www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 12 srp 2025 09:11

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 1228 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 123  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: 07 stu 2014 18:15 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 10 zahvala
samo se sali,opće nije jednostavno

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 08 stu 2014 16:38 
Odsutan

Podijelio: 5 zahvala
Zahvaljeno je: 9 zahvala
Navezana si na njega,nemoj govoriti da je njegova cura ružna jer je i nju Bog stvorio.Moli Isusa da te oslobodi navezanosti na njega!

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 08 stu 2014 21:28 
Odsutan

muci me to a i gluhoća za cijeli zivot je.Nikad necu biti cujuca i zdrava.Tko pita kak cu se nosit s tim ni boga isto ne zanima,ono nosi se s tim kako umijes i znas..Svakome je dao izbora netko ce uspjeti nadici nedostatke, a netko nemoze.Ja nemogu,frustrirana sam s tim i nece nestati.Ja NIKAD NECU CUTI NORMAAAAALNO!!!!!nISAM JAKA.SLABA SAM!Nisam jos upoznala nekog normalnog tko moze prihvaitit osobu s hendikepom.Znate vi? jel vi biste mogli prihvaititi?Moj nije a i nije samo u tome stvar vise je razloga zbog kojeg sam ostavljena.Ali uz normalnog se osjecam bolje,zaboravim da sam gluha,da sam kao vi, ma da svjesno znam kaj jesam.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 08 stu 2014 22:56 
Odsutan

Podijelio: 166 zahvala
Zahvaljeno je: 101 zahvala
Ana L. napisao:
muci me to a i gluhoća za cijeli zivot je.Nikad necu biti cujuca i zdrava.Tko pita kak cu se nosit s tim ni boga isto ne zanima,ono nosi se s tim kako umijes i znas..Svakome je dao izbora netko ce uspjeti nadici nedostatke, a netko nemoze.Ja nemogu,frustrirana sam s tim i nece nestati.Ja NIKAD NECU CUTI NORMAAAAALNO!!!!!nISAM JAKA.SLABA SAM!Nisam jos upoznala nekog normalnog tko moze prihvaitit osobu s hendikepom.Znate vi? jel vi biste mogli prihvaititi?Moj nije a i nije samo u tome stvar vise je razloga zbog kojeg sam ostavljena.Ali uz normalnog se osjecam bolje,zaboravim da sam gluha,da sam kao vi, ma da svjesno znam kaj jesam.

BTB Ana,
Kao prvo oprosti ako te moj post povridija,naravno da mi to nije cilj....ali sto je to normalno danas,i ko je normalan,i ja iman tezak kriz,baren ja mislin da je tezak(svjedocanstva str.248),ali tko zna od cega te Bog stiti preko toga kriza i koliko te samo dovodi k sebi,sto je viruj mi najvaznije na ovom svitu,biti s Njim cvrsto povezan.Sam Bog zna di bi mi bili bez kriza(sa laksim),a Bogu je cilj dovesti nas sve u vjecnu radost,razumin te da ti je tesko i jest sigurno,idi na misu,ispovidaj se i pricescuj,trazi i strucnu pomoc ako tribas,bori se,On ce te voditi,koliko san ja puta mislija da Ga ne zaniman i da me je pusta samog da se mucin.....nista od toga nije istina,drzi nas kao kap vode na dlanu,ustraj sestro i nedaj se :b112:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 09 stu 2014 09:39 
Odsutan

A koji je tvoj kriz?iKazes da nas drzi kao kap vode na dlanu onda nebi bila nesretna ni sama ,nego dan danas bi BILA s bivsim za kojIm ceznem i kojeg ocem natrag,a bog nebu mi uslisio tu molitvu.On moj bivsi je tamo druggdje u drugim mislima u drugom zivotu.Ja ne postojim vise u toj prici,ja sam zatvorena knjiga odavno za njega:(nije vazno sto sam bila sretna i to sto sam ga voljela,NEGO BITNO JE DA NEMA curu koja nije necujuca ,nego da je zdrava i da ima pameti malo vise.Ah intelektualci moji, zavidim vam.)Rado bi ibla na vasem mjestu

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 09 stu 2014 22:04 
Ana,

"Neka te blagoslovi Gospodin i neka te čuva!
Neka te Gospodin licem svojim obasja, milostiv ti bude!
Neka pogled svoj Gospodin svrati na te i mir ti donese!" (Br. 6,24-26)

Vrh

Citiraj  
PostPostano: 10 stu 2014 10:37 
Odsutan

Jucer sam bila na misi,imogu reci nisam osjecala neku duhovnost,vise prazninu,vec onak bezvezni osjecaj sam osjetila,i to u bozjoj kuci.Ugl molila sam za sebe i za bivseg i za novog koji mi se svida ,ali mislim da nebu nista od toga.Neznam sta rec,razocarana sam samo.Mozda krivo molim boga, za nesto sto zelim.nIKAD NEBUM ISPUNJENA TOPLINOM,VEDROCU,samO mi je u zadnje vrijem e hladno,usamljenost je prisutna uvijek.
Kaj se tice novog lika ne odgovara bas cesto,nikad nismo se jos dogovorili za kavu,makar kaze da nije zaboravil,al ja mislim da nebu doslo do toga,predugo se dopisujemo,a nista od te kave i upoznavanja.Zna da ne cujem i da mi se svida kaoi ja njemu kako kaze ali ne vjerujem mu...Uvijek izgovore ima barem po meni,inace vec bi drugacije bilo.Neznam vise kaj napravitiUcinio je dobro djelo za menei ja za njegai dobrose osjecam,ali nebu mi ispunjena ta kava zauzvrat koju mi je obecao.Zaboraviti ga moram pomojem,kaj velite?.Dibro kazem ,boga tu nema kad ga trebam zavio me u bol.I jos me zaboli kad vidim parove koji su skupa i to neki podugo vremena, a ja sam bila kratko i vec sam sama,ugl bila sam cijeli zivot solo,a najenput sam prosle god ostavljena bila i kako dalje opet koracati sam bez polovice dalje?'??Ij a isto zaluzujem ljubav,isto zelim nekog kraj sebe,al ovak s manom nikad necu naci ili biti voljena.Vidite ni s novim nikako nejde.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 10 stu 2014 11:37 
Odsutan

