www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 26 lip 2025 17:49

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 1228 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 123  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: 30 sij 2015 18:27 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 185 zahvala
Zahvaljeno je: 171 zahvala
Evo Ana, ako ti se čita imaš jedan zanimljiv tekst sa bitno.net:

http://www.bitno.net/kolumne/nemam-sve- ... ecenje-su/

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 02 vel 2015 01:31 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 10 zahvala
Zivcana ssm na sebe , nem mogla u zg ici jer mama veli da nemogu jer kao hendikepirana sam osoba isuse nem se mogla maknuti.Niko me nebu podrzal osim da sama sebe podrzim.Mrzim sebe i mrzim sto mi je zivot sranje i nesretna sam uzasno.Zato ne govorim bezveze koji mi je izlaz.Ne zelim u ck zivjeti ocu u zg.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 02 vel 2015 03:45 
Odsutan

P.s.ma kaj bi podsjecala moja prica na Kartuzijance daj molim te.Ne trazim ja boga niti njegovu ljubav necem, nego ljubav od bivseg.JA ne ljubim boga niti mislim cesto na njega jet mi je sve oduzeo.Samo me udaljio od sebe.
NE VIDIM DA MI BOG POMAZE, NITI MI ZIVOTA DSO MIRA SAMO NEMIR, I NEZADOVOLJSTVO.
OSOBE koje mi sexsvide odlaze a niti mogu pokusati Osvojiti ih Ili im se svidjeti ne pali jednostavno.Sve moram ispocetka ispocetka itd...Jedino sam rijesenje vidla da se maknem od majke Tako da bi htela nac u zg posso,a majka veli da nebi mogla jer ssm hendikepirana odoba, da necu moc sama.Mozda jevistina da necu ali muci me osobe koje su Mi se svidjele nebudu samnom , a niti moja buducnostcme ne ceka u zg nego u pripizdini s majkom bum ostala.A moja braca budu otisla mislim seks jecotisla raditi jer posao dobila a mamuvnebuvgledala niti trpela kao stobja moram.A bratvjecna faksu.Blago njima ne moraju gledati a nisu u jadnoj pripizdini.Jao kak sretna,da ssm na njihovom mjestu najsrrtnija bi bila.Sigurno da ssm zdrava, cujuca bila bi u zg i zivot bi mi sasvim bio laksi drugaciji i boljiiii. Sigurno!!!!

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 02 vel 2015 07:24 
Odsutan

Podijelio: 137 zahvala
Zahvaljeno je: 64 zahvala
Draga sestro, Bog te blagoslovio...i sve tvoje!
Nisi svjesna, koliko sama sebe povrjeđuješ..kopaš ranu na rani. Od srca ti želim sve najbolje..Ali, isto tako, ti si ta, koja mora učiniti da bude tako..Tvoj je izbor, da li ćeš će tako i potruditi i birati da bude bolje..ili kopati po prošlosti, kukati kako je tebi najteže, a svima drugima bolje..ne videći i ne cijeneći pred sobom, ono što ti Bog svaki dan iznova daje...
Mislim da ti ovdje svi želimo samo najbolje! BTB :grlim te:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 02 vel 2015 10:15 
Odsutan

Sto mi bog daje nista izgubih bivseg s kojim sam bila u vezi i pokusavala sam spasiti nasu vezu, kad nije islo morala sam dalje i tad nakon nekolko mj dode nova osoba koja mi se svidjela niti s njim mi nije uspelo nije mi uspelo da ga upoznam kako mi je nadu davao da budem i da imam sanse a zapravo nemam.razalostil me je, nadala sam se i jako veselila tom susretu s novom osobom tako da da ssm si mislila konacno bum zaboravila bivseg i pokazala bi mu da imam boljeg i ljepseg decka i da bum s njim popila kavu itd... Ali nije se desilo jer je u njemu problrm nije on rijrsio sam sa sobom neke stvari i rekao mi da nek trazim drugoga jer on ovog trenutka nejde dalje god je zatvoreni zid kod njega trk polako mu se rusi, draga sam mu. Al jednostavno nebre dalje.A svidamo se jrdsn drugome ,al mislim da ne toliko kolko sam mislila da bi popustil kaj odemo na kavu.Rrkoh mu nek me obrise iz moba i fejsa i nije jer bum samo patila a svidio mi se jako jako i jako da ssm nadala tako naivno da bumo isli na kavu i da mozda mu se svidim.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 02 vel 2015 11:37 
Odsutan

Podijelio: 60 zahvala
Zahvaljeno je: 14 zahvala
Ana L. napisao:
...Ne trazim ja boga niti njegovu ljubav necem, nego ljubav od bivseg.JA ne ljubim boga niti mislim cesto na njega jet mi je sve oduzeo.Samo me udaljio od sebe.

Ti kao ne znaš što su kušnje, tegobe još veće nego smo ih imali ranije? Ako ti je nešto oduzeo...Uostalom čemu o Nekome koga ti ne priznaješ!!!

