www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 14 svi 2025 11:10

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 2530 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 214, 215, 216, 217, 218, 219, 220 ... 253  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: 16 svi 2012 15:27 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 3 zahvala
Zahvaljeno je: 6 zahvala
Hrvoje Hrki napisao:
sad mi više ništa nije jasno?
zašto nitko ništa ne odgovara u vezi Učenika?

jel mu se nešto dogodilo ili je otjeran sa foruma?
ako nije za javnost možete mi i preko pp-a :D

Učenik potjeran s foruma?
Ma, otkud ti samo takva ideja?
Čuo sam da ima nekakvih problema sa zdravljem (tlak, šećer ..), manje putuje, više je s obitelji a manje u javnosti, tako izgleda i na forumu. Međutim, ako ga nazoveš (na tel.) uvijek je spreman pomoliti se za zdravlje i druge probleme svakoga. Ja sam se čuo s njim prije 3-4 mjeseca a ako želiš više saznati kontaktiraj forumaša ipehara koji se češće čuje i vidi ponekad s njim. Btb.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 16 svi 2012 15:31 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 36 zahvala
Zahvaljeno je: 26 zahvala
damir707 napisao:
Hrvoje Hrki napisao:

Čuo sam da ima nekakvih problema sa zdravljem (tlak, šećer ..), manje putuje, više je s obitelji a manje u javnosti, tako izgleda i na forumu. Međutim, ako ga nazoveš (na tel.) uvijek je spreman pomoliti se za zdravlje i druge probleme svakoga. Ja sam se čuo s njim prije 3-4 mjeseca a ako želiš više saznati kontaktiraj forumaša ipehara koji se češće čuje i vidi ponekad s njim. Btb.

hvala , napokon od nekoga nešto
:D
a, šta je sa temom: učenikova svjedočanstva...ne mogu je više naći na forumu?

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 16 svi 2012 15:48 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
šta je sa temom: učenikova svjedočanstva...ne mogu je više naći na forumu?

viewtopic.php?f=43&t=4507

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 16 svi 2012 15:50 
Odsutan

Podijelio: 3 zahvala
Zahvaljeno je: 6 zahvala
Hrvoje Hrki napisao:
damir707 napisao:
Hrvoje Hrki napisao:

hvala , napokon od nekoga nešto
:D
a, šta je sa temom: učenikova svjedočanstva...ne mogu je više naći na forumu?

Mislim da je sam tražio da se ta tema stavi u "karantenu" jer su ga neki forumaši (bivši) secirali do iznemoglosti pa je umjesto borbe sa vjetrenjačama odlučio to staviti ad acta.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 21 svi 2012 18:04 
Odsutan

Moran i ja staviti malo, ali za mene veliko svjedocanstvo...
Bili smo u Lourdes muz i ja sa zajednicom iz Svice, puno, molili, slavili... Bilo je predivno... Osijetila se Milost Bozija i Majcina jer smo u miru njihovim od tada...
Na kraju smo kupili neke poklone koje je nas svecenik blagoslovia...
Tako ja odnesem svekru jednu sliku sa Gospom i Sv. Bernardicom i dadnem mu je.. On poljubi sliku i ostavi je... Par minuta poslije uzme on sliku i pocne gledati po zidu i pita di da je stavin??? A oni na zidu imaju vec puno slika i nazalost sunce neko sa horoskopskim znakovima. Kaze muz da je to sunce tu od kad zna za sebe, znaci 27godina... Kazen ja svekru, ma moga bi ti skiniti to sunce, nije ti bas lipo ni dobro i stavi Gospinu sliku tu... I necete virovati, skine on sunce, poslije vise od 27godina i stavi sliku Gospe nase.... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Suze mi idu od srice!! Napokon uz Gospinu i Boziju pomoc san uspila da skinu to horoskopsko sunce sa zida!!! Slava Gospodinu!!!
I samo jos da kazen da smo se svi iz Lourdes vratili tako sritni, ispunjeni, mirni... :a1250: :a1250: :a1250: :a1250: :a1250: :a1250:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 30 svi 2012 11:01 
Odsutan

Podijelio: 137 zahvala
Zahvaljeno je: 64 zahvala
Mala alex, Bog te blagoslovio! Hvala na tvome svjedočanstvu!.....
Želim ti, da Gospodin i dalje nastavi djelovati u tvojoj obitelji...da završi ono što je započeo....

