www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 21 lip 2025 22:48

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 1228 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 123  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: 24 svi 2014 20:02 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 5 zahvala
Slazam se sa tobom nagaru,osim u tom pismu.
Treba mu oprostiti i to stoji.
Ali puno je nejasnoca

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 25 svi 2014 16:12 
Odsutan

Podijelio: 22 zahvala
Zahvaljeno je: 72 zahvala
nina fuentes napisao:
BOK!dANAS SAM NOVA NA OVOM FORUMU.DOSLA SAM ,TRAZIM POMOĆ,SAVJET,MISLJENJA KAJ DA NAPRAVIM U VEZI BIVSEG!!!mene je prije godinu dana decko ostavio s kojim sam bila u vezi 3 mj.OD TADA NE PRESTAJEM MISLITI NA NJEGA nedostaje mi,hocu da se vrati.U BUDIMPESTI SAM VIDLA JEDNOG DECKA KOJI JE NJEMU SLICAN u tom momentu sam se zaplakala ,u tom ktrenutku sam htjela se vratiti u zg k njemu a znam da nemogu kad smo prekinuli.Svaki dan mislim na njega,molim boga da mi ga vrati ,hocu ga vidjeti,hocu ga zagrliti,biti s njiom ponovo,a on je krenuo dalje,i mislim da ima drugu.Pomozite mi ga vratit,savjetujte mi sto da napravim, sve mi je blokirao ,na portalima ,na mobu,doma k njemu nesmijem ici,inace bu problemi ,inace zabranio mi je...ocajna sam,volim ga neznam vise kaj da napravim.
P.S.i on mi je bio prva ljubav, i nekako vidim buducnost s njim,a on ne,i misli da sam jednostavna da on ne vidi buducnost neznam vise uplasio se itd..RECITE BILO KAJ,SAVJETUJETE ME,ideju mi djte kako da rijesim problem,previse se mucim,nemma mira,neznam vise kaj uciniti u vezi njega.MOLITE SAMNOM,POMOZITE MI,DAJTE MI NADU DA CE JAVITI,DA CU GA MOCI VIDJETI,PORAZGOVARATI ITD..pREVAZNA MI JE OSOBA U ZIVOTU.

"Ljubav je brza, iskrena pobožna, ugodna i prijatna; ona
je snažna i strpljiva, vjerna, mudra, dugotrpna, hrabra i
nikad ----sama sebe ne traži. Čim tko sam sebe traži,
odmah se odriče ljubavi.
Ljubav je oprezna, ponizna i prava; ona nije mekušna i lakoumna, ne teži za ispraznim stvarima; ljubav je trijezna, čista, postojana i mirna, a čuva sva sjetila.
Ljubav je starješinama podložna i poslušna, sebe malo cijeni i prezire, a prema Bogu je pobožna i zahvalna; u njega se i onda još uzda i nada, kad ne nalazi u Bogu osjećajne utjehe jer bez bola nema ljubavi.
Tko nije spreman sve trpjeti i ljubljenome biti na volju, nije vrijedan da mu se kaže da ljubi.
Tko ljubi, treba da zbog ljubimca drage volje prigrli
sve teško i gorko a ne da dopusti da ga nezgode
odvrate od njega."

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 26 svi 2014 06:30 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 12 zahvala
Zahvaljeno je: 62 zahvala
SlijepiPutnik napisao:

odmah se odriče ljubavi.
Ljubav je oprezna, ponizna i prava; ona nije mekušna i lakoumna, ne teži za ispraznim stvarima; ljubav je trijezna, čista, postojana i mirna, a čuva sva sjetila.
Ljubav je starješinama podložna i poslušna, sebe malo cijeni i prezire, a prema Bogu je pobožna i zahvalna; u njega se i onda još uzda i nada, kad ne nalazi u Bogu osjećajne utjehe jer bez bola nema ljubavi.
Tko nije spreman sve trpjeti i ljubljenome biti na volju, nije vrijedan da mu se kaže da ljubi.
odvrate od njega."

Sve to zvuči tip top, al di bi ja to mogao vidjet u stvarnom svijetu, šta bi trebao vjerovat da svi koji pišu na ovom forumu i u braku su da je njihova ljubav takva. I kad su se ljudi upoznavali i hodali sigurno su odmah prepoznali čistoću svoje ljubavi i onda samo rasli u savršenosti i sve je bilo divno i krasno. Vitezovi su čuvali granice a slavuji su pjevali u zoru.

cirenac napisao:
odi kod svećenika....
kao i prije?

Što je autor htio reći??? :l30:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 26 svi 2014 07:13 
Odsutan

Podijelio: 48 zahvala
Zahvaljeno je: 31 zahvala
cirenac napisao:
johnny 5 napisao:

A šta jeste vjernici ti i on, pa ste hodali u čistoći, zajedno molili, išli na mise???

odi kod svećenika....
kao i prije?

