www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 16 svi 2025 21:41

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 200 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 20  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: 21 ožu 2011 08:41 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 2 zahvala
Joj Zdrave, baš si nešto kivan na mene, šta se uznemiruješ, ako oćeš virovat u vanzemaljce, viruj brate, šta ću ti ja!
A ja ništa ne iskrivljavam niti krivo tumačim, jer nemam šta iskrivljavat kad je sve jasno ko dan! Ko dan!
Ako naša Gospe kaže da su NLO prevara i zabluda onda ja virujem našoj Gospi! Ako ljudi opsjednuti tim NLO-ima tvrde da su bili opsjednuti tim demonima onda ja virujem tim ljudima! Ako mi zdrava pamet govori da ti NLO-i nisu od Boga jer svi koji su zaluđeni NLO-ima nisu zaluđeni Isusom onda ja vjerujem svojoj zdravoj pameti!

Ako ti moj elokventni i dobri Zdrave imaš neki protuargument iznesi ga u duhu ljubavi i mira! Bog te blagoslovio! :grlim te:

A šta se tiče života u Svemiru kao takvog ja vjerujem da ima još milijarde čovječanstava u Svemiru, ali ova NLO priča je iz drugog filma! :idea:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 21 ožu 2011 15:55 
Odsutan

Evo pogledajte malo simboliku koju ostavljaju ti NLO-i u krugovima u žitu ili onaj već koji ih promovira:

http://www.youtube.com/watch?v=umqRu9Y8x8A

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 22 ožu 2011 16:49 
Odsutan

Zahvaljeno je: 0 zahvala
hvala Ante... kao da je narod glup da ne zna tko je iza tih bezbožnih gluposti i NLOa...

predlažem svima da upoznaju neprijatelja Crkve o kojima nam Gospa govori preko oca Gobbija i Marijanskog svečeničkog pokreta... evo jednog izvrsnog seminarskog rada o njima... sve na slavu Isusovu!

http://www.kbf.hr/Spectrum/novo/2_MASONI.pdf

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 22 ožu 2011 18:48 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

osobno, kad pogledam veličinu svemira, raznovrsnost planeta itd .. čisto logički pretopstavljam da kakva druga bića na nekom desetom planetu nisu nemoguća.

no, ovdje na zemlji nit mislim o njima, nit mislim da nas posjećuju, nit mislim da su tam neka crtkanja u poljima djelo tam nekog ajlijena...
čisto jer mi je to sve nekako "smećasto" .. ko da se ne bi pokazali do sad.. il ko da ne bi bilo konekretnih dokaza... a ne takva senzacijska smeća po medijima... bezveze

a u vidu kršćanstva.. pa ne znam. Bog je posla Sina svog da nas otkupi. nisma primejtila da ima govora o nekim ejlijenima i tak to... mislim da ih ne treba ni uzimat u vid. pogotovo ne jer su do sad sve te sheme oko njih sam beskraj pretpostavki...

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 22 ožu 2011 18:51 
Odsutan

ANTE KATOLIK napisao:
Evo pogledajte malo simboliku koju ostavljaju ti NLO-i u krugovima u žitu ili onaj već koji ih promovira:

http://www.youtube.com/watch?v=umqRu9Y8x8A

eto, kad pogledaš ovo, ne znam ko bi pametan virova u tam neku vazemaljsku silu koja crta piramide, orlove i kojekakve (da porstite) "bulšit" slikice...
bzvz

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 23 ožu 2011 10:58 
Odsutan

Elenora napisao:
hvala Ante... kao da je narod glup da ne zna tko je iza tih bezbožnih gluposti i NLOa...

predlažem svima da upoznaju neprijatelja Crkve o kojima nam Gospa govori preko oca Gobbija i Marijanskog svečeničkog pokreta... evo jednog izvrsnog seminarskog rada o njima... sve na slavu Isusovu!

http://www.kbf.hr/Spectrum/novo/2_MASONI.pdf

Hvala! Evo jedan odličan intervju o čovjeku koji je u Hrvatskoj vjerovatno najupućeniji u ovu problematiku:

http://www.hrsvijet.net/index.php?optio ... Itemid=144

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 02 tra 2011 19:58 
Odsutan

Podijelio: 5 zahvala
Zahvaljeno je: 68 zahvala
http://www.youtube.com/watch?v=OcHPAR_5 ... r_embedded

Ipak smo sami sebi vanzemaljci!!

