www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 07 lip 2025 21:50

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 93 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: 01 vel 2014 18:08 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 10 zahvala
Zahvaljeno je: 38 zahvala
" Proteklih nekoliko mjeseci proveo sam pretražujući sudska izvješća o samoubojstvima na Internetu, iz puke znatiželje. I mogu vam reći da gotovo svaki put mrtvozornik dolazi do jednog te istog zaključka: "Oduzeo si je život u trenutku neuravnoteženog stanja uma." A potom slijedi životna priča sirotoga nesretnika: supruga mu se ševila s njegovim najboljim prijateljem, ostao je bez posla, kći mu je poginula u prometnoj nesreći prije nekoliko mjeseci...Halo, gospodine mrtvozorniče? Ima li koga? Žao mi je prijatelju, ali ja tu ne vidim nikakvo neuravnoteženo stanje uma. Štoviše, rekao bih da je frajer postupio upravo onako kako je morao. Čovjek trpi gomilanje nesreće na nesreću dokle god mu voda ne dođe do grla, a onda se fino uputi do najbližeg višeetažnog parkirališta u obiteljskom karavan, s komadom gumene cijevi. Nemojte mi reći da to ne kužite. nemojte mi reći da mrtvozornikovo izvješće ne bi trebalo glasiti:"Oduzeo si je život nakon što je prisebno i pomno razmotrio u kakav mu se jeb.. metež taj život u međuvremenu pretvorio."
Ne sjećam se da sam ikada pročitao novinski članak koji bi me uvjerio da je preminuli sišao s uma. Znate ono: Napadač Manchester Uniteda, zaručen s aktualnom misicom Švedske, ostvario je nedavno jedinstveni dvostruki uspjeh: on je jedini čovjek koji je u istoj godini osvojio FA Cup i Oscara za najbolju mušku ulogu. Nedavno je Steven Spielberg za neimenovani iznos otkupio prava na njegov prvi roman. Jedan njegov namještenik našao ga je kako visi s grede u vlastitoj konjušnici.
Dakle, nikada nisam vidio neko slično mrtvozorničko izvješće, no čak i ako postoje slučajevi u kojima si sretni, uspješni i daroviti ljudi oduzimaju život, mislim da čovjek može mirne duše zaključiti kako se ta čuvena ravnoteža uma doista poremetila. Ne kažem ja da ste zarukama s misicom Švedske, igrannjem za Man. United ili osvajanjem Oscara cijepljeni protiv potištenosti - uvjeren sam da niste. Samo želim reći da vam to ipak ide u prilog. Dovoljno je pogledati statistike. Mnogo su veće šanse da ćete dići ruku na sebe ako ste se nedavno razveli. Ili ako bolujete od anoreksije. Ili ako ste nezaposleni. Ili ako se bavite prostitucijom. Ili ako ste ratni veteran, ili ako ste bili silovani, ili ako ste izgubili dragu osobu. Ima nebrojeno mnogo čimbenika koji mogu gurnuti ljude u ponor, nijedan od tih čimbenika neće izazvati u vama nijedan drugi osjećaj osim jeb... očajanja." Duži put do dna, Nick Hornby

Brate - ne želim ti ovdje prosipati mudrosti.
Samo ti želim reći da briješ briju.
Nema osobe A i osobe B.
Svi okuse očaj kad tad.
Očaj, brate ima mnogo oblika.

"Sve sretne obitelji nalik su jedna na drugu, svaka nesretna, nesretna je na svoj način." Ana Karenjina, Tolstoj.

Pa daj se osvrni oko sebe.
Misliš da su svi ovi ljudi ovdje koji ti odgovaraju ogrezli u "sreći"?
Pa onda se forum ne bi zvao Tebe tražim.
Zvao bi se - Tebe sam našao.
Nitko ti neće odgovorit na ta pitanja, brate Kartuzijanac.
Nema slatkorječivih riječi od kojih ćeš se sutra probudit propošan, pojest zobene pahuljice i nać ljepotu u sutonu, zori, osmjehu malog i ostalim prdekanama.
Oprosti, ako te udavih.
I sebe udavih.
Samo mislim da briješ briju koju obično briju nesretni ljudi - a to je da su oni najnesretniji.
I što bi brisao to što si napisao?
Misliš da svi ovdje samo silno žele pročitat još jednu sladunjavu priču?
Ma nije tako. Nije, stvarno nije.
Puno sreće, nadam se da će tvoja muka uskoro bar malo popustit.
:*

