www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 26 lip 2025 20:57

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 1228 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 123  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: 30 sij 2015 14:46 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 10 zahvala
Zahvaljeno je: 38 zahvala
SAN napisao:
Dragi perokrvzice taj bivsi je Ani L.jedan jedini s,kojim je spavala,a sadasnja od bivseg,vjerujem da joj nije prvi,nego tko zna koji.
SSavjetovala Anu L.u necijim ocima dobro ili lose,jedno znam nezelim da Ana L. izvrsi suicid.

A to ti znaš zato što ti je to rekla tvoja intuicija ili kristalna kugla?
Možda je ta nova ženska prekrasna ženska koja ničime nije zaslužila da joj se tako nešto dogodi i možda je i njoj prvi. Mislim kakve budalaštine, možda je i 75. , pa je u njega zaljubljena, kakve to ima veze?

Duboko vjerujem da je ljubavno odbijanje stvar koja duboko pogađa čovjeka u najintimnijoj sferi. I ne mislim nimalo da je to banalna igrarija. I ne mislim nimalo da Ana izvodi bijesne gliste. Žao mi je Ana što ti se to dogodilo i žao mi je što ne čuješ i žao mi je što nisi zadovoljna životom.
Tebi treba kontinuirana empatija i pomoć. Ako ti je mi ne možemo pružiti, a očigledno ne možemo, daj se javi nekome tko možda može.
Možda ti novi može ugovoriti termin, kad on već zna kako to ide. A može i mama i seka. Mogu i ja, ako hoćeš.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 30 sij 2015 15:23 
Odsutan

Podijelio: 22 zahvala
Zahvaljeno je: 34 zahvala
Dragi perokrvzice nazivas me gatarom,ja nemam kristalne kugle,niti se bavim vradzbinama...
Ako je ta sadasnja od bivseg tako divna osoba,pa onda ona ce ona bit i cicistogrca,pa ce odat u strogoj cistoci,nece htjeti povrijedit svoju dusu i dusu od Ane L.bivseg momka, tako divna osoba bi g ga savjetovala da se vrati Ani L jer je s njom bio intiman

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 30 sij 2015 15:33 
Odsutan

Tako divna osoba sadasnja od Ane L.bivseg ,tako je ti nazivas perokvrzice,sigurno tako divna osoba u svom srcu ce nosit Isusa i zeljet hodat u strogoj cistoci,jos kad cuje kako je Ana L. bila intimma na sadasnjim momkom,sigurna sam da ce tako divna osoba da spasi cast nase sestrice Ane L.napravit zavjet,da bivsi od Ane L. i Ana L.se pomire,i da se zavole ponovo.Bit ce joj drago to napravit za sestricu Anu L.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 30 sij 2015 15:34 
Odsutan

Divne osobe nepostoje...stvar je toga nosis li u svome srcu Isusa ili ne...i ako ga nosis u kojoj mjeri nosis.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 30 sij 2015 15:35 
Odsutan

Podijelio: 10 zahvala
Zahvaljeno je: 38 zahvala
SAN napisao:
Dragi perokrvzice nazivas me gatarom,ja nemam kristalne kugle,niti se bavim vradzbinama...
Ako je ta sadasnja od bivseg tako divna osoba,pa onda ona ce ona bit i cicistogrca,pa ce odat u strogoj cistoci,nece htjeti povrijedit svoju dusu i dusu od Ane L.bivseg momka, tako divna osoba bi g ga savjetovala da se vrati Ani L jer je s njom bio intiman

Ne bereš poantu, SAN.
Nije stvar u tome jel ta ženska divna ili nije. Mi to ne znamo niti možemo znati. I nemam pojma zašto bi ona trebala savjetovati svom momku da se vrati bivšoj. Znači svatko ko je u vezi s nekim tko je već spavao s nekim bi trebao savjetovati tom nekom da se vrati osobi s kojom je prvom spavao. :roll:
Ludilo.

Poanta je da je savjetovati nekoga da na prevaru i dijete hvata momka - loše.
E sad ako ti ne vidiš šta je tu loše, onda sam ja tu totalno bespomoćna.
I ova priča postaje uistinu besmislena i uzaludna i neću se više javljati na ovoj temi.
Ana ima slobodnu volju. Da čini kako hoće. Sve što se moglo reći već se reklo, hoće li ona potražiti pravu pomoć ili neće - sada ostaje samo na njoj.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 30 sij 2015 15:40 
Odsutan

De nek tako divna osoba sadasnja od bivseg Aninog imadne ljubavi i milosrda za sestricu Anu L.,sestrica Ana L.hoce samo da je bivsi ponovo voli,da budu skupa,i da bude ona sretna.Hoce da se uda za bivseg,rodi mu djecu,sagradi kucu s njim,otvori butik i slasticarnu..itd..nasa sestrica Ana L.hoce da joj bude dobro i da ona bude sretna.A sadasnja od bivseg de nek iz milosrda uradi sve da sestrica Ana L.bude sretna.S obzirom da je to tako divna osoba.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 30 sij 2015 15:42 
Odsutan

