www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 10 svi 2025 16:10

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 20 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 13 vel 2007 16:00 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 92 zahvala
Zahvaljeno je: 123 zahvala
Citat:
[,ja sam tada osjetila jaku snagu,ruke su mi bile vrele,tijelo mi se grčilo,mislila sam da će mi izbit iglice na dlanove,plakala sam ,zahvaljivala i imala sam osjećaj da imam snagu,da pomažem tim ljudima,da tjeram to zlo.Nešto neopisivo,veličanstveno,

.Juuuuuppppiiiii...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 13 vel 2007 17:25 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 1 zahvala
Moya, prekrasno!

Bog te blagoslovio!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 14 vel 2007 13:16 
Odsutan

Zahvaljeno je: 0 zahvala
Meni je jako krivo što nisam mogla ići, uhvatila me gripa s temperaturom do 40, uhvatili me grčevi u nogama, pa nisam mogla hodat, sva sam se tresla od temperature...

Al zato je išla i moja mama, koja je stalno molila za sve nas, osjetila sam da mi se poboljšava, čak sam u nekolko trenutaka jako poželjela otići do cibone, bar na Misu, al sam se tresla, pa nisam znala dal bih stigla...

Uzela sam krunicu Djeteta Isusa, koju sam dobila za rođendan i izmolila da se bar malo uključim...

Sada mi je već malo bolje stanje, još samo da me prođe kašalj i bolovi i bit će super!

BVB!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 14 vel 2007 14:31 
Odsutan

Citat:
bar na Misu, al sam se tresla, pa nisam znala dal bih stigla

dobro da nisi jer ne bi ni mogla uci, oko 1 i 15-pol 2 su zatvorili ulaz u dvoranu jer je unutra vec uslo oko 8000 ljudi a oko 500 ih je ostalo ispred vrata :(

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 15 vel 2007 22:49 
Odsutan
Novoregistrirani korisnik

Mene je frendica nazvala iz Cibone i par puta mi je preko mobitela puštala pjesme koje su ljudi tamo pjevali. Isto kaže da je bilo prekrasno...

"Rijeke žive vode potecite..." - ta mi je prekrasna pjesma....

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 18 vel 2007 21:43 
Odsutan

Podijelio: 13 zahvala
Zahvaljeno je: 9 zahvala
Ja bih imala jedno pitanje...Kad sam prvi put bila na otvorenom skupu u molitvenoj zajednici,za potrebe župe su se kupovali kao neki darovi,na svakom daru je bila poruka.Na onom što sam ja uzela pisalo je-Kažeš, Misa ti je preduga; ja dodajem: ljubav ti je prekratka. Drugi put kad sam bila ,prodavali su kolače,prilog za župu,ja sam uzela kolače kad ono opet-Kažeš, Misa ti je preduga; ja dodajem: ljubav ti je prekratka. Jel to neka slučajnost il je to poruka...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 18 vel 2007 23:30 
Odsutan

Zahvaljeno je: 3 zahvala
moya napisao:
Ja bih imala jedno pitanje...Kad sam prvi put bila na otvorenom skupu u molitvenoj zajednici,za potrebe župe su se kupovali kao neki darovi,na svakom daru je bila poruka.Na onom što sam ja uzela pisalo je-Kažeš, Misa ti je preduga; ja dodajem: ljubav ti je prekratka. Drugi put kad sam bila ,prodavali su kolače,prilog za župu,ja sam uzela kolače kad ono opet-Kažeš, Misa ti je preduga; ja dodajem: ljubav ti je prekratka. Jel to neka slučajnost il je to poruka...

Ne znam od koga ti je ta poruka stigla, od Boga ili od sotone i kakve su namjere kroz te iste dvije poruke. No Bog me uci kako nista nije slucajno, samo neke 'slucajnosti' zamjecujemo, a neke ne.
U Izrekama stoji: "I dijete se poznaje po onome što čini, je li čisto i pravedno djelo njegovo."
Tako probaj i ti Moya, prepoznati se po onome sto cinis i sto zelis, ne sto govoris, pa vidi je li to cisto i pravedno.
"Strah Gospodnji daje život, i tko se njime ispuni, zlo ga ne pohodi".
Probaj i ovo takodjer ispitati na sebi, ako se ispunis strahom Gospodnjim, strahom koji zivot daje, tada te zlo ne pohodi...,
pa ako je tako kod tebe, dvije poruke koje si dobila, ustvari dolaze od Boga.
Na koncu, kada netko vise ljubavi daje nego sto je to prije cinio, nikome ne moze skoditi.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 19 vel 2007 13:37 
Odsutan

