dema napisao:
pozdrav svima,nova sam na forumu.oprostite sto ovako upadam,ali imam problem, a nemam se kome povjeriti ni traziti savjet.
nisam se ispovijedila godinama,pokusavala sam bezbroj puta ali bezuspjesno. zadnji pokusaj je bio u 8 mjesec kad sam isla na hodocasce Velikoj Gospi. cijelu noc sam zazivala Duha Svetog da mi pomogne i molila krunicu. Kad sam stala u red uhvatila me ogromna mucnina,tlo mi se pocelo gubiti pod nogama,mislila sam da cu past u nesvijest. nikad takav strah i paniku nisam osjetila,pobjegla sam glavom bez obzira. imam strasnu griznju savjesti zbog grijeha koje sam pocinila.svakodnevno osjecam nemir,ne sjecam se kad sam zadnji put doista bila mirna i radosna,a toliko to zelim i treba mi ispovijed. jos jedanput se ispricavam ako vas gnjavim i ometam i nadam se da netko ima dobar savjet
draga Dema nije to ništa neobično. Pogotovo kad se ide na ispovijed nakon dugo godina. Vidjet ćeš da će ti biti sve lakše i lakše kako ti ispovijedi postanu učestalije. Ja sam znala odrediti dan kad idem, spremila bi se, krenula, došla do vrata crkve, stala, napravila krug oko crkve i ...pošla doma
onda bi se popodne vratila i napokon ispovjedila
Bog se raduje kad Mu dođemo u ispovjedi i ne čeka bičem onog tko se iskreno kaje i vraća na pravi put
evo ti jedan link da te malo oslobodi straha:
http://www.tebe-trazim.com/forum/viewtopic.php?t=2408