www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 26 lip 2025 19:28

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 1228 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 123  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: 30 sij 2015 16:28 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 22 zahvala
Zahvaljeno je: 34 zahvala
Dragi novi 1 koji si pravi, a koji krivi putevi,sto je istina?
Vidis li ti svoje nepravde novi1,nisam sigurna jesi rekao da si spavao s nekim curama,mozda si nekoj unistip zivot pa ona mira poslije tebe nema,postis li ti za te cure s kojima si spavao,pravis li zavjete za njih,jesi spreman na koljenima od Zadra otici za spasenje svih ti dusa,imas li ti tisno malo ljubavi novi 1?Sto nebi jednu od tih djevojaka s kojima si spavao,potrazio i ozenio,usrecio...dao topli dom.Postil bivsi od Ane L.za nju,jer on otisao na koljenima u Mariju Bistricu da se iskupi za zlo i grijeh koji je uradio prema sestrici Ani L.,sestrica Ana L.nemoze da ga zaboravi jer taj momak bivsi nije nadoknadio stetu za zlo i grijeh prema njoj.Nepravde...

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 30 sij 2015 16:44 
Odsutan

Najbolje odmah cim budu prijebracno intimni prvi put ozenit ih za te mladice,djevojke..tako poslije nece do doci do ovakvi patnji kakve Ana L.ima...
Nase babe i didovi dobro su radili,oni su se odmah u 18zenili,udavali..i nikad rastavljali.Bilo je manje pjubavni jada...

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 30 sij 2015 16:45 
Odsutan

Ljubavni jada

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 30 sij 2015 16:48 
Odsutan

Ova djeca bivaju intimni s kim hoce,i kad hoce,muenjaju intimme partnere ko carape...sad ova,sad ona...a muski oni bi da budu intimni do mile volje,a da nijedna neostane trudna,da se njima ugada...vau...

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 30 sij 2015 17:27 
Odsutan

Podijelio: 166 zahvala
Zahvaljeno je: 101 zahvala
SAN napisao:
Dragi novi 1 koji si pravi, a koji krivi putevi,sto je istina?
Vidis li ti svoje nepravde novi1,nisam sigurna jesi rekao da si spavao s nekim curama,mozda si nekoj unistip zivot pa ona mira poslije tebe nema,postis li ti za te cure s kojima si spavao,pravis li zavjete za njih,jesi spreman na koljenima od Zadra otici za spasenje svih ti dusa,imas li ti tisno malo ljubavi novi 1?Sto nebi jednu od tih djevojaka s kojima si spavao,potrazio i ozenio,usrecio...dao topli dom.Postil bivsi od Ane L.za nju,jer on otisao na koljenima u Mariju Bistricu da se iskupi za zlo i grijeh koji je uradio prema sestrici Ani L.,sestrica Ana L.nemoze da ga zaboravi jer taj momak bivsi nije nadoknadio stetu za zlo i grijeh prema njoj.Nepravde...

Posto si me direktno pitala,odgovorit cu ti makar neman nikakve obaveze za to.
Grisija jesan ali nisan nikoga ostavija,jedino mene jedna cura i definitivno nisan nikome unistija zivot!To je bilo davno,prije 4 god,sad zivin cisto i nisan takva budala.Dao sam i jos uvijek dajen zadovoljstinu za grijehe bludnost,na koji nacin to ti necu reci,moja stvar.Po tvom pisanju vidin da si jako kivna na muski rod,nazalost,ima nas svakakvih ali svatko ima ime i prezime,ali isto kao sto ja curi mogu reci da necu s njom spavati pa nek ide ako oce, tako i ona more i mora meni reci i tu nema kompromisa po meni,ako mi ikad dodje takva dvojba ja biran cistocu pa nek kosta koliko kosta,taman umra sam a necu 100%
Nemoremo generalizirat musi rod kao sto ti radis,mislis da zene ne slamaju srca?Ali zar cu zbog jedne osudjivat sve,niposto!
Otisli smo predaleko,sa hagioterapije za Anu L., na nase probleme,a sad je od krucijalnog znacaja da ona krene sa tim

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 30 sij 2015 17:34 
Odsutan

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 10 zahvala
Odvratno kak muski samo misle na seks, a kad shvate da niste za njih dovoljno dobri odbace vas.E sad pocinje velika patnja, bol, covjek nema mira onaj koji pati.A onaj koji ne pati i nastavio je dalje i ina curu ne pati jer kad je nastavio.Ja nemam mir odkad je bivsi mene ostavio i uziva u novoj Curi- sadasnjoj.I sigurna sam da nju nebu povredil.Sigurna sam.A kaj sectice novog lika- decka taj pak ima probleme sa sobom a rekao mi je da imam sanse za kafu a sad odjenput nemamOpet nemam srece u pronalazenju ljubavi.

Zadnja izmjena: Ana L.; 30 sij 2015 17:35; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 30 sij 2015 17:35 
Odsutan

Dragi novi 1Bog te blagoslovio....oprosti mi ako sam te uzrujala.Nisak kivna,no naglasavam nema pravde na Zemlji i postenja.Pravednici samo sveci npr.sveti Leopold...itd

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 30 sij 2015 17:40 
Odsutan

Imas Doci ce sretni dani u ljubavnom zivotu i za tebe Aneeee L....ljubav....ljubav..zna Bog i za tebe.Pusa

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 30 sij 2015 17:43 
Odsutan

Podijelio: 166 zahvala
Zahvaljeno je: 101 zahvala
Draga sestro SAN,nisi me uzrujala puno :D ,ali malo ipak jesi hahahah,
imamo razlicita misljenja ali sve 5,BTB sestrice draga :grlim te: ,ne sikiraj se.
ali pomozimo Ani ako mozemo ikako :b112:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 30 sij 2015 18:08 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 185 zahvala
Zahvaljeno je: 171 zahvala
...ma nekako mi dođem da kažem jednu stvar, a to je da muškarci nisu sami kada griješe u bludnosti....nisu žene koje imaju odnose prije braka svetice ma dajte molim vas!
I ne nisu samo muškarci ti koji slamaju srca i ponašaju se jadno i bijedno ima isto toliko i žena!

Nekako me ova Anina priča podsjeća na Kartuzijanca... ono sve nešto ovako onako, ali opet sve se iznova vrti oko tog dečka koji više nije sa tobom. Pa koliko te treba taj netko povrijedit ili koliko ti sebe možeš povrijedit a da prestaneš više misliti na njega?
Tu se forumaši zaista trude, objašnjavaju i objašnjavaju, a tebi je uvijek i jedino bitan taj tip!!!
Kada se tvoj svijet bude prestao vrtiti samo oko njega onda će tvoja bol postepeno prestati.

Ana, ti zaista misliš da ako ti se nekim čudnim čudom taj dečko vrati da ćeš biti sretna i zadovoljna? Da će se sve posložiti? Da će sve biti krasno i bajno? Da nećete imati nikakvih problema, teških razgovora, razmirica...? Ma daj život nije bajka.
Pa i u najsavršenijem braku/vezi nije sve kao po loju.

I da, usput, posao slaganja čarapa u trgovini je častan posao i ima puno, puno ljudi koji bi ga prihvatili samo tako. Zašto odbiti odmah? Možda i tamo na tom poslu skreneš malo glavu sa tvojih problem, upoznaš nekoga? Tko to može znat...

Ali, evo pitam se zašto tebi i dalje pisat i objašnjavat kada ti zaista želiš samo nekoga tko će te žalit i poticat na nešto što nema više smisla???

Neka te Isus naš dragi čuva i otvori oči!

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 1228 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 123  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]