www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 16 svi 2025 10:19

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 3341 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 285, 286, 287, 288, 289, 290, 291 ... 335  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: 22 lip 2013 10:45 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 7 zahvala
Zahvaljeno je: 39 zahvala
Dragi moji,

nema me puno ovdje u zadnja 3 mjeseca..nažalost....takve su životne okolnosti, ne stignem...

Molim vas, sjetite me se u svojoj molitvi koliko god možete. Nikad u životu mi nije bilo teže i zadnjim atomima vlastite snage, razuma i podrške obitelji i prijatelja se borim da ne posustanem jer dođe mi da me NEMA. Kao da bih najradije da me nema, toliko se toga ružnog dogodilo u zadnjih tjedan dana. Ne mogu ništa ispričati, prebolna je svaka pomisao i najradije bih to blokirala u sjećanju, iako znam da ću se morati kadtad suočiti s time.
Do sad sam uvijek vjerovala u dobro u ljudima, prvi puta sam tek u 33. godini, sad, doživjela takvu ljudsku pokvarenost i zlobu, takvo lukavstvo da je čak i moja obitelj bila zaslijepljena. Kao da mi je slomljena sva životna radost, kao da sam neki mrtvac. Čeka me jako težak posao, najradije bih da ne moram ići jer nemam niti dovoljno sposobnosti niti snage...ni fizičke niti bilo koje druge. Zaista me samo molitva može spasiti.
Znam da Bog sve ovo dopušta, ali nije mi jasno zašto je moralo ispasti baš tako. Tek sad razumijem sve one koji pate jer su ih ljudi duboko povrijedili, tek sad razumijem da čovjek nekad ne može oprostiti.... Ja sam oprostila, ali ne mogu ni pomisliti na tu situaciju niti te ljude...odmah se sve u meni ruši, odmah kao da dobijem neki napadaj očaja, tuge, bijesa....kao da sam dirnula u samo sotonsko gnijezdo! A imala sam tako dobre namjere!

Sjetite me se u molitvi..... javit ću se kad stignem.... HVALA VAM!!!!!

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 22 lip 2013 18:16 
Odsutan

Podijelio: 48 zahvala
Zahvaljeno je: 31 zahvala
Draga, naša Elice,
sestro i članu naše virtualne obitelji,
bit ćeš u mislima, molitvama i misnim nakanama.
Ti si prvo Božja ,
pa naša.
nedamo te.
:grlim te:
:a1250:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 22 lip 2013 20:42 
Odsutan

Podijelio: 7 zahvala
Zahvaljeno je: 39 zahvala
HVALA TI, dragi Cirenče!!!! :grlim te: :grlim te: Puno mi to znači!!

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 22 lip 2013 22:58 
Odsutan

Podijelio: 92 zahvala
Zahvaljeno je: 123 zahvala
ela bredi napisao:
Dragi moji,

nema me puno ovdje u zadnja 3 mjeseca..nažalost....takve su životne okolnosti, ne stignem...

Molim vas, sjetite me se u svojoj molitvi koliko god možete. Nikad u životu mi nije bilo teže i zadnjim atomima vlastite snage, razuma i podrške obitelji i prijatelja se borim da ne posustanem jer dođe mi da me NEMA. Kao da bih najradije da me nema, toliko se toga ružnog dogodilo u zadnjih tjedan dana. Ne mogu ništa ispričati, prebolna je svaka pomisao i najradije bih to blokirala u sjećanju, iako znam da ću se morati kadtad suočiti s time.
Do sad sam uvijek vjerovala u dobro u ljudima, prvi puta sam tek u 33. godini, sad, doživjela takvu ljudsku pokvarenost i zlobu, takvo lukavstvo da je čak i moja obitelj bila zaslijepljena. Kao da mi je slomljena sva životna radost, kao da sam neki mrtvac. Čeka me jako težak posao, najradije bih da ne moram ići jer nemam niti dovoljno sposobnosti niti snage...ni fizičke niti bilo koje druge. Zaista me samo molitva može spasiti.
Znam da Bog sve ovo dopušta, ali nije mi jasno zašto je moralo ispasti baš tako. Tek sad razumijem sve one koji pate jer su ih ljudi duboko povrijedili, tek sad razumijem da čovjek nekad ne može oprostiti.... Ja sam oprostila, ali ne mogu ni pomisliti na tu situaciju niti te ljude...odmah se sve u meni ruši, odmah kao da dobijem neki napadaj očaja, tuge, bijesa....kao da sam dirnula u samo sotonsko gnijezdo! A imala sam tako dobre namjere!

daj nemoj ...padati u neke..psihoze..

