www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 26 lip 2025 21:14

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 1228 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 123  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: 10 pro 2014 13:26 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 92 zahvala
Zahvaljeno je: 123 zahvala
Oče naš..

.dok se molim...
.i počivam..žudeći
.Ti kao plima..
.dolaziš na obale moga srca
.i tako tiho i tako nježno
.i tako neslužbeno ..
.govoriš kroz šum valova
.prožimajući sve hladnoće uma..
.topeći sve strahove..
.upijajući ih u sebe..
.čistiš srce moje..
.slaveći život
.u Ljubavi..
.prema svojem grešnom stvoru
.bez naredbe, ukaza
.neslužbeno..
.samo TI i ja..

naggar 2006

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 10 pro 2014 13:35 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 3 zahvala
Zahvaljeno je: 8 zahvala
Ana L. napisao:
bok ,nova sam.Dosla sam jer trebam pomoc,jako sam predugo depresivna.Osjecam se manje virjedno,pametna nisam,gluha sam osoba itd.Proslo je 1 godina odkad ne cujem niti vidim bivseg kad smo prekinuli,a bili samo 3 mj u vezi.I nakon kaje proslo godinu dana on je nasao drugu,i zaznala sam na fejsu kad je objavljena njihova veza i to me jako dotuklo.dozivjeh velik sok.Ona je zdrava i cujuca osoba,ali ruzna .Prihvatio ju je ,a mene je odbacio zbog gluhoce i zbog nekih ostalih stvari.Nikad ga necu upoznati kakav je niti bude moj ikada,a ona bude,jer vjerujem da budu dugo skupa,a ja sam htela biti dugo s njim ,jer sam bila sretna u toj vezi,,i voljela sam ga uzasno i fali mi odlazak njemu a toga vise nema dosta dugo.Fali mi njegovi dodiri,glas da ga cujem,da ga vidim, da ga zagrlim i da pitam kako je a toga nema,niti bude ikad vise i bojim se da mi se nikad necemo sresti vise.Posto me blokirao na svim drustvenim mrezama,i na mobitelu.
I jos nesto nemogu prihvaitit da sam rodena gluha i da se to nemoze promjeniti,niti cu biti cujuca ,niti veliki intelektualac.Puno mi je toga uskraćeno u zivotu kaje pruzeno normalnoj cujucoj osobiI Zbog toga boga krivm,i sebe i druge ljude kaj sam takva.Svaki dan mislim na njega a on ne.Znate imam osjecaj usamljenosti,sjecanja se mi vracaju,a i sanjala sam kako je s njom zivio u velikoj kuci i da su izgledali jako sretno ,ai newsto se desilo u snu grdo da sam se ujutro jako plakala zbog tog sna,Nije mi to prije bilo prvi san o bivsem,prije toga sam imala jos jedan.vRIJEME PROLAZI,JA JOS NEMAM NIKOGA,a on ima.tKO ZNA KOJI SU BOZJI PLANOVI i zasto se desilo kaje on usao u moj zivot i to na kratko i na kraju je otisao kad se ja taman zaljubih.Falit ce mi sve u vezi njega.Sjecanja imam,a njega vise ne.On je nevjernik,a ja sam vjernica.

Bok nova ;) vidim svega i svačega na ovoj temi! Žao mi je kaj patiš, depresija isto nije dobra, no svi smo to prošli (barem jednom). Ne kužim zakaj se osječaš manje vrijednom SAD, a nisi recimo kad ste bili skupa? zbog čega nisi pametna? koji je kriterij za pametnoću? Dalje, kakav je to taj dečko (koji kasnije treba postati muž i recimo otac) a da te ostavlja zbog gluhoće? Jel ti želiš biti s takvim dečkom/mužem?
savjetujem ti da si pogledaš predavanja don Damira => Teologiju tijela, ima po youtubu, ima čak i za kupiti njegove dvd-ove. Baš mi nije jasno da se javlja tolika navezanost u samo 3 mjeseca hodanja, a koja se javlja kad su prisutni odnosi (pogledaj temu od običnog momka - hodanje u čistoči).
I na kraju, veliš da si vjernica, u tom prekidu mislim da gubi on (tvoj bivši dečko). Jer ti imaš Isusa, a on ga svojom nevjerom odbacuje. I zato na prvom mjestu treba biti Bog, i kad nisi u vezi, i kad jesi, i kad si u braku. I meni je trebalo dosta dugo da to shvatim... bez brige :) :)
Lijep pozdrav!

