www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 14 svi 2025 19:01

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 2530 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 209, 210, 211, 212, 213, 214, 215 ... 253  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: 11 ožu 2012 07:56 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 123 zahvala
Zahvaljeno je: 121 zahvala
veki napisao:
p.s. interesantno je da sam dan prije sudara zavrsila Devetnicu dusama u cistilistu. Ja vjerujem da su i te siromasne duse molile za mene.

Jesu, sigurno su ti i one pomogle, budi sigurna u to.
Lijepo svjedočanstvo, hvala ti što si ga podijelila s nama, BTB! :grlim te:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 30 ožu 2012 20:28 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
ISUSE, što mi se to događa!? ISUSE, ti me treseš. ISUSE, ja hoću biti tvoj. Gdje si mi ISUSE!? Uzmi me i vodi me pa i najmanji moj pokret. Čuj me moj ISUSE.
Već nekoliko mjeseci pokušavam napisati svoje svjedočanstvo, ali nikako da krenem. ISUSE, POVEDI ME!!!!

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 31 ožu 2012 21:51 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Hvala ti na podršci, prijatelju. Napisao sam ga, sad ću ga objaviti, ali nisam zadovoljan napisanim. Mislio sam da će to biti puno puno bolje i da ću barem do nekle potaknuti druge, ali misli da mi nije uspjelo. Možda neće nitko shvatiti o čemu sa pisao. :(

Zadnja izmjena: teški g.; 31 ožu 2012 21:59; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 31 ožu 2012 22:11 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

HM HM

dragi brate, veliki g(rješniče) hahaha, jako zanimljivo :b112:
Bog te gleda blagim i toplim pogledom... jesi grješnik, ali si mu i sin... molit ću i za tebe u svojim molitvama...
i ne tresi se noću, moli Gospodina da ti da miran san i da te oslobodi suvišnih mudrovanja... mlad si i nisi zakopao svoje talente... ako si kao današnji mladi, onda se oni u svojoj lijenosti ne laćaju motike i kopanja... hahaha :a1163:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 01 tra 2012 07:54 
Odsutan

Podijelio: 92 zahvala
Zahvaljeno je: 123 zahvala
teški g. napisao:
Jer u prošlom životu nisam ništa znao o BOGU,
Sječanje na to suđenje mi se pojavilo negdje u 5. razredu osnovne škole.
Po noći na glas zazivam MARIJU i ISUSA, bez obzira na to što me obitelj čuje. Tresem se po noći, da me netko vidi, pomislio bi da nisam normalan.
Nisam zadovoljan ovim svojim objavljenim svjedočanstvom, mislio sam da će to biti puno bolje. Možda napišem još jednu bolju verziju svjedočanstva. Molim Vas, molite za mene.

..Nema potrebe da ovo prepisuješ ponovo..
..Teza o " prošlom životu" nije kršćanska, jer kršćanin živi jedanput..jedanput umire..i jedanput
..će po Kristu uskrsnuti..
..reinkarnacija..je "najveći propagandi spot" kojim sotona odvlači ljude od Boga..
..jer ako se čovjek reinkarnira..onda se može ..bezbroj puta rađati i umirati..
..i tako rješavati svoje probleme na zemlji..npr...suicidom..
..jer ..zašto se mučiti u nekoj teškoj situaciji ..osoba se ideja suicida čini zgodnom..
..jer opet će se ponovo roditi i sve napraviti bolje...

..inputirati ..nekom " svijest o prošlom životu" se obično događa..zajedno s ulaskom...grijeha ..
..teški grijesi su trojanski konji..koji..otvaraju vrata..za jače djelovanje zloduha...sve do razine..
..posjednuća..ili skroz opsjednuća...

..tako kad ti kažeš da " nisi normalan" u pravu si...
.-.jer tvoje stanje duha..nije normalno jer " podlegao prevari" koja ti je ponuđena kao riješenje..

..djelovanja zloduha..često.."inputiraju u duh i svijest osobe...o njenoj posebnosti.
.pa te osobe često imaju vizije..ili snove...koji ih zovu na neka djelovanja..
..ili proročke snove i propasti svijeta...

.tome je svemu CILJ..UNIJETI NEMIR U TVOJ DUH..

..no ipak..ti zazivaš ISUSA I MARIJU po noći..
.jer negdje u tvojoj nutrini..ti si ipak...krščanin..

..no vrijeme je da se izvučeš iz svega toga...
..moraš se dobro--ispovjediti...možda ŽIVOTNA ISPOVIJED..

..kažeš da se " sjećanje na suđenje" dogodilo u 5 razredu..
..pojava puberteta...probaj se sjetiti...čega si se u tom vrijeme dotakao..
..a što nije bilo dobro..možda igre zazivanje duhova..možda grijeha u sferi seksualnosti..

..Kad se ispovijedš i pričestiš...
..Počno život ..iznova. bez "tog sjećanja na suđenje" jer to nije tvoj san..
..to je san..kao iluzija.ili nečiji tuđi san .koji ti je doniran...zajedno s ulaskom grijeha..

...svak tko ode npr..gatari...ona će mu reći...često vrlo istinito..sve iz njegove prošlosti..
..ali i odrediti mu budućnost..

..jer čim daš ruku..da ti netko gata ..u TOM TRENU TI VIŠE NE VJERUJEŠ U BOGA..
..I TO DA SI TI SLOBODNO BIĆE..
...i tako svjoju slobodnu volju..daješ..slugama tame...koji tim činom dobiju uvid u tvoje podatke...
..jer si ih ti dao svojevoljno..
..a onda ti oni više ne proriču budučnost...VEĆ TI JE ODREĐUJU..

