www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 14 svi 2025 18:46

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 2530 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 210, 211, 212, 213, 214, 215, 216 ... 253  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: 01 tra 2012 09:55 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 7 zahvala
Zahvaljeno je: 15 zahvala
Rafaela7 napisao:
ja sam to ispovjedila i gorko se pokajala, al mi se jos uvijek cini da mi Bog to nije oprostio

Budi sigurna da ti je oprostio ako si ispovijedila taj grijeh!!!
Kada ispovijedis grijeh, tamo ga i ostavis u ispovjedaonici i vise ne mislis na njega, jer nema koristi ako se ispovijedis i onda opet mislis na to i ponovno se vuce za tobom i opterecuje te.... Kad se ispovijedis izadi iz crkve i udahni zivot punim plucima!

BTB

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 01 tra 2012 09:56 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 92 zahvala
Zahvaljeno je: 123 zahvala
leelaa napisao:
naggar, uvijek te s užitkom čitam. svaka riječ ti je na mjestu. možda malo previše točkica :wink: al upravo zbog njih zastajkujem svako malo i razmislim o o napisanome.

teški g., nadam se da ćeš i ti tako pažljivo pročitati što ti je naggar napisao, i poslušati jako dobre riječi i savjete. cijeli život je još pred tobom, nemoj ga provoditi u tami i zabludi.

.... ..... ...... .... :lol:
..zahvali se dragom Bogu...što si pismena..
..i što možeš čitati..
..a užitak dolazi iz tvog čistog .srca..
..a ne iz mojih riječi.. 8)

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 02 tra 2012 22:19 
Odsutan

Podijelio: 92 zahvala
Zahvaljeno je: 123 zahvala
teški g. napisao:
ISUSE, MARIJO, što da radim!? Što očekujete od mene!?
Imam tako jak osječaj da mogu sve, da mogu sve knjige na pamet znati, da mogu promijeniti put zemaljskoj kuglu, da mogu sve što mi srce poželi. MARIJO, ISUSE, što mi se to događa!? MARIJO, ISUSE, ČUJTE GLAS MOGA VAPAJA!!!!! MARIJO, ISUSE, JA ŽELIM BITI SAMO VAŠ!!!!! :twisted:

..AJD ne glumi više.. :D

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 02 tra 2012 22:23 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
teški g. napisao:
ISUSE, MARIJO, što da radim!? Što očekujete od mene!?
Imam tako jak osječaj da mogu sve, da mogu sve knjige na pamet znati, da mogu promijeniti put zemaljskoj kuglu, da mogu sve što mi srce poželi. MARIJO, ISUSE, što mi se to događa!? MARIJO, ISUSE, ČUJTE GLAS MOGA VAPAJA!!!!! MARIJO, ISUSE, JA ŽELIM BITI SAMO VAŠ!!!!! :twisted:

Odi u crkvu i ispovijedi se, sve ovo sto si ovdje rekao,reci u ispovijedaonici, ostavi iza sebe sve mracno i negativno i otvori srce jedino ljubavi Bozjoj.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 03 tra 2012 08:36 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

"Hvaljeni ISUS I MARIJA "

Evo draga braćo i sestre da i ja sa vama podijelim jedno svjedočanstvo koje mi se desilo prije dva dana i to na CVIJETNICU.
Prije nego što počnem pisati jako sam se dvoumio da li da to napišem ili ne,ali ovo jutro me nešto potjeralo da o tome pišem i molim Duha Svetoga da mi da prave rijči AMEN.
Već više od pola godine želim napraviti životnu ispovijed kod vel. JOSIP STEPAN-a koji se nalazi u ZAGREBU,neznam zašto jer i u RIJECI imamo jako dobre svećenike npr. pater IVAN BRANKOV koji je poznat kod većine mladih a i odraslih idr.....
Do vel. JOSIPA STEPAN-a jako se teško dolazi zato jer svakog prvoga u mjesecu treba zvati u jutarnjim satima od 7:30-8:30 i naručiti za životnu ispovijed.
Prije pola godine počeo sam zvati sa svojom dragom osobom taj broj koji smo dobili i svakoga prvoga u mjesecu zvati ali bez uspijeha a u međuvremenu smo i prekinuli kontakt tako da sam ja i dalje bio uporan u tome što sam toliko želio i jer me nešto toliko guralo da napravim životnu ispovijed nakon 34 godine života.
Prije nego što počnem pisati samo da napišem da večer prije pogledao sam koliko imam na tele bonu kuna i 31.03 2012 stajalo mi je odprilike, koliko mi je ostalo u pamćenju 5,70 kn s time da mi svakoga prvoga skida još 25 kn jer sam imao bla bla račun sa dragom osobom koji još nisam deaktivirao.
Dana 01.04 2012 nedjelja "CVJETNICA" budim se naglo koliko sam uspio sneno pogledati na sat u 7:38 i šaljem poruku bratu kada ide na posao da mi kupi bon da mogu zvati ,međutim brat mi se nije javljao a ja sam utipkao stanje na tel.računu i dalje mi je stajalo 5,70 kn prekrižio sam se ,pomolio jutarnju molitvu ,zahvalio i krenuo zvati broj za životnu ispovijed kod vel. JOSIPA STEPAN-a.
Zvao sam dobrih 15 minuta ali bez uspijeha,malo sam se uzvrtio po kuhinji,pa otišao na toalet ,pa opet po kuhinji .........
U jednom trenutku ušao sam u sobu i okrenuo sam se prema slici od "MILOSRDNOG ISUSA" koju sam blagoslovio prije dva dana u formatu 80×60 bijeloga okvira i još jedne slike blagoslovljene isto našega " ISUSA" koju sam istu večer dobio od vel. NIKICE JURIĆ-a na poklon .
Kada sam se bio okrenuo prema slici "MILOSRDNOG ISUSA" zajedno do nje je stajala i druga slika "ISUSA" zavapio sam i svega glasa i rekao ove riječi (Isuse molim te pomozi mi ako je volja Tvoja ,Ti češ mi uslišati molitvu i pomoći češ mi da napravim životnu ispovijed) tako je i bilo nakon izrečenih riječi dva -tri puta sam okrenuo broj telefona i sa druge strane čujem glas "HVALJENI ISUS I MARIJA "a ja sa druge strane malo ostao zatečen i nakon par sekundi prođenih odgovaram "NAVIJEKE" .
Javio mi se jedan mladi svećenik i odmah me pitao ,zovete za životnu ispovijed a ja brzo odgovaram DA,jer koliko sam razgovarao sa mladi svećenikom toliko sam molio u sebi da mi se ne prekine razgovor zato što nemam dovoljno Kn na mobitelu.
Uzeo mi je podatke ,malo smo popričali i dogovorili termin koji mi je 10.04 2012 u osam sati i taman kako se bližio kraj razgovora prekine mi se mreža.
Kada mi se prekinula mreža trebalo mi je par sekundi da prođe ,nisam mogao doći sebi tj povjerovati da sam se uspio naručiti za životnu ispovijed .
HVALA TI ISUSE na uslišanoj molitvi .

