www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 13 svi 2025 08:34

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 694 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 70  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: 02 srp 2011 19:29 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 22 zahvala
Zahvaljeno je: 34 zahvala
Dragi Bože da znam da igdje na ovome svijetu postoji muškarac kojem se dopadam, i koji mi se dopada, samo da je obostrano dopadanje, ljubav, odmah bi istog trena, otišla na njegova vrata, i na kraj svijeta i pokucala bi i rekla bi evo me, tu sam, hoću ljubav, hoću svoj život s tobom da podjelim, hoću da te usrećim, hoću da me usrećiš, hoću da imamo zajedničku djecu, sve najbolje, hoću da nam zajedno bude lijepo i da budemo jako sretni....
Isuse čuj me, Isuse usliši me, ako se grijeha budeš spominjao tko će opstati, rekao si da želiš da sam ja sretna, a ja nemogu biti sretna u potpunosti ako mi Ti i Tvoja milost nedadnete mušku osobu koja mi se dopada i kojoj se dopadam, neću princa na bijelom kojnu, već samo običnog čovjeka koji nije savršen, jer ni ja to nisam, nekoga s kim srce zna da želi biti, ljubav koja se vidi u očima, osjeti na dodir ruke, sreću koja dolazi od Tebe i koju samo Ti i jedino Ti možeš dati...Isuse smiluj se, ja sam čovjek, hoću da volim muškarca i da od strane istog budem voljena, Ti daješ sreću, Ti znaš tko mi se dopada i kome se dopadam, s kim bi ja bila sretna, evo daj mi toga muškarca, jer hoću da sam skroz jako, jako sretna...amen, aleluja, amiluj se!
Budi volja Tvoja!

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 08 srp 2011 17:52 
Odsutan

Podijelio: 14 zahvala
Zahvaljeno je: 3 zahvala
Molitva za mlade-Biti u Bozjoj volji!

Slavimo te Gospodaru neba i zemlje sto si covjeka sazdao na svoju sliku da ti bude slicnost.Sazdao si ga kao muskarca i zenu.Zahvaljujemo ti Oce,sto si nas svojom providonosnom ljubavlju nadahnuo da jedni u drugima prepoznajemo Tvoju volju.Ti si Bog koji si ljubav.Nas dvoje,N.N i N.N.,osjetili smo Tvoju prisutnost kao Boga ljubavi i u nasoj ljubavi.Sina si svoga poslao na zemlju da zivi u obitelji.I nas dvoje jednog dana to zelimo ostvariti.Molimo te da Isus bude medju nama kao Put,Istina i Zivot.Podaj nam svoga Duha da se tako volimo,te se izgradjujemo,upoznajemo i priblizavamo onom blazenom casu kada cemo nas dvoje biti jedno.Vodi nas na putu,cuvaj u poteskocama i blagoslovi nasu ljubav da i drugima bude znak Tvoje ljubavi.
Marijo,Majko lijepe ljubavi,moli za nas!

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 18 srp 2011 11:07 
Odsutan

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Dobri i Svemogući Bože,spomeni se svih nas sa ovog foruma,ali i tolikih koji posjećuju ove stranice koji su u želji i potrebi da pronađu dušu s kojom će u čistoći svoga bića,slaviti Tebe u svetom sakramentu ženidbe...
Marijo,majko svih nas na Nebesima,zagovaraj nas sa visina..
:a1250: :a1250: :a1250:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 21 srp 2011 17:35 
Odsutan

Noćas mi dođi i svega mi donesi.........još večaras ima nešto lijepo da se desi, još noćas mi dođi, bit će vina i pjesme, ja bez tebe neznam, ja bez tebe nesmijem...Isuse uradi čudo čuda u mome životu, hoću da se udam...hoću da volim muškarca i daod istog budem voljena...
Hoću dar velike i obostrane ljudkse ljubavi između muškarca i žene za samu sebe, smiluj se Isuse...amen, aleluja...pomozi svima nama...budi volja Tvoja!

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 07 kol 2011 10:25 
Odsutan

Dobri naš Bože, pomozi našim mladima da nađu pravi, pravedan i ispravni put, te da cijene istinske vrijednote življenja, i da upoznaju istinsku radost ljubavi i mira...
Također daj im snage da se odupru sitnim i lažnim zadovoljstvima, daj im snage da upoznaju Krista i da ga slijede...
Neka ne gube nadu i vjeru, i neka nađu ljubav i mir u svojim srcima...

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 17 kol 2011 18:21 
Odsutan

Podijelio: 2 zahvala
Zahvaljeno je: 15 zahvala
Milosrdni Isuse stvorio si nas ne da budemo sami nego jedno tijelo u nesebičnoj bračnoj ljubavi. Molim te pomozi svim ljudima da pronađu srodnu dušu :a1250:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 19 kol 2011 08:12 
Odsutan

Zahvaljeno je: 2 zahvala
možda nije molitva ali svjedočanstvo molitve za bračnog druga.Ja sam naime dugo molio za bračnog druga i jednom mi se rasvjetlilo da je ta molitva bila "Bože pripremi me" a ne "bože daj mi",iako sam stalno molio da mi Bog dade bračnog druga.I jasno mi je bilo da me,između ostalog Bog cijelo vrijeme vodio da naučim kako kršćanski hodati i živjeti u braku kroz tekstove fra Frkina i ostalih koji se bave tom temom.I također me je utvrdio u stavu da radije ostati sam nego pristati na kompromis i hodati u nečistoći.Zato me uopće nisu interesirale djevojke koje nisu bile spremne čisto hodati i još me u tome podržavati.A kad bi nekim djevojkama to rekao mogao sam svašta čuti tipa:"Ti nisi normalan!" ili "S tobom nešto stvarno nije u redu..." ali nijednom se nisam pokolebao i sve one bi na kraju ipak pristale na hodanje u čistoći.Samo bi ja onda shvatio da nisu bile za mene i išao dalje,do moje sadašnje djevojke.Jendo je to htjeti a drugo biti spreman i ostati sam u slučaju da ne bude htjela čisto hodati.

I još nešto,nekoliko godina prije nego sam prohodao sa mojom djevojkom molio sam Gospu da kad nađem djevojku da mi isprosi d hodamo u čistoći i čisti uđemo u brak.

Bože molim te za mlade da zavole čistoću i shvate njezinu važnost i da spremni uđu u brak da u braku mogu biti istinski sretni.

Bože molim te da se mladi prepoznaju a ne da budu zavarani i s pogrešnom osobom uđu u vezu ili kasnije u bračnu zajednicu

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 31 kol 2011 15:16 
Odsutan

Bože molim Te da u moj život uđe čovjek za kojeg ću se udati.....smiluj se meni grešnici...

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 31 kol 2011 21:34 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 10 zahvala
Zahvaljeno je: 33 zahvala
običan momak....predivno si to napisao...

BTB

:a1250: :a1250: :a1250:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 31 kol 2011 21:44 
Odsutan

Podijelio: 1 zahvala
Opet se pokazuje da je bila dobra ona nečija ideja TT-spajalice. :lol:

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 694 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 70  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]