www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 13 svi 2025 11:57

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 2530 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 227, 228, 229, 230, 231, 232, 233 ... 253  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: 08 tra 2013 21:24 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 1 zahvala
Zahvaljeno je: 7 zahvala
:) :b112:
Milosrđe je najbrža ulaznica za Nebo.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 08 tra 2013 21:34 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 92 zahvala
Zahvaljeno je: 123 zahvala
Mali anđel napisao:
Lijep pozdrav svima...željela bih podijeliti sa vama jedno malo svjedočanstvo, a opet toliko veliko da sam neizmjerno zahvalna dragome Bogu. Sin i ja smo sami doma slavili Uskrs jer nas je njegova bolest sprijecila da odemo na ručak kod mojih roditelja kao što nam je to inaće obicaj, i u čestitarenje kod rodbine. No bez obzira moji su nam donijeli dosta hrane za Uskrs kako bi mogli održati tradiciju sa šunkicom i jajima :D. Za nas je to zaista bilo i previše hrane pa sam na Veliku subotu zamolila Boga da nam pošalje nekoga za Uskrs tko je u potrebi i treba mu pomoć, aludirajući sama sebi na to kako često sirotinja kuca na vrata u potrazi za novcima i sl....ili ako netko treba hrane da mu podijelim ovo što su nama moji donijeli.
Na sam Uskrs, oko pola 10 ujutro nama netko pozvoni na vratima....otvorim vrata, a ono dva mala dječačića cca 7-8 godina, svaki sa malom vrecicom u ruci. Kažem im neka pričekaju i odjurim u kuhinju spremiti im hrane, pola od svega što smo mi imali...pa i malo čokoladice, slatkiša...kada su vidjeli jaja koja je moj sin obojao rekoše obadvojica u isti glas ozarena lica: 'Jao kako su lijepa jaja' (ne moram ni reci koliko mi je sin bio ponosan na svoje remek djelo i komentar) :D. Hvala ti Bože što sam i ja barem malo mogla nekome donijeti jedan osmijeh na lice :a1250:

savršeno...ima nade za ovaj svijet... :D :b112:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 09 tra 2013 23:57 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
agnus dei napisao:
Hoces li ikad uslisati ijednu moju molitvu?! sve sto molim ne dobijem. sta sam Ti skrivila?! da trazim zlo i naopako, shvatila bih. trazila sam te samo priliku da kruh zaradim. ne znam dokad cu imati volju

Dali bi htela probati sa duhovnim obnovama kod fra Zvijezdana Linića Tabor/ Samobor ili kod fra Ive Pavića u Šurkovcu...meni je punooooo pomogala duhovna obnova u Taboru, tamo bilo mi je preljepo....a to i tebi želim.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 10 tra 2013 00:26 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

agnus dei napisao:
Hoces li ikad uslisati ijednu moju molitvu?! sve sto molim ne dobijem. sta sam Ti skrivila?! da trazim zlo i naopako, shvatila bih. trazila sam te samo priliku da kruh zaradim. ne znam dokad cu imati volju

Nemoj odustajati, znam kako se osjecas, vjeruj i ja sam imala slicnih misli u proslosti. Samo se nastavi sa pouzdanjem moliti i zbilja vjerujem da ce ti molitve biti uslisane. Samo misli ovako - Bog ima razlog za sve i ako ti nije uslisao jednu molbu sigurno ima nesto jos bolje u planu za tebe!

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 10 tra 2013 11:34 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Evo i mene s jednim tako malim svedočanstvom današnjeg dana..

S prozora mojeg ureda gledala sam danas na cestu gdje je stopirao neki stariji gospodin.. Zadubljena u posao, tek sam nakon sat vremena vidjela da je još tu i da mu nitko nije odlučio stati. Pomislih u tom trenutku - "Dobri Oče daj neka netko poveze ovog čovjeka, već više od sat vremena stoji na cesti, sigurno je pomalo obeshrabren." I nije prošao ni trenutak, ali zaista trenutak kao oka treptaj - staje automobil, stariji čovjek ulazi i kreće prema svojem odredištu :)

Znam da je sitnica, zaista. Ali nasmiješila sam se svim srcem i rekla u sebi - "Hvala ti, dobri Bože"!!

