www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 13 svi 2025 16:29

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 2530 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 224, 225, 226, 227, 228, 229, 230 ... 253  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: 19 sij 2013 11:53 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 2 zahvala
Andreja Bic napisao:
Prekrasna su vaša svjedočanstva braćo i sestre moje. Na zalost, moje svjedočanstvo, kao i ostala slična na ovom forumu su iznenadjujuce lose prihvacena te je tema blokirana. Zasto, nije mi jos uvijek jasno. Vjerojatno sam radi ciste ljubavi prema braći i sestrama koja su u potrebi, i koja pate a ni sama neznaju zasto, radi istih tih osjećaja patnje i boli koje sam i sama osjećala na svojoj dusi - vjerojatno sam zato, nakon sto je moja tema prvi puta blokirana, otvorila istu i drugi puta.. ukoliko sam koga time uznemirila - odmah se ispricavam. To mi nikako nije bila namjera.

Moje svjedocanstvo je za mnoge cudnovato jer je doslo preko obracenickih ruku laika, i stoga ga ovdje necu ponavljati, ukoliko tko zeli mislim da ga lako moze pronaci klikom na moje korisnicko ime, ali ja i dalje svjedocim svojim zivotom koliko je naš Bog velik!

Do travnja 2012. godine ova djevojka koja vam ovo pise nije voljela ljude, društvo, razgovore, druzenja - radi osjecaja manje vrijednosti, radi nesigurnosti, ponekada cak i radi zavisti...
Ova djevojka koja vam ovo piše je zivjela u grijehu, krsila Božije zapovijedi jer je mislila da je bitno da si ugodi, makar ponekada, makar katkad, koliko god to bolilo Oca našeg Nebeskog...
Varala je, lagala je, krala je, bludno griješila, nije poštivala oca i majku, nije poštovala Dan Gospodnji, kršila je mnogo, mnogo Božijih zapovijedi...

Od travnja 2012. godine Duh Sveti se spustio na mene i ojacao svaki milimetar moje duše, zaliječio sve rane, očistio prljavštinu grijeha te je moja duša nanovo rođena.

Najljepši znak tog jačanja moje duše - samo i isključivo radi Boga Oca, Boga Sina i Duha Svetoga - je taj da ova djevojka koja vam piše ove retke od tog trenutka živi u čistoći, nakon niza godina nečistog života, dobila snagu da to više ne čini, dobila ljubav u kojoj kao da se svakim danom sve više kupa, tu istu ljubav dijeli koliko god više može ostaloj braći i setrama jer je shvatila da njen život nije samo njen, i da ne ovisi o niskim užitcima, nego da njena sreća i ljubav samo još više raste i prelijeva se dok je dijeli sa drugima!! Postala je i zaručnica i upravo se sprema za udaju!

Tko je velik kao Bog?!?! Bog naš Otac Svemogući, koji može sve ono što je ljudskom umu neshvatljivo!!

A zašto je neshvatljivo? Zato jer se drzimo ovozemaljskih stvari, u ovom dobu gdje je narod napaćen i izranjavan sa svih strana, kako duhovnih, tako i svjetovnih, i ne stavljamo Oca svoga na prvo mjesto!

Dajmo Mu sebe i učiit će naš život kakvim ga ne možemo niti zamisliti!

Voli vas sve vaša sestra u Kristu i tu je za sve vas!