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 10 pro 2014 14:16 
Odsutan

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 10 zahvala
Pa bila sam i prije njrga s jrdnim par mj,ali eto nissm patila,a s ovimmojim bivsim isto ssm bila bar mj a eto svidio mi se vise nego prvi, i nisam znala da cu se zaljubiti,da ce mi se svidjeti. Tip koji je ateist.Voljela sam,prihvacala sam ga takvog ima on mane i vrline ali eto nije bilo to to s njegove str nego vise s moje .svremenom je shvatil da nije to to,a prije je bil drugaciji.Nisam opce nadala se da budem se zaljubila u tipa koji mi se nije svidio na pocetku,al vremenom jeje.trudio se me osvojiti,i uspjelo mu je,,jer sam mislila da ima dobre namjere- odnosno ozbiljan nije bio bas kako sam i mislilaKRIVI ZAKLJUCAK SAM OTKRILA.PREVISE SSM TO SHVATILA OZBILJNO.
JA SE OSJECAM MANJE VRIJEDNO jet nikad nebum kao oni koji su pametniji,uspjrsniji,intelektualni nisam na tom nivou.Ipak sam hendikepirana osoba.Nikad necu ostvariti taj cilj biti odvjetnik.doktor,arhitekt itd. Najgore kaj svi u mojoj obitelji neki imaju faks,zdravi su,cuju,uspjeli budu vise.znam da bus rekao da malo pretjerujem,ali tak se osjecam, neuspjesno.Znam da ssm dovoljno pametna onoliko kolko BOG MISLI ali ne i ja.Povrijedilo me uzasno kad je on koji je rekao da trazi intelektualnu osobu i da ga moram preboljeti onak mrtvo je to rekao hladno nakon prekida na kavi.Osjecaj je bio grozan, neprihvacena sam bila.A znas sam kaj jesi i ne svida ti se,a nemozes promjeniti,nego prisiljen prihvatiti bilo meni drago ili ne.Tko pita,koga je briga,boga sigurno ne.ljudi moji koje me poznaju vele da shvscaju,ali ne shvacaju kolki je to teret i moj minus je.Nemozes vise nositi,a moras.Tko zna zasto ja,zasto ne neko drugi, nema odgovora.
Svaki dan pokusavsm raditi na sebi,muka mi je,al moram, nemam izbora nego prihvatiti da sam to ja a ne neka druga osoba.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 10 pro 2014 14:50 
Odsutan

Podijelio: 5 zahvala
Zahvaljeno je: 68 zahvala
Ana L. napisao:
Ma valjda nezna kako osvojiti zensku, nekaj ocito problem kod njega kad on nezna sarmirat.A on najbolje zna. :D :P p.s ljudi prestanite psihoanalizirati i srati,rade nekaj poucno recite.pomognite nama ko zna i ko ima bolje iskustva.Meni bi puno znacilo tko zna puno vise o vezama,iskustvu,kako poceti ponovo,kako ispraviti,kako prihvatiti neke stvari i cinjenice, kajo osvojiti,kako biti nekom drag,kako osvojiti osobu koja vam se,svida a nemozete.imamo svi tisucu pitsnja,pitanja ali odgovora nema.Znam da svima nesto fali,nismo svi savrseni,ali problem je dati priliku,problem smo si sami.IMa ITKO ODGOVOR NA PITANJE jel budem bivseg ikad cula i vidla makar me blokirao svugdje.Kako naci mir, kako pomiriti se za cinjenicom da on nebu nikad vise moj.itd..

