www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 08 lip 2025 16:08

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 3341 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 287, 288, 289, 290, 291, 292, 293 ... 335  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: 14 srp 2013 18:28 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 46 zahvala
ela bredi napisao:
Nije mi nikad bilo jasno kako netko ne može nešto oprostiti....Sad mi je sve jasnije i hvala Bogu što me tako brzo povukao iz te teške situacije, što mi je dao mir i što sam se kroz 2 tjedna oporavila do raznine za koju bi većini trebalo barem godinu dana...

Hhhheeee draga duso...Samo polako...Ova ti usporedba nije bas dobra..Tvoj problem i problem drugog ,nema nikada istu tezinu i nije isti,jer za to postoji stotinu razloga u cemu se razlikuju...Mozda ovo nije tvoja zasluga ( sto si vec i sama u pocetku navela ) A ovo ,sto si se za 2 tjedna oporavila i oprostila..To je Milost Bozja..
Ja nikada nisam mogla sama,( da se iscupam) uvjek mi je bila potrebna Njegova pomoc..Ipak morat ti priznati,hrabra si ..Hvala ti na svjedocanstvu...BTB

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 15 srp 2013 09:46 
Odsutan

Podijelio: 7 zahvala
Zahvaljeno je: 39 zahvala
Draga Rebeka :grlim te: ...znam da sam stavila čudnu usporedbu...to s godinu dana.....pokušala sam to nekako "izmjeriti" po iskustvima ljudi koji su prošli slično... Znam da ću i ja ipak još kadtad osjetiti tragove toga svega, da nisam ja sad potpuno nova osoba, ali sigurna sam da će mi biti milijun puta lakše nego nekome tko nije imao i nema takvu molitvenu podršku i ne živi sakramentalnim načinom života...
Ne, nikako ja ne mogu sama kroz teška iskustva..Da se mene pitalo, ja bih najradije umrla u tim danima.
Pomogla mi je samo ljubav i molitva dragih ljudi.... A Bog je učinio tako da su mi svi najpotrebniji bili na raspolaganju...da ste dali svoje vrijeme i svoje srce....

Da, hrabra sam...ali sve je to samo Božji dar..sama po sebi ne podnosim tugu niti razočaranja, a kamoli kad ti netko želi zlo.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 21 srp 2013 14:16 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Zahvaljeno je: 1 zahvala
Dragi moji, potreban mi je vasa hitna podrska. :cry: Mislila sam da cu moci sama boriti se u jednoj teskoj situaciji koja mi vec malo i na zdravlje udara. Na poslu mi jedna zena radi velike probleme. Zeli me natjerati da dam otkaz. Ona mi je ko sefica.
Molila sam za nju, ali se nista ne smiruje. Molila sam molitve posvete za nju, U ime Isusovo, a i sama sam otisla na ispovijed, redovnu pricest ,ali me to sve toliko uznemiruje da sad imam i zdravstvenih problema. Ja sam inace emotivac.
Ovaj tjedan sljedeci ocekujem jos vecu vatru, a i imam razgovor da me odatle premjeste jer cu stvarno se razboliti. Tek sam dobila ugovor i ona me hoce natjerati da odem, samo jer je ljubomorna. Ja sumljam da bi mogla ovo biti jos jedna kusnja od zloga, jer sam se puno stvari odrekla i ne zelim ici krivim putem, vec samo putem Isusa Krista. Zena nije bila takva ,ali se okrenila bas skoro u trenutku kad sam ja pocela svoj put obracenja. Preduga prica za ovu temu.

Samo ako neko moze me se spomenuti, bila bi jako zahvalan.
BVB sve!

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 21 srp 2013 20:33 
Odsutan

Zahvaljeno je: 46 zahvala
zagubljena napisao:
Dragi moji, potreban mi je vasa hitna podrska. :cry: Mislila sam da cu moci sama boriti se u jednoj teskoj situaciji koja mi vec malo i na zdravlje udara. Na poslu mi jedna zena radi velike probleme. Zeli me natjerati da dam otkaz. Ona mi je ko sefica.
Molila sam za nju, ali se nista ne smiruje. Molila sam molitve posvete za nju, U ime Isusovo, a i sama sam otisla na ispovijed, redovnu pricest ,ali me to sve toliko uznemiruje da sad imam i zdravstvenih problema. Ja sam inace emotivac.
Ovaj tjedan sljedeci ocekujem jos vecu vatru, a i imam razgovor da me odatle premjeste jer cu stvarno se razboliti. Tek sam dobila ugovor i ona me hoce natjerati da odem, samo jer je ljubomorna. Ja sumljam da bi mogla ovo biti jos jedna kusnja od zloga, jer sam se puno stvari odrekla i ne zelim ici krivim putem, vec samo putem Isusa Krista. Zena nije bila takva ,ali se okrenila bas skoro u trenutku kad sam ja pocela svoj put obracenja. Preduga prica za ovu temu.

