www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 17 svi 2025 17:34

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 3341 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 266, 267, 268, 269, 270, 271, 272 ... 335  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: 11 tra 2012 18:18 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 46 zahvala
Ivka napisao:
Isuse pomozi,teško mi je,a on mi je najveći dar od tebe.Molim te da mi se javi,da je dobro.Koji god problem ga muči,daj da što prije prođe.Amen... Isuse smiluj mi se!

Ivka budi strpljiva ,predaj sve Gospodinu u ruke njegove.!(ako zelis otvori novu temu, da podjelis s nama-mozda ti bude lakse)
:a1250:
4 Sva radost tvoja neka bude Jahve:
on će ispuniti želje tvoga srca!
-----
5 Prepusti Jahvi putove svoje,
u njega se uzdaj i on će sve voditi.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 11 tra 2012 20:03 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Zahvaljeno je: 0 zahvala
Ne želim otvarati novu temu jer ima drugih koji imaju puno veće i teže probleme od mene.
Ali tvoje riječi mi daju utjehu,vjerujem da će sve izaći na dobro.Hvala.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 12 tra 2012 20:34 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Dugo nisam bila na forumu.Razlog tome je sto nemam kompjuter,a ovdje nam je ogranicen i zajednicki...kad god uhvatim priliku volim pogledati postove,nazalost na brzake...
Vidjevsi ovu"temu",imala sam potrebu da preporucim svoju sestru u molitve.
Molim Vas pomolite se za nju da se otvori Duhu Svetom,kako bi teske situacije u kuci po Njegovom prihvacala i nosila.U subotu posebno mislite na nju i u svojim molitvama i zrtvama prikazite je Ocu,da sve ispadne dobro.Na mir i radost!
Zbog sve te situacije tesko joj se je i posvetiti studiju,koji nije ni malo lak(studira matematiku i informatiku.1.je god).
Od srca vam unaprijed hvala.
Bog ne vas sve blagoslovi i cuva!

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 12 tra 2012 20:58 
Odsutan

Zahvaljeno je: 46 zahvala
Za sve clanove i one koji su prijavljeni na ML..Hitne molitve.
Ivka napisao:
Isuse pomozi,teško mi je

vera napisao:
Vidjevsi ovu"temu",imala sam potrebu da preporucim svoju sestru u molitve.
Molim Vas pomolite se za nju da se otvori Duhu Svetom,kako bi teske situacije u kuci po Njegovom prihvacala i nosila.U subotu posebno mislite na nju i u svojim molitvama i zrtvama prikazite je Ocu,da sve ispadne dobro.Na mir i radost!

Himan Duhu Svetomu
Dođi, Duše presveti, sa neba nas posjeti, zrakom svoje milosti. Dođi, Oče ubogih, djelitelju dara svih, dođi, srca svjetlosti. Tješitelju tako blag, ti nebeski goste drag, slatki hlade duša svih. Umornima odmore, u vrućini lahore, razgovore žalosnih. Sjaju svjetla blaženog, sjaj u srcu puka svog, napuni nam dušu svu. Bez Božanstva Tvojega, čovjek je bez ičega, tone sav u crnom zlu. nečiste nas umivaj, suha srca zalivaj, vidaj rane ranjenim. Mekšaj ćudi kamene, ogrij grudi ledene, ne daj nama putem zlim. Svim što vjeru imaju, što se u Te ufaju, sedam Svojih dara daj. Daj nam krepost zaslužnu, i smrt lijepu, blaženu, daj vjekovit svima raj. Pomolimo se. Dođi, Duše Sveti, napuni srca svojih vjernika; i oganj svoje ljubavi u njima užezi. Amen. Aleluja.

viewtopic.php?f=50&t=2415&start=0

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 12 tra 2012 21:18 
Odsutan

Podijelio: 15 zahvala
Zahvaljeno je: 32 zahvala
:a1250:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 14 tra 2012 22:59 
Odsutan

Dobri Bože, blagoslovi i čuvaj u svojoj ljubavi sve koji
traže molitvu, koji pate u bolesti ...
Čuvaj ih i budi im svijetlost i ozdravljenje amen :a1250: :a1250: :a1250: :a1250: :a1250: :a1250:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 17 tra 2012 10:44 
Odsutan

Podijelio: 7 zahvala
Zahvaljeno je: 39 zahvala
Molim vas hitnu molitvu za moju prijateljicu SANDRU!

Ima mnogo, mnogo bolesti, trenutno je na intenzivnoj njezi jer je imala moždani udar (uz to već 15 godina i više ide na dijalizu, problemi sa srcem i mnogi drugi...)...liječnici su rekli nek se ovih dana oprostimo od nje!! :twisted: :twisted:

Ima 40 godina, nije vjernica, jako je težak život iza nje, ona je sama samcata na svijetu, ima samo susjedu i nas nekoliko prijatelja koji i nismo uvijek imali vremena za nju!!!

Molim vas, molimo da se dogodi čudo...da se ona stigne obratiti i da OZDRAVI ako je to volja Božja.... Do sad zaista nisam čula za težu životnu priču nego je njezina....puuno je tu bilo muka i boli od samog rođenja....

Voljeni Oče, spasi svoje drago dijete koje cijeli život trpi i pati i koliko god može, strpljivo nosi svoj križ!!!

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 17 tra 2012 13:52 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Sv.Rita molimo te da se Sandra oporavi.Ti si svetica nemogućih stvari,neka se Bog po tebi proslavi i ozdravi Sandru,ponizno te molimo...Amen :a1250:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 17 tra 2012 14:08 
Odsutan

Podijelio: 7 zahvala
Zahvaljeno je: 39 zahvala
Nikako ne mogu saznati ima li ona krštenje.... Njezine susjede su dosta protiv Crkve i rekle su mi da joj ne smijem omogućiti bolesničko pomazanje jer bi se Sandra uplašila misleći da je stvarno kraj...i da bi se tad predala do kraja...

