www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 13 svi 2025 21:02

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 2530 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 223, 224, 225, 226, 227, 228, 229 ... 253  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: 08 sij 2013 11:43 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 1 zahvala
Ivona, predivno svjedočanstvo!
želim vam obilje sreće i dalje :grlim te:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 08 sij 2013 12:55 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 185 zahvala
Zahvaljeno je: 171 zahvala
Ivona draga :grlim te:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 08 sij 2013 13:10 
Odsutan

Podijelio: 137 zahvala
Zahvaljeno je: 64 zahvala
Hvala vam na lijepim riječima... :grlim te: :grlim te:
Velika nam je djela učinio naš Gospodin...obilno nas nagradio, blagoslovio...
I neka je Njemu na slavu i hvalu! :)
BVB

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 09 sij 2013 22:01 
Odsutan

Zahvaljeno je: 2 zahvala
Pa evo odakle da počnem...moje se obraćenje dogodilo preko noći.od rokerice,psovačice,sve sto nije bilo dobro tu sam bila ja.uvijek vrckasta,nisam razmišljala o budućnosti nikako...nego sam živila ono "kud puklo da puklo".Kretala sam se iz problema u problem.najviše me mučilo to što nisam imala nikad ozbiljnu vezu.bila sam jako nestrpljiva,gledajuć svoje kolegice i mene,pa sam tu češće puta znala upadat i u depresije,i u svakakve krize.....i naravno uvijek su mi bili roditelji krivi za to,braća svi ..osim mene same. 2011.sam upoznala jednog dečka koji me je zaveo raznim pricicama o Bogu,vamo-tamo... bilo mi je sumnjivo ali sam se u to upustila,i molila sa njim.međutim od tada su započeli problemi ali i moje obraćenje.svećenici su se molili,to su bile duuboke rane., mislila sam da ludim,da ću završit u ludnici...Ali dan po dan sam upoznavala Isusa i shvatila da me Isus želi izliječiti. ispočetka sam mislila da više nikad neću patit,plakat ni naljutit se...kako mi je bilo lijepo sa Isusom na početku.u isto vrijeme sam pošla na molitvenu u Mo. kod fra Tomislava,tu sam nakon 2.mj. primila dar molitve u jezicima,Isus me je iz dana u dan dizao sve više prema Bogu. i sve donedavno sam se borila protiv straha Isus me i tu malo-pomalo diže i oslobađa.svašta sam prošla u ovih svojih 22,HVALA BOGU što me je odlučio dotaknut svojom svetom ljubavlju.Zahvalna sam mu što me je tako promijenio,da sada svaki dan idem u crkvu,koja prije nisam ni prelazila prag od Božića do Božića.Još puno toga Isus u meni ima popravit i izliječit,no zanimljivo prije ovih velikih problema u koje sam upadala tijekom zadnjih 5 godina,sanjala sam Isusa kako ide nasuprot mene mojom ulicom,i da između nas prolazi neki veliki kamion,ne znam da li takav postoji na planeti,i govori mi NE BOJ SE JER JA SAM S TOBOM.to je bilo kad ja nisam ni znala izmolit Oče naš kako treba,a kamoli Isusu reć VOLIM TE,, SLAVA BOGU jer mi je dao milost da to sada činim bez prestanka.Bila sam dijete odgajano u alkoholizmu,svađi,nasilju,kao dijete od 9 godina sam silovana više puta,JA VJERUJEM DA ME ISUS VEĆ LIJEČI NA TIM PODRUČJIMA,PREMDA MI SE TO ČINI JAKO DALEKO,ALI SAM SIGURNA I ZNAM DA JE ON VEĆI OD SVEGA TOGA... to bi bilo to "ukratko". BOG JE MOJ SPASITELJ, Aleluja.sve vas volim, pozdrav uceniku koji je puno puta molio za mene,a BOGU HVALA ŠTO JE USLIŠIO. BVB :grlim te:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 09 sij 2013 22:58 
Odsutan

