www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 14 svi 2025 19:16

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 2530 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 216, 217, 218, 219, 220, 221, 222 ... 253  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: 14 lip 2012 09:52 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 2 zahvala
Zahvaljeno je: 15 zahvala
naggar napisao:
..vidio je na na zidu sliku Ivana Pavla II..
..onda je mali rekao " E taj me je čovjek držao za ruku za čitavo vrijeme operacije.. :b112:

Wow! super :b112:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 14 lip 2012 10:14 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 7 zahvala
Zahvaljeno je: 39 zahvala
KAKO PREKRASNO!!!!!! :D :D :D :D :D

Upravo tog našeg Voljenog Papu sam i ja angažirala da bude uz moju prijateljicu u smrtnim trenucima i u sve vrijeme njezinog teškog bolovanja....I vjerujem da je bio uz nju.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 14 lip 2012 11:14 
Odsutan

Podijelio: 152 zahvala
Zahvaljeno je: 118 zahvala
Ivaaane.. Pavle, Ivaaaane.. Pavle :D
:grlim te:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 17 lip 2012 20:37 
Odsutan

Podijelio: 1 zahvala
Zahvaljeno je: 7 zahvala
Doista naš život je u Božjim rukama, nemojte u to nikad posumnjati..ako i jesam glupo mislila da na neke stvari mogu sama utjecati, od jučer to ne mislim.
Suznih očiju dolazi mi na pamet ona rečenica: "Izbavit ću vas iz pogibelji".
U petak me izbavio od gotovo sigurne smrti.
Vozila sam u autu još dvoje ljudi, kako sam slijedila auto naprijed u kojem je bio moj otac, nisam dovoljno oprezno procijenila smijem li preticati, zapravo sam automatski krenula za njim, jer je on preticao, kao i auto ispred pa sam nepromišljeno i glupo zaključila da je sigurno cesta prazna čim njih dva mogu (vozili smo se na dosta zapuštenoj cesti).
Ne znam što mi je bilo da sam nešto tako glupo i ishitreno napravila, možda jedno dobro buđenje, jer sam netom pola sata prije izjavila kako sam super oprezan vozač,i da mi se u 8 god vožnje nikad nije desilo ništa, i eto vidite, umalo ostadoh bez glave. :twisted:
Čim sam se prebacila u drugu traku za preticanje, odmah se stvorio auto nasuprot meni možda 30-50 m udaljen, nisam sigurna, ko da ga je netko stvorio odjednom tamo, nije imao svjetla pa ga možda i zato nisam uočila odmah. Svi počeli vrištat u autu, strava me obuzela, ali sam ipak u tom momentu zadržala hladnu glavu. Drugi dan sam shvatila što se zapravo desilo, tj.što se moglo desiti. :a1250:
Da nas spasim od frontalnog sudara skrenula sam naglo u stranu gdje je bio mali dvorišni prilaz (Božja providnost opet, jer je cijelim tim putem bila čistina, sama polja) na kojem sam se uspjela zaustavit, a do njega graba. Od betonskog stupa me dijelilo 20 cm, ne znam kako sam uspjela stati i ne zabiti se u stup pri toj brzini ili pak sletjeti u grabu. Život mi je proletio u sekundi… ono gledaš da ideš prema zidu i ne znaš jel ćeš se uspjeti zaustaviti ili zabiti. Samom Božjom Providnošću uspjela sam se zaustavit, na meni ni na autu nema nijedne ogrebotine, ničega. smajlic5 Hvala Bogu i mojim suvozačima se ništa nije desilo, ne bi si to nikad oprostila.
Život moj je u Božjim rukama, ovo je već drugi put da me spasio u vožnji, prvi puta nije bila moja krivica, ne želim se toga ni prisjećati, kažem samo me Bog spasio tada, kao i sada.
Skroz sam potresena ali neizrecivo zahvalna jer znam da ovo nije bila sreća već čudotvorna Božja ruka, tako je lijepo znati da smo mu dragocjeni i da čuva one koji Mu se utječu. :a1250:
Suvišno je uopće pisati kako se sada osjećam, i koliko sam zahvalna, riječima to ne mogu izraziti.
Bog je sama dobrota i ljubav!!!!!

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 17 lip 2012 20:43 
Odsutan

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 1 zahvala
courage, hvala ti na ovom svjedočanstvu :grlim te:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 17 lip 2012 21:33 
Odsutan

Zahvaljeno je: 0 zahvala
Ajde Bogu hvala, živa si i zdrava. :D :wink:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 17 lip 2012 22:37 
Odsutan

courage,posjetio si me da i ja moram svjedociti Isusa, odgadjam to tjedan dana neznajuci kako da srocim tu NJegovu ljubav.

