www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 12 svi 2025 19:17

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 694 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 70  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: 17 vel 2012 00:02 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 92 zahvala
Zahvaljeno je: 123 zahvala
Diva grabovčeva napisao:
naggar napisao:
TRN napisao:
Gospodine, oprosti mi što sam nejednom prezreo situacije i mogućnosti koje si mi otvorio !
Molim te, daj mi da budem otvoren za svaku ženu koju mi staviš na put.

..ova je dobra..
..ovako bi mogao dogurati do harema.. :D mljac--- :b101:

..zato nemoj biti megaloman,, :D

..već ovako "Molim te ;daj da mi prava žena koji mi dođe; bar blizu mog puta.., bude otvorena za mene"
..a ostalo moraš učiniti sam..
..pa mora se čovjek naučiti šarmirati...
..nije to teško..
..tamo gdje postoji obostrani interes...začas posla se rodi ljubav.. :D

..evo malo savjeta za muškarce koji želi naći žensku.. :lol:
..možda se sreću svaki dan..možda se upoznaju..negdje...itd..

..par riječi..
Bok...kako si
..ajmo na kavu.
..ima nešto u tebi posebno..što mi se sviđa..
,itd..
..svakako treba se lijepo obući i lipo mirisati..
..treba odriješiti kesu.i kupiti si finu obleku..
..i ne jesti bijeli i crveni luk...prije udvaranja... :D
..to se može tek u braku... :lol:
..a ne moš osvajati...žensku u plastičnoj trenirci s placa..
..neuredne frizure..
..i onda još ..čovjek ..šuti ne zna beknut,,ni riječi od straha,
..treba imati program..i tu i tamo nešto reći..ionako žene stalno pričaju..
..dobro je i pokloniti ružu crvenu..
..znati napamet...par pjesama...(ne mislim na Štiklu od severine...već poeziju...) :lol:
..a i nije dobro da je čovjek..predebel.. :D
.treba smršaviti..jer će ona mislit..ak se udam...jedna plaća ide samo njemu za hranu) :D
..itd..
.

Savjeti su za :b112: od srca sam se nasmijala.,samo postoji li takav u realnosti??
Može li koji savjet i za žene?

..uzmi litru najbolje rakije...i stavi je u običnu staru flašu staklenu..
..ako je ideš prodavati možeš dobiti 40 kn..

..uzmi litru..litru rakije..obične..ništ posebno..
..stavi je u lijepu flašu..
..s lijepom nalijepnicom...
.pa još onda u drveni lijepi sandučić..
.itd..
...za to možeš dobiti 100 k n i više..

..to se zove marketing..

..sad to primjeni na sebi..
,.i dok muškarac..tukac skuži..
..kasno mu..je ..već je u braku.. :b101:

..zato treba uložiti u sebe i svoj marketing.. :D

:D

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 17 vel 2012 00:29 
Odsutan

Discipula Domini napisao:
tu istu nakanu!
No...ono u što sam sigurna...Bog mi je usadio poziv za obitelj...poziv da budem mama hrpe cendravih klinaca :D :D ...i zato sam sigurna da mi Bog neće reći kad dođem pred Njega "neeeeeek...samo sam se malo šalio s tobom...zafrkavao sam te" :b101:
"Sve ima svoje vrijeme pod suncem!" :) :)
Zato...SMIIIIILLLEEEEE! ^______^

:b112:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 17 vel 2012 08:05 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Ela bredi ma iskreno ja i ne tražim meni je stalo do jedne osobe za koju sam spreman dati sve naravno ako je to volja Božja.

.....to je moja bivša cura sa kojom bi volio rješiti neke stvari ako je to moguće i krenuti isponova ,samo problem je šta me ne želi čuti niti vidjeti bez obzira što sam se ispričao....

Brate Naggare ako imaš kakav lijek za ovaj problem bio bih ti zahvalan na tome pozdrav i BB svim TT

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 17 vel 2012 08:21 
Odsutan

Pram napisao:
Ela bredi ma iskreno ja i ne tražim meni je stalo do jedne osobe za koju sam spreman dati sve naravno ako je to volja Božja.

.....to je moja bivša cura sa kojom bi volio rješiti neke stvari ako je to moguće i krenuti isponova ,samo problem je šta me ne želi čuti niti vidjeti bez obzira što sam se ispričao....

Brate Naggare ako imaš kakav lijek za ovaj problem bio bih ti zahvalan na tome pozdrav i BB svim TT

..a...samo dvije stvari...