Podijelio: 10 zahvala
Zahvaljeno je: 33 zahvala
budituisuse napisao:
Pa evo odakle da počnem...moje se obraćenje dogodilo preko noći.od rokerice,psovačice,sve sto nije bilo dobro tu sam bila ja.uvijek vrckasta,nisam razmišljala o budućnosti nikako...nego sam živila ono "kud puklo da puklo".Kretala sam se iz problema u problem.najviše me mučilo to što nisam imala nikad ozbiljnu vezu.bila sam jako nestrpljiva,gledajuć svoje kolegice i mene,pa sam tu češće puta znala upadat i u depresije,i u svakakve krize.....i naravno uvijek su mi bili roditelji krivi za to,braća svi ..osim mene same. 2011.sam upoznala jednog dečka koji me je zaveo raznim pricicama o Bogu,vamo-tamo... bilo mi je sumnjivo ali sam se u to upustila,i molila sa njim.međutim od tada su započeli problemi ali i moje obraćenje.svećenici su se molili,to su bile duuboke rane., mislila sam da ludim,da ću završit u ludnici...Ali dan po dan sam upoznavala Isusa i shvatila da me Isus želi izliječiti. ispočetka sam mislila da više nikad neću patit,plakat ni naljutit se...kako mi je bilo lijepo sa Isusom na početku.u isto vrijeme sam pošla na molitvenu u Mo. kod fra Tomislava,tu sam nakon 2.mj. primila dar molitve u jezicima,Isus me je iz dana u dan dizao sve više prema Bogu. i sve donedavno sam se borila protiv straha Isus me i tu malo-pomalo diže i oslobađa.svašta sam prošla u ovih svojih 22,HVALA BOGU što me je odlučio dotaknut svojom svetom ljubavlju.Zahvalna sam mu što me je tako promijenio,da sada svaki dan idem u crkvu,koja prije nisam ni prelazila prag od Božića do Božića.Još puno toga Isus u meni ima popravit i izliječit,no zanimljivo prije ovih velikih problema u koje sam upadala tijekom zadnjih 5 godina,sanjala sam Isusa kako ide nasuprot mene mojom ulicom,i da između nas prolazi neki veliki kamion,ne znam da li takav postoji na planeti,i govori mi NE BOJ SE JER JA SAM S TOBOM.to je bilo kad ja nisam ni znala izmolit Oče naš kako treba,a kamoli Isusu reć VOLIM TE,, SLAVA BOGU jer mi je dao milost da to sada činim bez prestanka.Bila sam dijete odgajano u alkoholizmu,svađi,nasilju,kao dijete od 9 godina sam silovana više puta,JA VJERUJEM DA ME ISUS VEĆ LIJEČI NA TIM PODRUČJIMA,PREMDA MI SE TO ČINI JAKO DALEKO,ALI SAM SIGURNA I ZNAM DA JE ON VEĆI OD SVEGA TOGA... to bi bilo to "ukratko". BOG JE MOJ SPASITELJ, Aleluja.sve vas volim, pozdrav uceniku koji je puno puta molio za mene,a BOGU HVALA ŠTO JE USLIŠIO. BVB :grlim te:

Hvala tebi na iskrenom svjedočanstvu..BB

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 10 sij 2013 09:08 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Zahvaljeno je: 0 zahvala
Lijepo je čitati vaša svjedočanstva, meni osobno daju neku nadu :grlim te:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 10 sij 2013 14:31 
Odsutan

Mali anđel napisao:
Lijepo je čitati vaša svjedočanstva, meni osobno daju neku nadu :grlim te:

nada umire zadnja :)

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 10 sij 2013 14:32 
Odsutan

marijaaaaa napisao:
budituisuse napisao:

Hvala tebi na iskrenom svjedočanstvu..BB

:grlim te:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 17 sij 2013 19:14 
Odsutan

