www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 18 svi 2025 10:17

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 3341 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 251, 252, 253, 254, 255, 256, 257 ... 335  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: 10 ožu 2011 23:51 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Tko pročita post neka se pomoli za don Damira Stojića koji će u nedjelju biti gost u emisiji Aleksandra Stankovića! :D
Neka se Gospodin proslavi preko njega! :a1250: :a1250: :a1250:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 25 ožu 2011 21:20 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Zahvaljeno je: 46 zahvala
MOLITVA
Kraljice nebeskog kora Serafina, pošalji mojoj Sofiji svoje svete anđele, da ju, štite i brane,prilikom hitne operacije. Kraljice Anđela, Ti stojiš uz Prijestolje Božje u Božjoj slavi u svojoj uvećanoj sreći, a raduju se Anđeli gledajući Tebe. Molim Te da se sjetiš moje Sofije, te joj izmoliš milost za koju Te u ovoj molitvi molim ,za hitnu operaciju...
Pošalji joj svoje svete anđele koji će bdjeti nad njom,i onima koji vrse operaciju.. .

O, Blažena Djevice Marijo, Anđeoska Gospo, mi koji Ti danas izlijevamo svoje molitve pred Tvojim licem i cijelim nebom anđela, molimo Te, usliši nas!
Moli svoga Preljubljenoga Sina da se proslavi u nasim molitvama..Amen..

(molitva-citat iz molitve devetnice.)

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 28 ožu 2011 20:50 
Odsutan

O Majko Isusova,zbog Tvojih neizmjernih boli gledajuci patenje Tvoga Sina i Njegovu smrt,zbog gorkih suza koje si proplakala,ja te molim,prikazi ti,sa Ranama i Krvlju prekriveno Tijelo naseg Bozanskog Otkupitelja zajedno sa Tvojim Bolima i Suzama,Nebeskom Ocu za spasenje svih dusa i za milost,ozdravljenja,obracenja,utjehe i pomoci..a posebno za brattica Stjepana,koji je hitno operisan,i u kriticnom stanju,komi....
i svih onih,koji su ovdje zapisani.smiluj se svakom u njegovoj potrebi...
Napisi sa tom Krvlju nasa imena u Knjigu Zivota,kako bi mi kao njeni stovatelji ovdje na zemlji,jednom s Tobom i svim odabranima,ovu Svetu Predragocijenu Krv smjeli Slaviti,sada i u vjecnosti..

Neka sve nas blagoslovi Isus,Razapeti,kroz svoju Predragocijenu Krv...Hvala Ti draga Majko,hvala Isusu Tvome Sinu..za moju Sofiju,sto je sve dobro proslo..OP.
Bogu hvala.!

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 29 ožu 2011 12:21 
Odsutan

Podijelio: 152 zahvala
Zahvaljeno je: 118 zahvala
:a1250: (pomoliću se Rebeka) :grlim te:
(Gospodin nam je rekao da se ne bojimo)

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 30 ožu 2011 15:43 
Odsutan

rebeka napisao:
O Majko Isusova,zbog Tvojih neizmjernih boli gledajuci patenje Tvoga Sina i Njegovu smrt,zbog gorkih suza koje si proplakala,ja te molim,prikazi ti,sa Ranama i Krvlju prekriveno Tijelo naseg Bozanskog Otkupitelja zajedno sa Tvojim Bolima i Suzama,Nebeskom Ocu za spasenje svih dusa i za milost,ozdravljenja,obracenja,utjehe i pomoci..a posebno za brattica Stjepana,koji je hitno operisan,i u kriticnom stanju,komi....
i svih onih,koji su ovdje zapisani.smiluj se svakom u njegovoj potrebi...
Napisi sa tom Krvlju nasa imena u Knjigu Zivota,kako bi mi kao njeni stovatelji ovdje na zemlji,jednom s Tobom i svim odabranima,ovu Svetu Predragocijenu Krv smjeli Slaviti,sada i u vjecnosti..

Neka sve nas blagoslovi Isus,Razapeti,kroz svoju Predragocijenu Krv...Hvala Ti draga Majko,hvala Isusu Tvome Sinu..za moju Sofiju,sto je sve dobro proslo..OP.
Bogu hvala.!

Neka ga blagoslovi dragi Bog i naša majka Marija :a1250: :a1250: :a1250:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 30 ožu 2011 20:45 
Odsutan

Podijelio: 48 zahvala
Zahvaljeno je: 31 zahvala
Spomeni ,se o predobrostiva Djevice, kako se nije nikada culo da si ikoga zapustila koji se k Tebi u zastitu utekao, Tvoju pomoc zatrazio i Tvoj zagovor zaprosio. Ovim pouzdanjem obodreni utjecemo se i mi k Tebi , Djevice djevica; k Tebi Majko, dolazimo, pred Tobom eto stojimo mi gresnici i uzdisemo. Nemoj Majko Rijeci Bozje prezreti nase rijeci, nego ih milostivo poslusaj i uslisi . Amen. [Molitva svetog Bernarda]
Gospodine Isuse Kriste, Svojom Presvetom Krvlju na Krizu prolivenoj na spasenje nasih dusa molimo te ponizno Blagoslovi i uslisi sve molitve i nakane svih onih koji su u potrebi u nevolji i dusevnim tjeskobama.Neka Bozanski dodir Tvoje vjecne ljubavi iscijeli sve rane nasih gresnih dusa i tijela. To te molimo po svemocnom zagovoru Presvete Bogorodice,majke Bozje i majke nase Marije. Amen Aleluja

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 31 ožu 2011 20:23 
Odsutan

Imam dobre vijesti,i zelim se svima zahvaliti na molitvi...Stjepanu je bolje,probudili su ga iz kome..polako se opravlja,i nadamo se da ce sve biti dobro..Bogu hvala za uslisane molitve...

Hvala vam TT-ovci! :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 16 svi 2011 21:42 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

:a1250: :a1250: :a1250:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 24 svi 2011 21:35 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Dragi prijatelji, započinjem devetnicu sv.Josemariji za nezaposlene, bilo bi mi drago, kada bi se još netko pridružio. :a1250: :a1250: :a1250: :a1250:

Hvala Vam i Bog Vas Blagoslovio! :grlim te:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 18 srp 2011 16:30 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Isuse, Bože moj, pogledaj na sve potrebe ovih ljudi i usliši im molitve. Isto tako te molim da se smiluješ meni, siromašnom grešniku, da mi oprostiš grijehe i da mi uslišiš molitvu koju te molim već neko vrijeme. Isuse, kao najveći prosjak molim te za još jednu priliku. Smiluj mi se po svom premilosrdnom srcu i usliši mi molitvu po Tvojoj volji. Daj mi snage da ne posustanem pod ovim teškim križem. :a1250:

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 3341 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 251, 252, 253, 254, 255, 256, 257 ... 335  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]