Slično što i ti,
samo za razmislit...

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 26 svi 2014 07:32 
Odsutan

Podijelio: 22 zahvala
Zahvaljeno je: 72 zahvala
johnny 5 napisao:
SlijepiPutnik napisao:

odmah se odriče ljubavi.
odvrate od njega."

Sve to zvuči tip top, al di bi ja to mogao vidjet u stvarnom svijetu, šta bi trebao vjerovat da svi koji pišu na ovom forumu i u braku su da je njihova ljubav takva. I kad su se ljudi upoznavali i hodali sigurno su odmah prepoznali čistoću svoje ljubavi i onda samo rasli u savršenosti i sve je bilo divno i krasno. Vitezovi su čuvali granice a slavuji su pjevali u zoru.
0:

Ono sto nam je u srcu to vidimo i oko sebe. Tko gleda ocima vjere, taj se uvijek pouzda. A Bog je onaj koji dotice srca i pameti, a ne ljudske mudrolije. Nitko nista ne spoznaje bez Boga.

Vi imate neke ideale koje predstavljate kao uvjet ljubavi...Jeste li sami ispunili te uvjete? Govorite iz iskustva? U Vasem pisanju je ton, kao da se osjecate prozvani, iako poruka nije bila upucena Vama. I nije se ticala svih na forumu i onih u braku, vec konkretne osobe.

Kada je netko u tako velikom problemu i sa krivim predodzbama o zaljubljenosti i ljubavi opcenito, prvo mu je potrebna utjeha, da bi postupno nadosao na ono o cemu gavorite. Inace kao da postavljamo uvjete pod kojim bi netko trebao voljeti. Da je njegovo neznanje prepreka da mu mi pomognemo.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 11 lip 2014 08:02 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Hvaljen Isus i Marija,

nemogu vam opisat kako mi je drago da sam ovaj forum nasla

Jako sam nesretana i razocarana u nadi da mi ni morete malo utjesit boli :twisted:

imala sam decka, uvijek smo se dobro slagali, nismo imali probleme,
ali me je od danas na sutra ostivijo, sa razlogom da me vise nevoli

prije toga je jedna osoba (sto ima lose namjere saznala da ja imam decka, neznam sta sam ja toj osobi cinila lose, jednostavno mi zeli lose)

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 11 lip 2014 10:45 
Odsutan

Podijelio: 80 zahvala
Zahvaljeno je: 45 zahvala
Draga moja,
znam da ti nije lako, no sve ti je to život, a moraš biti svjesna da će Dobri Bog providjeti pravoga dečka za tebe.
Dobro je da period upoznavanja mladih bude malo duži, a to pogotovo vrijedi za ljude koji ne znaju jedni druge od djetinjstva.
Imaš puno materijala koji valja čitati na: http://studentski-pastoral.com/.
Sigurno će Ti pomoći!
I uteci se Blaženoj Djevici Mariji da s tobom isprosi kod Boga pravu ljubav za tebe!
Glavu gore i Bog s tobom!

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 11 lip 2014 11:07 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Hvala ti Kresimir Fly,

na lipim ricim, znam da je BBod dobar i da ce i meni to zelju ispuniti, molim se vec pola zivota da mi Bog da ljubav koju trazim, probam da ne izgumi nadu, ali je tesko, kad vidim ljude oko mene kako su nasli svaga momka ili buducega muza pitam se kad sam ja naredu.

Imam monogo kako se kaze "stari" cura sto su preko 40 i nemaiju skoro nikoga vise, roditelji su stari.

Meni se cini da jedan zlobna osoba ima los utjecaj na njega!!! Sta ja mogu da radim proti toga!! Kako da se obranim te zlobne osobe!!!!

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 11 lip 2014 12:12 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

zna li netko jednu lipu molitvu, za one trenukte kad mi je tesko i suze niz lica teku :twisted: :cry:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 11 lip 2014 12:26 
Odsutan

Podijelio: 80 zahvala
Zahvaljeno je: 45 zahvala
Sveta Marijo, tebe je tvoj Sin u osamljenosti i napuštenosti na križu dao nama za Majku. Dolazim k tebi, jer me ljudi ne razumiju. Osamljen sam. Obraćam se tebi jer ni ti nisi kod ljudi našla razumijevanja, premda si bila najbolja i najsavršenija od njih. Nisu te razumjeli. Ti si svladala i svoju veliku osamljenost jer si se stavila potpuno pod Božju zaštitu i samo si se u njega uzdala. Isprosi mi od Isusa, tvoga sina, milost da slijedim tvoj primjer. Molim te, pomozi mi. Zdravo, Marijo...

http://molitvenici.net/molitve.php?page ... kane&id=57

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 1228 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 123  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]