www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 18 lip 2025 11:26

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš uređivati postove ni odgovarati na postojeće].  [ 228 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 23  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: 05 ruj 2013 21:29 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 1 zahvala
Zahvaljeno je: 14 zahvala
lyra1 napisao:
Kartuzijanac napisao:
Imam 26 godina nemam najosnovnije stvari kao sto je vozacki, normalan auto, pisem s laptopa bivse, kradem tudi internet...

i ja imam 26 godina. nemam vozački, ni auto, nemam laptop. najbolje da se odem objesit sad za maslinu :mrgreen:

Ali ti si cura naletit ce vec neki tatin sincic koji ima para pa ce platiti sve ne brini.
:b112:

Vrh

PostPostano: 05 ruj 2013 21:31 
Odsutan

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 1 zahvala
Postani gay pa će i tebi tatin sinčić sve platiti :mrgreen:

Vrh

PostPostano: 05 ruj 2013 21:33 
Odsutan

Podijelio: 1 zahvala
Zahvaljeno je: 14 zahvala
Samuel napisao:
Citat:
Mogao bi i tako. Odlican konkretan savjet :b112:
Pokusao sam, dobro ne bas tako ali slicno.
Ali sve ide super dok mi ne padne pogled na nesto njeno, majca koju nosim, medaljica benedikta, knjiga, kusin, bezbroj stvari... i onda odem i javim joj se na facebook... sve 5 odlicno... i onda pocmen sa svojim puzevim beskičmenim forama... " a dami se vratiš " A ako Bog to zeli... " i naravno dobijem " nogu " na lijepe... ubediram se usput i nju s****m totalno i onda padnem u depresiju i ostatak dana provedem pred laptopom ispraznjavajuci se na vec poznati nacin, onda trazim neke gluposti po netu dok mi ne dode do ponovnog ispraznivanja pa ajmo sve ispočetka... i onda izmolim brigitine molitve, pogledam film neki, pojedme nesto da prezivim tek toliko i onda opet ispraznivanje.
Pa onda citam neku knjigu o andelima ili Bibliju, novi zavjet i onda idem spavati... i tako razgovaram sam sa sobom u krevetu jer me moj andeo ne cuje ili je ljut zbog mog ispražnjavanja i naravno moj me Bog ne cuje ili je ljut na mene. Sto mu ne zajerim. I tako zaspim oko 5 ujutro pa spavam do 11- 12 i onda ponavljam ritual.

Ma nisu oni ljuti na tebe, ti jednostavno vodiš neuredan život, moraš si nači neku zanimaciju, nem ti druge. Ako si sam ne nađeš posla, vrag ti ga uvjek nađe, i tako sam sa sobom postaneš ogorčen.
Tebi treba samodisciplina, kao i kartuzijanci u samostanima, što bi bilo od njiha da nemaju svoj red??
A testvari vrati i oslobodi se nje. Pa i ja sam dobio nogu od cura, ali danas im zahvaljujem jer sam našao srodnu dušu.
Istuguješ par dan i ajmo dalje!! Krevet, "frendovi" i internet (osim mene su najgore društvo), to zarobljava i vračaš se ko pas svome dreku s tm !!
Živi život punim plučima, več sutra,ako malo i padneš, izmoli molitvu kajanja i ajmo dalje do ispovijedi, gubi bitke ali ne moj rat!!

Pogodio si u srzu volim neuredan zivot!!
Zato cu ispastati u paklu... vidis znam to... a opet radim to... zato jer mi nista nije preostalo bar malo nekakvog zadovoljstva osjetim u zivotu.
Nece me spasiti ni molitva bOgu, ni Misa ni ispovjed, ni brigitine molitve zato jer svjesno i samovoljno idem za nasladom.
A za time idem jer nemam nikakvu drugu utjehu.
U svakom slucaju poslusat cu tvoj savjet imam i casoslov doma :b112: :b112:

Vrh

PostPostano: 05 ruj 2013 21:37 
Odsutan

Podijelio: 2 zahvala
Zahvaljeno je: 15 zahvala
Kartuzijanac napisao:
lyra1 napisao:
Kartuzijanac napisao:
Imam 26 godina nemam najosnovnije stvari kao sto je vozacki, normalan auto, pisem s laptopa bivse, kradem tudi internet...

