www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 17 svi 2025 09:39

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 705 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 71  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov: Re: Ateizam
PostPostano: 05 lip 2012 13:43 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 2 zahvala
@ Musavi, kako može kriminal, alkohol i droge bit traćenje vremena na glupost? :mrgreen:
A zašto neko znanstveno otkriće i vrijedan rad i podizanje djece nije traćenje vremena? Pa umrit ću ja i moj djeca i moje znanstveno otrkriće će pojest moljci. :mrgreen:
Zašto bi se ja pokoravao kaznenom zakonu RH? Zato što su ga donili udbaši iz SDP-a i HDZ-a?
Ma popišam se ja na njih i na njihov kazneni zakon. :mrgreen:
Ako sam ja brate mili nastao evolucijom iz ničega onda ja ničemu ne polažem račun a kamoli udbašima esdepeovskim i hadezeovskim. Ja pišem svoj zakon a taj je: u se, na se i podase. :mrgreen:
Nema boga iznad mene osim policijske države a ja kad se naoružam i zabarikadiram u svoj bunker, kad se našmrčem kokaina, samo dođite udbaši, ima da vas skidam jednog po jednog i šaljem majci evoluciji nazad u ništavilo. :mrgreen:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 05 lip 2012 14:01 
Odsutan

Zahvaljeno je: 2 zahvala
E da, spomenuo si *empatiju*?
Daj objasni mi sa stajališta ateističkog materijalizma što je to empatija? Jel se to jede? Jel se to pije?
Jel to nastalo evolucijom majmuna? :mrgreen: Mislim, koja je evolutivna prednost *empatije*? Neki evoluirani majmun mi dođe ukrast plazmu i ja bi kao drugi evoluirani majmun trebao zaštitit tu svoju plazmu obzirom da mi žena voli gledat sapunice a to je dobro radi mira u kući a mir u kući je dobar za reprodukciju evoluiranih majmuna pa je prema tome to evolutivna prednost. E sad ja bi po načelu "opstanka jačega" kako to propovijeda evolucija trebao ovoga lopova zatuć bejzbol palicom, ali mi ta *empatija* smeta!
Je li ta *empatija* neki evolutivni poremećaj i trebamo li se mi čimpanze borit protiv nje? :mrgreen:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 05 lip 2012 14:54 
Odsutan

Zahvaljeno je: 5 zahvala
Nije Musavi bitno sto se tebi vise sviđa nego sto je istina.
Ako je istina da cemo ako radimo dobro biti nagradjeni na ovom a i drugome svijetu,onda je to trebalo i reci.
Ne izmisljati nesto sto se nekome sviđa nego reci istinu.A to je istina.

Sto bi ti htjeo rađe istinu ili neku lijepo zapakiranu laz koja ce se svima svidjeti?

Od neistine nemas nista,samo se izgubis a istina oslobađa.

Isto kao da nekoga pitas gdje treba skrenuti da bi dosao do cilja.
Imas ljepsu cestu koja ne vodi tamo i losiju koja vodi do cilja.
Onda zelis da te netko slaze i uputi boljom cestom koja ne vodi tamo ili da ti kaze kako jest i uputi pravom.
Koja je bit onda toga puta ako neces doci gdje treba.

Ne sviđa ti se sto je Isus rekao ako radimo dobro da cemo biti nagrađeni?
Nije mi uopste jasno zasto,meni je to bas dobro i pokazuje koliko je Bog dobar.
Mi bi trebali raditi dobro sami po sebi,bez ikakve nagrade ali Dobri Bog jos i nagrađuje
one koji rade dobro mada bi trebali raditi dobro ovako ili onako.

Nagrađen si odmah cim napravis dobro sa super osjecajem a jos te ceka i nagrada na nebu.predobro.

Covjek je stvoren da radi dobro a ne lose,zato se i ne osjeca dobro ako radi zlo.
Isto kao i detektor lazi,da je covjek stvoren da laze onda detektor lazi nebi radio,covjekova unutrasnjost se bori protiv lazi.
Nije prirodna.

Isus je po tebi rekao malo toga sto te imresjoniralo.
Vidis trebao si napisati do kraja sto je Isus rekao jer je to veoma bitno....al nema veze ja cu.

