www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 14 svi 2025 15:43

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 2530 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 212, 213, 214, 215, 216, 217, 218 ... 253  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: 24 tra 2012 18:27 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Suncokret napisao:
I ja bih htjela posvjedočiti o mome obraćenju... da me malo bolje upoznate... :)

Ja sam jedna od onih koji su rano shvatili što sve svijet nudi, tako da sam u nekom 6. razredu počela piti i pušiti i imati dečke i sve što s tim ide. Oduvijek sam bila nesigurna u sebe tako da nisam znala ničemu i nikome reći NE, pa tako ni dečkima, koji su to dobro iskoristili. No ne bih o tome previše...

Moj veći problem su bile sve češće depresivne faze, koje su došle na svoje u prvom razredu srednje. Počela sam nositi crno i slušati svakakvu depresivnu muziku i mislim da je to samo pridoneslo mom lošem stanju. I tako sam počela ići na psihijatriju, a moje se stanje samo pogoršavalo. Došla sam do onog trenutka kad više nisam mogla ni plakati, nisam se više pokušavala ubiti, samo zbog toga jer mi se nije dalo i jer mi je bilo potpuno svejedno jesam li živa ili mrtva. Zatim se se u meni dogodilo nešto, za što vjerujem da je Božja intervencija - samo tako odjednom odlučila sam prestati piti tablete i ići na psihijatriju. Nekako sam shvatila da mi ona samo odmaže. Nije me naravno odmah prošlo.. Nije išlo na bolje...

I tako sam se ja jednom na putu do škole pitala jesam li ja stvorena za to da budem tužna.. Jednostavno mi nije bilo jasno zašto sve to moram trpiti... I odjednom mi je sinulo da je to možda zato što ne vjerujem u Boga... I odjednom, samo tako počela sam vjerovati i Gospodin me je počeo mijenjati... Eto svi pričaju kako su se obratili na duhovnim obnovama, ja sam eto u busu.. :D

I tako, krstila sam se na Veliku Subotu, i zaista se osjećam drugačije i jedino što molim Gospodina jest do da se nikada više ne vratim na staro, da nikada više ne pokušam živjeti bez Njega... :)

ma bravo

...da je svakim danom sve više i više takvih obračenika, koji su potrebni

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 24 tra 2012 22:33 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Ovdje javno bih iznijela samo jedan mali dio.

Medjugorje, prvi posjet. Ostat ce mi neizbrisivi spomen na prethodni vikend.

Gospina cudesa su velika. Vjerujem da je htjela da se kod doticnog svecenika i ispovijedim. Cekala sam podosta u redu i jako je sporo islo, da bih momak iz reda do mene predlozio mi da stanem ispred njega u njegov red gdje je stigao novi svecenik. Hvala mu. Hvala Gospi. On je otisao. Ne znam zasto. I dodje moj red nakon minut-dva. Naprosto kad sam se dotakla grijeha mog jednog pretka, samo je stavio ruku na moju glavu i samo sam plakala. Iz ispovijedaonice sam izasla placuci i drzalo me tako jos nekako vrijeme. Pola mise u 6navecer sam proplakala.
Sutradan je taj isti svecenik drzao misu. U zivotu nisam takvu ispovijed imala i daj BOze vise takvih svecenika. Samo to mogu reci za sada.

Bog vas sve blagoslovio.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 25 tra 2012 18:26 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

draga braćo i sestre,
želim vam svjedočiti o snazi ljubavi i snazi vjere. Osjećam da trebam sa vama podijeliti djelić svoga života u kojem se očituju dijela Božija.

Oduvijek sam željela imati veliku obitelj sa puno djece, nekako sam takav obiteljski tip žene. Od kada sam se udala mom mužu i meni je to bila jedina želja i molitva, da postanemo roditelji. Ubrzo smo shvatili da nismo od onih sretnika kojima se odmah ostvari želja, kod nas će to izgleda biti trnovit put.
I tako su počeli posjete od doktora do doktora, razne pretrage , izvlačenje živaca i para. I na kraju suočavanje sa svojom dijagnozom, koja nije toliko strašna ali ipak činjenica da ne mogu svom mužu začeti dijete je grozno teška, jer sam patila i bolilo me dok ga gledam da se igra sa drugom djecom , znajući da se zbog mene ne može igrati sa vlastitom. Nakon nekog vremena počinješ sebe mrziti jer u tebi se javlja zavist i ljubomora prema svima koji imaju djecu, i pitas se zasto bas ja!!! ALI ja sam BORAC ništa bez borbe, ne odustajem ja tako lako od svog sna.

Sljedeći korak bila je terapija hormonima, i moja jedina molitva je bila samo da zatrudnim i stvarno Bog nam se smilovao i ja sam ostala trudna nakon drugog ciklusa tom terapijom.Kolika je sreća to bila , nitko sretniji i zahvalniji od mene i mog muža nije bio.Ipak smo mi od onih sretnijih, Bože moj koliko se parova godinama trudi i pokušava, nama je to ipak brzo uspjelo.