ISUSE UZDAM SE U TEBE .AMEN

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 03 tra 2012 09:51 
Odsutan

Zahvaljeno je: 39 zahvala
Teški g......

... nemoj zamarati svoju glavicu s toliko puno čudnih misli...
PUSTI TO SVE i živi MIRNO.

Otiđi na ispovijed i normalno živi...idi barem nedjeljom na misu...moli što češće...ali nemoj toliko razmišljati o svemu..

Bog od tebe ne traži da radiš čuda i mijenjaš svijet. Samo budi normalan i miran...budi dobar sin..brat...prijatelj..školski kolega....poznanik...

Zaboravi onaj san iz rane mladosti, sve su to puste tlapnje kojima ne treba pridavati važnost...

Budi sretan da već u ovoj ranoj mladosti znaš koliko je važno živjeti po Božjim zapovijedima i sve što trebaš je samo to - živjeti po Božjim zapovijedima...To je jednostavno i nije potrebno grčevito vikati Isusu i Mariji: Što želite od mene??
Jasno se zna što žele - samo da živiš po tim zapovijedima...

Sve druge nejasne misli koje ti dolaze i stvaraju nemir ili te dovode u stanje da ne znaš što učiniti nisu od Boga.

Kod Boga UVIJEK znamo što nam je činiti!

Ne boj se i samo hrabro! :D

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 03 tra 2012 13:46 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
Pram - hvala i slava Isusu na tako velikoj milosti... nadam se da ces nam posvjedociti kako ti je bilo na ispovijedi i o plodovima ispovijedi ;)

teski g. - mislim da bi svakako morao naci nekoga tko ce porazgovarati s tobom od svecenika i ako ima potrebe ispovijediti i pratiti neko vrijeme... jer po ovome sto imamo prilike citati od tvojih postova i iz nicka koji posjedujes imam osjecaj da si itekako skrupulozan... sto nije ni cudo narocito ako si novoobracenik, a nekako mi tako i pises... kao novoobracenik i ja sam tako svasta mislio iz pocetka... Bog zeli ovo, Bog zeli ovo - kod ovih misli moze biti prisutna velika oholost, gdje se umislimo da smo nesto posebni, da nas Bog vise voli od drugih sto sam i sam prolazio nakon obracenja (i jos prolazim, ali sam sad svjestan) ... pa sam tapkao u jednom mracnom i negativnom svijetu sto su se i nacitali stariji clanovi ovoga foruma (urok ovaj, urok onaj, djavao ovo, djavao ono, Bog zeli ovo, Bog zeli ono)... sad tek vidim kako me djavao zapravo u vecini slucajeva vukao za nos... i stvarao mi nemir i nered u zivotu...

posto ne znamo tvoju stvarnu situaciju, tvoje stvarne probleme, sto je i razumljivo, ovo su nasa samo nagadjanja sto bi te moglo muciti... fino nadji nekoga da te duhovno prati i dovede do zrele krscanske vjere... po potpunog predanja Kristu

Bog vas blagoslovio!

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 04 tra 2012 21:31 
Odsutan

Podijelio: 10 zahvala
Zahvaljeno je: 33 zahvala
Pram jako lijepo svjedočanstvo Isusove prisutnosti,kad molimo i vapimo srcem...

Nadam se da ćeš podijeliti s nama i plodove životne ispovjedi...

BTB

:b112: :b112:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 05 tra 2012 07:26 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Hvala BiTlord ,hvala marijaaaaa hoću podijelit ću SLAVA I HVALA ISUSU

Imam samo jednu ispravku kod navođenja vel. zove se pater IVAN VINKOV.

ISUSE DAJ DA TE LJUBIM DA TE NIKADA,NIKADA NE IZGUBIM.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 05 tra 2012 11:53 
Odsutan

Zahvaljeno je: 39 zahvala
Pram.... :D

Hvala Bogu, ideš prekrasnom svećeniku!!! Po meni najboljemu kojega sam do sad upoznala i sve što znam o vjeri, znam od njega.

Pater Ivan Vinkov je zaslužan za moje obraćenje. :D
Upoznala sam ga 2007. g. na misijama u svojoj župi i imala sam milost družiti se s njim tih dana...to je moj najdraži svećenik.... :D :D
On je taj dragi egzorcist kojega tako često spominjem...

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 2530 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 210, 211, 212, 213, 214, 215, 216 ... 253  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]