www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 10 svi 2025 15:49

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 20 post(ov)a ]  Idi na stranu 1, 2  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: 12 vel 2007 09:14 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
je bio jucer u ciboni :D
nemogu opisati rijecima svoj dozivljaj i svoje iskustvo , samo cu reci da je to nesto najljepse sto se dogodilo ikada u mom zivotu i najradosniji trenutak u mom zivotu i srcu :D
Hvala Isusu , Svetom duhu, majci Bozjoj i Bogu na tome :D

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 12 vel 2007 09:36 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Zahvaljeno je: 1 zahvala
alenas napisao:
je bio jucer u ciboni :D
nemogu opisati rijecima svoj dozivljaj i svoje iskustvo , samo cu reci da je to nesto najljepse sto se dogodilo ikada u mom zivotu i najradosniji trenutak u mom zivotu i srcu :D
Hvala Isusu , Svetom Duhu, majci Bozjoj i Bogu na tome :D

Slava Isusu! Da, to se neda opisati, drago mi je alenas, Bog te blagoslovio!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 12 vel 2007 11:49 
Odsutan

Slava Isusu!
Stvarno je prekrasno, eto sa mnom i mojim muzem su isli moj brat i njegova buduca zena.

Moj brat je totalno zanemario crkvu i molitvu, vjera mu je otišla ispod nule... strašno. Njegovo ponašanje je užasno. Nepoštivanje roditelja, mene...
No njegova je želja bila da ide s nama na susret i proplakao je taj cijeli dan, a tema je bila kao stvorena za njega.
U autu je rekao da ne može opisati svoj osjećaj i da je Isusa osjetio prvi put u svom životu na pravi način.
Kada smo došli doma, mami je rekao kako idući put uzima majcu s kratkim rukavima na što je mama počela plakati, zagrlila ga čvrsto i rekla "Bravo sine, znaći ideš opet!"

Slava i hvala Isusu!!!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 12 vel 2007 13:06 
Odsutan

slava isusu !
znala sam i osjecala da ima forumasa unutra, mozda smo i sjedili blizu :D

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 12 vel 2007 13:46 
Odsutan

alenas napisao:
slava isusu !
znala sam i osjecala da ima forumasa unutra, mozda smo i sjedili blizu :D

u onih 8 ipo tisuća ljudi unutra za oko mi zapela jedna prekrasna mlada žena, bila je neopisivo radosna :grlim te:
Angels, drago mi je za tvog brata-doista velik je naš Bog!
Ja sam skoro pa dovela jednu ženu koja je daleko od vjere..ali traži ...traži....bila je pristala i u zadnji čas...teta je pozvala na ručak...no dobro...zna Gospodin što čini-nema druge nego vjerovati i Njemu prepustiti sve
i moliti za duše da dođu k Izvoru!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 12 vel 2007 15:42 
Odsutan

E bila sam i ja jako radosna, ruke su mi stalno letile u zrak, da me nije bilo sram od radosti bi skakala sto vise mogu i vikala "Aleluja!!!".

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 12 vel 2007 20:33 
Odsutan

uf ljudi šta mi je krivo šta nisam mogao ići, uhvatila me gripa i to jako, temperatura 40,a tak sam htio ići, nisam bio nikada na tako nečem lijepom kako ljudi govore.može li mi netko reći šta se događalo na susretu, i kada će opet biti..ako netko zna neka mi javi na mail:zlperkov@inet.hr
Hvala unaprijed!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 12 vel 2007 21:27 
Odsutan

22.4. cibona :)

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 13 vel 2007 13:30 
Odsutan

Podijelio: 13 zahvala
Zahvaljeno je: 9 zahvala
I ja osjećam da moram posvjedočiti što mi se desilo.Ovo mi je drugi put u Ciboni.Prvo sam osjetila u autobusu.Molili smo krunicu za jednog našeg brata koji je u bolnici.Svi smo se držali za ruke.Ja sam u jednom trenutku osjetila tako strujanje kroz tijelo,trnce,ruke su mi postale vruće i kao da su me iglice peckale u dlanovima,suze su išle i išle.Znala sam da je to snaga koju mi Isus daje.I bila sam tako radosna.U mojoj nakani sam molila dragog Isusa da mi da snage,da mi pokaže put,da me vodi putem svojim,da mi srce otvori ,da ga prepoznam,da sam činila dobro ali da sam i griješila,da mi oprosti.Da mu se predajem i dušom i tijelom,jest da sporo ide ali ide...molila sam ga da bude otac mojoj braći a da njegova presveta majka Marija bude im majka.Da su oni izgubljeni i da im trebaju roditelji koje nemaju na ovom zemaljskom životu.Da ih prime u svoje stado i pod svoj zagrljaj.Da me je strah,da se bojim i da Bude sa mnom.Kad su počela ozdravljenja,tako sam mirna bila,a onda je počelo strujanje kroz mene,suze su letile,dlanovi su mi gorili,kada je rekao da oslobađa od straha,da će Isus i Blažena Djevica Marija biti roditelji onima koji ih nemaju,ja sam tako bila obavijena srećom ,tako strujanje sam doživila kroz tijelo,plakala sam ,zahvaljivala,a vrhunac sam doživjela kada je oslobađao bračne drugove,tada sam osjetila nešto drugačije,tada se desilo nešto strašno,ne želim ni spomenit mu ime,znaju oni što su prisustovali seminaru,ja sam tada osjetila jaku snagu,ruke su mi bile vrele,tijelo mi se grčilo,mislila sam da će mi izbit iglice na dlanove,plakala sam ,zahvaljivala i imala sam osjećaj da imam snagu,da pomažem tim ljudima,da tjeram to zlo.Nešto neopisivo,veličanstveno,za razliku od prošlog puta kada sam čula krikove tako me bilo STRAH.I na kraju kad je rekao da stavimo ruke di nas boli,da Isus daje novo srce uz post i pokoru taka me radost obuzela,osjetla sam kao da sam to ja,suze su lile i počela sam se smijati,znala sam da je dragi Isus pogledao na mene.HVALA TI I SLAVA iSUSE

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 13 vel 2007 14:02 
Odsutan

moya Bog te blagoslovio :D prekrasno svjedocanstvo :D

Vrh
Citiraj