www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 12 svi 2025 11:57

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 694 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 70  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: 28 ožu 2012 16:15 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 22 zahvala
Zahvaljeno je: 19 zahvala
Zadranka napisao:
Ljudi, da Vas pitam..kako osobi dati do znanja da nam se sviđa?

Nekak imam osjećaj da si zalutala u traženju instrukcija iz zavođenja na tt forumu ... :b101:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 28 ožu 2012 18:25 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 5 zahvala
Zahvaljeno je: 68 zahvala
Citat:
Ljudi, da Vas pitam..kako osobi dati do znanja da nam se sviđa?

Kako misliš "nam"?? :shock: :shock:
Pa jednostavno je, malo se nabacivaš ali da nije očito, i onaj vaš poznati ženski osmijeh ravno u oči. to kod vas mora upaliti 100%!!

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 28 ožu 2012 18:41 
Odsutan

Podijelio: 3 zahvala
Zahvaljeno je: 8 zahvala
Zdravo, TT-ovci

TT spajalica?? to postoji!? nisam videl :shock: i ja dolazim uskoro u kritičnu zonu heheheheeee :b101:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 28 ožu 2012 19:51 
Odsutan

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
[quote="sluga"]
Mada vecinon ako ti se netko stvarno svidja velika je vjerojatnost da se svidjas i toj osobi[/quote

Kak ti to misliš? Da je tako ne bi bilo neuzvraćenih ljubavi... :b232:

A ovo je istina, prvo neverbalna komunikacija, a onda verbalna! Ova prva obično bude slađa.... :b101: Muškima podiže ego i daje samopouzdanje da učine nešto konkretnije. :lol: Samo kad bi to uvijek tako glatko išlo....

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 28 ožu 2012 19:53 
Odsutan

....da se malo i ja uključim u ovu temu....i ja sam sama a već imam dovoljno godina da ne bi trebala bit sama (35)....ali nekako ipak mislim da je bolje biti i sam nego sa nekim s kim nisi sretan ali si eto samo s tom osobom tako da nisi sam....danas je mnogo veza i brakova u kojima i nema baš ljubavi, nego su skupa iz navike, dosade, radi reda...ili ne znam ni ja iz kojih sve razloga...
...i kad to sve vidim onda se pitam jesam ja luda što se nisam udala za nekog takvog i sad ne bi bila tako usamljena...ili je bolje da sam sama dok ne nađem nekog kog ću stvarno volit i s kojim ću provest ostatak života....
....a onda me uhvati tuga šta ako se taj neko opće ne pojavi....
kad se molim naglasim ono BUDI VOLJA TVOJA....pa ako je Bog odlučio da ostanem sama, prihvatit ću to, ali iskreno, ne bi voljela....i nastavit ću se molit i dalje....i za sebe i za druge sa TT koji teže onom čemu i ja :a1250: :a1250: :a1250:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 28 ožu 2012 20:00 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Sluga, Pia, Samuel..puno hvala na odgovorima ;). Bvb. I dalje Vam se preporučam u molitve..

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 28 ožu 2012 20:02 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Dorothea napisao:
sluga napisao:
Mada vecinon ako ti se netko stvarno svidja velika je vjerojatnost da se svidjas i toj osobi[/quote

A ovo je istina, prvo neverbalna komunikacija, a onda verbalna! Ova prva obično bude slađa.... :b101: Muškima podiže ego i daje samopouzdanje da učine nešto konkretnije. :lol: Samo kad bi to uvijek tako glatko išlo....

Uf, da ;)..

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 28 ožu 2012 20:47 
Odsutan

Zahvaljeno je: 5 zahvala
Zadranka napisao:
Dorothea napisao:
sluga napisao:

Uf, da ;)..

Ljudi pisu knjige o tome...al najbitnije je da se nema srama....to sam htjeo naglasiti.

Ako je to tolika filozofija ne znam kako su uspjevali ovi prije nas :wink:

Izvolite savaka po ruzu :t152: :t152: ....dok ne dobijete pravu :D

Dorothea napisao:
A ovo je istina, prvo neverbalna komunikacija, a onda verbalna! Ova prva obično bude slađa.... :b101:

Pa tko rece da se mora pricati puno,ak se svidjate jedno drugom....ramujeti cete se i bez suvisnih rijeci :wink:
Samo sto ste zajedno je uzivancija :b206:

A onda cete se i verbalno bolje razumjeti

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 28 ožu 2012 21:37 
Odsutan

draga ela bredi, ne opterećuj se svojim bratom i ocem... budi vjerna sebi i svojim principima, a njih pusti...

mislim da muškarci gledaju mlađe jer se podvjesno boje da im starije žene neće moći rađati djecu... o tome mislim da mnogi parovi brigu brinu... osobito žene... imam dvije frendice koje su se udale recimo negdje s 36-37 godina i sad su u 40. i još nemaju djecu... kaj nije takav brak prestrašan??? mislim, kaj oni rade osim što mole oče naš?

a u konačnici opet mislim da je samoća naš izbor... sve je u životu izbor i to svaki trenutak, svaka situacija je naš izbor

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 28 ožu 2012 22:40 
Odsutan

sluga napisao:

Ljudi pisu knjige o tome...

ma da? znači ako sa ja nekom sviđam, onda će se on sigurno i meni....ili obratno..nisam se osvjedočila do sad..hm...nekako mi ne drži vodu, nije mi jasno baš. Dobro, iako si rekao većinom da je tako..
No, nema veze! Bitno da te Zadranka i ja držimo za riječ-prava ruža do prve prilike! :b232: :lol:

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 694 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 70  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]