1.Moraš joj dati do znanja da ti je jako stalo do nje..
pa pošalji joj buket ruža na kućnu adresu s pismom..da je voliš i da ti oprosti..
...i pokušaj razgovarati s njom...bar kao da ostanete prijatelji.. :b232: :b232: :b232: :b232: :b232: :b232: :b232: :b232: :b232: :b232: :b232: :b232: :b232: :b232: :b232: :b232:

2.....čekanje....čekanje......čekanje... :l30: :l30: :l30: :l30: :l30: :l30:

..ako te voli ili te je voljela...omekšat će se.. :grlim te:

..ako ne...razlog zbog kojeg te je napustila ..
..je bio samo..prilika da te napusti.. :a1407: :a1163:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 17 vel 2012 08:59 
Odsutan

Podijelio: 7 zahvala
Zahvaljeno je: 39 zahvala
Taaako ste mi uljepšali jutro..... :D ma cijeli dan, vikend i tjedan, i život, a ne samo jutro!!! :D :D :D

:a1490: :a1490: :b101: :b101:

Već se dugo nisam tako nasmijala....

Najviše od svega me nasmijala naša draga San i njezino taaako iskreno pisanje, kao da piše neka mala, slatka djevojčica...... :D :D :D

Predragi Naggare - svaki savjet ti je ispravan i divan! Ti si ipak muškarac pun iskustva i prave muževnosti i toooočno znaš što govoriš jer si to sve prošao!
Ti si došao....vidio....i pobijedio!!! :D :D
Preostaje nam samo te slušati...i primjenjivati ono što si nam rekao! :D

Ma kako bila moderna ili kakva već vremena, sigurna sam da nije na nama ženama da prve prilazimo. Mi možemo uputiti osmijeh, toplinu i tako pokazati da nam je ta osoba draža od ostalih...možemo ga potaknuti (ali jako diskretno)....ali nikad ne prva prići.....
Većina mojih prijatelja, kolega i poznanika mi kaže da ipak oni voli prvi prilaziti....a i meni je jako neprirodno da prva priđem....to ne bih bila ja, ostavila bih potpuno lažnu i krivu sliku o sebi...

Draga Discipula Domini, sve si super rekla...Ne brini zbog zaljubljive prirode...to s godinama nestane.... Ha ha ha, ne zna se što je gore - kad si nezaljubljive (kao ja) ili zaljubljive prirode....
Neki dan sam spomenula mami da su šanse male da mi se svidi netko po mojim kriterijima jer u zadnjih 14 godina su se pojavile samo 3 takve osobe i u sve tri situacije sam sve zeznula.
No nema veze.

Uvijek sam bila sklona zrelijima...starijima od mene 10 godina.....
Onima koji su nakupili puuuno životnog iskustva i koji su ostali smireni, nepokolebljivi, puni nade i vjere, životne radosti....
Primijetila sam da mi se uvijek najviše sviđao način na koji me zavolio netko 10 godina stariji...to je bila neka zrelija ljubav....a i od najranije mladosti sam se družila s 10 godina starijima...i tako sam nekako oblikovana i dušom i tijelom....Uvijek sam voljela vidjeti zrelo lice, pokoju boru, prve sijede vlasi...ha ha ha ha ha ha ha!!!!!...da me čovjek osvoji svim mogućim životnim situacijama kroz koje prošao....i ostao heroj...)

(a mladost sam provela s predobrim, prelijepim dečkom bez ijedne crtice na licu, ni sad nema nijednu boru, tek godinu dana starijem.... :wink: ...to je ipak dokaz da me može i vršnjak privući i da ga mogu zavoljeti...ali...sklonost onima koji su malo stariji mi je gotovo prirođena...) :shock:
I tako se prema meni stvorila zatvorenost prema mlađim dečkima, oni mi ne padaju na pamet...nikad ozbiljno....
I nadam se da neću završiti s mlađim mužem...neeeee.....

No, zaista već 4 godine nisam upoznala nikoga tko je stariji od mene 10 godina, da ispunjava sve ono za čim moje srce čezne, a da je slobodan.
I mislim da je realna pomisao da su svi koji danas imaju oko 40 godina i pravi su i divni muškarci - oženjeni.

No bez brige, nije da ću odbiti nekoga tko ispadne super ako je stariji samo 2,3,4 ili 5 godina....ali mlađi za sad još ne dolaze u obzir..ma koliko se kaže "nikad ne reci nikad"....

Dragi BitLord....dobro si rekao.....ispada da tražim neko savršenstvo.....ali nije tako....
Tražim samo nekoga tko će me oduševiti karakterom i tko će mi biti privlačan.
I nevjerojatno kako se teško poklope takve okolnosti.

Ali.......jednog dana će se valjda sve srediti.