Podijelio: 18 zahvala
Zahvaljeno je: 59 zahvala
Ana L. napisao:
....
I jos nesto nemogu prihvaitit da sam rodena gluha i da se to nemoze promjeniti,niti cu biti cujuca ,niti veliki intelektualac.Puno mi je toga uskraćeno u zivotu kaje pruzeno normalnoj cujucoj osobiI Zbog toga boga krivm,i sebe i druge ljude kaj sam takva.Svaki dan mislim na njega a on ne.Znate imam osjecaj usamljenosti,sjecanja se mi vracaju,a i sanjala sam kako je s njom zivio u velikoj kuci i da su izgledali jako sretno ,ai newsto se desilo u snu grdo da sam se ujutro jako plakala zbog tog sna,Nije mi to prije bilo prvi san o bivsem,prije toga sam imala jos jedan.vRIJEME PROLAZI,JA JOS NEMAM NIKOGA,a on ima.tKO ZNA KOJI SU BOZJI PLANOVI i zasto se desilo kaje on usao u moj zivot i to na kratko i na kraju je otisao kad se ja taman zaljubih.Falit ce mi sve u vezi njega.Sjecanja imam,a njega vise ne.On je nevjernik,a ja sam vjernica.

Nemoj Boga kriviti.
Bog nikoga nije stvorio bez svrhe i razloga.
Život je pun uspona i padova.
Moli se Bogu da ti pokaže pravi put, da te vodi i kad ti je teško traži ga da te digne iz tuge.
Vjernica si pa koristi sve što ti vjera daje.
Odi na misu, ispovjedi se, pričesti se i moli se da upoznaš pravoga.
Vjeruj Bogu, pouzdaj se u njegovu providnost i nećeš se razočarati.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 10 stu 2014 12:52 
Odsutan

bogu nek dajem u ruke,a tko je kriv onda sto nemam srece u ljubavi i to sto sam necujuca?Nikad necu biti jaka u glavi,u intelektualnom smislu.Nikad necu zaraditi novce vise kao normalna oosba,uvijek cu trebati obiteljsku pomoc,a mrzim pomoc,ocu ibti svoja,samostalna,a znam da necu moci sve sama.GLUHOĆU I TO KAJ NEMAM PAMET smatram VELIKIM MINUSOM.jAKO VELIKIM.
Odi na misu,pricesti se,moli,itd,.mislim da to nece pomoci.Bog odlucuje s kim bum i kak bum,a ne ja sama.I IDA SE IZBORIM za bivseg nebi imalo smisla ili truda ,jos vise bi me odbacio,ionak me je.KAJ SE TICE NOVOG LIKA on veli da nece me odbacititi zbog nekih stvari,a nismo jos ni kakvu popili,niti upoznali,veli da nemam tu problema i da nije zaboravio,zna da mu se svidam i jam ozda njemu ,kak kaze ali ne vjerujem vec bi ta kakva pala.Ma kuzim ja u minusu sam ja jako i to VELIKIM U OCIMA njihovim.
Ali vise me muci bivsi i ta mana moja. A NAJSMIJESNIJE I NAJZALOSNIJE KAJ SAM LJBOMORNA NA TAKVE NORMALNNE A I NA SVOJU OBITELJ.Bolje da me nema,previse se mucim,premucno m ije zivjeti.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 10 stu 2014 13:34 
Odsutan

Podijelio: 18 zahvala
Zahvaljeno je: 59 zahvala
Znam lako mi možeš nabit na nos, gle zdrav si. Vidiš, čuješ...
No nisam savršen.
Imam mana. Ja sam proćelav.
Zato se moram šišat na nulu.
To me je malo ubijalo u pojam...
Onda sam se pomirio sa tim.
Imao kosu ili ne, ja sam takav kakav sam.
Valjda je pametna kosa ošla sa bedaste glave. :a1490:

Prvo moraš oprostiti sebi i Bogu.
Onda misa više neće biti muka.
Neće biti bezveze.
Uz Božju pomoć i molitve nas na TT forumu ma nema toga što se ne može izmoliti.
Ali i ti moraš bit spremna uzet krunicu i prebirat dok se zrnca ne izližu.
Dok zrnca ne budu ispolirana.
Te molitve pokloni Majci Božjoj, a ona će sigurno za tebe izmolit svog sina srodnu dušu.
Evo ti preporuka što moliti:
http://hr.wikisource.org/wiki/Devetnica_Gospi_od_Svete_Krunice
(I imam te molitve u maloj bijeloj knjižici)

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 1228 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 123  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]