www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 18 svi 2025 07:03

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 3341 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 254, 255, 256, 257, 258, 259, 260 ... 335  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: 20 ruj 2011 14:28 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 46 zahvala
svibanj napisao:
Molim vas da se molite za mene
Nisam ispunila očekivanja svoje majke, čak što više ja sam je razočarala.
imam 46g nisam se udala, nemama svoju obitelj.

Hm...sta znaci ocekivanja majke...?
Gdje su tvoja ocekivanja..Ne znam da li ti je majka zaista vjernica,ako jeste...sto se ne pita mozda je to Bozja volja,a mozda jos nije kasno..nikada se ne zna..Nemoj ti nista biti razocarana zbog toga..Bog sa svakim covjek ima poseban plan..
(Sta bi bilo,da se udas,"mozda za volju svoje majke" rodis djecu,pa se rastanes..ili te ostavi muz...?)Gdje su onda obiteljska ocekivanja..

Citat:
Da je brat živ mami bi bilo bolje, on je bio sposobniji, bolji.
Imam osjećaj da život prolazi, ništa se ne mjenja, moje generacije su već i bake. Ne mogu pomoći ni sebi a ni mami

Cek malo!Kao se moze znati da bi brat bio bolji??U cemu je sposobniji..da se mozda ozenio...a sta ako se i on ne bi ozenio?

Gledaj ja imam tri kcerke..Dvije udane,a jedna ne..Par godina je mladja od tebe..Jedna kcerka ima 3 djece,a najstarija ona je u braku i ne nemoze ostati trudna... :a1250:

Trebamo li zbog tga sada reci,da nisu nasa ocekivanja ispunita...Tu,jedino Bog zna,zasto tako i cemu je sve to dobro..

I ja bi voljela,da imam unucadi..barem jedan nogometni tim... :a1430: ali,ipak je to jos uvjek sve u Bozjim rukama..

Tvoja majka ima drugi problem...Mozda bi bilo dobro da si negdjé dalje otvorila temu..ali dobro.. :a1250: :grlim te:

Biti ces u nasim molitvama... :a1250: :b232: :b206:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 20 ruj 2011 22:03 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Zahvaljeno je: 0 zahvala
Draga svibanj, Bog te stvorio upravo takvu kakva jesi i nije na tebi da ispunjavas ocekivanja svoje majke. Pa ni Bog ne ispuni sva nasa ocekivanja jer zna zasto je to dobro.
Jednom sam bila na ispovijedi jer sam imala muku s ocem, tj. tesko mi bilo pomagati mu u nekim njegovim poslovima jer vidim da ne vode nikamo, iscrpi me to maksimalno, posvadimo se, ne razumijemo se itd. Dakle, posvadjali smo se i bila sam sva jadna, osjecala sam krivnju sto mu ne mogu bespogovorno pomagati i sto osjecam bijes dok suradjujemo...
Rekla sam to sveceniku i pitala ga, bi li bio grijeh da kazem ocu da me mimoidje u tim svojim poslovima i da nadje nekoga drugoga za to. Jer svaki put placem nakon toga. Svecenik mi je rekao da on tu ne vidi nikakav grijeh. I rekao mi je da gledam u kojem slucaju je vise stete, kad mu pomazem ili ne pomazem.
Zakljucila sam da je vise stete kad mu u tom njegovom poslu pomazem jer se dobro nazivciram i posvadjamo se, sto nije dobro.

Sta je pjesnik htio reci...mislim da nasi roditelji puno ocekuju od nas, a ni sami ne znaju dati ono sto mi trebamo...zato je Bog uz sve nas da nam pomaze i usmjerava nas, a nase je da se u Njega pouzdamo.

Eto, ne znam zasto sam ovo napisala, malo sam zbrkana danas, ali neka ostane.

btb

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 21 ruj 2011 07:02 
Odsutan

Podijelio: 152 zahvala
Zahvaljeno je: 118 zahvala
Svibanj :a1250: pomolit ću se naravno (to sam zaboravila napisati)
.. možda ti se čini ovo malo grubo od nas što smo napisale..ali istina je ..
svejedno :grlim te: :grlim te: :grlim te: neka te Bog čuva i vodi i nemoj misliti o sebi loše, voli sebe takvu kakva jesi, jer upravo te Bog tako htio.. On ima svoje razloge i rješenja za svakog od nas..(naravno tko Ga hoće čuti)
ljubim te sestro u Kristu
Mir Božji bio s tobom :b206:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 21 ruj 2011 07:53 
Odsutan

