Prva slika me potice na razmiljanje sto se sve dogadja na svetoj misi.Nemogu opisati koji je osjecaj izazvala,mozda ljubavi od Boga prema nama.
Ovako ja vidim sliku.Slavimo Boga Sina,preko njega Boga Oca i Boga Duha Svetoga koji je oko njih,zajedno sa svim svecima i anđelima koji nam pomazu u molitvi i mole se zajedno sa nama u misi.
Nekako mi govori da je najvazniji dio pretvorba i gdje se Isus daje nama,da bi nas ocistio i osnazio.A najvaznije,da je na svetoj misi cijelo nebo sa nama.
Sestrice u Kristu DD,jesam li dobro razumio tvoje pitanje za slike?ili si mislila cisto za osjecaj?.....mislim da Isus vise voli tvoje srce koje ga ljubi,nego pjesmu koja ce se pjevati.Neznam kako kod tebe ali meni se cini da se kod mene ljudi dosta trude,ima i onih koji koda se boje uc u crkvu pa stoje na vratima,al budu vec usli kad im Isus malo zara u srce ubaci
I ovo mi pade napamet(u vezi slike)....posto je svecenik okrenut ledjima koda predstavlja narod....da je okrenut prema nama,vise bi mi izgledalo de je predstavnik Boga.
.....neznam imal ovo nekog smisla.....tak mi palo
...jadna glavica