SAVJET JE ONO ŠTO TRAŽIMO KAD VEĆ ZNAMO ODGOVOR, A SAMO BISMO ŽELJELI DA GA NE ZNAMO!
E. Jong

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 10 pro 2014 15:05 
Odsutan

Citat:
Nebitno jesam li ja tetka, papuča, lud, ružan, niti jel to napisala jedna ili sto osoba. Nijedan katolik po defaultu nije relativist, da sam relativist ne bi bio katolik, čista logika. Niti jel znam zadržat curu, nebitno za ono šta sam pisao.

Ako kažu da jesi relativist, a večina ovdje zna da jesi, a to znaš i ti!! E sad je pitanje, kako znaš da si katolik, možda to nije dovoljno izrelativizirano! :D
Nije problem da li znaš zadržati curu, nego nemoš uhvatit, e to je problem, jer prije moraš uhvatiti da bi ju zadržao!!
Dakle ako ti ja kažem da previše se relativizma osjeti u tovm načinu pisanja, a drugi i u načinu govora, onda to prihvati kao nešto što trebaš otresti sa sebe.
Najlakše je okriviti Boga, molitvu, Elu, Mrkija, Zokija, Bandića, Samuela ili Vesnu Zmijanac!
Dakle, kad budeš sa curom ,odnda ih pusti nek pričaju, a ti se pravi da slušaš, one ti vole kad ih netko "sluša", i uvjek ju slušaj i radi po svom!! I svi sretni!! A što je najbolje ona misli da te je ukrotila, a ti znaš da ona misli da te je ukrotila, a kad skuži da je to sve magla, bit će u 80-ima!! :lol:

Citat:
Poanta je da si bezveze mene išao spominjat sam ja pisao o molitvi i garanciji i uspješnosti u postocima, a ne o sebi. Ne moramo uvijek pisati o meni i tebi.

Ne ja ne pišem o sebi, i nije bezveze, tebi je potrebnija pomoć nego ovoj Ani L., jer ti znaš za razliku od nje što želiš!! Zato pusti postotke, jer obično kad netko piše o postocima onda ravna to po nekom svom osjećaju, a ne da ti odmah ko policajac za statistiku iskaćeš iz svakog žbunja ko naggar s motikom iz kuruza! :D :D

Ja inaće ne vjerujem da je na ovom forumu netko nekom pomogao s nekim pisanjemod kada sam ovdje, uvijek na kraju taj netko napravi po svome, a ljudi gube vrijeme.
Zato je ovo samo dobra zabava, a pogotovo kad dođe onaj joger i onaj protestantski new age mohikanac!!! :roll:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 10 pro 2014 16:18 
Odsutan

Znam,znam sto zelim,ali nissm dobila.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 10 pro 2014 16:31 
Odsutan

Ana L. napisao:
Znam,znam sto zelim,ali nissm dobila.

A kud letiš??
Ako ti se žuri, imaš Đonija!! (nikad se ne zna, kažu da sreća čeKa tamo gdje se najmanje nadaš)
A da budemo iskreni, Đonija nisi niti vidjela, pa ni ne znaš još što zapravo želiš!!

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 10 pro 2014 16:48 
Odsutan

Na mars letim:)

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 10 pro 2014 18:06 
Odsutan

Ove god se se opce ne veslim nicemu,ni bozicu,ni ljetu,nicemu,jer bivsi bu se dozivio s bovom,bozic, novu god,proljece,isao bu na more,a ja ti nissm ni dozivela,a jrdnom mi je govorio da me bu odpelao na izlet na more na jen dsn jer je tamo nesto trrbao napraviti zbog posla,ali to je bilo 10 prije prrkida prosle god,i nije se desilo,a obradovalo me.uzas

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 10 pro 2014 18:32 
Odsutan

Podijelio: 22 zahvala
Zahvaljeno je: 34 zahvala
Ana zasto si ti tako sigurna da se ti neces udat recimo 29.12.2014 godine, iznenada....nekad se zivot u 1 minuti preokrene...otkud znas da se tebi to nece desit....tako nesto neplanirano....
IMAJ VJERE SESTRICE....sve je moguce... :D

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 1228 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 123  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]