www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 15 svi 2025 13:55

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 2530 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 199, 200, 201, 202, 203, 204, 205 ... 253  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: 10 stu 2010 10:38 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 2 zahvala
ANTE KATOLIK napisao:
... i oprostite mi ako sam koji put previše nasrtljiv ili pilam i zamaram, ali eto volim pričat o Bogu i tako.... :grlim te:

Neka, proći će te... ;)

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 10 stu 2010 16:07 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Ante, fala na svjedočasntvu
jesam li dobro shvatila? to ti se na misi dogovdilo?? to ključno obraćenje...?

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 10 stu 2010 16:17 
Odsutan

Nasmijesen napisao:
ANTE KATOLIK napisao:
... i oprostite mi ako sam koji put previše nasrtljiv ili pilam i zamaram, ali eto volim pričat o Bogu i tako.... :grlim te:

Neka, proći će te... ;)

nek prodje nestasnost,.. ali nek ostane zelja da pricas o Bogu,.. to je divno,..
(ps,.. iz osobnog iskustva,.. ja uzivam predavati vjeronauk,.. nema ljepseg nacina za izraziti Ljubav prema Bogu nego na djecji iskren nacin,.. jednostavne recenice,.. a tako velik im znacaj,.. smajlic8 )

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 10 stu 2010 18:50 
Odsutan

vox napisao:
Ante, fala na svjedočasntvu
jesam li dobro shvatila? to ti se na misi dogovdilo?? to ključno obraćenje...?

Ne na Misi, doma u stanu, ko grom iz vedra neba. Onda sam išao u Međugorje da vidim oće li se opet nešto desit...pa me udarilo još jače...A na Misama se poslije toga ponavljalo u većim ili manjim količinama...valjda ko podsjetnik, neznam...ma bilo je tu svega...jedno vrijeme nakon obraćenja sam dnevno u sebi izmolio u 10 krunica jer kao da se cijeli svijet bio urotio protiv mene, imao sam osjećaj da će mi klavir past na glavu dok hodam po cesti...znao sam se probudit u po noći i čut glas u meni kako moli....ma lude stvari...nisam ni ženi (tadašnjoj curi)htio ispričat...čudila se šta svako jutro idem na Misu i čitam Bibliju...ja?! koji bi zapalio joint i igrao playstation sad čita 2. poslanicu Sv. Pavla nekim tamo Kološanima. :mrgreen:
Ma bilo je toga koliko hoćeš, danas je smirenije, staloženije...ima i praznih dana, i teških ali najviše radosnih, baš se osjećam kao da me Bog blagoslovio, ali opet i neki strah,da ne uprskam, da se ne umislim, da se ne zasitim...muči me i osjećaj kukavičluka, da šta će bit kad dođu teške kušnje.....ali sve u svemu, radostan sam...nisam ama baš ničim ništa zaslužio, ali eto....................... :D :D :D

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 10 stu 2010 19:13 
Odsutan

Podijelio: 3 zahvala
Zahvaljeno je: 6 zahvala
ANTE KATOLIK napisao:
Ajde da i ja podjelim svoja iskustva...Ja sam recimo do prije godinu i po dana, dvije živio život uživanja, neusputni seks, trava, alkohol, kartanje, nisam 2 puta u životu u Crkvi bio, i osjećao sam se prilično dobro....nisam nikad nikome želio niti činio zlo, sam sebe sam smatrao za dobrog čovjeka koji jednostavno voli uživati zivot....dok nisam upoznao jednu tako dobru, jednostavnu i skromnu djevojku koja je nalazila radost u tako malim, jednostavnim stvarima da je meni to koji put izgledalo smiješno i djetinjasto...nedugo nakon toga desilo mi se nesto nevjerovatno, jednostavno jedno iskustvo sam doživio koje mi je pokazalo Boga u mom srcu koje mi se učinilo tako malim i ništavnim, srce tako malo ispunjeno ljubavlju u odnosu na onu Ljubav koju sam osjetio da je sišla na mene, jadnika, da sam počeo doslovno plakati od sreće, roniti suze od radosti što postoji netko ko me toliko voli a ja ne znam ni da taj netko uopce postoji. Ovo se nije dogodilo na nekom seminirau ili obnovi nego u mojoj dnevnoj sobi ničim izazvano.
Kad sam otišao prvi put na Misu, šćućurio sam se negdi sa strane, bilo mi je nekako neugodno, šta ja znam...a onda me počelo dizat, mislio sam doslovno da ću poletit, takva neka sila me prolazila, kosti su mi se tresle, suze mi na oči navirale...to mi se zna često desit na Misi, više ili manje intenzivnije....neznam postao sam očaran, zadivljen Isusom, njegovim životom i žrtvom....imam predivnu i preslatku mladu ženu (ja imam 30 godina), najslađu kćerku od par mjeseci ali uvik mi je na prvom mjestu Isus jer osjećam u kostima da mi je sve od njega darovano i zato mu hvala!!! Molim Boga da mi Vjera nikad ne oslabi jer mislim da bi prije podnio da me stave u logor nego da me netko uvjeri da je sve što sam doživio jedna velika prevara i fatamorgana!