Bit intiman prije braka je isto lose...momak koji spava s jednom,dvije,tri,on bi da se njemu ugada..da nijedna neostane trudna,a da on biva intiman do mile volje.Pa mora se i takvim muskarcima jednom stat u kraj.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 30 sij 2015 15:46 
Odsutan

Podijelio: 166 zahvala
Zahvaljeno je: 101 zahvala
Ana L. kazes da je hagiterapija s...e???????Kako znas kad nisi probala :a1430:
Probala si ovdje na forumu izniti svoje probleme i tko ti je pomogao,nitko!!!!!!!Kako ti ijedan covik(samo sa vlastitom snagom i intelektom)moze pomoc???????
U hagioterrapiji ne pomaze covjek,nego Bog preko covjeka,ali ako ti ne zelis pomoc niko te nece natirati na nista!!!!!
Nemoguce je pomoci coviku(u ovom slucaju zeni) koji/a to ne zeli!!!!!
Ja san toliko uporan sa tobom Ana jer sam i ja mislija da je to sve s..... i da mi nema pomoci,te da je jedini izlaz samoubojstvo,ali nisan to pisao nigdi po internetu nego u skrovitosti svoje intime o tome razmisljao i bija jako blizu da to ucinim!!!!!!I Bog intervenira,brat mi savjetuje Caritasovu savjetnicu koja pocinje samnom hagioterapiju,te psihijatar koji me pocinje liciti antidepresivima i mic po mic,uz puno borbe,muke,rada te naravno Bozju snagu danas san radostan mladi covik prepun djetinjeg povjerenja u Boga i nade u zivot!!!!!!!!
I svaki novi dan je tisucu novih problema,muke i jada ali za sve iman snage u Onome koji me jaca i sad je sve to druga prica,zivot ima apsolutni smisao i niko me nemoze uvjerit u suprotno jer znam kome i gdje idem posle ove suzne doline!!!!!!!
Meni se ne cini po tvom pisanju da si ti dotakla dno,uopce ne(iako nisam ja psihijatar i moje znanje je krhko),nego mi se cini da trazis samo paznju i to je u redu ali moras imati granice i obzira prema drugima.Kad pogledam invalide u Savskoj 66,uhhhh,mislis da im je lako i tisucama drugih invalida,pa nama koji se borimo sa psihickim bolestima,ljudima koji su zlostavljani i inim drugima??????
Koliko muke,patnje i bola oko nas,koliko samoce a svi glume i smjeskaju se,uffff,;a ti naravno mislis da je tebi najgore a nije.
Zato kriz i sluzi da dodjemo pred Boga,ponizni i slabi,izmuceni i da mu otvorimo svoje srce,netribas ni moliti ako nemores samo stani u tisini pred njim,rasvijetlit ce ti On put 100%!!!!!!!
I tada ti mi mozemo sa foruma biti podrska(kao sto smo i do sada) ali nikako temelj!!!!!!
Temelj je jedino Bog!!!!!!!!!!!!! I zato ti savjetujen vec prokusano,hagioterapiju;nije to nikakva mlaka vodica ni floskule,to je jako dobar put da shvatis koliko vrijedis i da nikakav decko nije centar tvog svijeta,jer sad tvoj bivsi to jest;nazalost vjerovatno je bludnost u vezi pospijesila tvoju navezanost na njega sto je pogresno,ne osudjujem te (ta i ja sam takav bija) ali tjelesnost zamagli oci i stvara goleme rane jer grijeh puno obecava,malo daje a uzima sve!!!!!!!
Ja san iz Zadra pa te nemogu odvesti u hagioterapijski(kako perokvrzica savjetuje) centar a ti si iz okolice Zg ako se ne varam,ali imas obitelj a i puno forumasa iz Zg bi te odvelo tamo vjerujem,ali ako ti ne zelis to je druga stvar!
BTB Ana L.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 30 sij 2015 15:55 
Odsutan

Dragi novi 1 Ana L.je jasno napisala da hoce bivseg,da joj se vrati....njoj nisu bitne hagioterapije,nego bivsi...bivsi,bivsi i bivsi.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 30 sij 2015 15:59 
Odsutan

Podijelio: 166 zahvala
Zahvaljeno je: 101 zahvala
Draga sestro SAN :a1430:
mislim da Ana ide u krivom smjeru i da je ti u tome podrzavas,mozda nesvjesno,ustvari nadan se da to radis nesvjesno

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 1228 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 123  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]