..gdje ti nije dobro...

..napusti to mjesto..

..pa još uvijek imaš sebe...i kad ..nema posla ..i kad nema stana..
..još uvijek imaš Nadu ..i VJERU.. :D

...čovjek nekad ima potrebu za "krivim molitvama"
..jer se pokušava održati u svijetu...bez Boga..
..da bi bio dio puka..
..kojem ne pripadaš... :D

..ti se..nježno stvorenje...
..napusti okolinu..u kojoj ..veneš.. 8)

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 23 lip 2013 06:11 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
ela bredi napisao:
Dragi moji,

"Ali sada ovako veli Gospod, Stvoritelj tvoj, Jakove, tvorac tvoj, Izraele: "Ne boj se, jer sam te otkupio, pozvao sam te po imenu: Moj si!
Ideš li preko vode, ja sam s tobom, preko rijeka, neće te potopiti, ideš li kroz oganj, nećeš izgorjeti, neće te plamen opaliti.
Jer ja, Gospod, tvoj sam Bog, Svetac Izraelov tvoj je spasitelj. Dao bih Egipat za te kao otkup, Etiopiju i Sebu mjesto tebe."

(Izaija 43,1-3.)

http://www.youtube.com/watch?v=FV7zrZp5vuM
BTB

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 23 lip 2013 18:05 
Odsutan

Zahvaljeno je: 46 zahvala
ela bredi napisao:
Dragi moji,

Do sad sam uvijek vjerovala u dobro u ljudima, prvi puta sam tek u 33. godini, sad, doživjela takvu ljudsku pokvarenost i zlobu, takvo lukavstvo da je čak i moja obitelj bila zaslijepljena.

Draga duso,sto god da je, tvoj kriz postao je tezak..Ipak, moras dalje..kako god odlucis, pouzdaj se u Boga...i zazovi BDM .neka te zastiti i cuva.

U mojoj si molitvi...
:a1250: Neka te blagoslovi Gospodin i neka te čuva! Neka te Gospodin licem svojim obasja, milostiv ti bude! Neka pogled svoj Gospodin svrati na te i mir ti donese!'

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 27 lip 2013 09:32 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Danas mi je potrebna molitva za mir u životu u ljubav :a1250: :a1250: :a1250: i... Da moj partner i ja budemo dobro :a1250: :a1250: :a1250: :a1250: :a1250:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 27 lip 2013 18:06 
Odsutan

Zahvaljeno je: 46 zahvala
katarina1 napisao:
Danas mi je potrebna molitva za mir u životu u ljubav :a1250: :a1250: :a1250: i... Da moj partner i ja budemo dobro :a1250: :a1250: :a1250: :a1250: :a1250:

Molitva djevojke

O Marijo, ti koja si mlada djevica pogledaj na moje lice puno mladenačkog žara i svježine i podari mojem tijelu ljepotu i sklad. Ti koja si „blagoslovljena između svih žena“ daj mi da budem žena kao i ti, da mogu drugima darivati radost i sreću. Ti koja si majka, pripremi me za darivanje života i i pomozi mi da druge ljubavlju obasipljem. Ti koja živiš u punini daj mi radost Života. Ti, „puna milosti“, pomozi mi u pobjeđivanju zla i u borbi protiv napasti. Ti koja si majka istinske Ljubavi, proširi bez ustezanja moje srce i ispuni ga Duhom života. Ti koja si majka Crkve otvori moje srce za potrebe svijeta i daj mi ljubav tvojeg Sina Isusa.

(Ne znam kuda da svrstam partnera?) Djevojka,zarucnica ili vec u braku?

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 27 lip 2013 18:19 
Odsutan
Novoregistrirani korisnik

Hvaljen Isus i Marija :D

Potrebna mi je molitva za uspješno polaganje ispita :a1250:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 28 lip 2013 10:04 
Odsutan

Podijelio: 152 zahvala
Zahvaljeno je: 118 zahvala
:a1250:
BTB
Duh Svetu bio s tobom i prosvijetlio ti pamet na ispitu.
Zamoli samog Isusa da bude prisutan i pomogne ti riješiti to (a On to hoće :D ako vjeruješ da će biti baš tada uz tebe i upisati ti koje rješenje za prolaz :D )
(imam kći kojoj tako govorim i blagoslivljam - pa evo čeka rezultat :D )
i ne žalosti se ako ne prođeš - jer Bog uvijek ima plan zašto i kako..zašto da i zašto ne.. e .. :D
kiss

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 3341 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 285, 286, 287, 288, 289, 290, 291 ... 335  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]