veki napisao:
. A ja onako naivno, pa to su ti osnove ponasanja za sve nema tu bas nesto da sad vjerujes ili ne. E tad je ona osula kao mitraljezom su svoju filozofiju te kako je Biblija izmisljotina, napisana od svecenika da zavedu narod, te kako ona vjeruje u Energiju. Bog ti je gospodo S. Osoba i od njega izlazi snaga to ti je ta energija o kojoj ti pricas. Upala gospoda S. u visok nivo energetskog polja za svadanje, navila se nista vise ne slusa samo galami na mene, izbecila oci ja mislila ubit ce me pogledom.
..da je Bog ..energija...bio bi i stvorenje...
..poput te gospođe ..koja je puna energija...
. a opet ..tako ..prazna...
..energije u materijalnom svijetu su samo dio spektra...u očitovanju materiju..
...Sila Božja , pod prilikama D.Svetog .. vlada energijom ali joj se samo posuđuje..
...jer ne može opstati u energetskoj prolaznosti..
..ono što se može navezati uz energije i prikazati ih..."Božjim dahom"
..su sile demona...jer će njihov kraj biti u prolaznosti..
.a agonija u vječnosti...
..pa ne ulazite u Opsjenu..." kraljevstva energija"
..jer vam prijeti opasnost...da jednog dana...podijelite njihovu sudbinu ..u konačnosti...
..jer ..kad stvorenje napusti Boga...dobrovoljnim pristankom...
..ono gubi "Silu Božjeg daha, što napaja jedra njegovog postojanja u Slavi "
..bez toga....ono što ostane....izgara u vječnom ognju..oganj u ljudskim dušama , zavedenih demonskim prevarama..
..jer nema Životvorca više..a Životvorac..nije energija..
..u Nebeskom Kraljevstvu .nema energija..zato je kraljevstvo Vječno..
..ivanovo..otkrivenje..
I Pokaza mi rijeku vode života, bistru kao kristal, koja je izlazila od prijestolja Božjega Janjetova.
2 Nasred ulice njegove i s obje strane rijeke drvo života, koje rada dvanaest plodova, dajući svakoga mjeseca svoj plod; i lišće od drveta lijek je narodima,
3 I više neće biti nikakva prokletstva. I prijestolje Božje i Janjetovo bit će u njemu, i sluge njegove klanjat će mu se.
4 I gledat će lice njegovo, i ime njegovo bit će na čelima njihovim.
5 I noći više neće biti, i neće trebati svijetla od svjetiljke, ni od svijetla sunčanoga, jer će ih obasjavati Gospod Bog, i kraljevat će u vijeke vjekova. ..
vidiš ..nema više energije od svjetiljke..niti svjetla od sunca..
..jer su sva sunca uminula..i sve zvijezde..
..i sve materijalno......a sve obasjava Gospod Bog...bez energija.
..to ti reci svima..koji kažu da je Bog energija...