www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 07 svi 2025 20:14

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 120 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 12  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: 17 stu 2010 13:48 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 2 zahvala
ma načelo se slažem
ak nam ti snovi postanu takva fama da svaki dan tražimo odgovore il pregledavamo sanjarice (još ko dite se sićam tog..stariji čitali)
onda stvarno hmmmm
al kažem, ak je Isus reka da ćemo i veće stvari raditi na zemlji od njega
onda mi je stvarno nekako bzvz tvrdit da se taj isti Isus kroz san može obznanit dva il tri puta ..
mislim, ko je zadao to ograničenje, tu količinu??
moji klinci imaju crtić Josip egipatski .. koliko li je samo taj sanja...

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 17 stu 2010 17:35 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
Mislim da zaista treba ignorirati snove, jer nemožemo mi znati kad su snovi zaista od Gospodina a kad ne...stoga da ne upadamo u zamke radije ignorirajte snove. Inače snovi su projekcija onog što se dešava, naših misli, osjećaja, želja...

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 20 stu 2010 11:26 
Odsutan

Mario23 napisao:
Mislim da zaista treba ignorirati snove, jer nemožemo mi znati kad su snovi zaista od Gospodina a kad ne...stoga da ne upadamo u zamke radije ignorirajte snove. Inače snovi su projekcija onog što se dešava, naših misli, osjećaja, želja...

Josip egipatski nije ima tumačenja za svoje snove kad su mu se počeli pojavljivati .. u mladosti...
reci to njemu Mario :mrgreen:
tumačenja je dobio mnogo mnogo godina poslije
zašto ti misliš da se Bog ne može ojaviti pojedincu i sada? ograničavaš li ti djelovanje Božje??

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 22 stu 2010 22:44 
Odsutan

Možda bi ti volila da ti se Bog javlja kroz snove, ali radije me saslušaj i da ne dođe do pogreške pa krivo protumačiš to, ne obaziri se na snove.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 22 stu 2010 22:57 
Odsutan

nisam razmišljala bil volila il ne bi
u ovih trideset godina - jednom se dogodilo
i definitivno je bilo odozgo
kao što rekoh .. ni Josip egipatski nije zna što i zašto sanja ... saznao je mnogo godina poslije
Bog se može i služi i snovima
kao šti si rekao - sve piše u Bibliji :)
slažem se - opreza nikad dosta .. al isto tako ne valja priječiti milosti

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 23 stu 2010 08:52 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Zahvaljeno je: 0 zahvala
Mario23 napisao:

Kad Gospodin govori onda si siguran da je to On i nema nikakvih dilema jer to se ne može usporediti ni sa čim poznatim, zemaljskim jer je taj doživljj toliko snažan da nema sumnj u njegovo porijeklo i nikada ama baš nikada u životo to se ne može zaboraviti. Kad govori kroz snove to nisu snovi čovjek nije budan po zemaljskim mjerilima ali je savršeno svjestan svega i svjestan je i toga da ne spava i kad se "probudi" savršeno mu je jasno da nije sanjao nego da je to doživio. To nije san to je duboka stanje svijesti a snovi su nešto drugo i kad se u bibliji spominje da govori u snu onda se misli da čovjek nije u zemaljski svjesnom stanju ali je savršeno svjstan i budan mada se čini da spava. Snovi o kojima vi pričate su samo odraz naše podsviejsti, a to što je netko sanjao neto što se zaista dogodilo to je ono deža vu, već viđeno. naaš duh je slobodan od prostora i vremena i on je istovremeno i u sadašnjosti u prošlosti i u budućnosti pa se ponekad desi da "zapamti" stavri iz budućnosti koje se onda kroz našu podsvijest impliciraju u snove. Ništa senzacionalno niti nepoznato.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 23 stu 2010 09:56 
Odsutan

bit će dobro napisao:
Kad Gospodin govori onda si siguran da je to On i nema nikakvih dilema jer to se ne može usporediti ni sa čim poznatim, zemaljskim jer je taj doživljj toliko snažan da nema sumnj u njegovo porijeklo i nikada ama baš nikada u životo to se ne može zaboraviti. Kad govori kroz snove to nisu snovi čovjek nije budan po zemaljskim mjerilima ali je savršeno svjestan svega i svjestan je i toga da ne spava i kad se "probudi" savršeno mu je jasno da nije sanjao nego da je to doživio. To nije san to je duboka stanje svijesti a snovi su nešto drugo i kad se u bibliji spominje da govori u snu onda se misli da čovjek nije u zemaljski svjesnom stanju ali je savršeno svjstan i budan mada se čini da spava. Snovi o kojima vi pričate su samo odraz naše podsviejsti, a to što je netko sanjao neto što se zaista dogodilo to je ono deža vu, već viđeno. naaš duh je slobodan od prostora i vremena i on je istovremeno i u sadašnjosti u prošlosti i u budućnosti pa se ponekad desi da "zapamti" stavri iz budućnosti koje se onda kroz našu podsvijest impliciraju u snove. Ništa senzacionalno niti nepoznato.

Jeli tebi Bog govorio kroz san?

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 23 stu 2010 10:58 
Odsutan

Mario, možeš li nam, molim te, objasniti što to Gospodin govori u ovome tekstu:

"Poslije ovoga izlit ću Duha svoga na svako tijelo, i proricat će vaši sinovi i kćeri, vaši će starci sanjati sne, a vaši mladići gledati viđenja. Čak ću i na sluge i sluškinje izliti Duha svojeg u dane one." Joel 3,1-2

??

posebno dio di kaže sanjati sne - dakle u množini
ne kaže - sanjati san, nego sanjati sne...
nisam stručnjak za gramatiku, al sanjati sne čini mi se znači ko neka trajna radnja .. ne zna se kad završava, traje .. sanjati
a ono "sne" - očita množina

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 23 stu 2010 11:28 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Zahvaljeno je: 0 zahvala
ja vjerujem da mi se BOG obratijo mnogo puta u snovima i željno iščekujem kada čemi se opet obratit jer nemože se usporedit to nisačim ovozemaljskim i nemože se prepričat to ovim našim rječima. to doživjet treba i vidjet i samo ta osoba može svatit šta joj je ON tija reč jer kad ti on priča priča samo tebi i nikon više.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 23 stu 2010 11:44 
Odsutan

Vox, osoba treba biti sveta za takve stvari. Duh Sveti treba potpuno vladati tom osobom. Kao što je spušten Duh Sveti na učenike pa je bilo proricanja, ozdravljivanja, i mnogo drugih čuda. Danas je to mnogo drugačije. Reći ću sarkastično, ali u svakoj župi danas bi mogao možda naći jednog kojemu Bog govori preko sna, jednog koji priča s Bogom i tako dalje...ali biti će lažnih proroka rečeno je.

Ljudi moji, danas vladaju svakakvi duhovi, i zaista treba biti oprezan s tim. Ako ste vi odabrali to, ja vas nemam šta uvjeravati suprotno, rekao sam svoje. Budite oprezni. Bog s vama! :mrgreen:

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 120 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 12  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]