"Ljubite jedni druge kao sto sam ja ljubio vas"

Vidis kako to drugcije zvuci,Isus nije samo pricao nego je pokazivao i djelima kako se treba zivjeti.
Pricati moze svatko pa i buda ali djela su puno vaznija od rijeci.
Ali Isus je i rekao puno dobrih stvari,ljudi vec 2000 godina crpe snagu iz njegovih rijeci,to govori koliko su snazne i dobre.
Mozda ih ti nerazumijes pa ti se ne cine takvima ali jesu.
Koliko znam to treba citati i srcem a ne samo razumom da bi se razumile.

Opet se vracam na istinu jer je tebi ruzno sto je Isus rekao da postoji pakao.
Zar nebi zelio znati da pakao postoji ako postoji?
Isus je dosao reci Istinu a ne nesto sto ce se svima sviđati ili ne sviđati.
A to sto se nama ne sviđa postojanje pakla to je druga prica koja nema veze sa istinom.

Ako zelis istinu onda citas Sveto Pismo ako zelis nesto lijepo,onda uzmas neku knjigu iz knjizare te tematike i citas.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 05 lip 2012 16:31 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 5 zahvala
Zahvaljeno je: 68 zahvala
Citat:
Cuj, da smo sad u srednjem vijeku u kojem je vladala tvoja crkva, mene bi zbog ateizma spalili, a ti bi bio nepismeni i neuki kmet (u biti rob) nekog "bogom postavljenog" plemica koji te moze zaklat kad mu se prohtije, zivio bi u blatu i gladi i umro u tridesetoj u bolovima od bolesti koju ne razumijes i koju tvoji svecenici nazivali bozjom kaznom za tvoje "grijehe". U biti ne, pogubili bi i tebe jer si reko nesto protiv drzave i kralja (npr. o porezu) - sto je tvoja crkva smatrala bogohuljenjem.

Ako ti nije jasno zasto je danas bolje - a naravno ne savrseno - stvarno ne znam sta da ti kazem. A ako ne znas kako su nas racionalizam i znanost i filozofija (pogotovo politicka i etika), a ne tvoja crkva koja se opirala svakom koraku, izvukli iz tog pakla zemaljskog, predlazem ti da procitas neki osnovnoskolski udzbenik iz povijesti i informiras se malo.

Ne nasjedajte na ovakve jednosmjerne odvrate podmetačke tekstove, jer su za svaku osudu.
Da sam ti administrator, zbog ovakvih laži i podmetanja bi zaradio ban iste sekunde. Krščanofobija ti frca iz svakog slova, sram te bilo, iako pokušavaš voditi nekakvu kulturnu raspravu, svejedno nemoš svoje nagone kontrolirati!!

Za promjenu malo čitajte ovdje, jer je nemoguće da se ide u onoliku krajnost u koju puca musavi, jer sevidi da mu je samo jedna literatura iz koje crpi svjetonazor!!
Da su takvi kao ti izvlačili povijest i osnvali škole i bolnice, danas bi se još valjali u blatu!! Kao što i danas skrivate lijekove za mnoge bolesti, i uzimate ljudima ono što je njihovo, i pretvarate ih u moderne robove svegai svačega! ODVRATAN TI JE TEKST, I NEK SE MODERATOR OGLASI!! :a1407:

http://katoliksdnakace.blogspot.com/201 ... adila.html

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 05 lip 2012 17:05 
Odsutan

Podijelio: 22 zahvala
Zahvaljeno je: 19 zahvala
Polako, ljudi, to nije pristojan niti civiliziran razgovor. Ak je već musavi u krivu, razuvjerite ga u ljubavi. Ako nema ljubavi i blagosti, svemu je rezultat loš, pa tako i ovoj raspravi. Ajmo polako; udah --- izdah :b101: ajd sad pišite :D

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 05 lip 2012 17:08 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Zahvaljeno je: 0 zahvala
Fran26 napisao:
Ja tebi da to pojašnjavam? Ke san ja tvoj balvac ili šta? Vidi bolana šta je umislio. Imaš sriće da san dobre volje, da nisan sad bi dobio 2 miseca ignoriraj liste.

Koji je tvoj problem??

ANTE KATOLIK napisao:
@ Musavi, ne treba imat čak ni osnovnu školu da bi čovjek skužio da bez Boga nema život nikakvog smisla!
Zašto bi se držali pravila i zakona koje je ljudsko društvo donijelo? Od straha od hapšenja? Pa kakav je to život? To je brate mili noćna mora!

Pa ne, svi imamo neke principe, smisao za dobro, stvari koje nas usrećuju, uzbuđuju i tjeraju da živimo. Ako ti, osim Boga, stvarno ne vidiš ništa, jadan tvoj život.