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 30 svi 2012 20:01 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

mala alex napisao:
Moran i ja staviti malo, ali za mene veliko svjedocanstvo...
Bili smo u Lourdes muz i ja sa zajednicom iz Svice, puno, molili, slavili... Bilo je predivno... Osijetila se Milost Bozija i Majcina jer smo u miru njihovim od tada...
Na kraju smo kupili neke poklone koje je nas svecenik blagoslovia...
Tako ja odnesem svekru jednu sliku sa Gospom i Sv. Bernardicom i dadnem mu je.. On poljubi sliku i ostavi je... Par minuta poslije uzme on sliku i pocne gledati po zidu i pita di da je stavin??? A oni na zidu imaju vec puno slika i nazalost sunce neko sa horoskopskim znakovima. Kaze muz da je to sunce tu od kad zna za sebe, znaci 27godina... Kazen ja svekru, ma moga bi ti skiniti to sunce, nije ti bas lipo ni dobro i stavi Gospinu sliku tu... I necete virovati, skine on sunce, poslije vise od 27godina i stavi sliku Gospe nase.... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Suze mi idu od srice!! Napokon uz Gospinu i Boziju pomoc san uspila da skinu to horoskopsko sunce sa zida!!! Slava Gospodinu!!!
I samo jos da kazen da smo se svi iz Lourdes vratili tako sritni, ispunjeni, mirni... :a1250: :a1250: :a1250: :a1250: :a1250: :a1250:

Alex ovo je predivno svjedočanstvo! :grlim te: :grlim te:
BTB :grlim te: :D :D

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 08 lip 2012 11:33 
Odsutan

Opet malo svijedocanstvo... Isla sam raditi nocnu u odjelu za nedonoscad. Imamo malu bebu koja sad ima 33sedmice a rodena je sa 28sedmica i 860gr. Dosla je kod nas za nastavak terapija. Tako mi kolegica daje raport da mala cilu proslu noc i dan ima aritmije srca znaci sa 300na sat srce joj padne na 80 i kisik joj u krvi padne i postane plava... :shock: :shock: :shock:
Sad mi kolegica kaze imas tu lijekove ako sve to opet pocne, pa moras dati to, napraviti EKG i jos puno toga... Sad dok ona meni to govori vec u sebi ja kazem nece biti tako... I tako odem ja do male bebe i stavim joj ruku na glavu i pocnem moliti u sebi nesto kao: Gospodine ovo Tvoje dijete nije jos krsteno, ali Ti si je stvoria, molim Te polozi svoju ozdraviteljsku ruku na njezinu glavu i ozdravi je... Vidis da je slaba i mala... itd.. I... Mala cilu noc nije imala niti jedan poremecaj srca ni kisika. Prespavala je cilu noc. Bila mirna. Tocno si ima osijecaj da je u nekom miru i da je dobro. Ka malo sunce lezala je u svom inkubatoru bez iti jednog simptoma nelagode...Tako san bila sritna! VELIK I SILAN JE NAS BOG!! :a1250: :a1250: :a1250: :a1250: :a1250:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 09 lip 2012 09:13 
Odsutan

Podijelio: 92 zahvala
Zahvaljeno je: 123 zahvala
mala alex napisao:
Opet malo svijedocanstvo... Isla sam raditi nocnu u odjelu za nedonoscad. Imamo malu bebu koja sad ima 33sedmice a rodena je sa 28sedmica i 860gr. Dosla je kod nas za nastavak terapija. Tako mi kolegica daje raport da mala cilu proslu noc i dan ima aritmije srca znaci sa 300na sat srce joj padne na 80 i kisik joj u krvi padne i postane plava... :shock: :shock: :shock:
Sad mi kolegica kaze imas tu lijekove ako sve to opet pocne, pa moras dati to, napraviti EKG i jos puno toga... Sad dok ona meni to govori vec u sebi ja kazem nece biti tako... I tako odem ja do male bebe i stavim joj ruku na glavu i pocnem moliti u sebi nesto kao: Gospodine ovo Tvoje dijete nije jos krsteno, ali Ti si je stvoria, molim Te polozi svoju ozdraviteljsku ruku na njezinu glavu i ozdravi je... Vidis da je slaba i mala... itd.. I... Mala cilu noc nije imala niti jedan poremecaj srca ni kisika. Prespavala je cilu noc. Bila mirna. Tocno si ima osijecaj da je u nekom miru i da je dobro. Ka malo sunce lezala je u svom inkubatoru bez iti jednog simptoma nelagode...Tako san bila sritna! VELIK I SILAN JE NAS BOG!! :a1250: :a1250: :a1250: :a1250: :a1250:

:a1250: :b112:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 09 lip 2012 10:45 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

mala alex napisao:

Predivno... :) :) :)

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 2530 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 214, 215, 216, 217, 218, 219, 220 ... 253  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]