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 01 vel 2014 18:26 
Odsutan

Podijelio: 1 zahvala
Zahvaljeno je: 14 zahvala
perokvrzica napisao:
" Proteklih nekoliko mjeseci proveo sam pretražujući sudska izvješća o samoubojstvima na Internetu, iz puke znatiželje. I mogu vam reći da gotovo svaki put mrtvozornik dolazi do jednog te istog zaključka: "Oduzeo si je život u trenutku neuravnoteženog stanja uma." A potom slijedi životna priča sirotoga nesretnika: supruga mu se ševila s njegovim najboljim prijateljem, ostao je bez posla, kći mu je poginula u prometnoj nesreći prije nekoliko mjeseci...Halo, gospodine mrtvozorniče? Ima li koga? Žao mi je prijatelju, ali ja tu ne vidim nikakvo neuravnoteženo stanje uma. Štoviše, rekao bih da je frajer postupio upravo onako kako je morao. Čovjek trpi gomilanje nesreće na nesreću dokle god mu voda ne dođe do grla, a onda se fino uputi do najbližeg višeetažnog parkirališta u obiteljskom karavan, s komadom gumene cijevi. Nemojte mi reći da to ne kužite. nemojte mi reći da mrtvozornikovo izvješće ne bi trebalo glasiti:"Oduzeo si je život nakon što je prisebno i pomno razmotrio u kakav mu se jeb.. metež taj život u međuvremenu pretvorio."
Ne sjećam se da sam ikada pročitao novinski članak koji bi me uvjerio da je preminuli sišao s uma. Znate ono: Napadač Manchester Uniteda, zaručen s aktualnom misicom Švedske, ostvario je nedavno jedinstveni dvostruki uspjeh: on je jedini čovjek koji je u istoj godini osvojio FA Cup i Oscara za najbolju mušku ulogu. Nedavno je Steven Spielberg za neimenovani iznos otkupio prava na njegov prvi roman. Jedan njegov namještenik našao ga je kako visi s grede u vlastitoj konjušnici.
Dakle, nikada nisam vidio neko slično mrtvozorničko izvješće, no čak i ako postoje slučajevi u kojima si sretni, uspješni i daroviti ljudi oduzimaju život, mislim da čovjek može mirne duše zaključiti kako se ta čuvena ravnoteža uma doista poremetila. Ne kažem ja da ste zarukama s misicom Švedske, igrannjem za Man. United ili osvajanjem Oscara cijepljeni protiv potištenosti - uvjeren sam da niste. Samo želim reći da vam to ipak ide u prilog. Dovoljno je pogledati statistike. Mnogo su veće šanse da ćete dići ruku na sebe ako ste se nedavno razveli. Ili ako bolujete od anoreksije. Ili ako ste nezaposleni. Ili ako se bavite prostitucijom. Ili ako ste ratni veteran, ili ako ste bili silovani, ili ako ste izgubili dragu osobu. Ima nebrojeno mnogo čimbenika koji mogu gurnuti ljude u ponor, nijedan od tih čimbenika neće izazvati u vama nijedan drugi osjećaj osim jeb... očajanja." Duži put do dna, Nick Hornby

Brate - ne želim ti ovdje prosipati mudrosti.
Samo ti želim reći da briješ briju.
Nema osobe A i osobe B.
Svi okuse očaj kad tad.
Očaj, brate ima mnogo oblika.

"Sve sretne obitelji nalik su jedna na drugu, svaka nesretna, nesretna je na svoj način." Ana Karenjina, Tolstoj.

