zeljka napisao:
Pozdrav svima!Davno sam pisala na forumu i molila da se molite za mene i za mog izabranika tada i molitve kako moje tako i vaše su se uslišile i hvala Bogu na tome!
Veza je trajala 7,skoro 8 godina!Bio mi je prva ljubav(prva ozbiljna veza) i beskrajno sam ga voljela i još ga na neki način volim!Nakon prve tri godine počeli smo prekidati ali smo se ponovno vraćali jedno drugome više puta i zadnji put kad smo se pomirili prije tri godine rekla sam mu da je to zaista zadnji put!I tako je to trajalo tri godine,bilo je lijepih trenutaka kao i onih loših ali on se nekako nikad nije emotivno ponovno otvorio prema meni.Uvijek je bio nezadovoljan sa mnom i stalno sam se morala mijenjati i prilagođavati njemu i njegovoj slici o tome kako bi ja trebala se ponašati...da ne ulazim u previše detalja,ostavio me prije tri dana...nakon 8 godina veze...ne bi me ni ostavio da ga nisam pitala o tome dal se vidi u budućnosti sa mnom!samo je rekao ne i da želi prekinuti sa mnom...
shrvana sam od boli,povrijeđenosti,razočaranja...svoju mladost sam dala za njega i tu vezu,bila uz njega kad god je to bilo potrebno,žarko željela zajedničku budućnost (brak,djecu)...molim vas!molite za mene!da se riješim te tuge i ovisnisti o njemu,jer ja ne znam za drugačije..u mojoj glavi je on taj,a očito me već duže vremena ne voli...molite za mene da ga zaboravim,da krenem dalje i da mi Bog dragi da snage da to izdržim i da mogu napokon završiti fakultet koji privodim kraju!
Molite za mene!
hvala!
Bog vas blagoslovio!

U mojim si molitvama ...nek ti dragi Bog da snage da ojačaš i ideš dalje vlastitim putem