Danas idem u posjet i pokušat ću pronaći svećenika tamo..pitati ga za savjet....

Ja ću je u sebi krstiti.... i molit ću za nju...ali neću previše na glas...jer znam da nije baš voljela kad bih joj spominjala crkvu.....

Molim vas, sjetite je se u molitvi!!!

Ona je siromašno ljubljeno Božje dijete, divna osoba, ali patnja i težak život nekako su je udaljile od Boga...tj. nije imala pravih svjedoka...a ja sam bila premalo uz nju da bih bila vjerodostojan svjedok Božje ljubavi...

Znamo se od moje rane mladosti..ona je vodila fan club jednog benda koji sam voljela kao dijete i mlada djevojka....ljubav prema toj glazbi i tim ljudima njoj je jedina radost...Zaista jedina radost u ovom užasno teškom životu koji ima....budući da Boga nije uspjela spoznati...za sad..
Zamolili smo pjevača benda da joj što prije dođe u posjet, vjerujem da će joj to biti poticaj za borbu...možda se probudi iz kome...jer ništa drugo joj toliko ne znači....

Rođena je kao bolesno dijete...otac je uvijek tukao njezinu majku..majka je od tih posljedica i umrla...uskoro je umro i on od alkohola....odrasla je s bakom..koja je uskoro isto umrla...i ona je ostala sama sa svojim mnogobrojnim bolestima..svaki pokret joj je oduvijek bio težak...dugi niz godina ide na dijalizu bubrega...
Iako nije vjernica, hrabro nosi svoj križ....ne znam koji bi ga nevjernik nosio strpljivije.
Ima samo nas nekoliko koji smo ostali koliko-toliko uz nju..povezala nas je dječja ljubav prema omiljenom bendu...a s godinama smo postali i prijatelji....
Još nisam nikad doživjela da netko toliko cijeni i voli rad jedne glazbene grupe.
I molim Nebo da joj dođu u posjet, da se organiziraju što prije, jer mislim da joj naši posjeti neće značiti toliko puno...a njoj sad treba nešto što će joj dati želju za životom.....

Ipak, najviše se pouzdajem u vaše molitve jer sam se zgrozila sad kad su mi njezine susjede svašata nagovorile preko telefona....o Crkvi i svećenicima....

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 17 tra 2012 14:44 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

ela bredi napisao:
Molim vas hitnu molitvu za moju prijateljicu SANDRU!

Ima mnogo, mnogo bolesti, trenutno je na intenzivnoj njezi jer je imala moždani udar (uz to već 15 godina i više ide na dijalizu, problemi sa srcem i mnogi drugi...)...liječnici su rekli nek se ovih dana oprostimo od nje!! :twisted: :twisted:

Ima 40 godina, nije vjernica, jako je težak život iza nje, ona je sama samcata na svijetu, ima samo susjedu i nas nekoliko prijatelja koji i nismo uvijek imali vremena za nju!!!

Molim vas, molimo da se dogodi čudo...da se ona stigne obratiti i da OZDRAVI ako je to volja Božja.... Do sad zaista nisam čula za težu životnu priču nego je njezina....puuno je tu bilo muka i boli od samog rođenja....

Voljeni Oče, spasi svoje drago dijete koje cijeli život trpi i pati i koliko god može, strpljivo nosi svoj križ!!!

Gospodine, budi sada uz Sandru! Iskaži joj svoju Ljubav i Milosrđe! Pomozi joj u ovim trenutcima! Blažena Djevice Marijo, golubice neoskvrnjena, molim Te- zagovaraj Sandru kod svoga Sina!

Oče Naš, koji jesi na Nebesima! Sveti se Ime Tvoje! Dođi Kraljevstvo Tvoje! Budi Volja Tvoja, kako na Nebu tako i na zemlji! Kruh naš svagdašnji daj nam danas i otpusti nama duge naše kako i mi otpuštamo dužnicima našim, i ne uvedi nas u napast nego izbavi nas od zla.

Zdravo Marijo, milosti puna! Gospodin s Tobom! Blagoslovljena Ti među ženama i blagoslovljen plod utrobe Tvoje Isus! Sveta Marijo, Majko Božja, moli za nas grešnike sada i na času smrti naše! Amen!

Zdravo Kraljice, Majko milosrđa! Živote, slasti i ufanje naše- zdravo! Tebi vapijemo prognani sinovi Evini! Tebi uzdišemo tugujući i plačući u ovoj suznoj dolini! Svrni dakle, odvjetnice naša, one svoje milostive oči na nas te nam poslije ovoga progona pokaži Isusa- blagoslovljeni plod utrobe Tvoje! O blaga, o mila, o slatka Djevice Marijo! Moli za nas, sveta Bogorodice, da dostojni postanemo obećanja Kristovih!

Slava Ocu i Sinu i Duhu Svetomu! Kako bijaše na početku, tako i sada i vazda i u vijeke vjekova, Amen!

Sveta Marijo, moli za Sandru!
Sveti Mihovile, moli za Sandru!
Sveti Josipe, moli za Sandru!
Sveti Franjo Asiški, moli za Sandru!
Blaženi Ivane Pavle II., moli za Sandru!

Svi Sveci i Svetice Božje- molite za Sandru!
Sveta Mala Terezijo, moli za Sandru!

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 3341 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 266, 267, 268, 269, 270, 271, 272 ... 335  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]