Postoji još jedan sretniji trenutak i hvala ti Bože na njemu: na ultrazvuku smo čuli DVA srca kako kucaju, koji li je to blagoslov, blizanci koje sam oduvijek željela i koji su dosta česti u mojoj obitelji.

Bezbrižnost nije dugo trajala, jednoga dana iz mene je potekao kao potok krvi, mislila sam da je gotovo, da mojih beba više nema.Ali ne, na ultrazvuku su dva junačka srca kucala i mahala su ručicama svojoj mami.Tada sam samo molila Boga : ako mi nisu suđeni uzmi mi ih odmah , nemoj kasnije , nemoj da se vise patim. Ali nakon 2 tjedna krvarenje je stalo i poslana sam kući na STROGO mirovanje, znači samo wc i krevet. Vrijeme je užasno sporo prolazilo, dani su bili dugi kao godine, ali sve za moje bebe. Ja sam samo zamišljala dan kad ce mi doći u naručje, opterećivala se glupostima kao kako cu ih obadvoje dojiti odjednom, ma sve su to bile naše slatke brige.

I došao je taj dan , kad se od najsretnije osobe pretvoriš u najnesretniju, kad poželiš umrijeti, i kad se ne želiš probuditi. Rodila sam svoje sinove prerano, u 7 mjesecu trudnoće. Bili su živi, plakali su, Živjeli su kratko, Kršteni su u tom periodu, Upoznao ih je njihov tata i bake, i tetke, svi su ih vidjeli i kratko se družili sa njima.

Ima li išta gore nego sahraniti svoju djecu. Umjesto da sam bila sretna ponosna mlada mama koja se šepuri po gradu sa 2 bebe ja sam sam išla na groblje i kupovala cvijeće i svijeće.
Prvi mjeseci su bili grozni, moj je muz obolio od depresije, i to mi je uzasno tesko palo.

Iz svega toga mi smo izasli jači,kao bolji ljudi koji znaju više cijeniti život ….moj muz je ozdravio, Bog ga je spasio, posvetio se jako vjeri (prije toga nije isao na sv. Misu) a sada je nebi propustio , moli, čita Bibliju…a ja ….

A ja zahvaljujem Bogu što me učinio mamom anđela, što imam dva sina koji me čekaju, sigurna sam da ćemo biti skupa, VOLIM VAS ANĐELI MOJI…i da nakon svih loših prognoza ispod moga srca trenutno kuca još jedno malo srčeko koje je sasvim prirodno doslo, baš u trenutku kad smo svi mislili da je nemoguće…ali Bogu ništa nije nemoguće…i sada idemo dan po dan, zahvaljujemo Bogu , nadamo se i vjerujemo ! Isuse pouzdajem se u tebe!
:grlim te:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 25 tra 2012 18:47 
Odsutan

Zahvaljeno je: 2 zahvala
Draga mostarka!!!! Bozji blagoslov tebi!!! Neka Gospodin izlije obilje svoje ljubavi i njeznosti na tebe i tvoga muza!!! neka On cuva tvoju malu mrvu koju nosis ispod srca!!! neka te Bog blagoslovi i pomogne da se vasa beba rodi ziva i zdrava!!! I da vam da snage da svoje dijete odgajete u vjeri i sa puno ljubavi!!!

Puno hvala na svjedocanstvu!!! Da je barem vise takvih boraca!!!! smajlic5

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 25 tra 2012 19:24 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
hvala ti sestro na ovom prekrasnom svjedocanstvu... bas si me podigla u vjeri i podigla pouzdanje u Gospodina da sve okrece na dobro

Bog neka tebe i muza blagoslovi stostruko

hvala vam sto postojite i svjedocite :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 26 tra 2012 06:46 
Odsutan

Podijelio: 137 zahvala
Zahvaljeno je: 64 zahvala
Draga Mostarka....hvala na svjedočanstvu!
Hvala dragom Bogu na tebi, tvome mužu...što se dragi Bog proslavlja kroz vaše živote! Nek' vas prati Božji blagoslov...i vaša mala srećica dođe na ovaj svijet..živa i zdrava..

A nama ste poticaj...koliko nas Bog voli...BVB

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 26 tra 2012 07:21 
Odsutan

Podijelio: 3 zahvala
Zahvaljeno je: 6 zahvala
Aaaa, koje jako svjedočanstvo vjere, ljubavi i milosti božje.
Pomolit ćemo se Mostarko za tebe i tvoju obitelj.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 26 tra 2012 07:39 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Draga Mostarko bit ćeš u mojim molitvama, ti i tvoja obitelj....imaj vjere i Bog će uslišiti tvoje molitve....

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 26 tra 2012 07:59 
Odsutan

Hvala Gospodinu za ova divna svjedočenja ! :D

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 26 tra 2012 08:24 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
hvala vam svima na predivnim svjedočenjima :grlim te:

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 2530 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 212, 213, 214, 215, 216, 217, 218 ... 253  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]