naggar napisao:
Ako umjetnik oplodi mladu naivnu curu .
To je umjetna oplodnja.

Naggare, dižem ti spomenik čim se zaposlim!!
I ne u Kutini....nego na SREDINI Jelačić-placa

Ovo je VRHULJA!
Moj skromni komentar:
1. Kad je emisija započela i kako se rasprava polako inicirala, pomislila sam kako će Ministar doslovno pojesti Miletića.
2. Kako je vrijeme emisije lagano odmicalo, počela sam primjećivati neke kontradiktornosti.
3. Sve sam više počela uviđati kako je naš Ministar zapravo...enormno loš govornik
4. Ministar mi je počeo biti toliko iritantan i naporan za uši da sam se u jednom trenutku ulovila s urnebesno čudnim izrazom svoga lica.
5. U jednom mi se trenutku učinilo da je gospođa Dunja S Crnim Očalima poprimila obličje ukrasne biljke, da ne kažem kaktusa, u studiju.
6. U zadnjih 10 minuta emisije moje obje ruke uhvatile su moju glavu jer sam SPOZNALA da je ministar Ostojić,
da maksimalno pojednostavnim, a i da se pritom pozovem na sv. Tomu Akvinskog, koji je bio, pazite, vrlo precizan i analitičan čovjek...dakle, da je ministar Ostojić zapravo - priglup.
7. Moje obje ruke, pustivši moju glavu, u duhu su zapljeskale Miletiću, a Ministar je potvrdio što to znači biti DE-MA-GOG!
Mislim da je Ostojiću bolje da formira "stručni tim" koji će ga naučiti kako se vezu gobleni nego da odlučuje o onima za koje se nije udostojao NITI izjasniti pred ljudima koji su grizli nokte (kao ja, primjerice), iščekujući njegov odgovor na Miletićevo pitanje kada počinje ljudski život...po njegovu mišljenju.

niti jedan ministar nije kriv...što je najveći hrvatski milionski grad...
...grad na nebu...a čine ga ...abortirana djeca...
..iz svih stadija prekinute trudnoće..
..kiretažom..
..raznoraznim mehaničkim napravama..
..kemijskim sredstvima..
...itd..
.Hrvatska kao i sve moderne zemlje,.,..vodi dvostruki moralni život..
..jedan ..izglancani za javnost..
..a drugi tajni..pun strahota..laži..i ubijanja..