www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 27 lip 2025 20:14

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 1228 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 123  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: 27 pro 2014 21:30 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 166 zahvala
Zahvaljeno je: 101 zahvala
SAN napisao:
Ana L., ela bredi je jedna rajska dusa koja ti zeli dobro, poslusaj sve sto ti je napisala, kao I novi 1, to dvoje ljudi imaju VELIKO SRCE za tebe, Bog ti progovara preko njih, hagioterapije ce ti pomoci da se oslobodis navezanosti na bivseg I zelje da ti se on vrati, oslobodit ce te depresije , I vratit zelju za zivotom, pogotovo neces ni zelit samoubojstvo........znas li ti Ana L. da bi ljudima koji tebe vole, otac, majka, brat, sestra srce puklo da ti to uradis, a dusa ti nebi bila rajska , vec bi sama sebe na pakao ili cistilisne muke tim cinom osudila......ima li bol I muku milijardu puta goru nego sto imas sad....hagioterapijom ti nece smetat sto si gluha.....tek nakon hagioterapije, mozda u tvoj zivot ude I muskarac, ljubav za tebe.....cmokic :grlim te:

bravo SAN,lijepo receno;ja, ti i Ela govorimo o istoj stvari,naravno svatko na svoj nacin.
Eto ANA,odluka je na tebi
BTB

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 27 pro 2014 21:34 
Odsutan

Ana L. napisao:
A sto je s novim likom?procitao je porukuvi nije odgovorio na poruku.sta ssm pobogu skrivila.trudim se oko njega i sve ocem ga cuti.Kak sam bivseg.

Pusti ga,to je sad najteze ali nuzno napraviti i jedino ispravno,kad ozdravis psihicki/duhovno bit ces s njim ili sa nekim drugim,ili u samostanu ili....ma ima milion ili.Bog ce ti dati najbolje,nitko u svom zivotu u takvoj situaciji nezna sto ce nam dati,nije ni bitno,bit ces zadovoljna i imat ces snage

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 27 pro 2014 21:37 
Odsutan

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 10 zahvala
Ocem novog svida mi se.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 27 pro 2014 21:56 
Odsutan

Ana L. napisao:
Ocem novog svida mi se.

i bit ce ti,i to puno vise od toga novog,samo kreni pod hitno na hagioterapiju.

Pa di bi ja bija da mi je On odmah dao sve sto san trazija,ko zna di bi bija,ovako san uz Njega.Napustija stari posao koji san 9 godina radija(bivsi pomorac) i sad san bez posla,neman zenu,djecu i x drugih stvari i ne zamaran se,aktivan san i trazin a On ce dati jer zna sto mi triba,mozda cu u franjevce u 40-im,tko zna,mozda cu se za godinu dana ozenit i imat familiju.Izvukao me Bog iz materijalne i duhovne bijede,ne cvatu mi ni sad ruze sto se tice financija,pojedinci misle da san lud kad san takav posao prikinija ali to je moja odluka i necu raditi ono sto ne volin za svu lovu ovog svita,sad govore da necu naci doma posao i ako nadjen da cu raditi za 3000kn,pa sto???ljudi ce uvik pricat,a meni je vazno kome san povirova

Sve ovo svjedocin da ljudima Bog i preko mene oci otvara,nisan bitan ja ni moj zivot,meni je od svega ovoga najvaznije da znan kome san povirova,sve drugo zaboravljan,slava Isusu pa mi daje sve sto triban i vise od toga

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 27 pro 2014 22:03 
Odsutan

Kaj bus onda radil?od zraka nemozes zivjeti,a posao u hrvatskoj jako je tesko naci.za franjevca moras polagati ispite i nije to ssm tako.Tko te bu hranil, i.kak midlis placati rezije i hranu kupovati,a bez posla si.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 27 pro 2014 22:17 
Odsutan

Podijelio: 60 zahvala
Zahvaljeno je: 14 zahvala
Ana L. napisao:
Ocem novog svida mi se.

Ana, Ana,....ti stvarno k` po tamburi jedno te isto "`Oćem novog"! :)
Lijepo ti ljudi savjetuju, no ti se ponašaš kao djetešce...Daj se vrati na sam početak, kad si počela iznositi svoj(e) problem(e)!!! Čitaj ih ponovo, umjesto da se igraš "ringišpila" s ljudima.
Da, valjalo bi da opet pročitaš! Shvatila bi da ti ovdje ljudi nastoje pomoći koliko mogu!
Ali uz ovako tvoje vrtenje u krug...Cccc. Hm...

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 28 pro 2014 05:27 
Odsutan

Novi lik je vidio poruku i bio he ba vezi,i bihe mi odgovarao.znaci da zeza?

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 28 pro 2014 12:07 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 7 zahvala
Zahvaljeno je: 39 zahvala
Draga Ana, jesi li napisala mail Centru za duhovnu pomoć??
To ti neka bude zadatak broj 1!!

Ne obaziri se na tog "novog dečka" koji ne odgovara na poruke, a nemoj ih ti više ni pisati, poštuj svoje dostojanstvo, milijun si puta vrednija nego trčati za nekim tko ne odgovori ni na poruku...Pusti to sve i brzooo napiši mail na onu adresu!! Odmah sad!
Lijek je pred tobom, samo ga treba uzeti!!

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 28 pro 2014 15:01 
Odsutan

Podijelio: 15 zahvala
Zahvaljeno je: 32 zahvala
Draga elice,
Lijek je pred Anom ali problem je što ona neće taj lijek nego onaj koji bi ona htjela' i to je uvijek problem.Mi navodimo Boga da radi po našem, onako kako mi to hoćemo, teško je biti strpljiv i čekati u miru ono što On ima za nas.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 28 pro 2014 15:39 
Odsutan

A koji je to lijek?

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 1228 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 123  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]