Naime u prosli ponedjeljak mene, moju cer i unuka, milosrdni je Isus spasio sigurne smrti,SLAVAMU I HVALA.

Vracali smo se iz Splita i u kruznome toku vozila sam pored slepera sa duplom prikolicom, najednom pred sobom ugledam cestara kako daje znak da se iz svoje trake moram prebaciti u traku u kojoj se vozi sleper pored mene, kako je udaljenost do cestara bila mala umjesto da stanem bacim pogled nastranu da vidim moguli se ubaciti iza slepera, kako je zavojito tako me odnese na slepera i on me zakaci, odzvonilo je gadno ali nije me zanilo a sa pola auta sam bila u njegovoj traci.
Auto koje je bilo iza slepera u strahu je stalo, valjda misleci da je to sigurna nesreca.

Nemogu objasniti to da se nisam prepala samo sam rekla`` Slavati Isuse nije nam nista, a vidi koliko smo bili na njegovoj strani i ko zna sta nam je razbio, necemo stajati vidit cemo kad dodjemo kuci``
Tako sam do kuce dosla zahvaljujuc Isusu, kad smo stigli pogledam u auto ono iznad blatobrana smo crni trag koji se da izbrisati.
Na onoliki udarac samo to nisam mogla vjerovat.

Kada sam naknadno razmisljala o svemu imam osjecaj da je ona polovica moga auta na njegovoj strani jednostavno postala nevidljiva, nije postojala ili sto.... Nemogu to objasniti.Znam samo da je tu djelovala bozja ruka. Uvjek se molim bogu da moju obitelj ocuva od iZnenadne smrti HVALA MU I SLAVA to je i ucinio.

Na kljucima imam blagoslovljeni privjesak sa Milosrdnim Isusom i Cudotvornom Gospom Sinjskom, na polici molitvu zastite koju cesto molimo u autu.

Nemam rijeci kojima mogu izreci moju srecu i hvalu ISUSU.

Neka je tebi ISUSE na slavu, meni je bilo milost.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 25 lip 2012 11:57 
Odsutan

HVALJEN ISUS I MARIJA SVIMA !!!

Stavila sam ovo moje svjedocanstvo Bozje ljubavi pod svoje osobne molitve al evo da vam i ovdje posvjedocim pod svjedocanstvima pa daj Boze da nekome bude na radost.BvB.

O , KAKO JE LJEPO ZIVJET U LJUBAVI BOZJOJ !

