Dragi moji prijatelji u Kristu,
Puna srca i radosti, želim svjedočiti kako je naš Isus Krist svemoćan.
Moja molitva je uslišana, molila sam se uz Vašu pomoć duže vrijeme za pronalazak posla. Sve se dogodilo na čudesan način.
Natječaj za posao sam vidjela 2 sata prije isteka toga natječaja, i to na jednoj stranici na koju rijetko kada idem. Odlučila sam poslati zamolbu. Zamolbu sam poslala u 22h, a sutra dan oko 12h, dobila sam mailom obavjest da dođem 27.6, u Varaždin na razgovor za posao. Prvo sam bila tužna jer je to u Varaždinu, ipak treba do tamo doći. A i šanse su mi bile jako male da bi dobila taj posao. Nazvala sam poslije roditelje i s njima i s bratom dogovorila da idemo na taj razgovor. Došla sam na razgovor i već tada mi je poslodavac rekao da imam velike šanse, i da već sutra će me obavjestiti jesam li dobila posao ili ne.
Tako da danas sam dobila obavjest da su se od 200 kandidata odlučili za mene. 1.7 već počinjem raditi.
Ovo je dokaz da je to sve bila Božja pomoć. Bog je uslišao moje molitve, i još više vjerujem u njega, još više ću mu se moliti za svoje bližnje i drage mi ljude, i za sve Vas.
Hvala i slava Kristu našem!