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 22 svi 2013 05:57 
Odsutan

da lijep je to osjecaj Anaida kad se Bog odmah javi :D

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 30 lip 2013 13:17 
Odsutan

"Bože iskaži se u svom milosrdju" to je bila moja molitva ovih dana pred porod. Bože prepuštam ti se u tvoje ruke, evo me, ne poznajem veću sreću na ovom svijetu od one kad se rodi živo i zdravo dijete, molim te zato iskaži se u svom milosrdju. Koliko je Bog bio milostiv prema meni to je van pameti. Dva dana podnošljivih trudova u razmacima od 20min. Mislila sam čak da su lažni. Pred kraj idućeg dana su se pojačali ali i dalje su bili podnošljivi i u razmacima od 20min. Svega par ih se zaredalo na 10min pa smo odlucili poci u bolnicu (iako su mi rekli da dodjem tek kad budu na 5min puna dva sata). Kad sam došla bila sam skroz otvorena, samo su me skinuli, polegli i gurnula sam dijete van :). Imao je dva puta omotanu vrpcu oko vrata, što pri ovako brzom porodu nije ništa igralo ulogu, ali pitam se bi li tako bilo da je duže trajalo. Prvi porod je bio nebo zemlja od ovog 30 minutnog. Trajao je 12 sati na najjačim trudovima, izgubila puno krvi i tako, u biti ništa strašno, porod ko porod, ali ovo sada je bilo čisto blaženstvo, Božja milost i ljubav u punom sjaju!

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 30 lip 2013 14:22 
Odsutan

Podijelio: 5 zahvala
Zahvaljeno je: 68 zahvala
Čestitam sestro na novopridošlom članu obitelji, sad več kompletnom vidljivom!!
I moja prva kćer je imala oko vrata omotanu vrpcu, ali eto dobor je da klinci u trbuhu cuclaju palac, pa ju je to izvuklo.
Bog neka vas blagoslovi (budučeg malog informatičkog genija).

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 30 lip 2013 17:45 
Odsutan

Podijelio: 48 zahvala
Zahvaljeno je: 31 zahvala
Čestitam sestro, Božji blagoslov,
na sve Vas..
Znan da san porođaje teško podnosio.
Prvi put kad se rodio sin, reka san sebi (poslije dvije kutije ,
popušene u čekaonici, rodilišta)
-Ma nek slijedeće bude žensko,
da se ne muči ovako ko ja. :oops:
:grlim te:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 05 srp 2013 11:32 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

mostarka napisao:
draga braćo i sestre,
želim vam svjedočiti o snazi ljubavi i snazi vjere. Osjećam da trebam sa vama podijeliti djelić svoga života u kojem se očituju dijela Božija.

Oduvijek sam željela imati veliku obitelj sa puno djece, nekako sam takav obiteljski tip žene. Od kada sam se udala mom mužu i meni je to bila jedina želja i molitva, da postanemo roditelji. Ubrzo smo shvatili da nismo od onih sretnika kojima se odmah ostvari želja, kod nas će to izgleda biti trnovit put.
I tako su počeli posjete od doktora do doktora, razne pretrage , izvlačenje živaca i para. I na kraju suočavanje sa svojom dijagnozom, koja nije toliko strašna ali ipak činjenica da ne mogu svom mužu začeti dijete je grozno teška, jer sam patila i bolilo me dok ga gledam da se igra sa drugom djecom , znajući da se zbog mene ne može igrati sa vlastitom. Nakon nekog vremena počinješ sebe mrziti jer u tebi se javlja zavist i ljubomora prema svima koji imaju djecu, i pitas se zasto bas ja!!! ALI ja sam BORAC ništa bez borbe, ne odustajem ja tako lako od svog sna.

