www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 06 svi 2025 05:24

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 21 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 27 pro 2006 17:46 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 1 zahvala
FRANCISKA napisao:
knjižicu Kennetha E. Hagina, pisca koji mi je, nakon Duha Svetoga osobno, najviše otvorio duhovne oči. Ne treba ti puno novaca za njegove knjižice, tanke (20-30 str.) i jeftine ali bremenite spoznajom. Meni je najvažnija njegova knjižica "Autoritet kršćanina", naučila me je kako se mogu postaviti, kao kršćanka, prema svim problemima ovoga svijeta. Ona govori da kršćanin sa svojim stavom oprosta i "drugog obraza" nije nikakav papak, nego-ako je toga SVJESTAN, ako u aktivnom smislu upotrebljava Božju Riječ-svaki kršćanin je, po AUTORITETU koji je dobio od Krista, najjači i najsjajniji borac od svih. Zli se trudi svim silama da nas kršćane drži u neznanju o našoj snazi, i to mu dobro uspijeva. K. E. Hagin je autor koji ga snažno razotkriva, i koji nas uči aktivno živjeti Božju Riječ.

Jesmo li to mi "dobili novog učitelja" ili nam se nudi nešto novo,da ne kažem "bolje",pa su nam čitajući Sveto Pismo i Riječi Isusove nedostatne i nedovoljne ili pak druge denominacije imaju bolji način za "otvaranje duhovnih očiju".Stvarno,moj Bože, trebah s e zapitati,da li je sve što s e danas nudi toliko dobro, da ti više nisi potreban,ili smo mi (p)ostali slijepi ?pored zdravih očiju? :roll:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 28 pro 2006 13:03 
Odsutan

Zahvaljeno je: 46 zahvala
Nije posteno od nas da vracamo teme od onih clanova ,koji nisu tu..
Natanael nije tu,bilo bi divno da ti odgovori....

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 28 pro 2006 20:11 
Odsutan

Zahvaljeno je: 3 zahvala
joakim napisao:
FRANCISKA napisao:
knjižicu Kennetha E. Hagina, pisca koji mi je, nakon Duha Svetoga osobno, najviše otvorio duhovne oči. Ne treba ti puno novaca za njegove knjižice, tanke (20-30 str.) i jeftine ali bremenite spoznajom. Meni je najvažnija njegova knjižica "Autoritet kršćanina", naučila me je kako se mogu postaviti, kao kršćanka, prema svim problemima ovoga svijeta. Ona govori da kršćanin sa svojim stavom oprosta i "drugog obraza" nije nikakav papak, nego-ako je toga SVJESTAN, ako u aktivnom smislu upotrebljava Božju Riječ-svaki kršćanin je, po AUTORITETU koji je dobio od Krista, najjači i najsjajniji borac od svih. Zli se trudi svim silama da nas kršćane drži u neznanju o našoj snazi, i to mu dobro uspijeva. K. E. Hagin je autor koji ga snažno razotkriva, i koji nas uči aktivno živjeti Božju Riječ.

Jesmo li to mi "dobili novog učitelja" ili nam se nudi nešto novo,da ne kažem "bolje",pa su nam čitajući Sveto Pismo i Riječi Isusove nedostatne i nedovoljne ili pak druge denominacije imaju bolji način za "otvaranje duhovnih očiju".Stvarno,moj Bože, trebah s e zapitati,da li je sve što s e danas nudi toliko dobro, da ti više nisi potreban,ili smo mi (p)ostali slijepi ?pored zdravih očiju? :roll:

I meni prolazi kroz glavu kako bi Bibliju valjalo vise spominjati kao knjigu koja nam otvara oci i srce prema Bogu.
Ne moze se niti jedna knjiga mjeriti s Biblijom u kojoj su zapisane rijeci Isusa Krista...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 28 pro 2006 20:35 
Odsutan
Admin

Podijelio: 17 zahvala
Zahvaljeno je: 19 zahvala
Pa baš. Sviđalo mi se kad je Radigović pričao kako neznamo šta imamo. Zanimljiva je bila priča o bakici kojoj je ostavljeno silno bogatstvo, a ona je umrla u siromaštvu. Samo zato što nije znala pročitati oporuku. Ili ju nije čitala. Možda ju nije zanimala.
Biblija je oporuka namjenjena nama. Počmimo ju čitati i vidimo što je Bog sve namijenio. Uvjeren sam da će Bog tihim glasom urezati poneke rijeći u naša srca :D

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 30 pro 2006 12:03 
Odsutan

Zahvaljeno je: 3 zahvala
Franciska, samo nastavi tim putem, posebno ako Bibliju drzis za Knjigu nad knjigama. Nas oprez ne smatraj napadima, jer i sama poznajes kako samo malo treba sotoni da covjeka zavede, manje mu treba nego mi to mozemo zamisliti. A Biblija je ta koja svako zlo otkriva.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 30 pro 2006 16:28 
Odsutan
Novoregistrirani korisnik

Zahvaljeno je: 0 zahvala
nije da ju bakica nije htjela, niti da ju nije zanimala, ona je bila nepismena, i ostala bez bogatog nasljeđa, a odnosilo se na nas koji često ne čitamo Bibliju, pa ne znamo koje bogatsvo imamo i ne koristimo

Vrh
Citiraj  
 Naslov: ah te knjige
PostPostano: 05 tra 2007 22:37 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Braćo i sestre pored toliko katoličkih knjiga vi nabrojaste svako drugu protestantsku.Zašto?Zar nema dovoljno katoličkih?Ja osobno imam oko 400-500 knjiga duhovnog sadržaja a pročito sam skoro sve i netreba nam tuđa literatura.Na početku je neko napisao da je u kapelici nalazila knjižice i da su protestanti katolici.Nisu oni su kršćani ali ne katolici.BVB

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 21 tra 2007 11:14 
Odsutan

BTB ja bih ti preporučila knjigu KAKO PREPOZNATI ZAMKE ZLOGA od M.BOLOBANIĆA.
Nikad nemoj ništa forsirat,moli se za njega i prepusti sve Bogu i daće sestro vidićeš!! :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 21 tra 2007 11:21 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

hvala toya!
predala sam i njega i sebe, i naš budući zajednički život Gospodinu. i čvrsto vjerujem da će bit sve po BOžijoj volji.
:grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 21 tra 2007 14:22 
Odsutan

toya napisao:
BTB ja bih ti preporučila knjigu KAKO PREPOZNATI ZAMKE ZLOGA od M.BOLOBANIĆA.
Nikad nemoj ništa forsirat,moli se za njega i prepusti sve Bogu i daće sestro vidićeš!! :grlim te:

jako dobra knjiga,imam je i puno mi je pomogla,
preporučujem i knjigu -Dijagnoza duše-Tomislava Ivančića,
Bibliju,
ako je otvoren sve ovo će mu pomoći a ako nije
onda nema knjige koja to može učiniti
Bvb

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 21 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]