www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 22 srp 2025 12:16

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 1228 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 123  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: 30 sij 2015 13:57 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 22 zahvala
Zahvaljeno je: 34 zahvala
S obzirom da Ana L. nije zaboravila bivseg,i da zeli da se vrati,za nju nema drugog rjesenja nego da primjeni ove savjete...bolje i to nego da Ana L.izvrsi suicid.Mora se cura borit za sebe.Malo je tog postenog i normalnog na ovom svijetu.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 30 sij 2015 13:59 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 12 zahvala
Zahvaljeno je: 62 zahvala
SAN napisao:
S obzirom da Ana L. nije zaboravila bivseg,i da zeli da se vrati,za nju nema drugog rjesenja nego da primjeni ove savjete...bolje i to nego da Ana L.izvrsi suicid.Mora se cura borit za sebe.Malo je tog postenog i normalnog na ovom svijetu.

Ma kakav suicid. Evo ima posao, čim krene radit neće imat vremena mislit na tog lika, možda upozna tam nekog. A da nađe nekog druog zaboravila bi na bivšeg dok kažeš keks, a sad je kao on fatalan tip zobg kojeg se treba rezat žile, moš mislit.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 30 sij 2015 14:00 
Odsutan

Podijelio: 185 zahvala
Zahvaljeno je: 171 zahvala
SAN napisao:

Mora se borit da, ali ne ugnjetavat ostale :shock:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 30 sij 2015 14:04 
Odsutan

Shvacas johny Ana L.nezeli da zaboravi bivseg,vec da joj se vrati..zato joj dajem ekstra savjete,bolje to nego da Ana L.izvrsi suicid.Taj Ane L.bivsi nije on nikakvo nevinasce,on
prvo je se seksao sa Anom L.pa de nek je ozeni,kadvje to mogao radit.Uostalom on nije ozenjen,nece ga Ana L.razdvojit od zene i djece,cura se mora borit za sebe,bolje i tako nego suicid.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 30 sij 2015 14:07 
Odsutan

I taj bivsi je nju ugnjetio.Dobro jedan svecenik veli vidim svoje grijehe i nepravde a vidim i tude.Nije bivsi od Ane L.nikakav pravednik.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 30 sij 2015 14:11 
Odsutan

Podijelio: 152 zahvala
Zahvaljeno je: 118 zahvala
SAN, ne savjetuješ Anu dobro nikako. Tko je otišao - otišao - ciao. Doći će drugi, upoznat će nekog i zavoljeti i on nju. Čemu žurba, kuda srljanje. Kakvo klecanje na koljena. Dečko ima drugu curu i amen.
Što je griješio s njom i ona s njim to su druge priče. Nikako nije dobro da ona razdvaja sad njega i nju. Treba ih pustiti na miru. E..
Ana, samo ti polako. Rekla sam ti, što ti smeta biti malo i sama. Raduj se malo tom životu.
Samo radi što god. Moja kći ima fakultet i ja bih bila zahvalna Nebu, a i ona također da dobije posao slaganja čarapa. :wink:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 30 sij 2015 14:14 
Odsutan

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 10 zahvala
Nije,a novi lik ima problen sam sa sobom.Nist nisam dalje mogla.Hocecdaxse posvetim sebi i daxsi nek trazim novog on nihecrijesio neke stvari u sebi da bi nastavil.A bivsi je odlucio da nece mene nego sadasnju kolko god trudila se, dala sam sve od sebe daxse pomirimo, kako bi rijesila poslije nikak samo bi jos vise situaciju zakomplicirala.zamrzil bi me

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 30 sij 2015 14:17 
Odsutan

Podijelio: 10 zahvala
Zahvaljeno je: 38 zahvala
SAN napisao:
I taj bivsi je nju ugnjetio.Dobro jedan svecenik veli vidim svoje grijehe i nepravde a vidim i tude.Nije bivsi od Ane L.nikakav pravednik.

Jasno, jasno. :roll: Pa će nam se onda početi javljati ta nova - bivša cura s kojom se frajer isto tako seksao i onda je zbog Ane napustio. Oćemo onda njoj savjetovati isto što i Ani da i ona zatrudni s njime, pa ostavi Anu, jer je frajer to zaslužio?

Ana, ženska glavo, javi se na tu nesretnu hagioterapiju, nemaš što izgubiti. Kažeš da je hagioterapija sranje, ok, a šta je ovo nego sranje, jesi išta iz ovog dopisivanja preko foruma pročitala, a da te utješilo?
Ovo ne pomaže, možda hagioterapija hoće. Možda i neće, ali ne znaš dok ne probaš.
Probaj.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 30 sij 2015 14:19 
Odsutan

Podijelio: 152 zahvala
Zahvaljeno je: 118 zahvala
Ana L. napisao:
Nije,a novi lik ima problen sam sa sobom.Nist nisam dalje mogla.Hocecdaxse posvetim sebi i daxsi nek trazim novog on nihecrijesio neke stvari u sebi da bi nastavil.A bivsi je odlucio da nece mene nego sadasnju kolko god trudila se, dala sam sve od sebe daxse pomirimo, kako bi rijesila poslije nikak samo bi jos vise situaciju zakomplicirala.zamrzil bi me

eto dobro draga moja, može malo mira u tvom srcu i da se posvetiš malo molitvi koliko možeš..barem govori, razgovaraj se sa Isusom i pusti malo ovo sve.. ne moraš svaki dan 10 puta pisati o bivšem dečku..to baš nema neke koristi više.. okreni se sebi i Nebu i bit će dobro.. možeš ti nešto pisati i na drugim temama ..e.. ljudi te slušaju, slušaju, pomažu, a onda im i dosadi..to ti je sigurno..zato pusti malo to.. :) bit će dobro sve
:grlim te:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 30 sij 2015 14:21 
Odsutan

Dragi perokrvzice taj bivsi je Ani L.jedan jedini s,kojim je spavala,a sadasnja od bivseg,vjerujem da joj nije prvi,nego tko zna koji.
SSavjetovala Anu L.u necijim ocima dobro ili lose,jedno znam nezelim da Ana L. izvrsi suicid.

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 1228 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 123  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]