Bog vas blagoslovio

Čestitam, evo i ti si živi dokaz da je Bog svemoguć i da je veći od svih naših slabosti,grijeha...... Naš Bog je velik...Btb.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 25 sij 2013 11:22 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 10 zahvala
Zahvaljeno je: 33 zahvala
marin napisao:
Magda napisao:
Želim večeras s vama podijeliti nešto što mi se dogodilo,i znam unaprijed da baš neću lako pronaći riječi da opišem sve ono što mi je prolazilo glavom,ali pokušat ću s Božjom pomoći-
Bila sam neku večer na molitvenoj (pisala sam već da sam evo već godinu dana u Marijinoj legiji) u župnoj Crkvi.I tako jedva stigla, trčala s posla da ne zakasnim,na večernju misu nisam stigla,al' na molitvenu dođoh u zadnji čas.Moje sestre s molitvene ispričale su mi da je na misi bio dječak koji je bio dosta nemiran, kao ometao je misu,i da je bio s majkom.
U tom trenutku dolazi naš župnik i pita da neka od nas bude krsna kuma, upravo tom dječaku, i to odmah jer da majka već tri godine pokušava ga krstiti i naći kumove i da nikako ne uspjeva.Mi se sve u čudu zgledašmo,nitko ništa da kaže.
Tišina je visila negdje između nas,i onda shvatih da nitko baš i nije voljan za to.Osjetila sam neopisivu tugu,a isti tren sam shvatila da je to otvoren poziv,Marijin i Isusov poziv i da moram ići.Znala sam da je moja vjera na ispitu,i ja rekoh da ću ja ići, da ću biti kuma djetetu.
Sa mnom je pošla još jedna sestra, i mi krenušmo sa župnikom kroz sakristiju, u Crkvu. U ruci sam nosila posudicu sa svetom vodom, i kutijicu pomasti,ma mislila sam, evo me idem Isusu, kao Tri kralja ,jesam li dostojna Bože...a onda susret s tom majkom, samohranom majkom , napaćenog pogleda, toliko puta odbijenom zbog siromaštva i bijede, i Bože moj oprosti onome koji nije htio krstiti tog dječačića jer nema oca, tj. ima majku koja nije u svetom braku, koja je ostavljena, pa dijete po njemu nije vrijedno krštenja,oprosti i mnogim drugim koji nisu htjeli biti svjedocima tog čina, jer nisu znali...nadam se da nisu znali...
Došli smo do oltara, i pogledah tog dječačića od 4,5 godina, moje prvo kumče koje mi Bog posla.To milo lice, bolesnog djeteta koje od silnih lijekova jedva može biti mirno,to lice je bilo lice mog Gospodina.Te oči bile su Njegove oči.Pružila sam mu ruku,i u sebi molila za njega i njegovu obitelj.Pomilovala sam ga po glavi,i zamolila Isusa da ga ozdravi,i dok smo ponavljali riječi Vjerujem, moje kumče je bilo mirno kao anđeo,i ponavljalo za nama.
I sada dok ovo pišem u srcu mi gori od spoznaje koliko je naš Bog veliki,i koliko nas voli.Ja nisam sveta, ja sam grešna kao i svi drugi,al' učim se svetosti svaki dan, i sve što činim, čini On u meni.
Ne znam da li ću mog dragog anđela ikada više vidjeti jer nema stalno mjesto boravka,jer je sigurno već odselio iz mog kvarta, sa svojom majkom, tko zna gdje, al' molim Gospodina za njega, i uzdam se u Božju providnost da ću ga opet sresti.

Lijepo :D ... često se i sam znam pitati kako bih reagirao u sličnim situacijama kada Bog od nas traži da naša ljubav bude više od riječi...dragi Bog blagoslovio tebe i tvoje kumče, gdje god da je, dobrodošao u zajednicu krštenih :D

Trnci me prođoše čitajuć ovo divno svjedočanstvo Magda.Hvala ti na njemu.Ja iz tvojih svjedočenja kad mi je teško kad ništa ne ide crpim snagu...Zbilja je velika ljubav Božja ma koliko mi sumljali ponekad i osijećali suhoću u molitvi,Isus je tada još bliže nama..BTB

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 27 sij 2013 10:50 
Odsutan

Podijelio: 48 zahvala
Zahvaljeno je: 31 zahvala
Moderatori upomoć, ne znam gde da smestim ovo svedočanstvo:
"
Čudesno ozdravljenje djevojčice Nike po molitvi karizmatika fra Ive Pavića
Djevojčica Nika Opuhač (6) se rodila s jakim atopijskim dermatitisom, uzimala je 6 vrsta lijekova, izgledala je kao opečena po laktovima i koljenima, no 2011. godine treći dan nakon molitve fra Ive Pavića probudila se zdrava, bez rana, bez bolova.
Autor: Martina Pasarić Photo: dnevno.hr Subota, 26 Siječanj 2013 08:51

Nika je do svoje četvrte godine života djetinjstvo provodila po bolnicama, koristila je razne lijekove, kreme, no zbog težeg oblika dermatitisa ništa joj nije pomoglo, niti more, jer ju je sol zbog rana jako pekla. S vremenom se razvila i jaka alergija na hranu, bila je alergična na sve žitarice, mlijeko, jaja, orašaste plodove, kikiriki, soju, citrone i sve vrste trava.

-Bilo joj je jako teško, ali navikla se jesti samo ono što sam joj davala. Pila je posebno mlijeko, hranu bez glutenskog brašna, rekla je Nikina majka Sanja Opuhač.

Bolnice su bile Nikin drugi dom, tamo bi je zaliječili kortikosteroidima i bilo bi joj malo bolje, no nažalost samo privremeno.

-Noći su joj bile najgore, jer se stalno grebala, plahte su znale biti krvave. Bila je sva u ranama i lošeg raspoloženja iz dana u dan, tužno je rekla prisjećajući se Nikina majka.