Podijelio: 15 zahvala
Zahvaljeno je: 32 zahvala
Jedan detalj jučerašnjeg dana:
Jedna kolegica na poslu,koja mi je draga i koju volim, bila je dosta žalosna zbog nekih događanja u firmi (uvrede, i nerazumijevanje) i vidjela sam da kao i uvijek traži od mene savjet, razumijevanje.Ja sam joj rekla da svoje srce čuva čistim, da nikoga ne mrzi, i da zamisli Isusa i Njegovo trpljenje i odgovor na nepravdu. Na ove riječi me posebno potakla knjižica koju trenutno čitam o utemeljiteljici reda klanjateljica krvi Kristovoj.Nakon našeg razgovora ona se hvala Bogu smirila, nasmijala i eto Slava Gospodinu na tome.A onda u roku od samo sat vremena šok za mene:dođem i ja u istu situaciju.Neću iznositi detalje, ali eto, čista sušta nepravda.
Odmah sam pomislila u sebi, evo sada primjeni svoje riječi na sebi.Znala sam da je to sve neka vrsta kušnje za mene, i ja samo izrekoh blagoslov za tu osobu, u sebi naravno.
Došla sam doma i jedva čekala da se povučem u sobu, u svoj mir sa Isusom.Samo sam šutila i gledala Njegovu sliku.
Ujutro prije posla rekla sam Mu:Isuse moj, uđi sa mnom u moj ured i donesi mir i blagoslov svoj svima.Osjetila sam takvu radost u duši, i sa osmjehom ušla u ured i cijeli dan se smijala i bila radosna.
Zahvaljujem Bogu što mi je dao prepoznati situacije u kojima me treba, i kojima trebam dokazati svoju odanost Njemu.
Hvala ti moj Isuse,volim te uvijek i zauvjek.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 17 sij 2013 21:18 
Odsutan
Novoregistrirani korisnik

Zahvaljeno je: 0 zahvala
Prekrasna su vaša svjedočanstva braćo i sestre moje. Na zalost, moje svjedočanstvo, kao i ostala slična na ovom forumu su iznenadjujuce lose prihvacena te je tema blokirana. Zasto, nije mi jos uvijek jasno. Vjerojatno sam radi ciste ljubavi prema braći i sestrama koja su u potrebi, i koja pate a ni sama neznaju zasto, radi istih tih osjećaja patnje i boli koje sam i sama osjećala na svojoj dusi - vjerojatno sam zato, nakon sto je moja tema prvi puta blokirana, otvorila istu i drugi puta.. ukoliko sam koga time uznemirila - odmah se ispricavam. To mi nikako nije bila namjera.

Moje svjedocanstvo je za mnoge cudnovato jer je doslo preko obracenickih ruku laika, i stoga ga ovdje necu ponavljati, ukoliko tko zeli mislim da ga lako moze pronaci klikom na moje korisnicko ime, ali ja i dalje svjedocim svojim zivotom koliko je naš Bog velik!

Do travnja 2012. godine ova djevojka koja vam ovo pise nije voljela ljude, društvo, razgovore, druzenja - radi osjecaja manje vrijednosti, radi nesigurnosti, ponekada cak i radi zavisti...
Ova djevojka koja vam ovo piše je zivjela u grijehu, krsila Božije zapovijedi jer je mislila da je bitno da si ugodi, makar ponekada, makar katkad, koliko god to bolilo Oca našeg Nebeskog...
Varala je, lagala je, krala je, bludno griješila, nije poštivala oca i majku, nije poštovala Dan Gospodnji, kršila je mnogo, mnogo Božijih zapovijedi...

Od travnja 2012. godine Duh Sveti se spustio na mene i ojacao svaki milimetar moje duše, zaliječio sve rane, očistio prljavštinu grijeha te je moja duša nanovo rođena.

Najljepši znak tog jačanja moje duše - samo i isključivo radi Boga Oca, Boga Sina i Duha Svetoga - je taj da ova djevojka koja vam piše ove retke od tog trenutka živi u čistoći, nakon niza godina nečistog života, dobila snagu da to više ne čini, dobila ljubav u kojoj kao da se svakim danom sve više kupa, tu istu ljubav dijeli koliko god više može ostaloj braći i setrama jer je shvatila da njen život nije samo njen, i da ne ovisi o niskim užitcima, nego da njena sreća i ljubav samo još više raste i prelijeva se dok je dijeli sa drugima!! Postala je i zaručnica i upravo se sprema za udaju!

Tko je velik kao Bog?!?! Bog naš Otac Svemogući, koji može sve ono što je ljudskom umu neshvatljivo!!

A zašto je neshvatljivo? Zato jer se drzimo ovozemaljskih stvari, u ovom dobu gdje je narod napaćen i izranjavan sa svih strana, kako duhovnih, tako i svjetovnih, i ne stavljamo Oca svoga na prvo mjesto!

Dajmo Mu sebe i učiit će naš život kakvim ga ne možemo niti zamisliti!

Voli vas sve vaša sestra u Kristu i tu je za sve vas!

Bog vas blagoslovio

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 2530 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 223, 224, 225, 226, 227, 228, 229 ... 253  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]