www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 09 lip 2025 14:21

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 22 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3
Autor Poruka
PostPostano: 20 lis 2012 12:08 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
ne znam u čijem ste stanu ali ako ste u tvome zašto ga ne istjeraš?
a ako u njegovom zašto ne odeš? dok nije kasno?
nemoj ga opravdavati,makni se što prije,ako ne zbog sebe onda zbog djeteta,mislim da ga izlažeš ovome da i ti sudjeluješ u nasilju..dijete treba mirnu i staloženu majku,a mir mu je potrebniji od oca..
jesi li financijski neovisna,imaš li se kome obratiti, da ne ovisiš o njemu?
vjera je samo izgovor,neće se on promijeniti, može biti samo gore..
reagiraj na vrijeme,zgazi ga jer takvi ljudi tek kad ostanu sami MOŽDA shvate što su učinili..uh ja ne bi mirovala dok ga ne vidim na dnu :a1163:
užasno mi je žao što smo mi kršćani tako,jadni,mlaki,dopuštamo svima da nam se*u po glavi mjesto da smo sretni i sa stavom?
zar zbilja misliš da neegdje vanio ne postoji muškarac koji će te znati cijeniti,voljeti?pa sve i da ne postoji,opet je bolje biti sam,nego da to radiš sebi i svome djetetu :twisted: :twisted:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 21 lis 2012 22:02 
Odsutan

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
anapaula napisao:
...
vjera je samo izgovor,neće se on promijeniti, može biti samo gore..
reagiraj na vrijeme,zgazi ga jer takvi ljudi tek kad ostanu sami MOŽDA shvate što su učinili..uh ja ne bi mirovala dok ga ne vidim na dnu :a1163:
užasno mi je žao što smo mi kršćani tako,jadni,mlaki,dopuštamo svima da nam se*u po glavi mjesto da smo sretni i sa stavom?
zar zbilja misliš da neegdje vanio ne postoji muškarac koji će te znati cijeniti,voljeti?pa sve i da ne postoji,opet je bolje biti sam,nego da to radiš sebi i svome djetetu :twisted: :twisted:

Anapaula, ovo su prilično antikršćanske izjave kojima nije mjesto na ovom forumu.

Vjera nama ovdje nije samo izgovor već izvor života. Treba velika snaga i milost da čovjek uzme svoj križ i krene za Isusom. Nagrada za takvo nešto je ispunjenje i sreća do kraja. A najveća tuga i jad je ne u trpljenju zla već u činjenju zla drugome.

Da, postoji muškarac koji je voli i cijeni daleko više od muža. Koji je voli i koji će voljeti nju i njeno dijete više nego svi ostali muškarci zajedno, a to je Isus. Zar joj pored takvog muškarca treba drugi? Da joj ne znam kakav drugi muškarac pruži sreću i ljubav to neće biti ni sjena od onoga što joj Isus može pružiti i u najvećoj boli.

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 22 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3

Vrijeme na UTC [LJV]