Samo onaj koji istinski ljubi Boga osjeca radosti svoga zivota,samo onaj koji Mu se potpuno predaje osjeca milosti i Njegov zov.Bog nas toliko puta zove ,a mi ostajemo gluhi na Njegov poziv.Ja sam nedavno bila jedna od takovih.Obisla sam doktore i trazila pomoc,ljekove i savjete sto da radim kad nemogu disati.Doktori su se trudili koliko im je bilo u moci i zakljucili da imam astmu i dali mi ljekove koji su moje zdrastveno stanje jos vise pogorsali ali njihov je savjet bio "MORAS ih uzimati i ja krenula tada u Hrvatskoj kod pulmologa koji su zakljucili po ponovnim pregledima da nije astma vec neki drugi poremecaj.Sumnjali su na neku zacepljenu arteriju pljuca ili srca ali po pregledima i to je bilo iskljuceno.Svi nalazi uredni a ja i dalje imala problema sa disanjem i to od drugog mjeseca bas jako.No uvijek sam razmisljala morat cu cim prije na jednu Duhovnu Obnovu i isplanirala otici kod Fra. Zvjezdana Linica ali taj mi je tjedan umro otac pa sam morala na sahranu i tako se moje tesko disanje nastavilo i dalje. Pomislila sam ma ja cu na Marija Bistricu pa ce se gore velecasni Drazen Radigovic pomolit za mene.Otisla sam 15.06 na Srce Isusovo jos sa dvije kolegice nasoj majcici Bistrickoj i isle smo pitat za velecasnog Radigovica i kazu nema njega,dode pa ode.Malo mi je bilo zao al opet ajde Bog ce se pobrinuti I POBRINUO SE. ISLE MI NA SV. ISPOVJED NA KALVARIJU I KAD ONO NA SV MISI VELECASNI RADIGOVIC. ODMAH MI JE SRCE ZAIGRALO OD RADOSTI I KAZEM U SEBI, BOZE HVALA tI I NA KRAJU MISE ODEMO MI KOD NJEGA DA GA PITAMO DA SE POMOLI ZA NAS ;A ON KAZE NEMOGU SADA AL DODITE VI MENI U SRIJEDU U DUGO SELO TAMO CE BIT OTVORENJE NOVOGA PROSTORA NEKADASNJEG DISKO KLUBA i napise on nama adresu.Ja imala doma radnike ali mislim se neka oni rade svoj posao a ja moram da idem jer osjetila sam da me Bog zove bas sada tamo na molitvu i zaista mi tri otisle i dogodilo se ozdravljenje i meni i mojim kolegicama.Evo mene prestala bolit moja kriza i disem kao riba Bogu hvala i slava.Kolegici ozdravila koljena i kicma,druga ce valjda dobit ono za cim cezne i tako se nas Gospodin proslavlja po nasim molitvama,nasoj vjeri i nasim odazivom.Da sam odmah otisla mozda bi bili svi ovi pregledi nepotrebni ali mozda su to bile i kusnje da Gospodin vidi hocu li ostat na putu vjere i ljubavi ili cu skrenuti sa Bozjeg puta i reci ma koliko molim svaki dan i svaki sam dan na Misi ,a ono eto i opet nesto koci i skripi.No naucila sam u svom zivotu prionuti pod drvo svoga kriza i prihvacam sve sto mi naide jer znam i vjerujem da ce to sve moj ljubljeni tatica svesti opet sve na dobro.Tako On okrece bolest u zdravlje,tugu u radost i veselje,suze mi brise i stavlja osmjeh na lice ,a pored svega salje mi dragu bracu i sestre koji posreduju zamene svojim molitvama i svojim savjetima i tako se na kraju kada se dogodi ozdravljenje svi zajedno radujemo i zahvaljujemo nasem Gospodinu Trojedinom Bogu ,jer sve su moci u Njemu ,a na nama je da Mu uvijek ostanemo vjerni u ljubavi ,molitvi i u strpljivosti.Zato draga moja braco i sestrice ne posustajte kad vam naidu crni oblaci vec zahvalite Bogu i na njima jer bidite sigurni da ce On pronaci put do vasih srdaca i rjesit vase probleme.Eto hvala Mu i Slava jer ozdravio me je vec mnogo puta pa i od najteze bolesti raka.Zato vjerujmo u Bozju ljubav.Mozda se nece nista odmah dogoditi,mozda ce to trajati,mjesec,dva ,pola godine,godinu i dulje ali u nasoj strpljivosti poslusajmo kada nas pozove i krenimo tada bez okljevanja i razmisljanja na onaj put koji nam je odabran.Bog cini velika djela samo po nasoj vjeri ali po Njegovoj svetoj volji ne onda kada mi to zazelimo vec onda kada On to odredi.Salje nam na put ljude koji ce za nas moliti,koje moramo nazvati ili oni pozovu nas i sve je to Bozje djelo ljubavi nasega Oca nebeskoga za nas.Sto molimo i vjerujmo i zivimo u nadi da ce Bog svesti sve na dobro i tada kada nam se sve cini nedostizno i daleko.Amen...BvB...OCE MOJ HVALA TI NA SVEMU,Aleluja.Amen.Amen.Amen.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 25 lip 2012 12:27 
Odsutan

Draga sestro u Kristu,
hvala ti na ovom svjedočanstvu, koje mi je trebalo baš sada u ovom razdoblju mojega života.
Baš sada kad mi je sin u bolnici u vrlo teškom stanju a ja se pitam Bože gdje si, Marijo makjo znam da ne želiš da toliko pati moj sin i moja cijela obitelj. Onda opet Bog mi da snage da idem dalje da ne prestajem moliti i tražiti od nebeskog Oca pomoć.Znam sada da će MARIJA majka naša neće pomoći mome sinu preko svog sina Isusa.
Sve vas puno pozdravljam, jučer sam bila u Međugorju i pomolila se za sve vas na ovom forumu.
MIR I DOBRO VAM ŽELIM.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 25 lip 2012 12:45 
Odsutan

Citat:
Baš sada kad mi je sin u bolnici u vrlo teškom stanju

Zleko, tvoga sina cu staviti u moje molitve.

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 2530 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 216, 217, 218, 219, 220, 221, 222 ... 253  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]