduje kompletnu medicinsku dokumentaciju KB Dubrava, odjela hematologija o bolesti koju je imala, odnosno Non-Hodkinovom limfomu, kog je dobila prije otprilike 3 godine i svjedočenje da je osjetila ozdravljujuću moć Gospodina Isusa Krista preko "učenikovih" molitvi za njeno zdravlje putem telefona, netom što joj je bolest dijagnosticirana i danas ide samo na redovne 6-mjesečne kontrole i što se tiće ove bolesti, dobro se osjeća i nema nikakvih simptoma. Slava Isusu!

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 25 stu 2010 08:05 
Odsutan

[b]NAŠ DRAGI UČENIK[/b]

Bog se proslavlja preko Učenika. Neka ga i dalje blagoslivlje.
I ja sam osjetila Božju milost dok je Učenik molio preko telefona, i ne samo
to i fizički i psihički sam nadošla.
Učenik je skroman Božji sin.

Sjeti se Učeniče čitanja od prošlih nedjelja gdje se čitalo USTRAJTE jer kad
nas napadaju onda znamo da idemo pravim Božjim stopama

BOŽJI BLAGOSLOV :lol: :lol:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 25 stu 2010 08:23 
Odsutan

hmm da sto reci zbilja ne znam,jos se nisam stigla predstaviti niti ista napisati,nemam nekih svjedocanstva ali imam velikih problema i izgubila sam pravi put i ja i moja obitelj o tome cu kad uhvatim vise vremena,na ovaj forum sam se prijavila bas zbog samih svjedocanstva a i zato sto mi je potrebna pomoc,a kako svecenici istina nemaju volje ili na sve odmahuju rukom odlucila sam nekako doci do tebe UCENICE pronasla sam na niku od jednog clana mail i zamolila ga da mi da tvoj broj telefona nisam dobila nista covjek se jednostavno nije udostojio javiti na telefon, i onda te pitam o cemu ti pricas? :cry:

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 269 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 27  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]