www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 02 svi 2025 23:01

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 101 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: 07 lip 2012 12:39 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Gospodine toliko si velik, a toliko nježan prema nama, svakog nas voliš i podižeš, pomažeš da razumijemo svoje kušnje i svakim padom nas još više izgrađuješ.

Hvala ti Oče nebeski za mog anđela čuvara, za majčicu Mariju i sve svece i svetice.

SLAVA OCU I SINU ID UHU SVETOMU KAKO BIJAŠE NA POČETKU TAKO I SADA I VAZDA UVIJEKE VJEKOVA AMEN

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 28 lip 2012 18:59 
Odsutan

O anđeli naši svih devet korova hvala Vam što nas branite od sveg zla. Hvala Bogu što nam Vas je dao, što nam je dao i anđela čuvara koji non stop bdije i upućuje nas, što nam je dao Mihaela, Gabrijela, Rafaela i Uriela.

O Bože koji nas u Duhu Svetom jačaš i Marijinim plaštem čuvaš hvala ti i Slava.

NAŠ BOG ON JE DIVAN BOG I KRALJ
NAD NEBOM I ZEMLJOM VJEČNA JE LJUBAV NJEGOVA
ON JE DIVAN BOG.

:grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 22 srp 2012 10:50 
Odsutan

Oče želim živjeti u Duhu , a ne po tijelu.

Jer velik je Bog svet dobar i blag jer velik je Bog svi slavimo ga.

pusa svima i Božji blagoslov :r086: :r086: :r086: :r086: :r086: smajlic3 smajlic3 smajlic3 smajlic3 smajlic3 smajlic1 smajlic1 smajlic1 smajlic1

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 27 lis 2012 13:27 
Odsutan

Ti kažeš tatice prepusti meni svoje putove, a ja tako malena i griješna još uvijek se molim i molim i nabrajam krunice ali uvjetujem ili što već misleći da mogu ispraviti svijet svoju obitelj. Molim te tatice daj mi mir sveti mir i mudrost da mogu čuti što mi želiš reči, da mogu samo tebi vjerovati i zahvaljivati.

SLAVA OCU I SINU I DUHU SVETOMU KAKO BIJAŠE NA POČETKU TAKO I SADA I VAZDA UVIJEKE VJEKOVA AMEN.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 12 stu 2012 11:15 
Odsutan

Zahvaljujem ti Oče jer si uz mene jer me voliš više nego itko, jer si mi dao moju obitelj, prijatelje, Anđela koji me čuva. Hvala ti Oče što već sada radiš ono što je za mene bolje. Ja te molim i zahvaljujem za sve.

SLAVA OCU I SINU I DUHU SVETOMU KAKO BIJAŠE NA POČETKU TAKO I SADA I VAZDA UVIJEKE VJEKOVA AMEN.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 26 stu 2012 13:30 
Odsutan

Oče, Tatice kako je divno ujutro otvoriti oči i prilikom udaha osjetiti ljepotu života, kako je divno ujutro se probuditi otvoriti Bibliju i naći poruku za snagu u ovom danu, jer težak je život, ali s Tobom sve ima smisla.

Hvala ti Tatice

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 07 pro 2012 18:17 
Odsutan

Majčice čestitam ti Bezgrešno začeće, hvala ti što si i dan danas nam svjedočiš i moliš za nas kod svog a Sina za nas, o kad bi bar malo mogli biti kao ti ponizni i vjerni tvome Isusu. Hvala i slava za sve.
Majčice ljubim te, grlim te hvalim te.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 10 pro 2012 13:18 
Odsutan

Znam Oče da se ti brineš za mene ali slaba sam ovako bez posla i primanja, Molim te Oče providi najbolji posao za mene o Oče očajavam jer sam slaba. Želim raditi, djeci priuštiti, hvala ti za moje zdravlje i život.

Slava Ocu i Sinu i duhu svetomu kako bijaše na početku tako i sada i vazda uvijeke vjekova amen.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 18 pro 2012 14:33 
Odsutan

Djetešce Isuse kako li si sretan što ljudi slave datum tvog skorašnjeg rođenja, a mi što mi činimo. Zapravo i ja prva. Mislim da mi je teško što niti ja a uskoro niti muž ne radimo i što imamo obveza koje nećemo možda moći ispuniti i što svaki dan kad se ustanem molim za bilo kakav posao, a lijepo u nedjelju čitanje u crkvi Poslanica Filipljanima da ne brinemo tjeskobno nego u svemu molitvom , prošnjom i zahvalom iznosimo i Bog će ispuniti. No, ja kao vjerujem , a već slijedeće jutro mislim O Bože pa jel ti čuješ pa bit ćemo gladni i dužni. A ti sa onog križa me gledaš i misliš kako sam mlaka. Oprosti mi Djetešce Isuse, oprosti što sam tako slaba. Potom se zamislim nad našim Caritasom u Župi prionem slaganju odjeće, podjeli hrane, molitvi i shvatim kako sam nezahvalna. Oprosti mi Isuse , ali ja bar imam u svinjcu i kokošinjcu, u ambaru i podrumu. Hvala ti na tome. Hvala ti na svemu, posebice na ovom zdravlju koje je čudo Božje, na mojoj obitelji (mužu, dječici, roditeljima) na mojoj sestrici "prijatelj" i brata "ipehara" na svima iz molitvene grupe Novo Srce itd. Hvala ti što mi pomažeš da otkrijem pravi Božić , što smo se svi u kući ispovjedili i pomirili s Bogom. O Oče sretna sam ispunjena i prosim za svoje potrebe i prepuštam u tvoju ruku Oče.

SLAVA ISUSU :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 30 pro 2012 20:59 
Odsutan

O Bože hvala ti za vjeru moje obitelji. Hvala ti što si se malen rodio u našim srcima.
Slava ti Isuse.

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 101 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]