ANTE KATOLIK napisao:
Osim toga, čovjek bi onda morao zaključit da pošto je smrt neizbježna i nakon nje ništa ne dolazi, da se ne isplati to kratko vrijeme živjet u strahu nego da je bolje odat se kriminalu, drogi, alkoholu i bludničenju!

Da, jedva čekamo da bludničimo i odamo se kriminalu, drogi i alkoholu. Bi li ti bio takav ako bi saznao da nema Boga? Jesi normalan? Bludničiti i drogirati se (i ostalo) je glupo, ne usrećuje nas niti to želimo. Postoje mnogo bolje aktivnosti kojima se možemo baviti. Imaš li ti uopće neku, ha?

Samuel napisao:
Je, da, u pravu si dok je use, na se i poda se, život ima it kakvog smisla.
Ali moraš imati malo širi obzor jer nije svima isto kao i tebi, oooo velik je svijet i puno podtlačenih od tlačitelja, pa malo s njima diskuiraj o smislu ovog života!
U se, na se i poda se. Da, ti imaš jako široki obzor. Bravo.

ANTE KATOLIK napisao:
@ Musavi, kako može kriminal, alkohol i droge bit traćenje vremena na glupost?
A zašto neko znanstveno otkriće i vrijedan rad i podizanje djece nije traćenje vremena? Pa umrit ću ja i moj djeca i moje znanstveno otrkriće će pojest moljci.
Kad tako razmišljaš, to ti nitko neće moći objasnit, isto kao što ni ti ne možeš objasnit svoje stavove, a da meni budu smisleni.

ANTE KATOLIK napisao:
E sad ja bi po načelu "opstanka jačega" kako to propovijeda evolucija trebao ovoga lopova zatuć bejzbol palicom, ali mi ta *empatija* smeta!
Je li ta *empatija* neki evolutivni poremećaj i trebamo li se mi čimpanze borit protiv nje?
Ovo je neugodno za čitati, a kamoli smiješno. Ti bi premlatio sina ko vola u kupusu da masturbira. Eto toliko o tome.

Citat:
SlikaSlikaSlikaSlika
Vrlo duhovito, da. Imate li vi smisla za humor?

sluga napisao:
Ako zelis istinu onda citas Sveto Pismo ako zelis nesto lijepo,onda uzmas neku knjigu iz knjizare te tematike i citas.
Ako želis vjeru onda čitaš Sveto Pismo, ako želis nešto lijepo, onda uzmeš knjigu iz knjižare te tematike i čitaš, ako želiš istinu onda uzmeš znastveni članak ili knjigu. S time bi se čak i ti trebao složit.

Ovo je možda moj zadnji post ovdje. Ukratko, evo moja analiza likova. Možete misliti da je smiješno ili da je glupo, štogod. Molim bez uvrede. Samo moje mišljenje. Ne želim o nikom pisati loše, nego ukazati na prepreke preko kojih nikada nećemo prijeći.

Fran26:
Drži se šuplje filozofije, zastrašujućih umova filozofa (neš ti autoriteta :roll:). Iskreno, meni je to jako smiješno. No dobro. Da nema filozofiju, ostao bi bez svega. Ako netko postavlja glupa pitanja, prijeti banom. Ako netko postavlja dobra pitanja koja se ne uklapaju u njegov sistem razmišljanja, opet prijeti banom. Odgovore (i to vrlo loše) na sva pitanja je modelirao u beskrajne citate.

Ante katolik:
Krajnje nemoralan, nehuman i konzervativan. Neću nikad shvatit otkud toliko predrasuda i nerazumijevanja u njemu. Nema mnogo smisla raspravljati s njime jer mu stavovi i razmišljanja nisu nimalo fleksibilna.

Musavi:
Isto se previše drži filozofije, što mu zamjeram. Kao i srednjeg vijeka i prosvjetiteljstva. Kog briga. Želi uspostaviti neko razumijevanje, no neće nikad uspjeti jer se drži predrasuda i klasičnih (glupih) ateističkih argumenata.

Hrvoje Hrki:
Nema apsolutno ništa logično ni smisleno u njegovim postovima.

naggar:
Ograničen, neće se ni pokušati zamisliti u drugačijem svjetonazoru. Drži se svojeg i to je to.

