www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 12 svi 2025 15:06

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 694 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 70  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: 18 vel 2012 16:15 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
čitajući ove postove na temi o "molitvama" za samce i samice imam dojam da bi najbolje bilo moliti se za zagovor sv.Jude Tadeja ili sv.Rite, zaštitnika beznadnih slučajeva 8)

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 18 vel 2012 16:22 
Odsutan

Podijelio: 1 zahvala
Zahvaljeno je: 7 zahvala
:lol:
marin napisao:
čitajući ove postove na temi o "molitvama" za samce i samice imam dojam da bi najbolje bilo moliti se za zagovor sv.Jude Tadeja ili sv.Rite, zaštitnika beznadnih slučajeva 8)

Marin... :D

Za sebe mogu rec da sam beznadan slucaj..zato mi i jest sv. Juda Tadej na avataru i omiljeni zagovornik...
Zbog tog sam i rekla da nas ima svakakvih... :lol:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 18 vel 2012 17:28 
Odsutan

U Božjim očima nitko nije beznadan slučaj :D , inače bi ovaj svijet već odavno otišao u bezdan, samo smo si mi stvorili kojekakve prepreke, ne kažem da ne postoje razlozi za to, evo kod mene je ista situacija kao i kod ele, jednostavno sam postao ravnodušan nakon puno razočaranja, al opet nekakva nada postoji, zato molitva na prvom mjestu, pa i imamo svece za taj posao haha, eto ak si ti uzela sv.Judu ja ću onda sv.Ritu :wink: , ali treba biti i otvoren za Božije djelovanje, sigurno nas nije stvorio da život provedemo sami kad ga je tako savršeno namjenio za stvaranje i djeljenje u braku, a molitve će biti uslišene kad tad :b112:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 18 vel 2012 20:07 
Odsutan

Zahvaljeno je: 7 zahvala
marin napisao:
U Božjim očima nitko nije beznadan slučaj :D

e pa baš na ovu varijablu i računam!!!! :wink: da sam prepuštena sama sebi bila bi izgubljen slučaj..

ali ovako........
Imam se zašto nadati i veseliti. :D

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 18 vel 2012 21:07 
Odsutan

courage napisao:
marin napisao:
U Božjim očima nitko nije beznadan slučaj :D

e pa baš na ovu varijablu i računam!!!! :wink: da sam prepuštena sama sebi bila bi izgubljen slučaj..

ali ovako........
Imam se zašto nadati i veseliti. :D

:grlim te:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 19 vel 2012 19:46 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

moj poznanik je jednom spomenio da je molio iz neke knjižice neke molitve svetoj obitelji, svetom josipu s ciljem nalaženja bračnog druga. i upalilo mu je. mjesec dana po završetku tih molitvi, upozna je svoju buduću suprugu. više nisam u kontaktu s njim, prijatelj sam s jednom curom, katolkinjom, spomenija sam joj te molitve. oće da joj ih nađem a ja nemam pojma o kojim se molitvama konkretno radi. pa molim pomoć ako neko zna :?

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 19 vel 2012 19:58 
Odsutan

Podijelio: 22 zahvala
Zahvaljeno je: 34 zahvala
Sigurno je rječ o 30 dnevnoj pobožnosti svetom Josipu....
I ja sam molila te molitve, i zamislite dvojicu našla, bolji od boljeg....
A možda na kraju odem u časne seke...tko zna, život je nepredvidiv, jupi...Bvb!

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 19 vel 2012 20:12 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

znači, to su te molitve. hvala! :)

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 20 vel 2012 12:42 
Odsutan

Nebrojeno puta sam se zapitala jesam li mozda previdjela onoga koga mi je Bog namijenio...jer mi se cini nemoguce da ga do ovih doba nisam upoznala :oops: . A opet kad pogledam sve koje sam dosad upoznala, nitko nije imao one srcanosti da se izbori za nas, one iskrenosti i ljubavi. Jednom sam citala od Rajka Bundala da pravi od Boga poslan za nas ne odlazi kod malih prepreka, vec da se bori svim sredstvima za nas, da je to jace od njega...i taman da bombe na njega bacas, on ce ostati pored tebe...e takav se jos nije pojavio kad malo bolje razmislim. A bas sam tuzna nesto danas kad gledam unazat kako smo malo ljubavi i prijateljstva spremni dati:(.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 20 vel 2012 14:51 
Odsutan

Tebi vjerujem napisao:
Nebrojeno puta sam se zapitala jesam li mozda previdjela onoga koga mi je Bog namijenio...jer mi se cini nemoguce da ga do ovih doba nisam upoznala :oops: . A opet kad pogledam sve koje sam dosad upoznala, nitko nije imao one srcanosti da se izbori za nas, one iskrenosti i ljubavi. Jednom sam citala od Rajka Bundala da pravi od Boga poslan za nas ne odlazi kod malih prepreka, vec da se bori svim sredstvima za nas, da je to jace od njega...i taman da bombe na njega bacas, on ce ostati pored tebe...e takav se jos nije pojavio kad malo bolje razmislim. A bas sam tuzna nesto danas kad gledam unazat kako smo malo ljubavi i prijateljstva spremni dati:(.

Iz svog iskustva, a i nekih frendica, mogu potpisati ovo. Prepreke koje bi se činile nepremostive u odnosu sa drugima, ovdje su preskočene u startu, a te prepreke su bile uistinu ogromne.

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 694 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 70  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]