www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 22 lip 2025 12:26

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 1228 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 123  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: 10 stu 2014 13:46 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 10 zahvala
ej hocu da mi see novi javi i hocu ga upoznati,a jel bu moguce?neznam sta vise uraditi,veli da nek se ne brinem da bude ta kafa.kad mu velim da sam uzbudena zbog rodednana ,ne jvlja se,i vellim mu da nek odustanem ,a on ma neeee.neznam vise dal da mu vjerujem.A bivseg necu dobiti nazaj.Moj mili kad god ga vidim na sliki sve vise mi fali.
p.s. sto cu dobiti s tom molitvom?njega natrag ili novog cu dobiti koji mi se svida ili?

Zadnja izmjena: Ana L.; 10 stu 2014 13:58; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 10 stu 2014 13:56 
Odsutan

Podijelio: 60 zahvala
Zahvaljeno je: 14 zahvala
Ana L. TKO to nema svoga križa? Eto, JA eto, kao primjer nemam:
1. Roditelje sam sahranio u razmaku 6 mj. Onda došli "na red" sinovi...
2. Od pet sinova dva su živa. Jedan poginuo u Domovinskom ratu. Dva su rođena bolesna i umrla (nakon dvije i nakon 11 god.). Samo dva su živa, no i oni su nakon rođenja morali u bolnicu.
3. Zdravlje: Visoki trombociti. Zatim kralježnica: ukupno mi je 6 kralješaka oštećeno, ako ne računam kao kralješak zadnji ("rep"), koji je slomljen i srastao blago prema van (kako je to znam samo ja, i ovo je prvi put da to objelodanjujem - ZBOG TEBE, Ana L.).
Oscilacije tlaka su se "stabilizirale" na niskom (rekord 80/45). Stalno nizak šečer….
Zapetljaj crijeva (nedavno se vratio iz bolnice zbog zahvata na debelom crijevu). Ostaje još tanko...Čeka me operacija...
Da idem dalje?
I TI misliš samo je tebi teško? Čitaj Knjigu o Jobu. Bog dao, Bog uzeo. Kad (ako) On poželi, i ako mi to zaslužujemo, vratit će nam i više, međutim ako Mu okrenemo leđa? Što onda? E...
Ljubav zaslužuje svatko....Razočarana si? To je normalno, ali...Da se malo strpiš? Je li to sve tako kako ti sad misliš? Tiha voda briojeg dere, a Bog ne dopušta ništa bez razloga.
Dopusti Mu kad već i on ovo dopušta. A ti Mu se obrati....Kako?
Onako kako si prije, dok SI BILA VJERNICA (jer navodiš da ti je vjera opala). Nije. Ljubav je sreća i bol. Da se dođe do ruže treba se i ubosti...A gdje leži tvoja sreća/ljubav - zar doista u odlutalom?
Razmisli...Proanaliziraj...Nije li bolje da ti je sad okrenuo leđa nego nakon sklapanja vjenčanja - na oltaru...Što bi tek TADA bilo?
Obrati se Onome koji vidi dalje od tebe.
To ja radim i sutra, znam, bit će novi dan, možda isti, možda ljepši ili lošiji, ali donijet će ipak nešto novo ali što, nitko to ne zna.
Ugasi tu zavist prema zdravlju drugih. Ne može se nitko zavući u kožu drugoga, jer kako kaže indijanska mudrost: "Ne sudi nikoga dok nisi barem pola godine hodao u njegovim mokasinama".
BTB!
I ČITAJ postove dobronamjernih forumaša - srcem i umom. Da ti sad svaki počne o sebi bilo bi: "Poplava mi uništila sve..." (ali to neće, kao sada ja, no morao sam radi tebe, da uvidiš da svi imamo svoje križeve koji se - ne tegle, nego nose).

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 10 stu 2014 14:05 
Odsutan

Podijelio: 18 zahvala
Zahvaljeno je: 59 zahvala
Ana L. napisao:
ej hocu da mi see novi javi i hocu ga upoznati,a jel bu moguce?neznam sta vise uraditi,veli da nek se ne brinem da bude ta kafa.kad mu velim da sam uzbudena zbog rodednana ,ne jvlja se,i vellim mu da nek odustanem ,a on ma neeee.neznam vise dal da mu vjerujem.A bivseg necu dobiti nazaj.Moj mili kad god ga vidim na sliki sve vise mi fali.
p.s. sto cu dobiti s tom molitvom?njega natrag ili novog cu dobiti koji mi se svida ili?

Molitvom, ali iskrenom molitvom dobit ćeš ono što je najbolje za tebe. Ja neznam što je to ali Bog zna.
I lijepo je Zdrave napisao. Nemoj misliti da je tebi najteže.
Bit će sve ok.
Možda ne bude bivši ni ovaj sad nego bit će PRAVI!

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 10 stu 2014 14:17 
Odsutan

taj novi mi xe jako svida,i on zna.POcekam i da budem strpljiva ali mi se cini da me vuce za nos i da nek idem dalje u poragu.AI VJERUJTE MI SLADAK JE i dobar je ucinio je za mene neku ljepu gestu.Koju nisam nikad ocekivala da ce uciniti,ali opet to ne mora znaciti da budem dobila zauzvrat da ga upoznam i da cemo popiti kavicu.Moram nauciti ne ocekivati i biti manje topla i i vise rezervirana.Jel tako ljudi moji.?Previse filozofiram i prevec sebe mucim.JAJ nekad zaboravim da i drugi imaju probleme,ali opet sjetim se i vidim.Mozda je problem da sam gladna paznje i ljubavi iz muske str,a nemam jos.

Zadnja izmjena: Ana L.; 10 stu 2014 14:29; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 10 stu 2014 14:24 
Odsutan

Nemoj glumiti.
Budi ono što jesi i kakva jesi.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 10 stu 2014 14:33 
Odsutan

ne glumim, velim kak se osjecam i kaj me muci,ali i sjetim se da mozda sam sebicna,ali opet tako seo osjecam i zelim biti dobro i zelim biti sretna i ispunjena.Valjda bude jednom dobro.STrah ME JE SAMOĆE i toga da necu imati obitelj i djecu i tako sta sve zelim u zivotu i zelim nekak prihvatiti to kaj jesam,GLUHA OSOBA,ALI grozno zvuci kak sebi priznajem neke realne stvari.KAO BOG ISSU KRIST kaze da isitina OSLOBADA,ALI MENENE POGADA.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 10 stu 2014 14:45 
Odsutan

Bily nesto se vi ljutite na mene?

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 10 stu 2014 14:49 
Odsutan

Ana L. napisao:
Bily nesto se vi ljutite na mene?

Nemoj mi vi.
Ma ne. Kaj bi se ljutil?
Nego velim nemoj na kavici glumiti. Budi kul.
Sve je to jer si napisala ovo:
Ana L. napisao:
Moram nauciti ne ocekivati i biti manje topla i i vise rezervirana.Jel tako ljudi moji.?Previse filozofiram i prevec sebe mucim.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 10 stu 2014 14:59 
Odsutan

A problem da nisam rezervirana,vise topla, ai znam biti dosadna,jaaaj isuse ,pokazujem svidanje i dragost ososobi koju jos nisam ni vidla.GRESKA,TOTALNA!!1je tako?Koma sam!Previse iskrenosti je u meni ,nema tu glume

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 11 stu 2014 12:04 
Odsutan

Ima koga danas?

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 1228 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 123  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]