Ipak, u dubini duše - mene to ništa ne brine.
Muči me samo pritisak okoline...da nema tog pritiska, ne bih ni znala da imam 32 godine...sve je kod mene i dalje kao da imam 25....ili još manje.....
(eh, da mi je barem biti kao SAN...da i ja izgledam 10 godina mlađe.... :D :D :D :D ...tad bi mi bilo svejedno i da imam 40... :D :D )

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 17 vel 2012 09:13 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova
Korisnik s više od 100 postova

Zahvaljeno je: 2 zahvala
čitam sve ovo i sjetim se sebe kad sam bio u tim fazama traženja,patnje zbog samoće i neizvjesnosti.Ali sve prođe,zato je najbitnije tražiti i moliti za Volju Božju.Jer postoje odluke nakon kojih nema nazad.A ako se traži Volja Božja prije ili kasnije doći će se do onog što je Bog za nekoga odredio,štagod to bilo.

Prošao sam skoro sve ove situacije,od zaluđenosti,preko ravnodušnosti,traženja i sumnji što je moj životni put pa do ostvarenja toga tj.do braka.Sad vidim da je sve to bilo bitno da prođem i uvjerim se da sve,osim braka nije za mene.Mogu reći da sam se kroz ta traženja poprilično napatio ali očito je bilo potrebno da mi sve to prisjedne da bi sad mogao cijeniti ono što imam.Kažu da se malo cijeni sve što se lako dobije.A vidio sam da je nabrži,najsigurniji i najbezbolniji put - tražiti Volju Božju

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 17 vel 2012 09:25 
Odsutan

Dragi Obični momče (ili bolje rečeno: Divni muže) :D ....i ti si nam dao koristan savjet....istinit...
Osjećam da je to pravi put...tražiti volju Božju, a ne određenog čovjeka ili ženu.

Rastužuju me savjeti tipa: Daj zgrabi prvog koji dođe, zavoljet ćeš ga nakon nekog vremena....

Iskreno, mene to i dandanas šokira.

Ne znam kako ljudi mogu tako razmišljati. Ne razumijem ni one koji kažu da nije važna zaljubljenost, tjelesna privlačnost i sl.

O ljudi dragi, pa upravo po tome što ću prema tom čovjeku osjećati i tjelesnu privlačnost, po tome će taj biti drugačiji od svih onih koji su također dobri i dragi dečki prisutni na mom životni putu.... Pa taj koji će biti naš muž mora biti posebniji od drugih (za nas), a ne potpuno isti kao i svatko koga poznaješ i susrećeš.... Onda bi se djevojka mogla udati za 200 njih koje poznaje, a slobodni su i dobri.

Super mi je iskustvo Običnog momka, kako je on dugo tražio....Pa nije dovoljno da je djevojka bila vjernica, dobra, pametna, lijepa i zaljubljena u njega...ipak je sve propadalo tako dugo dok nije došla prava žena na njegov put...koja je ipak bila drukčija od svih njih (a sigurno po vanjskim kriterijima vrlo slična).....

I mislim da je to pravi put za sve nas koji smo u kasnijoj mladosti, a još slobodni.

Mislim da mnogi nisu svjesni kako ponekad rastuže i gotovo povrijede (nesvjesno)svojim prijedlozima traženja prave osobe nas koji smo oko 30. godine, a još smo sami....

I još jedno pitanje, je li žena od 32 godine za vas "žena u SREDNJIM godinama"??
(ja sam mislila da je žena od 32 godine još uvijek MLADA ŽENA, a ne žena u srednjim godinama...)

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 17 vel 2012 09:31 
Odsutan

Što se tiče onog što je postalo sve raširenije zadnjih godina....
...veza između mlađeg muškarca i žene starije 5 i više godina...

Mislim da se to smije dopustiti samo onda kad je muškarac u toj vezi potpuno zreo, a žena izgleda MLAĐE i LJEPŠE od njega (iako je starija).
Prirodno je da su muškarci skloni mlađim ženama, svaki muškarac s kojim sam o tome razgovarala mi je tako rekao, a i to je stvarno normalno.

Jedino ako žena zaista izgleda mlađe i svježe, tad može.

No kad sam ja u pitanju, ne može ni tad.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 17 vel 2012 10:47 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

....hvala ti obični momče na savijetima jer vidim da svi isto prolazimo,zato ne želim
forsirati nego prepuštam sve volji Božjoj ,ali me boli kada smo krenuli vjerom i sa ISUSOM ispred svega događale su se jako teške situacije tj sukobi..................

Bez obzira ja za tu osobu molim kao i za sebe da na Bog pokaže pravi put za oboje :a1250:

BOŽE NEKA BUDE VOLJA TVOJA TI ZNAŠ ŠTA JE ZA NAS NAJBOLJE

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 17 vel 2012 11:01 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

....evo malo i lijepe pjesmice za sve samce , koji strpljivo čekaju u vjeri i nadi ................. :grlim te:

http://www.youtube.com/watch?v=s7FSh7Tu ... re=related

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 694 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 70  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]