Njezina majka Sanja je dobila status majke njegovateljice te se 24 sata na dan brinula o njoj. Proljeće i jesen su bili najgore godišnje doba za nju i tada bi po nekoliko dana bila po bolnicama. S tri godine je dobila i astmu te je imala povremena lagana gušenja tijekom noći. U međuvremenu je majka čula za fra Ivu Pavića, za njegove seminare i pomoć bolesnim osobama kojima je kroz snažnu molitvu pomogao. No Nika nije imala putovnicu, pa stoga nisu bili u mogućnosti otići u Šurkovac (BIH). U šestom mjesecu 2011. godine djevojčica Nika i njezina majka otišle su na odmor kod majčine bake u Gvozd, malo mjesto kod Topuskog. Na nedjeljnoj misi svećenik je spomenuo kako u utorak dolazi u njihovu župu fra Ivo Pavić.

-Mojoj sreći nije bilo kraja. Sam Bog ga je poslao k nama, kod moje bake. Rasplakala sam se od sreće, rekla je majka.

Došao je utorak te Nika, njezina mama i baka otišle su na misu koja je trajala puna tri sata.

-Neopisiv osjećaj je bio u meni, a njegove riječi su nevjerojatne, rekla je majka.

Poslije mise je bilo polaganje ruku i majka je Niku odvela do njega i ispričala mu njezine tegobe.

-Koljena su joj bila sva u ranama. On ju je primio za nogice i počeo moliti, a ja sam plakala.

Treći dan nakon molitve majka je po navici krenula prema Niki da joj da lijek i namaže s kremom, jer joj je koža bila užasno suha i hrapava.

-Dignula sam joj pidžamu, a na koljenima i laktovima nema ništa! Bila sam izvan sebe! Plakala sam i zahvaljivala! Znala sam da ju je Isus ozdravio, sa suzama u očima i srećom prisjetila se majka.

Niki nije bilo jasno kako se to dogodilo, bilo joj je čudno kako rana i bolova nema. Majka joj je rekla da je to Isusovo djelo, da je Isus poslao fra Ivu Pavića da joj pomogne.

-Moj muž je bio vjernik, a nakon toga dana vjera je u njemu porasla i dobila drugi smisao! Cijela obitelj je bila presretna, s osmijehom je rekla majka.

Nikina majka Sanja putem e-maila je kontaktirala fra Ivu Pavića i opisala mu svoju sreću zbog ozdravljenja kćeri.

-Bogu Hvala i slava! Čuda se ne događaju bez razloga, odgovorio je na poruku fra Ivo Pavić.

Od tog dana Nika može jesti dosta toga i konačno može uživati u moru. Od 6 dijagnoza koje je imala prije ima samo dvije - astmu i alergiju na travu, ambroziju, grinje i kikiriki. Liječnici su nakon niza pregleda rekli da je Nika ozdravila, jer joj je naglo ojačao organizam, pa je nestalo dermatitisa te da svatko ima pravo vjerovati u što hoće.

-No ja znam, i svi oni koji vjeruju u Isusa, da je to Njegovo djelo! Nika će sada napuniti šest godina i konačno ima kožu kao beba! Hvala dragom Bogu na tome! Znala sam da je velik, zaključila je Nikina majka Sanja.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 27 sij 2013 11:03 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
hvala i slava Isusu! Aleluja!

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 27 sij 2013 11:17 
Odsutan

izvor, http://www.dnevno.hr/vjera/svjedocanstv ... avica.html
sa portala http://www.dvasrca.com
Hvala.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 27 sij 2013 18:18 
Odsutan

Podijelio: 15 zahvala
Zahvaljeno je: 32 zahvala
Slava i hvala Gospodinu!
Što drugo reći nego zahvaliti Mu.Hvala Ti Bože.
Prekrasno svjedočanstvo.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 27 sij 2013 20:39 
Odsutan

Podijelio: 7 zahvala
Zahvaljeno je: 15 zahvala
:twisted: :a1250:
Hvala

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 27 sij 2013 21:06 
Odsutan

Zahvaljeno je: 2 zahvala
Samo ti,samo ti možeš sve. Samo ti ,samo ti Isuse!!!! Aleluja,Slava Isusu!

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 27 sij 2013 21:33 
Odsutan

Podijelio: 10 zahvala
Zahvaljeno je: 33 zahvala
cirenac napisao:
Moderatori upomoć, ne znam gde da smestim ovo svedočanstvo:
"
Čudesno ozdravljenje djevojčice Nike po molitvi karizmatika fra Ive Pavića
Djevojčica Nika Opuhač (6) se rodila s jakim atopijskim dermatitisom, uzimala je 6 vrsta lijekova, izgledala je kao opečena po laktovima i koljenima, no 2011. godine treći dan nakon molitve fra Ive Pavića probudila se zdrava, bez rana, bez bolova.
Autor: Martina Pasarić Photo: dnevno.hr Subota, 26 Siječanj 2013 08:51

Nika je do svoje četvrte godine života djetinjstvo provodila po bolnicama, koristila je razne lijekove, kreme, no zbog težeg oblika dermatitisa ništa joj nije pomoglo, niti more, jer ju je sol zbog rana jako pekla. S vremenom se razvila i jaka alergija na hranu, bila je alergična na sve žitarice, mlijeko, jaja, orašaste plodove, kikiriki, soju, citrone i sve vrste trava.

