www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 15 svi 2025 17:37

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 3341 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 297, 298, 299, 300, 301, 302, 303 ... 335  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: 22 sij 2014 20:49 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 1 zahvala
Draga zagubljena.. sve će to proći... ;)
:a1250:
A za šeficu moli i blagoslivljaj ju koliko god to teško bilo.. Ne može ti nitko ništa dok si u molitvi i dok imaš Isusa koji ti pomaže da se sa svime nosiš.. :grlim te:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 22 sij 2014 21:01 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Božja ovčica napisao:
Draga zagubljena.. sve će to proći... ;)
:a1250:
A za šeficu moli i blagoslivljaj ju koliko god to teško bilo.. Ne može ti nitko ništa dok si u molitvi i dok imaš Isusa koji ti pomaže da se sa svime nosiš.. :grlim te:

Blagoslivljam ja cijelo vrijeme I mislim se da je ona samo jedna tuzna dusa koja ne zna gdje da udari, pa je nasla mene koja joj ne odgovara, ali sad je otisla predaleko I samo sam se slomila od placa.
Pomaze mi psalam 27, ali kao da Bozije Rijeci ne dopiru do mene. Ne osjetim tu hrabrost. Samo me drzi strah.
Ne popusta.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 22 sij 2014 21:09 
Odsutan

;) Nema veze što ne osjetiš.. Isus je s tobom..

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 22 sij 2014 21:37 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 48 zahvala
Zahvaljeno je: 31 zahvala
Božja ovčica napisao:
;) Nema veze što ne osjetiš.. Isus je s tobom..
]

I, u tebi....
A, ako je Bog s tobom, tko će protiv vas.....
- :a1250:
Dio homilije, citat:"Kršćani su Kristovi udovi i žive u Duhu Svetom. Duh Sveti, poput vjetra podiže bedeme Crvenog mora i tako krči novi put pred svakim tko priznaje Isusa Kristom.
Isus je poprimio miris i moje grješnosti. U moje ime javno se priznao grješnikom, kajao se za moje grijehe i Ivan ga je „oprao.“ To je vanjski znak da je u Isusu i meni Bog oprostio i izgovorio istu rečenicu koja je uklesana u njegovo i moje srce: „Ti si Sin moj, Ljubljeni! U tebi mi je sva milina!“ To je jamstvo kršćanskoga identiteta, po tome znam tko sam i da me Bog voli jer sam njegovo dijete, koje se diže i pada, ali Bog to zna jer On nadilazi svaki zakon i pravednost. On nije pristran. Jednostavno miriši na moju slabost i grješnost. Sve je to nevjerojatno. Hoćemo li to ipak osvojiti u svom srcu? Zato ću često ponavljati: ja sam ljubljeno dijete. Imam Oca, koji nikada ne skida s mene svoj pogled. Ljubi me u svome Sinu Isusu Kristu, kojeg je žrtvovao poput Abrahama za mene. Po njegovoj krvi imam pristup otvorenom nebu. Vodi me Duh Sveti, koji je poljubac Oca i Sina. On je i mene pomazao u sakramentu Krštenja. Živim život, koji mi On daje. Što želim još više? Tko mi može dati više?

pater Arek Krasicki, CSSp, OSijek Hr

Vrh
Citiraj  
PostOvaj post je obrisan od ana.zgb na 23 sij 2014 08:28.
Razlog: uredit ću ju još...
PostPostano: 23 sij 2014 08:34 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

cirenac@
Hvala dragi brate, na podrsci.
BTB

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 23 sij 2014 12:44 
Odsutan

Boudicca napisao:
Hvala vam što me bodrite, i hvala na molitvama :a1250:

iiiiiiiiiiiiiiiiii? Kako prošlo? Ne javljaš.. :o

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 23 sij 2014 16:11 
Odsutan

Podijelio: 92 zahvala
Zahvaljeno je: 123 zahvala
zagubljena napisao:
Molim vas da me se spomenete u molitvi. Moje kusnje su nemoguce. Nema kraja pristisku. Imam neki jadan posao I sad me hoce sefica istjerati svim silama. Nema sto mi ne govori. A, ne moze me izbaciti jer imam ugovor, pa me pritiska da ja sama odem. Ne znam kako cu dalje. Puna sam strahova, radim greske na poslu jos vece ,jer sam pod pritiskom. Molim se ,ali rijeci ohrabrenja ne dopiru do mene. Dijete mi jos ima alergiju za sto sam isto molila I bas je neko tesko razdoblje. Sutra cu otici na klanjanje, da predam Isusu, ali ja vise ni vidim izlaza.
Pomozite molim vas molitvom, jer bas mi je tesko.
Znam da samo ovdje dolazim moljakati,ali sad nisam bas za nista.