Pia:
Najrazumnija osoba ovdje. Došli smo do konflikta u stavovima i pogledu na svijet o kojima se ne može previše diskutirati niti argumentirati. Tu je raspravi kraj i mislim da se ne može dalje od toga. Nažalost.

ela bredi:
Ugodna osoba, ali voli tepati i ima argumente na razini osjećaja, sreće i ljubavi. A tako ne ide.

Samuel:
Isto relativno razuman, ali nije mi jasno zašto se drži toliko rasturačine, provoda, alkohola i hrane.

sluga:
Ne razumijem koja je njegova logika. Jako čudno i nelogično. Možda se njegovi postovi čine u redu drugim vjernicima, ali mene jako zbunjuju.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 05 lip 2012 18:08 
Odsutan

Podijelio: 123 zahvala
Zahvaljeno je: 121 zahvala
Molitva ruskog vojnika
(nađena u džepu poginulog u II svjetskom ratu)

Čuješ li me Bože?
Nikad još nisam u svom životu govorio s tobom. Ali danas te želim pozdraviti. Ti
znaš da su mi od najranije mladosti govorili da ti ne postojiš, a ja sam bio tako glup pa
sam u to vjerovao.
Nikad nisam primjećivao ljepotu tvog stvorenja. Tek sam danas opazio tu ljepotu
kad se preda mnom naglo otvorio ponor: zvjezdano nebo ponad mene. I zadivljeno sam
gledao njegovo svjetlucanje. Kako sam mogao biti tako okrutno prevaren?
Ne znam, Gospodine, da li mi pružaš ruku, ali želim ti priznati: čudno je da sam u
dubini jeziva pakla vidio kako blista svjetlost i da sam te mogao zapaziti. Ništa ti drugo
neću reći osim da sam radostan što sam te upoznao.
U ponoć je stigla zapovijed da krenemo u napad, ali ja se nisam bojao. Ti nas
promatraš.
Čuj! Ovo je znak za napad.
Što da učinim? Moramo krenuti u napad. A bilo je tako lijepo biti s tobom. Ali da
znaš, borba će biti strašna. Možda ću još ove noći zakucati na tvoja vrata. Nikada nisam
bio tvoj prijatelj, pa hoćeš li mi dopustiti da uđem?
Zar je moguće da plačem? Ti vidiš što mi se događa. Moje su se oči otvorile.
Oprosti mi, Gospodine.
Idem dalje i sigurno se više neću vratiti. Ali kakva li čuda! Ne bojim se više smrti.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 05 lip 2012 18:43 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

ANTE KATOLIK napisao:
@ Musavi, kako može kriminal, alkohol i droge bit traćenje vremena na glupost? :mrgreen:
A zašto neko znanstveno otkriće i vrijedan rad i podizanje djece nije traćenje vremena? Pa umrit ću ja i moj djeca i moje znanstveno otrkriće će pojest moljci. :mrgreen:
Zašto bi se ja pokoravao kaznenom zakonu RH? Zato što su ga donili udbaši iz SDP-a i HDZ-a?
Ma popišam se ja na njih i na njihov kazneni zakon. :mrgreen:
Ako sam ja brate mili nastao evolucijom iz ničega onda ja ničemu ne polažem račun a kamoli udbašima esdepeovskim i hadezeovskim. Ja pišem svoj zakon a taj je: u se, na se i podase. :mrgreen:
Nema boga iznad mene osim policijske države a ja kad se naoružam i zabarikadiram u svoj bunker, kad se našmrčem kokaina, samo dođite udbaši, ima da vas skidam jednog po jednog i šaljem majci evoluciji nazad u ništavilo. :mrgreen:

ANTE KATOLIK napisao:
E da, spomenuo si *empatiju*?
Daj objasni mi sa stajališta ateističkog materijalizma što je to empatija? Jel se to jede? Jel se to pije?
Jel to nastalo evolucijom majmuna? :mrgreen: Mislim, koja je evolutivna prednost *empatije*? Neki evoluirani majmun mi dođe ukrast plazmu i ja bi kao drugi evoluirani majmun trebao zaštitit tu svoju plazmu obzirom da mi žena voli gledat sapunice a to je dobro radi mira u kući a mir u kući je dobar za reprodukciju evoluiranih majmuna pa je prema tome to evolutivna prednost. E sad ja bi po načelu "opstanka jačega" kako to propovijeda evolucija trebao ovoga lopova zatuć bejzbol palicom, ali mi ta *empatija* smeta!
Je li ta *empatija* neki evolutivni poremećaj i trebamo li se mi čimpanze borit protiv nje? :mrgreen:

Lijep post ante, jednostavan i jasan, i obrazlozio si svoj stav. S uzitkom cu ti odgovorit.