i ja imam 26 godina. nemam vozački, ni auto, nemam laptop. najbolje da se odem objesit sad za maslinu :mrgreen:

Ali ti si cura naletit ce vec neki tatin sincic koji ima para pa ce platiti sve ne brini.
:b112:

ne bi fala. ne triba mi neki zgubidan. Imam ja vrijednog budućeg muža pa ćemo uz Božju pomoć se probiti kroz život. Kao što su i mnogi prije nas.. :D

Vrh

PostOvaj post je obrisan od marijaaaaa na 05 ruj 2013 21:39.
Razlog: nema veze s temom
PostPostano: 05 ruj 2013 21:38 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 10 zahvala
Zahvaljeno je: 33 zahvala
Postovi koji nemaju veze s temom bit će brisani...ako se nastavite prepucavati...KLJUČAM!

Vrh

PostPostano: 05 ruj 2013 21:40 
Odsutan

Podijelio: 5 zahvala
Zahvaljeno je: 68 zahvala
Citat:
Pogodio si u srzu volim neuredan zivot!!
Zato cu ispastati u paklu... vidis znam to... a opet radim to... zato jer mi nista nije preostalo bar malo nekakvog zadovoljstva osjetim u zivotu.
Nece me spasiti ni molitva bOgu, ni Misa ni ispovjed, ni brigitine molitve zato jer svjesno i samovoljno idem za nasladom.
A za time idem jer nemam nikakvu drugu utjehu.
U svakom slucaju poslusat cu tvoj savjet imam i casoslov doma :b112: :b112:

Volimo mi svi neuredan život, ali je stvar koliko mu se opiremo, u tome je sva mudrost.
Dok god te te stvari smetaju i mrziš to što radiš, dotle imaš savjsti koja se opire tome, a šta misliš otkud to ne zadovljstvo??
To se dobro u tebi buni, jer ne može izači na površinu, za to i jesi takav i dobro je što se ne miriš s time, da se miriš, e to bi več bio problem!!

Vrh

PostPostano: 05 ruj 2013 21:45 
Odsutan

Podijelio: 10 zahvala
Zahvaljeno je: 33 zahvala
Samuel napisao:
marijaaaaa napisao:
Postovi koji nemaju veze s temom bit će brisani...ako se nastavite prepucavati...KLJUČAM!

Evo vidiš Mariju, i ona zna bit nekad nezadovljna, ali iskali svoj bijes na nama i odmah joj je lakše, ali mi kao pravi muškarci to stoječki istrpimo i baš nam je zato draga!! :D

Dragi Samy nema ovdje ništa osobne prirode...neki red mora postojati...a vi ste si dali oduška na ovoj temi...zašto da drugi čitaju vaša prepucavanja...

Vrh

PostPostano: 05 ruj 2013 21:47 
Odsutan

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 1 zahvala
Samuel napisao:
marijaaaaa napisao:

Evo vidiš Mariju, i ona zna bit nekad nezadovljna, ali iskali svoj bijes na nama i odmah joj je lakše, ali mi kao pravi muškarci to stoječki istrpimo i baš nam je zato draga!! :D

Srećom, koristim RSSOwl pa vidim obrisane upise. :D Zanimljivo da iz toga obrisanog posta onog druga možemo uzeti kao žrtveno janje i okriviti ga za sve probleme. :wink:

Odnosno, da malo prilagodim za ovu temu: nije li Sotona kriv za svu nesreću koja se Kartuzijancu događa?

Vrh

PostPostano: 05 ruj 2013 21:48 
Odsutan

Podijelio: 5 zahvala
Zahvaljeno je: 68 zahvala
Ma nisu to neka prepucavanja, to je više zachatavanje, ali obriši te neke nepotrebne postove koje misliš da jesu.
Samo opušteno sestro!! :wink: :wink:

Vrh

Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš uređivati postove ni odgovarati na postojeće].  [ 228 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 23  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]