..NEMA JAČE MOLITVE od tvoje.. :D ponekad..ima..

..tvoje kušnje..su ljudske...kao i sviju nas..ponekad izgledaju beskrajno teške..a nisu ni približno.. :D

..zato večeras ..kad bude tišina..lijepo sijedni ...s mirom u srcu...
..i lipo se počni moliti za tvoju šeficu..
..prvo izbaci svu mržnju iz svog srca..prema njoj..
.i moli se za nju kao da se moliš za zdravlje svog djeteta..
..izmoli npr..Krunicu Božanskog milosrđa i 50 očenaša i zdravo marijo za nakanu za njeno zdravlje i dobro...
..dok se moliš neka ti njezin lik budu u mislima i u duhu...neka ti bude to radost u srcu..
..kad osjetiš milinu u svom srcu..dok se moliš za nju..znaj da je tvoja molitva počela djelovati..
..i sutra će te ona gledati drugim očima..jer si joj ti poslala...jedan divan paket ljubavi..
..preko duhovne mreže..
..kao što postoji ..elktr.mreža..pa mreža za mobitele..tako i ima ova duhovna..

..dok si se ti molila...ti se obratila glavnom šefu...u Duhovnom centru. ISUSU... :D
..a ON je onda tvoje molitve proslijedio njoj.(tvojoj šefici) ..i izmjenio joj neke postavke u duhu...
..jer je ISUSA ganula tvoja iskrena molitva iz srca i molitva prema "neprijatelju"
..jer i taj tvoj neprijatelj je BOŽJE dijete...koje treba spasiti..
..zato je molitva za druge , pogotovo neprijatelje tako moćna... :D

..tvoja šefica na svom duhovnom kanalu sluša svašta..pa joj se na mrežu ubacuju hakeri ...demoni iz svijeta tame..
..zato je njeno srce...okuženo porukama mržnje ..

..kad tvoj paket ljubavi ...koji si uputila njoj...on će proći tim duhovnim kanalom do njenog srca i očistiti ..
..ovu poruke mržnje...

..i sve će se promijeniti...

..jer LJUBAV JE NAJMOĆNIJA NA SVIJETU...

:D ..MOLITVE U ISTINSKOJ LJUBAVI..ISUS OBOŽAVA USLIŠITI...

..zato dok se ti moliš za neprijatelje..i TVOJE SRCE SE MJENJA...

..kreni... :b112: i VJERUJ...da će biti tako , za što se moliš..
..jer ako ne vjeruješ .-.Nećeš moći hoditi po vodi... :D

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 23 sij 2014 17:32 
Odsutan

Podijelio: 118 zahvala
Zahvaljeno je: 12 zahvala
zagubljena napisao:
Molim vas da me se spomenete u molitvi. Moje kusnje su nemoguce. Nema kraja pristisku. Imam neki jadan posao I sad me hoce sefica istjerati svim silama. Nema sto mi ne govori. A, ne moze me izbaciti jer imam ugovor, pa me pritiska da ja sama odem. Ne znam kako cu dalje. Puna sam strahova, radim greske na poslu jos vece ,jer sam pod pritiskom. Molim se ,ali rijeci ohrabrenja ne dopiru do mene. Dijete mi jos ima alergiju za sto sam isto molila I bas je neko tesko razdoblje. Sutra cu otici na klanjanje, da predam Isusu, ali ja vise ni vidim izlaza.
Pomozite molim vas molitvom, jer bas mi je tesko.
Znam da samo ovdje dolazim moljakati,ali sad nisam bas za nista.

Draga Zagubljena!
Ne plači i ne očajavaj ni zbog posla ni zbog djeteta.
Od tebe plačne nema koristi ni tvoj posao,ni obitelj a dijete najmanje.
Molit ću se za tvoje dijete i tebe.

Savjeti iz mog iskustva.