Slazem se da mi pisemo svoj zakon; ne vidim zasto je to nuzno manje smisleno nego da ga netko pise umjesto nas.
Ali zasto bi ga morao pisati kao "u se, na se i podase"? Postoje ljudi koji su mi dragi, cije mi je drustvo i sreca bitnije nego "u se, na se i podase". Imam principe i interese koji su mi također bitniji od tih jeftinih uzitaka (ne kazem da su skroz za bacit jasno :P). I te stvari mom zivotu daju sasvim fini smisao.

A ko sta sam reko, to sta je zivot konacan ga cini zanimljivim i potice me da ga dobro iskoristim. Zasto bi sve sta je konacno bilo besmisleno? Po meni je dosadna, nepromjenjiva, skamenjena vjecnost puno besmislenija od lijepog i kratkog bljeska zivota. Samo zato sta ce nesto proci ne znaci da se nije desilo - ne znaci da nije bilo vrijedno to dozivjeti. Samo zato sta zivot traje vjecno ne znaci da je autmatski vrijedan zivljenja.

Sto se tice empatije, to je psiholoski fenomen koji je vjerojatno nastao evolucijom zbog zivota u zajednici, da. Ali evolucija je slijepi, glupi proces. Nisam "duzan" slijediti evolucijske principe - prezivljavanje i razmnozavanje. Principe po kojima zivim odredjujem ja, a ko sta sam reko neke stvari su mi bitnije i smislenije od "u se, na se i podase".

sluga napisao:
Nije Musavi bitno sto se tebi vise sviđa nego sto je istina.
Ako je istina da cemo ako radimo dobro biti nagradjeni na ovom a i drugome svijetu,onda je to trebalo i reci.
Ne izmisljati nesto sto se nekome sviđa nego reci istinu.A to je istina.

Sto bi ti htjeo rađe istinu ili neku lijepo zapakiranu laz koja ce se svima svidjeti?

Isus je po tebi rekao malo toga sto te imresjoniralo.
Vidis trebao si napisati do kraja sto je Isus rekao jer je to veoma bitno....al nema veze ja cu.

"Ljubite jedni druge kao sto sam ja ljubio vas"

Moze on to rec ako smatra da je istina, nije to problem. Ali kod kanta je osnova njegove etike da je vrlina dobra radi nje same, i da treba ciniti dobro neovisno o nagradi, a da je krivo i dalje krivo ako za to nema kazne. Ne samo to, nego djelujes u potpunosti moralno kad nesto radis samo zato sto je to ispravno, bez ikakve misli o nagradi i kazni.

Dok Isus to tako ne kaze, i ne objasnjava ZASTO je nesto dobro ili lose, samo po sebi, i ZASTO treba ciniti dobro, osim u smislu nagrade i kazne. Njegova se filozofija zaustavlja na "cinite X i bit cete nagradjeni" - ne objasnjava zasto treba ciniti X, neovisno o nagradi ili kazni. Ne objasnjava po cemu je nesto dobro, osim u smislu da to bog zeli i da ces gorit u paklu ako to ne radis. To me u usporedbi s drugim etickim teorijama ne impresionira, eto.

A spomenuo sam da je rekao ovo ok ali vrlo neoriginalno o ljubavi. To nije lose, ali se ne istice medju ostalim religijama i etickim teorijama, a na drugim mjestima je cesto ranije ili razrađenije i mozda lijepse receno.

Samuel napisao:
Ne nasjedajte na ovakve jednosmjerne odvrate podmetačke tekstove, jer su za svaku osudu.
Da sam ti administrator, zbog ovakvih laži i podmetanja bi zaradio ban iste sekunde. Krščanofobija ti frca iz svakog slova, sram te bilo, iako pokušavaš voditi nekakvu kulturnu raspravu, svejedno nemoš svoje nagone kontrolirati!!