Sljedeći korak bila je terapija hormonima, i moja jedina molitva je bila samo da zatrudnim i stvarno Bog nam se smilovao i ja sam ostala trudna nakon drugog ciklusa tom terapijom.Kolika je sreća to bila , nitko sretniji i zahvalniji od mene i mog muža nije bio.Ipak smo mi od onih sretnijih, Bože moj koliko se parova godinama trudi i pokušava, nama je to ipak brzo uspjelo.

Postoji još jedan sretniji trenutak i hvala ti Bože na njemu: na ultrazvuku smo čuli DVA srca kako kucaju, koji li je to blagoslov, blizanci koje sam oduvijek željela i koji su dosta česti u mojoj obitelji.

Bezbrižnost nije dugo trajala, jednoga dana iz mene je potekao kao potok krvi, mislila sam da je gotovo, da mojih beba više nema.Ali ne, na ultrazvuku su dva junačka srca kucala i mahala su ručicama svojoj mami.Tada sam samo molila Boga : ako mi nisu suđeni uzmi mi ih odmah , nemoj kasnije , nemoj da se vise patim. Ali nakon 2 tjedna krvarenje je stalo i poslana sam kući na STROGO mirovanje, znači samo wc i krevet. Vrijeme je užasno sporo prolazilo, dani su bili dugi kao godine, ali sve za moje bebe. Ja sam samo zamišljala dan kad ce mi doći u naručje, opterećivala se glupostima kao kako cu ih obadvoje dojiti odjednom, ma sve su to bile naše slatke brige.

I došao je taj dan , kad se od najsretnije osobe pretvoriš u najnesretniju, kad poželiš umrijeti, i kad se ne želiš probuditi. Rodila sam svoje sinove prerano, u 7 mjesecu trudnoće. Bili su živi, plakali su, Živjeli su kratko, Kršteni su u tom periodu, Upoznao ih je njihov tata i bake, i tetke, svi su ih vidjeli i kratko se družili sa njima.

Ima li išta gore nego sahraniti svoju djecu. Umjesto da sam bila sretna ponosna mlada mama koja se šepuri po gradu sa 2 bebe ja sam sam išla na groblje i kupovala cvijeće i svijeće.
Prvi mjeseci su bili grozni, moj je muz obolio od depresije, i to mi je uzasno tesko palo.

Iz svega toga mi smo izasli jači,kao bolji ljudi koji znaju više cijeniti život ….moj muz je ozdravio, Bog ga je spasio, posvetio se jako vjeri (prije toga nije isao na sv. Misu) a sada je nebi propustio , moli, čita Bibliju…a ja ….

A ja zahvaljujem Bogu što me učinio mamom anđela, što imam dva sina koji me čekaju, sigurna sam da ćemo biti skupa, VOLIM VAS ANĐELI MOJI…i da nakon svih loših prognoza ispod moga srca trenutno kuca još jedno malo srčeko koje je sasvim prirodno doslo, baš u trenutku kad smo svi mislili da je nemoguće…ali Bogu ništa nije nemoguće…i sada idemo dan po dan, zahvaljujemo Bogu , nadamo se i vjerujemo ! Isuse pouzdajem se u tebe!
:grlim te:

i evo da javim sretan nastavak moje price, rodila se prekrasna savrsena djevojcica, koja je ucinila svoje roditelje najsretnijima na svijetu, Boze hvala ti na neizmjernoj sreci......nije bilo lako prelezati 9 mjeseci ali se na kraju svaki dan mirovanja isplatio........ALI to nije kraj ove price...Bog nas je samo nakon 2 mjeseca od rodjenja curice blagoslovio novom trudnocom, moja malena ce za koji mjesec dobiti seku ako Bog da.....

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 2530 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 227, 228, 229, 230, 231, 232, 233 ... 253  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]