Pozdrav svima i oprostite mi ako sam koji put previše nasrtljiv ili pilam i zamaram, ali eto volim pričat o Bogu i tako.... :grlim te:

.. najdojmljiviji post od zadnjih 10-ak tisuća napisanih na tt-u
.. Bog te blagoslovio Ante, dao i čuvao prekrasnu katoličku obitelj

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 10 stu 2010 20:50 
Odsutan

dojmljivo Jasenka
Bogu hvala
javljaj dalje kako si
:)

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 11 stu 2010 17:31 
Odsutan

Zahvaljeno je: 0 zahvala
ANTE KATOLIK napisao:
Ajde da i ja podjelim svoja iskustva...Ja sam recimo do prije godinu i po dana, dvije živio život uživanja, neusputni seks, trava, alkohol, kartanje, nisam 2 puta u životu u Crkvi bio, i osjećao sam se prilično dobro....nisam nikad nikome želio niti činio zlo, sam sebe sam smatrao za dobrog čovjeka koji jednostavno voli uživati zivot....dok nisam upoznao jednu tako dobru, jednostavnu i skromnu djevojku koja je nalazila radost u tako malim, jednostavnim stvarima da je meni to koji put izgledalo smiješno i djetinjasto...nedugo nakon toga desilo mi se nesto nevjerovatno, jednostavno jedno iskustvo sam doživio koje mi je pokazalo Boga u mom srcu koje mi se učinilo tako malim i ništavnim, srce tako malo ispunjeno ljubavlju u odnosu na onu Ljubav koju sam osjetio da je sišla na mene, jadnika, da sam počeo doslovno plakati od sreće, roniti suze od radosti što postoji netko ko me toliko voli a ja ne znam ni da taj netko uopce postoji. Ovo se nije dogodilo na nekom seminirau ili obnovi nego u mojoj dnevnoj sobi ničim izazvano.
Kad sam otišao prvi put na Misu, šćućurio sam se negdi sa strane, bilo mi je nekako neugodno, šta ja znam...a onda me počelo dizat, mislio sam doslovno da ću poletit, takva neka sila me prolazila, kosti su mi se tresle, suze mi na oči navirale...to mi se zna često desit na Misi, više ili manje intenzivnije....neznam postao sam očaran, zadivljen Isusom, njegovim životom i žrtvom....imam predivnu i preslatku mladu ženu (ja imam 30 godina), najslađu kćerku od par mjeseci ali uvik mi je na prvom mjestu Isus jer osjećam u kostima da mi je sve od njega darovano i zato mu hvala!!! Molim Boga da mi Vjera nikad ne oslabi jer mislim da bi prije podnio da me stave u logor nego da me netko uvjeri da je sve što sam doživio jedna velika prevara i fatamorgana!

Pozdrav svima i oprostite mi ako sam koji put previše nasrtljiv ili pilam i zamaram, ali eto volim pričat o Bogu i tako.... :grlim te:

Eto.Prelijepo svjedočanstvo i velik Božja milost!
Čuvaj si familiju! :D

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 13 stu 2010 10:40 
Odsutan

Fala dobri ljudi na lijepim željama i blagoslovima! :a1250:

Sinoć i preksinoć mi se opet čudo desilo, molio sam se Isusu da mi pouči ženu jer se nešto bila zainatila, previše prigovara i tako...i pitam ja nju oćemo skupa izmolit krunicu ko svaku večer i ona meni odbrusi ljuto da neće, da joj ne posvećujem dovoljno pažnje, ovo ono, počne plakat i tako to...
...a ja udri po krunici...molim te Isuse daj da shvati neke stvari, daj čudo učini na njoj....
.....drugi dan priča ona meni, da je plakala da je bila ljuta, kad je odjedamput osjetila da je netko miluje po licu, da joj se smješi...kaže da je znala da je Isus, počela je plakat od sreće i nije mogla vjerovat da je sekundu prije bila u očaju.........drugu večer mi molimo skupa, žalosna otajstva, kad odjedamput počne ona plakat...poslije mi priča da je imala slike da bičuje Isusa, da ga izruguje, da ga probija čavlima...da je cijelo vrijeme imala osjećaj da joj Isus govori da mu se uvijek može obratit, da je on UVIJEK nazočan i da kad god ona to želi, može ga osjetiti........nevjerovatno koliko je taj naš Bog dobar....stvarno nije lako vjerovat da postoji tolika dobrota ali stvarno postoji!!!!!!! BOGU HVALA!!!! :a1250: :a1250: :a1250: :D :D :D :D

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 13 stu 2010 21:00 
Odsutan

Bogu hvala i Slava,..

Ovakvih postova mi treba,.. Ovo je hrana mojoj Vjeri,.. BVB Ante :grlim te:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 13 stu 2010 21:04 
Odsutan

Zahvaljeno je: 0 zahvala
[b] :lol: ANTE NEKA TE PRATI BOŽJI BLAGOSLOV[/b]

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 2530 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 199, 200, 201, 202, 203, 204, 205 ... 253  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]