..toliko..

..ukratko ispovijedi..se...
..sveta misa...molitva..post.. to su temelji koji će te držati...
..tamo kamo pripadaš...svijetu kršćana..

..a onda ćeš možda usnuti ...pravi san ..tvoj..a ne tuđi.. 8)

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 01 tra 2012 08:50 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
naggar, uvijek te s užitkom čitam. svaka riječ ti je na mjestu. možda malo previše točkica :wink: al upravo zbog njih zastajkujem svako malo i razmislim o o napisanome.

teški g., nadam se da ćeš i ti tako pažljivo pročitati što ti je naggar napisao, i poslušati jako dobre riječi i savjete. cijeli život je još pred tobom, nemoj ga provoditi u tami i zabludi.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 01 tra 2012 09:08 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

naggar napisao:
...svak tko ode npr..gatari...ona će mu reći...često vrlo istinito..sve iz njegove prošlosti..

...i tako svjoju slobodnu volju..daješ..slugama tame...koji tim činom dobiju uvid u tvoje podatke...

Ovo je istina .... ja sam uradila taj grijeh gatanja dok nisam znala, koliko je to zapravo lose i koliko se to Bogu gadi :( i otkad sam to uradila sve se pocelo rusiti polako,dok nisam porazgovarala s jednom osobom koja je sve to prosla ... nisam ni bila svjesna da je uzrok svih ti neprilika upravo taj grijeh koji sam napravila, ja sam to ispovjedila i gorko se pokajala, al mi se jos uvijek cini da mi Bog to nije oprostio, jos uvijek osjecam neki teret na dusi i kao da jos uvijek ispastam zbog toga :twisted: ziva je istina je to da oni ne proricu buducnost nego je odredjuju...jer to su sotonske sluge nista drugo...tako mi je zao sto sam povrijedila Boga, sve bi dala da mogu vratit vrijeme unatrag i sve ispraviti...ajmee koja sam ja budala bila :twisted:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 01 tra 2012 09:23 
Odsutan

Za naggarov post :b112:

A ti dragi brate teški g. mislim da je došlo vrijeme da se prestaneš osuđivati,i razmišljati o "prošlom" životu koje ti je nametnuto u snovima :? nekako kroz tvoje svjedočanstvo imam osjećaj da se osjaćeš kao da te Bog poziva ili "tjera" na nešto..a ni ti sam neznaš na što..pa te strah..pa se lomiš..pa šta bi mogao napraviti...bespotrebno opterećivanje...moje mišljenje je gdje god nema mira nema ni Boga..ma shvati čovječe da te Bog ljubi takvog kakav jesi zapravo...Klekni pred raspetoga Isusa i predaj mu svoj život od srca.. sve od svog rođenja pa do dana današnjega..moli ga za mir duše i tijela...i zamoli da te od danas On vodi životnim putevima na način na koji On misli da je najbolje..bit će patnje..i križeva to je sastavni dio našeg života za spasenje..al nećeš imati taj nemir..jer ćeš biti u sigurnim rukama...Mir tebi :grlim te:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 01 tra 2012 09:45 
Odsutan

..mali anex..

..moje mišljenje nije obvezujuće..
..već samo moje mišljenje.. 8)
..dal je dobro i istinito..sam Bog zna. 8)

Zadnja izmjena: naggar; 01 tra 2012 09:54; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 01 tra 2012 09:51 
Odsutan

Rafaela7 napisao:
naggar napisao:

Ovo je istina .... ja sam uradila taj grijeh gatanja dok nisam znala, koliko je to zapravo lose i koliko se to Bogu gadi :( i otkad sam to uradila sve se pocelo rusiti polako,dok nisam porazgovarala s jednom osobom koja je sve to prosla ... nisam ni bila svjesna da je uzrok svih ti neprilika upravo taj grijeh koji sam napravila, ja sam to ispovjedila i gorko se pokajala, al mi se jos uvijek cini da mi Bog to nije oprostio, jos uvijek osjecam neki teret na dusi i kao da jos uvijek ispastam zbog toga :twisted: ziva je istina je to da oni ne proricu buducnost nego je odredjuju...jer to su sotonske sluge nista drugo...tako mi je zao sto sam povrijedila Boga, sve bi dala da mogu vratit vrijeme unatrag i sve ispraviti...ajmee koja sam ja budala bila :twisted:

" al mi se jos uvijek cini da mi Bog to nije oprostio, jos uvijek osjecam neki teret na dusi i kao da jos uvijek ispastam zbog toga " tvoj citat.
.
.Bog ti je svakako oprostio..jer Njegova riječ je uvijek ISTINA...i NE SUMNJAJ U TO NIKADA
..nije potrebno ići..unatrag jer ti je BOG OPROSTIO SADA..

..teret na duši ti je ostatak ...iz prošlosti..
..ostatak kojim sile tame..žele poljuljati tvoju vjeru u BOGA...

..a ti zato ne budi ..guska :lol:

..Ignoriraj te misli... jer Zaista Bog ti je sve oprostio...i prihvatio tvoje kajanje..
..NE sumnjaj više...Rafaela.. 8)

..reci im" Tko vas šiša, ja sam nova Rafela" :D
..i ne možete mi ništa...ja sam se odrekla gatanja...
i svoj grijeh predala u ispovijedi pod Kristov križ..
..i sad sam čista ko mala beba.. :lol:

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 2530 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 209, 210, 211, 212, 213, 214, 215 ... 253  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]