http://www.jutarnji.hr/teorija-zavjere- ... rp-/931733

Vrh
Citiraj  
 Naslov: Re:
PostPostano: 03 srp 2011 12:42 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
Elenora napisao:
.. a pošto zli ima moć svakavu može i napraviti oblik kakav želi bilogdje

draga Eleonora,samo jedna mala digresija...zli,sotona,nije stvoritelj,već stvorenje stvoreno od samoga Stvoritelja,te kao takav nema moći u smislu stvaranja oblika bilo koje vrste...to što mu je Bog dao,ajmo kazati određene vrste moći,su u biti ostavština onoga što je imao/dobio kao tada "najljepši anđeo"..jer Bog kada nekome nešto dadne,on to ne uzima natrag,ali to ne znači da ako nešto i pripusti,dozvoli,dopusti, da može ići i trajati unedogled...eto počeo sam malo čitati ove postove,pa rekoh da malo pojasnimo..jer ipak nije dobro zlome pridavati velike moći i na taj način uvlačiti sebi raznorazne strahove,jer na koncu ipak,mi kao djeca Božja,imamo daleko više moći od sotone,samo nažalost te snage i te darove koje dobismo sakramentima i milošću Božjom,u velikoj većini,ne koristimo u dovoljnoj mjeri za svoju dobrobit,a pitanje je i koliko vjerujemo u te darove... :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov: Re: Re:
PostPostano: 03 srp 2011 13:31 
Odsutan

Podijelio: 5 zahvala
Zahvaljeno je: 68 zahvala
joakim napisao:
Elenora napisao:
.. a pošto zli ima moć svakavu može i napraviti oblik kakav želi bilogdje

draga Eleonora,samo jedna mala digresija...zli,sotona,nije stvoritelj,već stvorenje stvoreno od samoga Stvoritelja,te kao takav nema moći u smislu stvaranja oblika bilo koje vrste...to što mu je Bog dao,ajmo kazati određene vrste moći,su u biti ostavština onoga što je imao/dobio kao tada "najljepši anđeo"..jer Bog kada nekome nešto dadne,on to ne uzima natrag,ali to ne znači da ako nešto i pripusti,dozvoli,dopusti, da može ići i trajati unedogled...eto počeo sam malo čitati ove postove,pa rekoh da malo pojasnimo..jer ipak nije dobro zlome pridavati velike moći i na taj način uvlačiti sebi raznorazne strahove,jer na koncu ipak,mi kao djeca Božja,imamo daleko više moći od sotone,samo nažalost te snage i te darove koje dobismo sakramentima i milošću Božjom,u velikoj većini,ne koristimo u dovoljnoj mjeri za svoju dobrobit,a pitanje je i koliko vjerujemo u te darove... :grlim te:

Prije svega puno pozdrava dragom Joakimu,koji je najbolji što se tiće razjašnjavanja svega na forumu,Osobno meni najomiljeniji.Pa je i prava šteta što ga nema više!!

Dokle seže sotonina moč.
Može li nas obmanjivati preko nlo-a.
Može li izvoditi kakve trikove da nas zavarava,kao što je izvodio trikove kao i Mojsije što je izvodio!!
U exorcizmima,gdje su u nekim slučajevima ljudi bljuvali sve i svašta,od kose,izmeta pa do velikuh čavala i sličnih stvari!!

Vrh
Citiraj  
 Naslov: Re: Re:
PostPostano: 04 srp 2011 09:39 
Odsutan

Podijelio: 92 zahvala
Zahvaljeno je: 123 zahvala
Samuel napisao:
Dokle seže sotonina moč.
Može li nas obmanjivati preko nlo-a.
Može li izvoditi kakve trikove da nas zavarava,kao što je izvodio trikove kao i Mojsije što je izvodio!!
U exorcizmima,gdje su u nekim slučajevima ljudi bljuvali sve i svašta,od kose,izmeta pa do velikuh čavala i sličnih stvari!!

..što se tiče odnosa materije i Duha..Gospodin Isus kaže
č.s.Klarisi Jeruzelemskoj
"Ja materijom vladam , ali joj se samo ; posuđujem "

.pobunjeno stvorenje, pali anđel..pokrenuo je u iskonu..proces anarhije...
koji neprestano traje..

..čovjek se na zemlji nalazi kao Prognanik..i to je naš status..
..odavde se ...svojim postupcima ..spašava..ili ne..

,,Gospodin NE MOŽE NIKOGA SPASITI NA SILU..
..već to osoba MORA ŽELJETI SVIM SRCEM...

..materijalni svijet je još uvijek pun tajni..i sve "stepenice" između
NEBA I ZEMLJE..nisu...razotkrivene..

..No to nije niti BITNO...

..jer iza SVIH TIH "STEPENICA.." jest NAŠ BOG , GOSPODIN kakvim nam se PRIKAZAO ..naš Kršćanski BOG , OTAC SIN I DUH SVETI..

..to svjedoče mnoge duše...

.. a ovaj materijalni svijet i tako će proći...pa su sve njegove znane i neznane
..senzacije..varke..i obmane..NEBITNE..

..jer naša srca nalaze MIR samo u Gospodinu..ISUSU..
i u Nebeskom kraljevstvu koje je pripremio za nas..svoje ljubljene,

..a "NLO..alieni"..itd.su samo dio senzacija materijalnog svijeta..
..bilo iz sfere obmana..ili iz sfere nevidljivog svijeta..

..ne mogu utjecati na JEDINU I PRAVU ISTINU

"JA SAM PUT ISTINA I ŽIVOT" ISUS

..držimo se toga i ne treba se bojati nikoga..niti kataklizmi niti nlo..

..jer sve zemaljsko..brzo će proći..
..poput bljeska munje...

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 200 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 20  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]