www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 14 svi 2025 22:39

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 3341 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 309, 310, 311, 312, 313, 314, 315 ... 335  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: 09 svi 2014 16:42 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Moja molba je da se molite za mene jer me jako muči ljubomora i zavist prema jednoj prelepoj devojci koja mi ništa zaista nije nažao učinila osim što je tako lepa i što se verovatno zaljubila u nekoga za koga sam imala neke iluzije pa su se rasplinule, ali ostao je osećaj neke ljubavi prema njemu,...ovo je malo zbrda zdola napisano ali zaista mi je teško, vidjam je svakodnevno na poslu, a obuzme me neki grč, nešto što ne mogu da iskontrolišem, pa počinjem i da je mrzim...lepo ne mogu da je vidim...strašno... :twisted: :twisted:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 09 svi 2014 20:05 
Odsutan
Moderator
Moderator

Podijelio: 358 zahvala
Zahvaljeno je: 292 zahvala
Dorka napisao:
Moja molba je da se molite za mene jer me jako muči ljubomora i zavist prema jednoj prelepoj devojci koja mi ništa zaista nije nažao učinila osim što je tako lepa i što se verovatno zaljubila u nekoga za koga sam imala neke iluzije pa su se rasplinule, ali ostao je osećaj neke ljubavi prema njemu,...ovo je malo zbrda zdola napisano ali zaista mi je teško, vidjam je svakodnevno na poslu, a obuzme me neki grč, nešto što ne mogu da iskontrolišem, pa počinjem i da je mrzim...lepo ne mogu da je vidim...strašno... :twisted: :twisted:

:a1250:

Evo link s molitvom,koju bi ti trebala moliti http://www.msgr-bolobanic.com/mol_protiv_svakog_zla.htm

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 09 svi 2014 20:08 
Odsutan
Moderator
Moderator

Podijelio: 358 zahvala
Zahvaljeno je: 292 zahvala
zagubljena napisao:
Majka mi je u bolnici, uskoro bi trebala na operaciju, ako nalazi budu bolji. Ako možete samo je se spomenuti, da joj dragi Bog da snage da sve izdrži, jer je jako slaba i psihički i fizički.
Neka Otac nas blagoslovi doktore i sestre, da joj pomognu i da terapija uspije. :a1250:
BVb

:a1250: Bit će to sve dobro.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 09 svi 2014 21:18 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Zahvaljeno je: 1 zahvala
ita napisao:

:a1250: Bit će to sve dobro.

Vjerujem da hoće, ali je ponekad baš teško i treba mi podrška ovog foruma.
Bog nas sviju blagoslovio.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 10 svi 2014 09:54 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Evo da vam posvjedocim za kakvu ste osobu molili.
Sad kad su joj bolovi laksi, ona se ustala iz kreveta i otisla drugu staru baku, pacijenticu, hraniti.
Baka ne moze nista, sestara nema, eto nasla se moja majka.
Sram me je bilo kad mi je rekla sto radi.
Sram me je bilo, jer ja na mali kriz padam,a vidi nje.
To se zove zagrli svoj kriz i nosi!
Boze pozivi mi je, da naucim jos puno od nje, o Tebi.
Bog nas blagoslovio sviju. :a1250: .

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 10 svi 2014 11:41 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova
Korisnik s više od 100 postova

@ Dorka..
kaze don Damir Stojic u jednom od predavanja da blagoslivljamo osobe prema kojima osjecamo lose nesto. U pocetku ce biti tesko ali sto vise blagoslivljes bit ce lakse a vas odnos bolji.. sad cu iz sjecanja napisati, rekao je ovako nekako ako ne mozemo oprostiti a u tvom slucaju voljeti.. Isuse, ja toj osobi ne mogu oprostiti, ne mogu je voljeti.. ali zelim.. zelim zivjeti u miru s njom iako me koce moji osjecaji i slabost.. pomozi mi ti da joj oprostim. tako nekako.. imam to zapisano pa kad nađem, prepisem..
Cijelo vrijeme govori Isuse predajem ti nas odnos, nju i sebe, makni ove osjecaje od mene.. tako sam ucinila par puta i sve se zavrsilo u miru..
@ zagubljena
divim se snazi tvoje majke i gesti koju je napravila.. neka ju Bog blagoslovi i cuva..

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 10 svi 2014 13:58 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 12 zahvala
Zahvaljeno je: 62 zahvala
Dorka napisao:

Već je pozitivno što si dovoljno iskrena prema sebi da priznaš da imaš problem, to je prvi korak. To su međuljudski odnosi, pogotovo muško ženski kad je više osoba u igri, komplikacije samo takve.

Ne vjerujem da postoji neka posebna molitva koju trebaš moliti, jednostavno moli Gospodina da te riješi toga i sama sebi ponavljaj da ti ta ženska nije ništa krivo učinila jer stvarno nije, al osjećaji te vuku. Sotona sigurno koristi priliku da se uvali u situaciju tak da budi svjesna toga.

Al kažem pozitivno je što si dovoljno iskrena i ponizna da sama sebi to priznaš. :b112:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 11 svi 2014 20:09 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Sutra dobijamo dijagnozu. molim vas spomenite se moje majke, barem blagoslovom.
BVB

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 11 svi 2014 23:48 
Odsutan

Podijelio: 48 zahvala
Zahvaljeno je: 31 zahvala
zagubljena, al si ti nas slagala (moraš na ispovijed)
još kako si pronađena, ljubljena i od Boga zamilovana,
i tvoja majka, po tvojim molitvama......
mijenjaj nick u pronađena ljubav,
a, majka, je u nasigurnijim rukama,
no, molit ćemo za nju,
da u njima i ostane,
kakav god bio rezultat..
:twisted: :twisted: :twisted:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 12 svi 2014 08:18 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Ja sad ovo nisam skuzila. Šta sam slagala. Ona je u bolnici i došla je s jednom dijagnozom, a sad dr kaže da ceka nalaz ct za drugu dijagnozu.
S tim se nije šaliti. Bar ne meni. Ja joj ne mogu pomoći već molitvom i da je tjesim.
Brate Cirenac ja sad ovo ne razumijem ili nisam u stanju razumjeti.
BTB

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 3341 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 309, 310, 311, 312, 313, 314, 315 ... 335  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]