draga svibanj,

teško je kad te roditelj tako gleda. teško je jer si svaki dan sa svojom majkom i svaki dan osjećaš taj teret. čak ako ona ništa ne govori, ti to osjećaš svaki dan.
osjećaj krivnje je gadna stvar i može nas izjedati iznutra. zastani malo, razmisli. čudan je naš život, na malo stvari možemo utjecati. a mi, mi bismo se trebali baviti s onim na što možemo utjecati.
ako je ono na što možemo utjecati u skladu s Božjom voljom, trebalo bi biti sve u redu. ako nije, na nama je da se pomirimo s Bogom putem sakramenta ispovjedi.
svaki dan bi trebao završiti preispitivanjem samih sebe što smo i kako učinili. jesmo li proveli dan dostojanstveno ili nismo? jesmo li čime uvrijedili Boga?
kada se tako preispitujemo i kada vidimo da smo pogrješili, dužnost nam je ispovjediti svaki grijeh i propust.
i tada, kad smo to učinili, tada bi trebala umrijeti svaka grižnja savijesti. ako se ipak pojavi, zavapi Isusu i predaj mu je i zamoli za oprost što sebi ne opraštaš, a Bog ti je oprostio. što se time postavljaš iznad Boga.
tada bi trebala biti u miru.
i tada možeš razmišljati što ćeš i kako u životu s onim što sada imaš. a to što imaš može biti jako puno, ako ispravno gledaš.
ako je tvoja majka razočarana s tobom i ako ti nešto predbacuje, to je, u stvari, njezin problem. neka te to ne dotiče. blagoslivljaj majku i pomoli se za nju. pomoli se da ona nađe mir.
neka vas dragi Bog blagoslovi obje, neka budete jedna drugoj zaštita i podrška. :grlim te:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 21 ruj 2011 09:54 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Podijelio: 1 zahvala
Zahvaljeno je: 1 zahvala
Hvala svima na toplim riječima i utjeham, molitvama.
Nisam očekivala toliku podršku.
Jučer mi je bilo teško, danas se bolje osjećam (zahvalna sam Bogu što molite).
Moram vam nešto objasniti, da ja volim svoju majku i znam da je puno propatila, rat, preseljenja, gubitak muža i najteže izgubiti dijete (za nju dijete brat je imao 40g). Ja je razumijem i želim da joj bar malo priuštim radosti, ali ne dovoljno za nju.
Još da kažem da kada je brat bi bolestan da smo mi doživjeli jaču vjeru, brat je doživio valiki blagoslov u svojoj patnji. Umro je svjedočeći Boga. I ja i majka smo blagoslovljeni kroz svu tu patnju.
Međutim majka se boji da kada ona umre da ću ja biti sama, jer nemam nikog više i želi mi najbolje tj. muža koji će me voljeti, poštovati a takvog bar za sada nema.
Ja radim, nismo u tako teškoj finan.krizi bar za sada.
Još jednom hvala svima i neka Vam Bog da što vam je sad najpotrebnije

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 21 ruj 2011 10:21 
Odsutan

ono što svaki roditelj želi jest vidjeti svoje dijete sretno i zadovoljno. kad tvoja majka vidi tvoj mir i spokoj, i ona će biti mirna i spokojna.
nađi u molitvi taj mir, ispovjedi se kad god osjetiš potrebu, pomoli se svaki dan za svoju majku i sve će biti u redu. s mužem ili bez muža.
Bože, neka bude volja tvoja. :a1250:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 13 lis 2011 07:09 
Odsutan

Molite za moju sestru koja je u trecem mjesecu trudnoce, nocas je hitno zavrsila u bolnici zbog obilnog krvarenja, beba je navodno jos dobro, ali ne znaju zasto je tako obilno krvarenje :cry: . Ostala je u bolnici na promatranju.
Prije tjedan dana je krvarenje bilo manje, na pregledu je sve bilo u redu s bebom. Ipak je pazila da miruje sto vise i ne obavlja teske poslove, a sad opet ovo :twisted: . Boze pomozi :a1250: .

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 13 lis 2011 07:33 
Odsutan

Podijelio: 152 zahvala
Zahvaljeno je: 118 zahvala
:a1250: :a1250:
neka joj Bog dragi bude u pomoći..

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 13 lis 2011 07:42 
Odsutan

:a1250:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 13 lis 2011 12:50 
Odsutan

Zahvaljeno je: 46 zahvala
MOLITVA NAŠOJ GOSPI BRZE POMOĆI

Tebi vjerujem napisao:
Molite za moju sestru koja je u trecem mjesecu trudnoce, nocas je hitno zavrsila u bolnici zbog obilnog krvarenja,.

O Marijo, Majko Božja,
Ti koja znaš za jade i nevolje ovoga svijeta,
bdij bez prestanka nad nama,i ovom majkom,koja ima problema u trudnoci...i nad cijelom crkvom svoga Sina
i budi nam uvijek našom Gospom brze pomoći.
Pohiti da nam pomogneš u svim našim potrebama,
pogotovo sada nasoj sestri ,to jest majci i djetetu u njenim potrebama...... ...
budi/joj/ nam utočište za ovoga prolaznog života
i isprosi /joj/ nam život vječni,
po zaslugama Isusa, Svoga Sina Gospodina
i Otkupitelja našeg.
Amen.

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 3341 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 254, 255, 256, 257, 258, 259, 260 ... 335  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]