-Bilo joj je jako teško, ali navikla se jesti samo ono što sam joj davala. Pila je posebno mlijeko, hranu bez glutenskog brašna, rekla je Nikina majka Sanja Opuhač.

Bolnice su bile Nikin drugi dom, tamo bi je zaliječili kortikosteroidima i bilo bi joj malo bolje, no nažalost samo privremeno.

-Noći su joj bile najgore, jer se stalno grebala, plahte su znale biti krvave. Bila je sva u ranama i lošeg raspoloženja iz dana u dan, tužno je rekla prisjećajući se Nikina majka.

Njezina majka Sanja je dobila status majke njegovateljice te se 24 sata na dan brinula o njoj. Proljeće i jesen su bili najgore godišnje doba za nju i tada bi po nekoliko dana bila po bolnicama. S tri godine je dobila i astmu te je imala povremena lagana gušenja tijekom noći. U međuvremenu je majka čula za fra Ivu Pavića, za njegove seminare i pomoć bolesnim osobama kojima je kroz snažnu molitvu pomogao. No Nika nije imala putovnicu, pa stoga nisu bili u mogućnosti otići u Šurkovac (BIH). U šestom mjesecu 2011. godine djevojčica Nika i njezina majka otišle su na odmor kod majčine bake u Gvozd, malo mjesto kod Topuskog. Na nedjeljnoj misi svećenik je spomenuo kako u utorak dolazi u njihovu župu fra Ivo Pavić.

-Mojoj sreći nije bilo kraja. Sam Bog ga je poslao k nama, kod moje bake. Rasplakala sam se od sreće, rekla je majka.

Došao je utorak te Nika, njezina mama i baka otišle su na misu koja je trajala puna tri sata.

-Neopisiv osjećaj je bio u meni, a njegove riječi su nevjerojatne, rekla je majka.

Poslije mise je bilo polaganje ruku i majka je Niku odvela do njega i ispričala mu njezine tegobe.

-Koljena su joj bila sva u ranama. On ju je primio za nogice i počeo moliti, a ja sam plakala.

Treći dan nakon molitve majka je po navici krenula prema Niki da joj da lijek i namaže s kremom, jer joj je koža bila užasno suha i hrapava.

-Dignula sam joj pidžamu, a na koljenima i laktovima nema ništa! Bila sam izvan sebe! Plakala sam i zahvaljivala! Znala sam da ju je Isus ozdravio, sa suzama u očima i srećom prisjetila se majka.

Niki nije bilo jasno kako se to dogodilo, bilo joj je čudno kako rana i bolova nema. Majka joj je rekla da je to Isusovo djelo, da je Isus poslao fra Ivu Pavića da joj pomogne.

-Moj muž je bio vjernik, a nakon toga dana vjera je u njemu porasla i dobila drugi smisao! Cijela obitelj je bila presretna, s osmijehom je rekla majka.

Nikina majka Sanja putem e-maila je kontaktirala fra Ivu Pavića i opisala mu svoju sreću zbog ozdravljenja kćeri.

-Bogu Hvala i slava! Čuda se ne događaju bez razloga, odgovorio je na poruku fra Ivo Pavić.

Od tog dana Nika može jesti dosta toga i konačno može uživati u moru. Od 6 dijagnoza koje je imala prije ima samo dvije - astmu i alergiju na travu, ambroziju, grinje i kikiriki. Liječnici su nakon niza pregleda rekli da je Nika ozdravila, jer joj je naglo ojačao organizam, pa je nestalo dermatitisa te da svatko ima pravo vjerovati u što hoće.

-No ja znam, i svi oni koji vjeruju u Isusa, da je to Njegovo djelo! Nika će sada napuniti šest godina i konačno ima kožu kao beba! Hvala dragom Bogu na tome! Znala sam da je velik, zaključila je Nikina majka Sanja.

Može ovdje biti ovo svjedočanstvo... :b112: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 28 sij 2013 05:06 
Odsutan

Pa, nije moje.....
ali je potreslo me, pa reko ja ću stavit a vi posle premeštajte.
radi potvrde sam zato i ostavio naknadno
i izvor.
Hvala.
Lijepo je što postojite.

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 2530 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 224, 225, 226, 227, 228, 229, 230 ... 253  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]