De se ti malo odlijepi od fejsa, interneta, od svega i razmisli malo što pišeš. Ako je tvoj "BOG" tvoj bivši...Pa daj se onda moli njemu, jadno malo...Žalimo te i molimo za tebe (dosad)...
Ali ti Boga ne priznaješ gospodarom svega?
Ali znaj da nisi ni ti gospodarica svoga života, mada bi budućnosti mogla biti...kad bi barem sadašnjost ŽELJELA korigirati - a u njoj kao prvu SEBE!!!!
Bog ti se smilovao...(Ali KAKO, kad ti On ne treba!)

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 02 vel 2015 11:45 
Odsutan

Podijelio: 166 zahvala
Zahvaljeno je: 101 zahvala
E vidis Ana,kazes da taj novi nije rijesija stvari sam sa sobom,ali nazalost nisi ni ti.
Spominjes mamu i kako nemozes ziviti s njom a brat i sestra se maknuli i zive svoje zivote,zbog toga se stalno vracam na hagioterapiju,jer ni ja nisam moga izmedju ostalog prihvatiti svoje i zivot s njima,a sad mogu-REZULTAT HAGIOTERAPIJE.
Nisan mogao ziviti sam,bez cure i kukao sam kao i ti,sad mogu(iako ce se stanje prominit)-REZULTAT HAGIOTERAPIJE.
Upoznao sam dosta pravih cura,ali tek kad sam prihvatija sebe,prije su one mogle tu bit ali ja ih nebih primjecivao nego bih samo kukao i bio depresivan kao i ti i suicidalan,sad nisam-REZULTAT HAGIOTERAPIJE.
Sve je izvedivo viruj,ili ce ti Bog dati snage da jos zivis sa mamom ili ce ti dati drugi izlaz u to nema sumnje,iako Ga ti odbacujes u svojoj bolesti i frustraciji(sto je prirodno i On to razumi 1000 puta bolje nego mi),ali On tebe ne odbacuje i to je poanta,On ima plan za tvoj zivot i dat ce ti snage za sve bez brige.Volio bi da si u Zg pa da mozes poci u centar za hagioterapiju ali mozda imas i u svojoj okolici,najbolje je poci osobno sa nekime tko ce im prevoditi sa znakovnog jezika.Ma moli,trazi,pisi ovdje na forumu, netko ce ti sigurno pomoci i odvesti te u centar ako zelis,nisi sama,nisi nikad bila i neces nikad biti.
Bog ti daje svaki dan snage i mogucnosti da prezivis taj dan,samo sto ti to nevidis.
Nakon pravog pakla koji san prosa jedan put,pa opet drugi put nakon sto se depresija vratila,ne odustajen da ti otvorim oci(Bog preko mene) i zato san uporan.
BTB sestro Ana

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 02 vel 2015 11:50 
Odsutan

U cemu me smilovao?oduzeo mi je sluh, nisam dovoljno pametna da uspijem, nemam decka nemam posao...Zivot mi je u totalnom kaosu uopce nemam se cemu veseliti.Sto god pokusavala ili davala od sebe uzaludno je.Ugl umorna sam od svega i jos brige imamo i to obiteljske. A INACE ssm sechtela osobi posvetiti i sebi naravno.Svaki put dok ssm bivseg vidala uvijek nibje bilo uvsrcu veselo i srce mi je skakalo dik god ga mogla vidati.A i kod novog lika svaki put dok smo se culi na mobu veselila ssm se razgovoru s bjim, a ssd cise nema nicega od toga.A i nezadovoljna sam sama sobom nisam uspjela u nejim stvarima a i.ljubav mi nejde.
P.S. Nisam stalno na fejsu.samo jednom sam inala vezu, ja htela bi vise probati i upoznati njih koji bi bili dio mog zivota.Svi ljudi koje oiznajem imali su vise veza ja jos nissm dosla do toga da isprobam ili da uzivsm u vezi s partnerom.itd..

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 02 vel 2015 11:52 
Odsutan

A ja ga ne zelim izgubiti kao sto ssm bivseg.fali mi nasi razgovori, a jos vise bi htela s njim popiti kavu.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 02 vel 2015 11:55 
Odsutan

Podijelio: 60 zahvala
Zahvaljeno je: 14 zahvala
Ana L.,
znam da na forumu postoji ženska osoba koja piše predivne postove...Polako....Tipku po tipku, slovo po slovo...Ne žuri...
...Jer ne može!!!!
I samo jednom je opisala zašto!
Nema ruku!
Piše s olovkom koju drži u zubima...
Ali kod nje nećemo naći kivnju na Boga...jer nije gluha?
NEMA RUKU!
I slavi Boga, kako rekoh, prekrasnim postovima.
(hoćeš li se barem nad ovime zamisliti Ana L., a ne se ponašati kao razmaženo derište)???

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 1228 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 123  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]