Del Potro napisao:
Ja se ponovno javljam poslije nekog vremena. Još uvijek se nisam skroz prepustio Bogu, dosta grijesim, dosta ga i zaboravim, ali pokušavam biti bolji. Inaće jako volim gledat videa raznih svjedočanstava, nekih dokumentarnih emisija o Bogu itd. I danas dok sam molio onu čudotvornu molitvu na Youtubu,vidim sa strane neki video traje 1 sat o Gospinim ukazanjima u svim gradovima od Međugorja na dalje. I u tom dokum. filmu objašnjava kako bi sve to moglo biti velika prevara tj. djelo sotone.Iako sam ja uvijek bio 100 posto siguran da je sve oko ukazanja točno, nakon ovoga postajem skeptik. Stavit cu video ovdje pa tko može pogledat 1sat vremena neka ga prokomentira, kazem vrlo je dobar al eto...
http://www.youtube.com/watch?v=-YuSnd2G ... re=relatedJoš uvjek se nisi prepustio Bogu, dosta griješiš i dosta Ga i zaboravljaš.
Onda osobno mislim da ti je najbolje da se ostaviš svih ukazanja koja još nisu priznata od Crkve, a imaš ih koja su ipak priznata i dovoljna su ti ako su ti već potrebna, ali ne bi ti to trebalo nešt posebno.
A od svjedočanstava neka ti je dovoljno za početak samo Pavlovo!
U Crkvi imaš sve sakramente i sve što ti je potrebno za rast u vjeri, i kojekakvih objava i ukazanja se ostavi.
Bio sam u Međugorju, koje još nije priznato, ali navezan nisam, je da je tamo lijepo, i ako je kojim slučajem laž, onda vjerujem da je Đavao doista Božji majmun, ako nije onda Bogu hvala. Usvakom slučaju na vjeru ništa ne utjeće, ali da se događa neđto, to je sigurno.
Mani se tih stvari, i sladunjavosti. Uzmi Bbiliju i budi postojan u molitvi, tada doista će tvoja vjera biti zrela i znati ćeš što gledati a što skloniti sa strane. Ovako si samo više zbunjen i velika zbrka ti je u glavi sa milion pitanja, a to ti vjeruj nikako nije potrebno!