Pa daj se osvrni oko sebe.
Misliš da su svi ovi ljudi ovdje koji ti odgovaraju ogrezli u "sreći"?
Pa onda se forum ne bi zvao Tebe tražim.
Zvao bi se - Tebe sam našao.
Nitko ti neće odgovorit na ta pitanja, brate Kartuzijanac.
Nema slatkorječivih riječi od kojih ćeš se sutra probudit propošan, pojest zobene pahuljice i nać ljepotu u sutonu, zori, osmjehu malog i ostalim prdekanama.
Oprosti, ako te udavih.
I sebe udavih.
Samo mislim da briješ briju koju obično briju nesretni ljudi - a to je da su oni najnesretniji.
I što bi brisao to što si napisao?
Misliš da svi ovdje samo silno žele pročitat još jednu sladunjavu priču?
Ma nije tako. Nije, stvarno nije.
Puno sreće, nadam se da će tvoja muka uskoro bar malo popustit.
:*

Evo ga post koji cekam vec vise od pola godine.
To je to svaka ti cast... nadodao bi jos na ovo...
U svemu tome, covjek je sam, i zbog sebicnosti drugih oko sebe, svi ce ti pomoci, ljudi na forumu ce ti reci biti ce bolje, ali iza toga bas ih briga, ma i onaj tko te ostavio, napustio reci ce ti bitces ti bolje ajde ne zasluzujem ja tebe, ali rezultat je isti...i tada nam je potreban Bog.
Dobro mi je rekla jednom zgodom bivsa djevojka....
Zasto je moj tata uspjesan covjek?
Zato jer se okrenu sebi i svojim rukama. Zasto ima sve to? Zato jer je doslovno pisao krv da stekne to?
Zasto izgleda neslomljiv i jak? Zato jer kad mu je tesko, ude u svoju sobu zatvori vrata iza sebe, i onda samo zidovi cuju njegovu bol, muku, patnju, viku...
Mi ljudi smo skloni kad nam je tesko traziti utjehu i onda je trazimo u Bogu jer eto nitko nam drugi ne zeli pmoci, sami smo, i potreban nam je Bog.
Umjesto da shvatimo da smo sami i stvorimonesto ili umremo pokusavajuci.

Ja krecem sam stvarati svoju srecu, a Bog... On ako zeli moze me vratiti samo tako da mi dokaze da je tu i da mi vrati osobu koju sam izgubio... jer nisam je ja izgubio izgubio sam je radi smradova koji su ljubomorni i zavidni i koji nist stali sve dok mi je nisu odustali.

A ja cu se izdici iz ovoga sam bez pomoci icije, ali ovo mi je skola da vise nikada ne vjerujem niti jednom covjeku i ne otvorim mu se...pogotovo zanskoj osobi... sve je u redu tu sam pomoci cu... ali granice postoje koje nitko ziv vise prelaziti nece.

A Bog ako me voli neka napravi pravdu i pravednost... pa cu mu se cijeli podloziti... a do tada ja nemam vremena moliti se Bogu koji me ne cuje i koji ne zeli ostvariti moju normalnu zelju, bez nekih cuda i necega...zar je nepravedno i cudo da mi vrati osobu koju sam izgubio radi tuđeg zla?
Kakav je to onda Bog.

Eto svejdoci ste mi ako me zeli neka mi dokaze, ne trazim da side s kriza niti cudes trazim ono sto su mi drugi nepravedno oduzeli... ne trazim ni osvetu ni zlo njima... ako nije Sposoban napraviti me sretnim... neka bude iskren i napravit cu ja sam sebe sretnim....
Eto ovo jemoj zadnji post ovdje... pozdravljam vas sve i hvala vam.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 01 vel 2014 18:41 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 12 zahvala
Zahvaljeno je: 62 zahvala
Kartuzijanac napisao:

U svemu tome, covjek je sam, i zbog sebicnosti drugih oko sebe, svi ce ti pomoci, ljudi na forumu ce ti reci biti ce bolje, ali iza toga bas ih briga, ma i onaj tko te ostavio, napustio reci ce ti bitces ti bolje ajde ne zasluzujem ja tebe, ali rezultat je isti...i tada nam je potreban Bog.
Zato jer se okrenu sebi i svojim rukama. Zasto ima sve to? Zato jer je doslovno pisao krv da stekne to?
Zasto izgleda neslomljiv i jak? Zato jer kad mu je tesko, ude u svoju sobu zatvori vrata iza sebe, i onda samo zidovi cuju njegovu bol, muku, patnju, viku...
Mi ljudi smo skloni kad nam je tesko traziti utjehu i onda je trazimo u Bogu jer eto nitko nam drugi ne zeli pmoci, sami smo, i potreban nam je Bog.

