www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 27 lip 2025 08:23

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 1228 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 123  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: 30 pro 2014 10:41 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 5 zahvala
Zahvaljeno je: 68 zahvala
Citat:
Mene je samo šokirala i malo udaljila preuranjena priča nakon 10ak dana veze o takvim stvarima, prenoćivanjima i sl

kakva joj je to duhovna obnova, jel to ona bila na obnovi kod Aleksandra Stulhofera??

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 30 pro 2014 10:49 
Odsutan

Podijelio: 12 zahvala
Zahvaljeno je: 62 zahvala
miki.miks napisao:

Mandolina,

trajao je sve dok mi ta djevojka nije počela spominjati prenoćivanja kod nje odmah u počecima, i ja sam počeo u sebi osjećati da to nisam onaj pravi "ja" koji bi to tako želio, odnosno počeo sam osjećati nemire, i lagano zahlađivanje, i vjeruj mi, došlo je to samo od sebe,,, vjerujem da smo drugačije oboje zamislili tu predbračnu čistoću, ali s obzirom da sam skužio da je slijedila krive primjere, odlučio sam sačekati i dati još neko vrijeme, jer je i ona počela shvaćati da je od Boga tražila milost na krivi način...
U molitvi sam stalno, i neću stati, jer bih samo htio dobit nekakav znak da li je to znak od Boga da to nije to, ili je stvarno nekakav zli duh koji me pokušava maknuti od nje...

BB

Šta ti je život, većina ljudi bi rekla da ti je pala sjekira u med. Upoznao si curu i odmah ti se nudi u svom stanu, di ćeš bolje. Rekli bi hit that son. Ko što mi je rekao jedan frend da mu je rekao kolega prvi spoj kava, drugi seks. Dinamo Zagreb, na pladnju ti se servira.

Al mi ko katolici moramo biti budale u očima svijeta, nema druge, daj zamisli da sad u prosječnom muškom drupštvu u birtiji ispričaš da ti se cura nudi al ti ne bi. Pa ispo bi papak, peder, idiot, kreten, tetkica, da ne stavljam one prostačke nazive. Ali to je naš udio prijezir i nerazumijevanje, to nam je baština.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 30 pro 2014 11:54 
Odsutan
Novoregistrirani korisnik

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
johnny 5 napisao:
miki.miks napisao:

Mandolina,

trajao je sve dok mi ta djevojka nije počela spominjati prenoćivanja kod nje odmah u počecima, i ja sam počeo u sebi osjećati da to nisam onaj pravi "ja" koji bi to tako želio, odnosno počeo sam osjećati nemire, i lagano zahlađivanje, i vjeruj mi, došlo je to samo od sebe,,, vjerujem da smo drugačije oboje zamislili tu predbračnu čistoću, ali s obzirom da sam skužio da je slijedila krive primjere, odlučio sam sačekati i dati još neko vrijeme, jer je i ona počela shvaćati da je od Boga tražila milost na krivi način...
U molitvi sam stalno, i neću stati, jer bih samo htio dobit nekakav znak da li je to znak od Boga da to nije to, ili je stvarno nekakav zli duh koji me pokušava maknuti od nje...

BB

Šta ti je život, većina ljudi bi rekla da ti je pala sjekira u med. Upoznao si curu i odmah ti se nudi u svom stanu, di ćeš bolje. Rekli bi hit that son. Ko što mi je rekao jedan frend da mu je rekao kolega prvi spoj kava, drugi seks. Dinamo Zagreb, na pladnju ti se servira.