Za promjenu malo čitajte ovdje, jer je nemoguće da se ide u onoliku krajnost u koju puca musavi, jer sevidi da mu je samo jedna literatura iz koje crpi svjetonazor!!
Da su takvi kao ti izvlačili povijest i osnvali škole i bolnice, danas bi se još valjali u blatu!! Kao što i danas skrivate lijekove za mnoge bolesti, i uzimate ljudima ono što je njihovo, i pretvarate ih u moderne robove svegai svačega! ODVRATAN TI JE TEKST, I NEK SE MODERATOR OGLASI!! :a1407:

Zao mi je sta si se naljutio, i istina je da sam se izrazio dramaticno. Ali nisam rekao nista neistinito. Tvrdnje koje sam iznio su slijedece:

1. Kat. crkva je spaljivala "heretike" vec samo zbog malih dogmatskih nesuglasica.
2. Tvrdila je da su kraljevi postavljeni od boga i samo njemu odgovorni, a svaka kritika ili pobuna protiv njih je ravna bogohuljenju.
3. Ljudi su umirali u groznim mukama od danas izljecivih bolesti za koje se cesto tvrdilo da su "bozja kazna", mladi, neuki i nepismeni, nakon zivota robovskog rada za plemice.
4. Kat. crkva se najcesce protivila politickom ili znanstvenom napretku (iako naravno da je mjestimicno i pomogla, pogotovo u smislu da su neka otkrica dosla od ljudi iz njezinih redova - jer su bili najeduciraniji).
5. Napredak znanosti - prvenstveno kao izravna posljedica racionalizma i određenih politickih i etickih filozofija - je zasluzan sto vise ne zivimo u takvom svijetu.

Ako je nesto od toga netocno, rado cu to povuci, i bit cu zahvalan na ispravci :D

thom napisao:
Musavi:
Isto se previše drži filozofije, što mu zamjeram. Kao i srednjeg vijeka i prosvjetiteljstva. Kog briga. Želi uspostaviti neko razumijevanje, no neće nikad uspjeti jer se drži predrasuda i klasičnih (glupih) ateističkih argumenata.

Mozes li mi malo pojasnit ovo o glupim ateistickim argumentima? Uvijek mi je drago cut kritiku :)

Pia napisao:
Polako, ljudi, to nije pristojan niti civiliziran razgovor. Ak je već musavi u krivu, razuvjerite ga u ljubavi. Ako nema ljubavi i blagosti, svemu je rezultat loš, pa tako i ovoj raspravi. Ajmo polako; udah --- izdah :b101: ajd sad pišite :D

Lijepo receno pia, hvala.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 05 lip 2012 19:31 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

musavi napisao:
Mozes li mi malo pojasnit ovo o glupim ateistickim argumentima? Uvijek mi je drago cut kritiku

1. problem zla
2. evolucija
3. savjest
4. povijesni Isus
5. slobodna volja
6. srednji vijek.

O 1, 3, 5 uopće nema smisla raspravljati.
Što se tiče 2, s kreacionistima uopće ne vrijedi razgovarati.
4 i 6 su nebitne stvari.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 05 lip 2012 19:57 
Odsutan

Zahvaljeno je: 72 zahvala
thom napisao:
Koji je tvoj problem??

To je dobro pitanje. Znaš onog tipa imenom Ivo Amulić? On u jednoj pismi govori šta je moj problem:

Nasloni glavu na moje rame
Oprosti, za riječi sam nespreman
Jer uvijek kad su za ples birale dame
Nikad nisam bio izabran

Nasloni glavu na moje rame
Dopusti da šutnjom ti ispričam
Kako tužno je kad iza tame
Misliš da si svijetu suvišan
.

To je moj problem. Osnovna škola, gimnazija, faks, nikad ali doslovno nikad nisan bio izabran. Drugi su bili frajeri, a ja? Tjelesni izgled je moj problem. Izgledan ka Charles Baudelaire, a volija bi da izgledan ka Adrien Brody. O kako bi to volija, barem jedan dan da tako izgledan. Taj dan bio bi frajer, osvetio bi se za sva poniženja koja san doživio. Imao bi najlipšu divojku na svitu, svima bi je pokazivao i zadovoljno bi se smješkao. Ali to su samo snovi, ipak, to su snovi koji me drže na životu. Moj problem je da mi triba hitna medicinska pomoć jer san počeo gadno fantazirati. Lol. Slika

Dostojevski kaže;

Dopustite mi da malo posanjarim. F. M. Dostojevski "Zapisi iz mrtvog doma"

Dopustite mi to, snovi su sve što imam. Kad se vratim u stvarnost, vidin samo običnu bitangu. Triba podnosit samog sebe 24 sata na dan. Ti ovde gubiš živac samo zbog mojih postova, a ne moraš ih čitati, i ne moraš me gledati. Sad zamisli kako je meni, koji se neprestano moram podnositi. Imaj malo obzira jarane. :roll: :roll:

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 705 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 71  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]