Ja krecem sam stvarati svoju srecu, a Bog... On ako zeli moze me vratiti samo tako da mi dokaze da je tu i da mi vrati osobu koju sam izgubio... jer nisam je ja izgubio izgubio sam je radi smradova koji su ljubomorni i zavidni i koji nist stali sve dok mi je nisu odustali.

A ja cu se izdici iz ovoga sam bez pomoci icije, ali ovo mi je skola da vise nikada ne vjerujem niti jednom covjeku i ne otvorim mu se...pogotovo zanskoj osobi... sve je u redu tu sam pomoci cu... ali granice postoje koje nitko ziv vise prelaziti nece.

A Bog ako me voli neka napravi pravdu i pravednost... pa cu mu se cijeli podloziti... a do tada ja nemam vremena moliti se Bogu koji me ne cuje i koji ne zeli ostvariti moju normalnu zelju, bez nekih cuda i necega...zar je nepravedno i cudo da mi vrati osobu koju sam izgubio radi tuđeg zla?
Kakav je to onda Bog.

Eto svejdoci ste mi ako me zeli neka mi dokaze, ne trazim da side s kriza niti cudes trazim ono sto su mi drugi nepravedno oduzeli... ne trazim ni osvetu ni zlo njima... ako nije Sposoban napraviti me sretnim... neka bude iskren i napravit cu ja sam sebe sretnim....

Da sve to stoji, da treba zasukat rukave i bacit se na posao ako misliš nešto imat. Ali to s druge strane ne znači da mi ne trebamo Boga. Ne mi TREBAMO Boga, jer bez njega smo lak plijen đavlu, i hordi demona s kojima se nijedan čovjek ne može nosit. To je jednostavno tako.

Kažeš ti krećeš stvarat svoju sreću, heh, nisi jedini, i komunisti su išli stvarat bolji svijet, kako je priča završila svi vide. Pogledaj različite svjetske sanjare koji su sanjali i fantazirali o boljem svijetu, jesu ga ostvarili, nisu.

Kad si pisao svoju životnu priču, po onom šta si pisao Bog ti je pomagao, imao si noćne more pravoslavni svećenik je to riješio, i par puta tako u životu si pisao da je Bog intervenirao i poslije si svaki put išao svojim putem i di te to dovelo.
Sjećam se da si jedanput kukao kako ekipa oko tebe ima aute i love komade i šta ima fali.

Mene zanima ako odustaneš od Boga koliko dugo će ti trebati prije nego što padneš u iste grijehe kao i oni ili još gore???

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 01 vel 2014 18:43 
Odsutan

Podijelio: 92 zahvala
Zahvaljeno je: 123 zahvala
johnny 5 napisao:
dado1642 napisao:
Vidiš, dragi Kartuzijanče...ne postoji čovjek koji nema problema...mene je ostavila zaručnica, i gle baš čudno...opet se vratim Bogu u naručje...
Zar ne znaš da su Njegove misli iznad naših, Njegovi putovi su bolji od naših...priznajem teško je i meni...često razmišljam sam...onda otvorim Bibliju i čitam...i gle...drugima je također teško...pomolim se i vrati mi se osmijeh na lice.
Čovječe prestani tugovati, uzmi Božju Riječ i poslušaj što ti kaže. Prepusti Gospodinu putove svoje, priznaj da si slab i nemoćan i da bez njega ne možeš ništa.
Bog te blagoslovio i sačuvao. Amen. Aleluja

Ma te žene čovječe, samo probleme rade.
Jedu zabranjene jabuke, lome nježna muška srca, potiču ratove, sve zlo i naopako. :wink:

..ja volim žene...
..a žene su zločeste...
..kad su muškarci...šonje i mlakonje.. :a1407: :a1163: :a1490:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 01 vel 2014 18:47 
Odsutan

Podijelio: 92 zahvala
Zahvaljeno je: 123 zahvala
poriluk napisao:
johnny 5 napisao:
dado1642 napisao:
Vidiš, dragi Kartuzijanče...ne postoji čovjek koji nema problema...mene je ostavila zaručnica, i gle baš čudno...opet se vratim Bogu u naručje...
Zar ne znaš da su Njegove misli iznad naših, Njegovi putovi su bolji od naših...priznajem teško je i meni...često razmišljam sam...onda otvorim Bibliju i čitam...i gle...drugima je također teško...pomolim se i vrati mi se osmijeh na lice.
Čovječe prestani tugovati, uzmi Božju Riječ i poslušaj što ti kaže. Prepusti Gospodinu putove svoje, priznaj da si slab i nemoćan i da bez njega ne možeš ništa.
Bog te blagoslovio i sačuvao. Amen. Aleluja

Ma te žene čovječe, samo probleme rade.
Jedu zabranjene jabuke, lome nježna muška srca, potiču ratove, sve zlo i naopako. :wink:

i odbijaju dat mužu malo bunga bunga kada je njega volja.....