Podijelio: 13 zahvala
Zahvaljeno je: 9 zahvala
BTB.Dragi Leo,sve je ovo za mene veliki preokret u mom životu.Ovaj bliski susret s molitvom,upoznavanje Boga,obraćanje.Tek mi sada postaju stvari jasne.Puno sam tegoba imala u životu,problema i svašta nečeg,i to sam sve podnosila,misleći da je to moj križ.Izvanbračno sam dijete,i imala sam samo očuha za oca,vrlo kratko i njega i majku.Ostala sam sama,sa 13 god. sa četiri brata.Čeznila sam za domom,svojim,i udala se.Bogu hvala,imam dobrog čovjeka uza sebe i dvoje dijece.Problema je bilo ,al smo sve rješavali.U braku sam evo proć 12 god.Al uvjek mi je nešto falilo,I mislim da sam napokon našla.Našla sam se u Bogu. Nije baš lako sad sve od početka. Jer tek sada osjećam da sam tek na početku.Nikad nisam ovako kao sad otišla malo dalje u molitvu.Mislim,moliti s razumjevanjem,moliti sa srcem,suzama.To dosad je bilo mrmljanje,brbljanje,tek samo prisustovanje na misi,koje su bile sve rjeđe i rjeđe.Psovka se uvukla i svašta toga.Sad sam rješila psovke,Bogu Hvala!Osjećam zbog toga kao da letim.Al dok molim osjećam strah,tj.stravine.Osjećam toliku prisutnost zla.Kao da me vreba sa svih strana.To je tako nešto nelagodno.Ruke mi gore,žile mi poskakaju,i znoj me oblijeva.Strah me zatvoriti oči.Vjeruj mi da mi je to tako teško.Al još jače počnem moliti.Je li se to svakom događa !I još ne mogu da se riješim unutarnjih misli,koje mi se rugaju,smiju,odvraćaju.Tako me strah bude da se pitam u šta sam ja to bocnula,šta sam pokrenula..Kao da su u meni dvije osobe.I stalno molim tad u sebi-Isuse spasi me,budi uz mene,daj mi snage,otkloni ove misli.I onda to prestane...eto,toliko,sad mi je lakše kad sam to izbacila iz sebe.Nadam se da shvaćaš šta govorim.Moli za mene za moj spas.Hvala ti,BTB.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 19 vel 2007 14:58 
Odsutan

"Svakome od onih koji će mi svaki dan prinijeti s ljubavlju jednu od tih muka i koji će gorljivo moliti slijedeću molitvu, bit će na dan Suda dana kao nagrada vječna slava."

"Svi oni koji štuju tu Ranu, dobit će milosti i pokazat ću im svoje milosrđe!"

"... onome koji je tim riječima pozdravlja pokazati kakvom je ljubavlju prožeto njezino majčinsko Srce. Na času smrti ukazat će mu se u takvoj ljepoti da će njegova duša biti ispunjena utjehom i radošću."

"Draga moja mala dušo, kad bi ti znala koliko volim tu molitvu, češće bi je molila. Njome možete spasiti svijet!"
"Ako ti stavljaš duše na izvore moje ljubavi i u zajedništvu s mojom Majkom, Ja ih moram prihvatiti i one će naći put k mojim Sakramentima. Reci to svome pretpostavljenome!"

"1. Neće ići u Čistilište.
2. U Nebu će biti pridružena mučenicima kao da je prolila svoju krv za vjeru.
3. Onaj koji moli ove molitve može izabrati tri osobe iz svoje obitleji ili rodbine i Ja ću ih po ovim molitvama dovesti i održati u stanju posvetne Milosti.
4. Nitko iz obitelji osobe koja izmoli ove molitve neće u slijedeće 4 generacije propasti u Paklu.
5. Ososba će mjesec dana ranije imati spoznaju o svojoj smrti."