Prvo za dijete ,ono je majci najvažnije
Kreni s devetnicom post ,molitva ma samo jedan očenaš ako ne možeš više Blaženom Papi Ivanu Pavlu II,koji je meni u puno situacija pomogao (bolest oca,djeteta,muža..da ne nabrajam..) Ja i ne postim da se nešto patim ,samo se odreknem mesa i uvijek tako.
Uz to svake godine odemo obiteljski u Mariju Bistricu ili prije velike Gospe ili nakon polako odmolimo križni put od postaje do postaje i svatko moli svoje.
Na povratku odemo se počastiti nama je to i obiteljski izlet i zavjetno hodočašće.
I tu smo komotni,za Gospu je velika gužva a prije ili tjedan poslje se s mirom može moliti.
Naš Bog je veliki Bog,ne traži on puno ali i ono malo što traži mi mu ne dajemo.

Odmah počni postiti i moliti i već nakon nekoliko dana vidjet ćeš i znati da je djetetu bolje.
Iako ti molitva nije skoncentrirana,moli Bog sve razumije,on zna da imaš briga da ti je sad teško,sve će biti dobro vjerujjjj!

Kad alergijski napad krene kao majka već ga uhom čuješ ili je to suho kašljucanje ili sl. odmah tri do sedam dana ono sredstvo koje koristi Claretin ili već..ali i inhalacija pomaže puno,puno.
Imaš u ljekarni pravu posudicu za inahaliranje oko 25 kn košta,u to staviš kamilicu,tri kapi mente ili samo žlicu listova mente (čaja od mente) i kipuća voda i nakon nekoliko udisaja polagano popušta.
U sobi gdje spava staviš posudu punu tog istog da ovlažuje zrak.Ili samo kipuće vode.

Kad završiš sa molitvom,možda tabletice neće ni trebati.Znat ćeš,osjetit ćeš.

Posao
Svetom Josipu zaštitnik radnika,recept isti post,devetnica molitva kakvu ti obećaš.Vjeruj da pomaže i te kako.Bliska mi soba je bila skoro bez posla,kriza kucala na "sva " vrata ..učinila sam upravo ovo što tebi savjetujem i sve je bilo i bolje nego što smo se nadali.Ništa nisam govorila toj osobi ali kad se sve sredilo samo sam rekla odi plati misu zahvalnicu ili kako želiš na čast Sv. Josipu a Slavu Boga Oca Svemogućega koji je uslišao njegove mlitve.
Obećaj misu i plati kad stigneš.
Puno puta sam se osvjedočila u moć zagovora Sv. Josipa i u malim i velikim potrebama.
Možda je smješno ali istinito.
Moj muž uzme u ruke čekić ili neku bušilicu ..nakon što čujem da psuje (nikad Boga ne psuje ali od proizvođača do onog tko je to sve tako glupo smislio i zamislio..)..
Ja se samo povučem u sobu i kažem..Sv. Josipe pomozi,znaš da on pojma nema o majstoriranju a uvijek se trpa ..sad ću brzinski jedan očenašić na tvoje nakane za čije god dobro ti molio, molim te pomozi da on to obavi, a navečer ili..ću ti izmoliti npr. kunicu ili toliko i toliko očrnaša..i za nekoliko minuta mašina montirana ili slika postavljena a da ne fali pola zida"..:)))

Oprosti što se petljam,samo želim pomoći,jer je to meni pomoglo.Ako je netko bio "zagubljen" onda sam to ja i Bog mi na sve načine pokazuje da me voli.
Voli i tebe,vas ..zato glavu goreee i sve će izaći na dobro.
Samo vjeruj i moli. :a1250:

Molim za tebe i tvoje dijete,grlim te kršćanskom ljubavlju
:grlim te:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 23 sij 2014 17:54 
Odsutan
Novoregistrirani korisnik

Zahvaljeno je: 0 zahvala
Molio bih Vas da se pomolite za mene jer meni je jako teško moliti. Sutra imam jedan razgovor, da sve dobro prođe. Inače imam dosta problema sa javnim nastupima i razgovorima "face to face". Duže vremena Vas pratim iako gotovo da i nisam objavljivao postove.
Hvala Vam i BB

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 3341 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 297, 298, 299, 300, 301, 302, 303 ... 335  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]