:b112: :b101: :b101: :b101: :b101:

..kad muž vidi ženu samo kao ukras oko "bunga bunga" :a1490: :b101:

..kad joj kaže da je prelijepi cvijet..
..da je tako divna...i posebna..
..otpjeva neku ljubavnu pjesmu..
..i kaže joj da je voli..

..isto nema bunga bunga... :a1490: :a1407: :b101:

..prvo joj mora dati....karticu ili keš za šoping.
..tek onda ..pita za bunga bunga..

..ako mu već nije dop......
..pa pije s dečima u birtiji... :a1407: :a1490: :a1163: :b101:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 01 vel 2014 18:54 
Odsutan

johnny 5 napisao:
Kartuzijanac napisao:

Kakav je to onda Bog.

Da sve to stoji, da treba zasukat rukave i bacit se na posao ako misliš nešto imat. Ali to s druge strane ne znači da mi ne trebamo Boga. Ne mi TREBAMO Boga, jer bez njega smo lak plijen đavlu, i hordi demona s kojima se nijedan čovjek ne može nosit. To je jednostavno tako.

Kažeš ti krećeš stvarat svoju sreću, heh, nisi jedini, i komunisti su išli stvarat bolji svijet, kako je priča završila svi vide. Pogledaj različite svjetske sanjare koji su sanjali i fantazirali o boljem svijetu, jesu ga ostvarili, nisu.

Kad si pisao svoju životnu priču, po onom šta si pisao Bog ti je pomagao, imao si noćne more pravoslavni svećenik je to riješio, i par puta tako u životu si pisao da je Bog intervenirao i poslije si svaki put išao svojim putem i di te to dovelo.
Sjećam se da si jedanput kukao kako ekipa oko tebe ima aute i love komade i šta ima fali.

Mene zanima ako odustaneš od Boga koliko dugo će ti trebati prije nego što padneš u iste grijehe kao i oni ili još gore???

Na zalost moam odgovoriti.

Samo vi budite jadni roboti... ja ne zelim... i nece mi On nametati svoju volju stvorio me slobodnog a tlaci me svojim zahtjevima... predas mu se svam i dalje te tlaci... ne treba mi za moje dobro da jedva prezivljavam, ne treba mi za moje dobro u zivotu osoba koja mi se ne svida... naci cu sam ono sto mi se svida.
11 Godina vjere, duboke vjere u nekakvo tlacitelja e pa dosta je toga... samo vam kazem... pogledajte rezultate vase vjere i predanosti... govore sami a sebe ne treba vam nitko drugi reci.
I da taj covjek ima i sretan je i to bez Boga. Dokaz da se moze. K tome Bog je svojoj kceri, Bog je meni... jer ima moc da rasturi neciju zelju, slobodu i vezu i to u 21 stoljecu... On je Bog a ne Bog koji je negdje na nebesima i koji sve to gleda i dopusta.
Ali neka ja tom covjeku oprastam i zahvalan sam mu je sam se naucio da drugi puta na slicnu stvar kad mi neko napravi polomim mu sve kosti na licu mjesta... a ne traziti pravdu gdje je nikada necu dobiti.
Mogu ja i sada ali necu... nisam takav covjek to bi moga napraviti samo kada sam impulzivan.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 01 vel 2014 19:27 
Odsutan