Al mi ko katolici moramo biti budale u očima svijeta, nema druge, daj zamisli da sad u prosječnom muškom drupštvu u birtiji ispričaš da ti se cura nudi al ti ne bi. Pa ispo bi papak, peder, idiot, kreten, tetkica, da ne stavljam one prostačke nazive. Ali to je naš udio prijezir i nerazumijevanje, to nam je baština.

johnny 5,

upravo bi nas i još pogrdnije nazvali takvi ljudi, ali hvala Bogu pa oni ne donose pravila, niti ih pišu, takvi samo i znaju otići u birtiju i tu i rješavaju svoje probleme, počevši od obiteljskih pa nadalje,,, jer dosta se mladih osvrće na sredinu u kojoj živi... npr. šta će susjed Pero reći na to što me djevojka zvala u krevet, a ja nisam htio... ili šta će tetka Borka i ujna Mara reći jer nisam još spreman upoznati djevojku s rodbinom... ili šta će zla susjeda, koja te bocka stalno kad ćeš se ženit samo da ti unese nemir, reći ako kažeš da si prekinuo jer si vidio da to nije to, i mnogi drugi primjeri da ih sad ne nabrajam....
ipak ove knjige koje pišu o mladima i čistom hodanju nisu pisali takvi sva sreća, nego veliki stručnjaci, nakon godina i godina promatranja i božjeg osluškivanja...
a što se tiče nuđenja, nije da se ona nudila da bi odmah nekakve odnose, i tako smo se dogovorili bez tih stvari, odnosno predbračna čistoća, ali svejedno mi je nešto govorilo da to nije dobro, bez obzira što se neće ništa desiti, zajednička noćivanja u takvoj vezi, i to pogotovo na samim počecima, to je totalno krivo, ako ćemo zbilja pravedno govoriti u tom kontekstu...

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 31 pro 2014 14:46 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
Pozdrav!
Molila bih članicu Elu Bredi da mi se javi privatnim postom.
Hvala! :)

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 31 pro 2014 15:16 
Odsutan

..nova sam ovdje i iz nekog razloga ne mogu započinjati teme i slati privatne poruke...dobivam neku poruku da "nisam za to ovlaštena"...help

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 31 pro 2014 16:03 
Odsutan

Podijelio: 92 zahvala
Zahvaljeno je: 123 zahvala
trazimsupruga napisao:
..nova sam ovdje i iz nekog razloga ne mogu započinjati teme i slati privatne poruke...dobivam neku poruku da "nisam za to ovlaštena"...help

..možda ti je suprug blokirao...P.P. :D

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 31 pro 2014 17:43 
Odsutan

Podijelio: 7 zahvala
Zahvaljeno je: 39 zahvala
Hej, Tražimsupruga :D , mislim da moraš imati određen broj postova da dobiješ mogućnost slanja privatnih poruka...mislim da tako nešto?
Možeš li poslati poruku Administratoru (da ga pitaš za slanje privatnih poruka) ili ti se ni to ne dopušta za sad?

Moram priznati da si me lagano nasmijala s ovime neka ti se javim :D ....s obzirom na nick koji si odabrala "Tražim supruga" :D ...vjerujem da ti slabo u tome mogu pomoći, ja sam ti jedan od rijetkih primjera koji je stručnjak u propuštanju svih mogućih dobrih prilika! :(
Ali od srca ću ti poslati PP..... :D

Ana draga, jesu li se javili hagioterapeuti?? :D

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 31 pro 2014 18:08 
Odsutan

glede nicka...pa ja sam očito, za razliku od drugih koji se izmotavaju s napisima da traže "ljubav" kao valjda neku eteričnu kategoriju u vidu oblačka mira,sreće i blaženstva,konkretna,te napisah da tražim muškarca s kojim ću podijeliti ljubav i nuspojave ljubavi :))))
ela,dušice,hvala,ali ja još uvijek ne mogu slati porukice:(..a baš želim s tobom nešto prokomentirati,samo bez publike..ostavi mi,molim te mail..hvala najljepša,pozdrav! :)

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 31 pro 2014 18:30 
Odsutan

Podijelio: 7 zahvala
Zahvaljeno je: 39 zahvala
:D :D :D
Super ti je nick, tako i treba - otvoreno i iskreno!!!

Evo mog maila:

mihaelalacko@gmail.com

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 31 pro 2014 23:16 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova
Korisnik s više od 100 postova

Zahvaljeno je: 10 zahvala
Nisu jos javili hagioterapeuti.

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 1228 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 123  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]