"Gospodin je dodao da će svaki koji bude molio te molitve godinu dana” osloboditi petnaest duša svoje loze iz čistilišta, petnaest pravednika te iste loze bit će utvrđeno i sačuvano u milosti i obratit će se petnaest grešnika te iste loze.”
“Osoba, koja bude molila te molitve, imat će prve stupnjeve savršenstva. Petnaest dana prije njezine smrti dat ću joj svoje Predragocjeno Tijelo da po njemu bude oslobođena od vječnoga glada; dat ću joj piti svoju Predragocjenu Krv da ne bude vječno žeđala. Petnaest dana prije svoje smrti ona će se s gorčinom pokajati za sve svoje grijehe koje će potpuno spoznati. Pred nju ću staviti znak svoga jakog pobjedničkog Križa da joj bude u pomoći i za obranu protiv zasjedama njezinih neprijatelja.”
“Prije njezine smrti doći ću sa svojom predragom i ljubljenom Majkom i dobrohotno ću primiti njezinu dušu i voditi je u vječnu radost i ondje ću joj dati piti poseban gutljaj s izvora moga Božanstva, čega neću dati drugima, koji ne mole tih mojih molitava.”
Valja znati da će i onome koji bi 30 godina živio u smrtnom grijehu, a koji bi pobožno molio ili odlučio moliti te molitve, Gospodin oprostiti sve njegove grijehe, obraniti ga od nagle smrti, osloboditi njegovu dušu od vječnih muka, a dobit će sve ono što bude molio od Boga i od Presvete Djevice. Ako je uvijek živio po svojoj volji, a imao bi sutra umrijeti, njegov će se život produžiti.
Tko moli te molitve dobiva svaki puta djelomičan oprost i bit će mu osigurano da bude primljen i pridružen najvišem zboru anđela, tko ih bude naučio drugoga moliti, njegova radost i zasluga neće nikada nestati, nego će biti stalna i trajat će uvijek.
Ondje gdje se mole ili se budu molile te molitve GOSPODIN JE PRISUTAN sa svojom milošću."

Ovi gore citati opisi su koji stoje uz tek neke molitve koje mi katolici imamo za oruzje protiv zla.
Zato se Moya nemas sto brinuti, osim, dakako, ako ne vjerujes u te molitve.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 19 vel 2007 15:24 
Odsutan

Moya, evo jos obecanja Isusa Krista o Krunici Bozanskom milosrdju:

»Obećajem da se duša koja bude štovala ovu sliku neće izgubiti. Već na ovome svijetu obećavam joj pobjedu nad neprijateljima, posebno pak u smrtnom času. Ja, Gospodin, štitit ću je kao svoju čast. Zrake na slici označuju krv i vodu koje potekoše iz dubine mojega milosrđa, u času kad je moje umiruće srce na križu bilo kopljem probodeno.«
»Kćeri moja, govori cijelome svijetu o mojem neiscrpnome milosrđu. Ja želim da blagdan božanskoga milosrđa bude utočište svih duša, poglavito svih grješnika. Toga dana izlit će se punina mojega milosrđa. Ja ću izliti čitavo more milosti na duše koje se budu približile tomu izvoru. Tko god se toga dana ispovijedi i pričesti, dobit će potpun oprost od grijeha i kazna za grijehe. Neka se nitko ne boji pristupiti k meni, makar njegovi grijesi bili najopakiji. Želim da se Blagdan mojega milosrđa svečano proslavi na prvu nedjelju nakon Uskrsa.«
»Duše koje šire štovanje mojega milosrđa štitit ću cijeloga života kao što majka štiti svoje dijete, a na smrtnome času bit ću im spasitelj, a ne sudac. U tome zadnjem času duša nema druge zaštite osim mojega milosrđa. Sretne li duše koja je već za života bila uronjena u moje milosrđe jer je neće stići pravda!«
»Prije nego dođem kao pravedni sudac, otvorit ću širom vrata svojega milosrđa. Tko pak ne želi proći kroz vrata milosrđa, morat će proći kroz vrata pravde.«
»Duše koje mole krunicu Božanskoga Milosrđa bit će u svojem životu uključene u moje milosrđe, napose u smrtnome času.«
»Čovječanstvo neće naći mira tako dugo dok se s posvemašnjim pouzdanjem ne obrati na moje milosrđe. Kaži bolesnome čovječanstvu da se mora uteći mojemu milosrdnomu srcu i ja ću ga obdariti mirom.«
Spasiteljevo obećanje umirućima
»Ako se ova krunica bude molila kod nekoga umirućega, ublažit će se gnjev Božji, a beskrajno Milosrđe zagrlit će dušu umirućega, primjenjujući na nju bolne patnje svojega Božanskoga sina.«

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 20 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2

Vrijeme na UTC [LJV]