Ljudi moji pomirite se s time... Crkva... sto mislite odakle im toliko imovine, zemljista, novaca? Ja cu vam reci odakle im... stvorili su na nevinoj krvi... spaljivajuci ljude koji su imali posjede i zemljista optuzivajuci ih lazno da su vjestice i carbonjaci za vrijeme inkvizcije i ta imovina bi pripisala se Crkvi. Koliko ljudje je pobijeno u ime Isusa Krista? Zar ne viditi kako popovi iz vas crpe i to malo novaca sta imate... a sto okolo rade? Zagrebacki kardinal... olicije bahatog arogantnog covjeka koji je pohlepan za novcem i samo mu je to bitno... koliko takvih ima? A sta rade, celibat? Hahaha ma dajte molim vas... sto se radi s pedofilima svecenicima? brze boljei zakljucaju da im se ne sudi za njih nema suda!!! I mi to sve dopustamo? Ili se okrenite i odbacite te vukove ili trpajte njihove trbuhe i klanjajte se Bogu koji uziva u vasim patnjama.Toliko od mene.
Zakljucajte ovo modovi... da se ne vidi da ljudi ne vide pravu istinu... brzo sto prije.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 01 vel 2014 19:37 
Odsutan

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 2 zahvala
Kartuzijanac napisao:

A Bog ako me voli neka napravi pravdu i pravednost
... pa cu mu se cijeli podloziti... a do tada ja nemam vremena moliti se Bogu koji me ne cuje i koji ne zeli ostvariti moju normalnu zelju, bez nekih cuda i necega...zar je nepravedno i cudo da mi vrati osobu koju sam izgubio radi tuđeg zla?
Kakav je to onda Bog.

Kako te nije strah Bogu svemogućemu postavljati uvjete? Što On tebi treba dokazivati?
Sam ćeš se izdići iz toga, pa hajde onda...što kukaš tu po forumu vječno? Što čekaš?

Malo o toj pravdi koju čekaš: "Tražite najprije Božje kraljevtsvo i pravdu Njegovu, i sve drugo bit će vama dodano..."

Ti se nemaš vremena moliti Bogu koji neće tvoje želje ispunit, vratit ti tu žensku kojom si poprilično opsjednut - za tebe nije zdravo da si s njom jer tvoj odnos prema ovome što se događa nije zdrav. Što ti znaš što Bog ima na umu? Što ti znaš što je za tebe najbolje?
Ako znaš, zašto ti sad život nije sjajan? Prestani upirati prste u druge koji su ti "uništili" život...

A ovo zadnje...."ako me želi neka mi dokaže...ne tražim da siđe s križa ni čudesa..." - Čovječe, čuješ li ti sebe?
Ako te želi? Ne tražiš čudo?
Ti si slijep kod očiju, jer taj Bog te tako voli da je umro na križu za tebe! Zar to nije čudo - da se Stvoritelj zbog stvorenja da poniziti, mučiti i raspeti? Što još ti hoćeš? Ne trebaju ti čudesa?
Kad ti to nije dovoljno...što drugo ti želiš?
Tebi, čovječe, da i mrtvi ustaju ne bi uzvjerovao. Uistinu, ne bi. Opet bi kukao da te On ne voli i ne želi i dao bi mu opet nove uvjete i nove zahtjeve.
Ja bih se bojala govoriti tako o Bogu svemogućemu.
Neka ti Bog pomogne!

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 01 vel 2014 19:41 
Odsutan

E pa taj Bog svemoguci je napravio da se ne bojim ni nicega vise ni Njega ni Sotone ni pakla...
Jesam li ja trazio da umre za mene na krizu?
Radi cudesa, umire za nas... a nije u stanju ( ne meni nego vecini ljudi ) ispuniti zelju da ne dozive nepravdu vec ako je dozive da se vrati pravda...zar da se takvog nesposobnog Boga bojim? Niposto.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 01 vel 2014 19:48 
Odsutan

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 2 zahvala
A zašto bi mi bijedni griješnici, nezahvlani i sebični, imali ovdje pravdu, a On je živio proganjan, preziran i bio lažno optužen od ljudi?
Neznam što da ti kažem...Sotona svaku riječ pamti i jednom će ti ove riječiti baciti u lice...mogao bi se bojati jednom.
I jako puno izazivaš Oca, vrijeđaš Ga i bogohuliš ovdje...Pazi da ti On ne pokaže svoju snagu! Jer velik je i moćan Otac!

Ja te sada pozdravljam, jer neću slušati takve gadosti o mom Ocu koji je svemoguć i savršen.

Slava Bogu!!!!
Velik je i dostojan svake hvale Otac naš Nebeski!

Zadnja izmjena: Boudicca; 01 vel 2014 19:50; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 93 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]