Samo ako neko moze me se spomenuti, bila bi jako zahvalan.
BVB sve!

U mojoj si :a1250:

Evo jedna molitva za tebe...

Nebeska Majko, toliko sam zbunjen/a i uznemiren/a da ne znam ni tebi izreći pravo stanje svoje duše i tijela. Osjećam se gonjen/a svakodnevnim obvezama kako bih ostvarila zacrtane ciljeve. Priznajem, Gospo, te ciljeve nisam stvarala ni s tobom ni s Bogom. Sad sam izbezumljena tjeskobnim brigama. Gospo draga, izmoli mi mudrost Duha Svetoga da razaznam što mi je činiti. Izmoli mi milost da do moga srca dopru Isusove riječi: “Ne bojte se! Ja sam s vama!” Osnaži mi povjerenje u Oca nebeskoga da mogu hrabro reći: “Pa da mi je i dolinom smrti proći, zla se ne bojim jer ti si, Bože, sa mnom.” Amen. Zdravo, Marijo

http://www.molitvenici.net/molitve.php? ... ama&id=243

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 22 srp 2013 09:03 
Odsutan

Podijelio: 152 zahvala
Zahvaljeno je: 118 zahvala
:a1250:
zagubljena draga.. svi imaju probleme na poslu..više..manje..
da li ti je ona šefica ili ko šefica..to ne razumijem..
moraš pokazati mir..duhovni mir.. Krist neka bude s tobom..bez povišenog tona, nervoze, budi mirna u srcu pa što god se dogodilo.. ti u sebi blagoslivljaj sve njih koji odlučuju o tvojoj sudbini..
Bog čini svoje, budi bez brige.. pouzdaj se u Njega..
samo hrabro..ne paniči ništa
(i mene su godinama pokušavali "gaziti".. pa eto Bog me nije dao :) )

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 22 srp 2013 19:50 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Zahvaljeno je: 1 zahvala
Hvala vam svima na molitvi i nadam se da ce uroditi plodom. :b232:
Nado@ ja znam da je svima teska situacija i nisam moju htjela uciniti posebnijom, vec sam samo vidjela da sam na rubu snaga, pa mi je vasa podrska bila vazna.

rebeka@ predivna molitva i tocno u biti problema.
BTB

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 23 srp 2013 06:37 
Odsutan

Podijelio: 152 zahvala
Zahvaljeno je: 118 zahvala
zagubljena napisao:
Hvala vam svima na molitvi i nadam se da ce uroditi plodom. :b232:
Nado@ ja znam da je svima teska situacija i nisam moju htjela uciniti posebnijom, vec sam samo vidjela da sam na rubu snaga, pa mi je vasa podrska bila vazna.

rebeka@ predivna molitva i tocno u biti problema.
BTB

draga moja, ni slučajno nisam htjela umanjiti tvoj problem u odnosu na druge..naravno da nam je podrška važna .. Bog nam i pomaže preko ljudi
:a1250: :grlim te: :b206:
BTB

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 23 srp 2013 09:46 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 18 zahvala
Zahvaljeno je: 59 zahvala
Moraš biti ustrajna, strpljiva i puno vjere u Boga jer Bog ima s tobom plan. Nije te zanemario, ignorirao ili bilo što drugo.
Kad Bog zatvori vrata i osjećaš se zatvorena, otvori oči, jer možda ti je otvori prozor na koji trebaš izaći. Mi često ne vidimo njegovo djelovanje odmah.
Moli se. Ne posustaj.
Od srca ti savjetujem krunicu Božanskog Milosrđa. Neznam možeš li u 15 sati moliti, ako ne moli kad možeš, ali se sjeti svaki dan muke Gospodinove u 15 sati. Samo mu reci Isuse evo mislim na tebe i na tvoju muku koju si dragovoljno podnio za spas duša. Isuse smiluj se, Isuse pomozi!
Strelovite molitve su njemu drage.
Sjeti se Joba kojega je Sotona kušao.
Bog je dozvolio kušnje, ali na kraju jer Job je bio ustrajan sve se okrenulo u njegovu korist.
Molit ću se danas za tebe.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 23 srp 2013 20:50 
Odsutan

Podijelio: 48 zahvala
Zahvaljeno je: 31 zahvala
http://www.youtube.com/watch?feature=en ... bRqaO6j4jE

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 25 srp 2013 10:37 
Odsutan

Zahvaljeno je: 0 zahvala
Molim vas da se pomolite za moju bolesnu majku.
Hvala vam svima i BVB!

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 3341 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 287, 288, 289, 290, 291, 292, 293 ... 335  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]